2018: De Joden moeten uitgeroeid worden

Screenshot_14

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Ik schreef er al vaker over, maar afgelopen maandag was het een onderwerp bij EenVandaag ook op televisie. ‘Alarm’-titel: het antisemitisme in Nederland neemt toe! Veel Joden voelen zich niet meer veilig in Nederland. Ik durf daar echter aan toe te voegen dat dit geheel Europa betreft!

In mijn dagelijks leven ontmoet en spreek ik heel veel verschillende mensen uit werkelijk alle lagen van de bevolking. Ingenieurs, managers, hoge- en middenkader militairen, hooligans, vechtsporters en full member MC leden (met regelmaat overlappen deze uitersten elkaar overigens of zijn ze één en dezelfde persoon met slechts een scheiding in uiterlijk en hobby tussen zakelijk en privé). Misschien al wel 2 jaar geleden had ik een gesprek met iemand van hoog opgeleid niveau en met een belangrijke functie binnen een bedrijf. Hij geloofde in een complottheorie die de ronde deed “dat Merkel de geheim gehouden dochter van Adolf Hitler en Eva Braun zou zijn”. “Merkel zou via inseminatie en draagmoederschap geboren zijn en opgeleid zijn om het werk van haar vader voort te zetten”. Vooral “de gezichtscontouren, de lichaamsbouw en het steile haar zouden daarbij treffend zijn”. “Zij zou via het laten instromen van miljoenen moslims alle Joden tegelijkertijd, zowel in Israël als in Europa, willen laten (!) vernietigen en daarmee zelf schone handen houden”. Toentertijd heb ik die theorie direct naar het land der fabelen verwezen. Maandagavond echter werd ik door een uitzending op NPO1 weer getriggerd door dat verhaal.

Gijs Rademaker, met z’n kunstmatig aangeleerde handgebaartjes, is het gezicht van het EenVandaag Opiniepanel en brengt het onderwerp als volgt: bij het onderzoek hebben we honderden meldingen binnengekregen van  anti-Joods ‘sentiment’… Hoor ik het goed? Sentiment? Sentiment betekent, ik heb het speciaal voor de juiste duiding even opgezocht en geplakt: 1) Aandoening 2) Denkwijze 3) Emotie 4) Gemoedsaandoening 5) Gevoeglijk 6) Gevoel 7) Gevoelen 8) Gevoelsaandoening 9) Gevoelvol 10) Gewaarwording 11) Mening 12) Opinie 13) Reactie van gemoed 14) Stemming 15) Uiting van gemoed 16) Verbeelding…

Slechts heel kort wordt tussen neus en lippen het volgende benoemd qua oorzaken “de multiculturele samenleving (!) met nog een aantal andere oorzaken en ergens daar tussenin nog heel summier de opvoeding van moslimjongeren die van huis uit anti-Joodse gevoelens meekrijgen”. Daar wordt verder echter totaal niet meer op ingegaan. Sterker nog: vervolgens wordt met name de nadruk gelegd op de anti-Joodse spreekkoren van Feyenoord-supporters tijdens wedstrijden tegen Ajax! Waarmee wederom het geweld en de dreiging vanuit de Islam worden gebagatelliseerd en de nadruk op voetbalsupporters (en mijns inziens daarmee indirect, maar uiterst geniepig naar de blanke racist en dus extreemrechts) wordt verlegd.

Laf en hypocriet

Gijs Rademaker en de NPO1 zien een keiharde waarheid (namelijk een uitermate bedreigende situatie) als dagelijks bespuugd en uitgescholden worden, fysiek bedreigd worden (o.a. met een mes) en de constant noodzakelijke bewaking bij synagogen derhalve als een ‘gevoel’? Een ‘emotie’? Een ‘verbeelding’? Van welke kant dat ‘sentiment’ ook beleefd wordt, het is walgelijk en abject! Allereerst dat de Joodse gemeenschap dit dagelijks moet ondergaan en dit als ‘sentiment’/dus als niet realistisch, wordt afgedaan! Ten tweede, omdat dit ‘sentiment’ bij de haatdragende dadergroep is geïndoctrineerd vanuit de afkomst, door radicale beïnvloeding van ‘het geloof van de vrede’ en de opvoeding van (gebeds)huis uit. Sterker nog; hier (in Islamsterdam) worden de boerka en niqab – anders dan in de rest van Nederland – NIET verboden, maar moeten de Joden zich, wegens bedreiging vanuit diezelfde moslimpopulatie die “zo bij Amsterdam (en Europa…) hoort”, anders gaan kleden om niet als Joods herkenbaar te zijn. Uitermate LAF gedrag van de politiek en (haar indoctrinatie-instrument) de media/NOS, die uit angst voor de moslimdreiging en het daarmee gepaard gaande geweld de groep niet als zodanig durven te benoemen op straffe van de woordjes racisme en discriminatie.

Andere religies/anders gelovigen en anders seksueel geaarden worden (wereldwijd!) fysiek door moslims aangevallen. Daarin is de Joodse gemeenschap helaas geen uitzondering. Afgelopen week nog werd er een zaak in Opsporing verzocht behandeld die een gewelddadige aanslag op een 65-jarige priester van een Nederlandse Hindoetempel betrof. De man werd 62 keer getrapt en met stokken geslagen. Alleen maar omdat het een andere religie betreft. Inmiddels heeft het rechercheteam diverse tips gekregen en het zal u niet verbazen uit welke hoek die aanslag komt. Tóch worden dergelijke zaken angstvallig niet bij naam genoemd.

Antisemitisme? Een aantal jaren geleden was ik bij het Holocaust-monument in Berlijn. Opvallend hoeveel moslims daar met de duim omhoog en breed lachend een selfie maakten… Onschuldig? Naar ik inmiddels heb vernomen, is het aantal lachende selfie-moslims er in onvoorstelbare aantallen toegenomen…. Hoezo anti-Joods sentiment…?! En het betreft allemaal ‘bezoekers’ en zogenaamde ‘vluchtelingen’ die geen enkele affiniteit hebben met Nederland/Europa, maar uitsluitend met hun land van herkomst. En ze fokken nog als konijnen ook.

Wat mij in ieder geval altijd weer opvalt: als het ‘asocialen’, motorclubs of vermeend (extreem) rechts betreft, wordt dat breeduit met naam en toenaam genoemd. Als het moslims, negroïde criminelen en/of gewelddadig  extreem links tuig betreft, wordt er NIETS met naam en toenaam genoemd, maar blijft alles opvallend ‘neutraal’ en schimmig. Dán betreft het slechts een zoveel jarige inwoner van… dán is afkomst of groepering benoemen ineens wél discriminatie en racisme.

Waarom wordt er, als het (diverse generaties van) migranten betreft, altijd met 2 maten gemeten? Waarom wordt moslimgeweld telkens weer angstvallig buiten beeld gehouden, gebagatelliseerd, weg gelogen en/of gewoonweg ontkend? Steekt er een kern van waarheid in de theorie over Merkel of moet de totale mislukking van de utopische multiculturele samenleving worden weggemoffeld? Alleen ónder de Islam/sharia is er een (onderdrukt en gewelddadig) leven (vol discriminatie en misstanden) mogelijk. Sámenleven met de islam is een dodelijke utopie, waarvan eerst de Joden en daarna ú het slachtoffer zult worden. De gebeurtenissen in de wereld tonen dit met overmacht aan, maar u dient slechts uw ogen gesloten te houden en te denken en zeggen dat het allemaal wel meevalt. Ú mag meebetalen aan uw eigen ondergang, maar mondje dicht.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

78 reacties op 2018: De Joden moeten uitgeroeid worden

 1. Thom zegt:

  Mijnheer Schilder. Alles spoort toch nog steeds? Merkel via inseminatie de dochter van Adolf Hitler? Waarom schrijft U dergelijke onzin hier neer? U weet dat dat niet klopt, want ze is de dochter van mensenetende bosneger ex-president Idi Amin van Oeganda. Dat heeft ze me namelijk zelf verteld.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Idi_Amin

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Heer Schilder.
   Uitstekend enz.
   Ik word er zo moe van.
   Als kleine jongen van 5 jaar verbaasde ik mij al over die Joden die hun afschuwelijk lot aanvaarden door gewoon thuis in Duitsland en later in Polen, NL, enz. te blijven zitten waar ze zaten.
   Nu begrijp ik het wel.
   Ga zelf maar eens helemaal naar Amerika als je elke dag moet horen dat het allemaal zo’n vaart niet zal lopen.

   ……..Dus we zullen hier in Europa dezelfde diaspora krijgen als we al ’n keer hebben mee moeten maken
   En het zal dit maal aan ONS liggen of we dat ongedierte de ruimte zullen geven….?!

   NOOIT natuurlijk!!!

   Geliked door 1 persoon

   • Thom zegt:

    Mijn commentaar gaat niet om de grote lijn van het artikel, want die grote lijn klopt wel. Waarom moet iemand die denkt bij zijn volle verstand te zijn schrijven over Merkel die uit sperma van Hitler verwekt zou zijn? Dan klets je toch uit je nek.

    Like

  • Drs.E.N.Schilder zegt:

   Beste Thom, 95% van de mensen die dit lezen (en reageren) begrijpen de achterliggende gedachte en de boodschap in mijn artikelen. Ik voel me niet verplicht of geroepen om voor de overige 5% elke zinsnede te ontleden en uit te leggen. Mischien zou eerst even nadenken over wat de boodschap zou kunnen zijn verhelderend kunnen werken. M.v.g.

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Goed geantwoord Heer schilder.
    Zo zou ik het ook zeggen als ik zo simpel zou schrijven dat 95% van de mensen mij snapten.
    Maar helaas.

    Bij mij snapt slechts die overige 5% datgene waar ik het over heb.

    Like

  • BertG. zegt:

   Hij schrijft toch niet dat het klopt, maar dat het verwezen is naar het land der fabels.
   Lezen Thom, meer niet.
   We hebben hier toch ook zo’n wazige, ene Petra, die hier regelmatig mee aankomt, dus gekken heb je overal.

   Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   Zullen we eens een andere kijk geven op zaken? 1. alle Joden Nederland uit, 2. alle Joodse technieken de wereld uit, 3. hoeft niet meer omdat alle computers en mobieltjes niet meer werken (Intel, Android) klaar toch het enige wat blijft is agressieve soepjurken met bomgordels.
   Israël heeft de beste technieken ter wereld in huis, via de achterdeur gebruiken moslims
   al deze technieken, die moslims moeten zich doodschamen om zo tegen alle wereldburgers tekeer te gaan maar…..wel profiteren omdat wij varkens zijn, moeten wij voor ze zorgen, staat in de koran, lik mij aas met die koran, verbieden dat boek net als Mein Kampf van Adolf H.

   Geliked door 1 persoon

   • Joshua zegt:

    Iedereen moet zijn kont afvegen met de koran het enige waar dat gore boek voor geschikt is !!
    Dan kunnen die pedofiel aanhangers zien hoe wij over hen denken!

    Geliked door 1 persoon

 2. George van der Sluis . zegt:

  ik ben een JOOD en ben heel heel trots dat ik het ben . wij presteren
  wat moslims aangaat daar voel ik o zo,n sorry voor ,
  ze zijn geschapen om te haten.
  ennn eigenlijk ze presteren alleen rottigheid en niets anders!

  Geliked door 5 people

  • Cathja zegt:

   @George van der Sluis

   Geen énkele Jood hoeft zich te schamen voor het Jood-zijn! Als moslims zich zo vredelievend zouden gedragen zoals we van Joden gewend zijn, dan zouden we vast veel minder moeite met hen hebben.

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Cathja.De moslims die hier in europa zijn komen infiltreren zijn hier illegaal,in 1975 heeft de raad van europa ons europeanen verkocht en verraden.Google de resolutie van straatsburg,islam voor olie.

    Geliked door 2 people

   • D.G.M.Holland zegt:

    Joden moeten gedood worden volgens de koran.
    Het interesseert Rutte en heel zijn regering geen bal, dat het antisemitisme weer opkomt door de groeiende islam. Voor hen is één verenigd Europa belangrijker dan de opkomende Jodenhaat.
    Ze hebben geen greintje besef, wat verantwoordelijkheid betekent en hebben NIETS geleerd van de Holocaust….

    De alliantie tussen Hitler en de Moslimbroederschap januari 2015
    Dit Wall Street Journal artikel gaat over de connectie tussen Adolf Hitler en de islam
    met de uitleg, waarom Hitler wenste dat hij moslim was.
    Hitler geloofde dat de islam een ​​religie was voor echte mannen die de slappe kost van het christendom en de smerigheid van het jodendom ontbeerde.
    De islamisten vochten voornamelijk aan de zijde van de nazi’s en die stonden zelfs toe, dat moslims zich inschreven voor de SS.
    De grootmoefti van Jeruzalem, een beroemde Nazi-medewerker, rekruteerde moslims voor de SS en hij was de man, die Hitler overtuigde om de Joden van Europa uit te roeien, omdat de Joden die Europa verlieten in Jeruzalem belandden, waar de Arabieren en de Joden vochten voor Palestina.

    Zie vervolg op:
    https://iakal.wordpress.com/2016/08/18/the-alliance-between-hitler-and-the-muslim-brotherhood/

    https://ejbron.wordpress.com/2014/03/27/een-volk-dat-voor-tirannen-zwicht-zal-meer-dan-lijf-en-goed-verliezen-dan-dooft-het-licht/

    Like

   • BertG. zegt:

    Net zo als met mossels, zijn de enige die ik ken, en altijd proberen de boel op te lichten op een door trapte manier, of er altijd proberen meer aan te verdienen dan nodig, joden.
    Telkens blijkt weer dat het dezelfde zijn als ik daar later achteraan ga.
    Zeer vriendelijk volk wat je altijd probeert een poot uit te draaien.
    Maar dat zal dan wel toeval zijn, dat het achteraf altijd dezelfde blijken te zijn.

    Like

   • Bob Koster zegt:

    @ronjaspers. Ik blijf het herhalen, niet Straatsburg heeft ons verraden, dat hebben we zelf gedaan door onze verslaving aan benzine en kerosine.

    Like

   • Daar zit juist het probleem, met gekrompen hersencellen kunnen ze dat niet.

    Like

  • Thomasson zegt:

   @George Van der Sluis. Moslims zijn geschapen vooral om: a) geiten te neuken, b) hun bloeddorstige god Allah te aanbeden, c) kinderen te verkrachten, d) zoveel mogelijk mensen te vermoorden, e) seksuele handelinge met dode vrouwen te verrichten en last but not least f) af en toe een stuk kont van hun vijand te grillen en op te vreten. Ja! Deze lui zijn ook kannibalen. https://pjmedia.com/homeland-security/2017/03/06/new-isis-command-to-eat-infidels-has-islamic-roots/

   Like

  • AEZ zegt:

   Helaas, ja de islamieters zijn geboren om te haten !!! De christenhaat en al de andere vormen van haat zijn overduidelijk drastisch toegenomen. De rotte oogst zal verbrand moeten worden !!! De rotte oogst van een vernietigend politiek verraad-beleid !!! Niet te pruimen, de fig. gesprkn magen accepteren dit afval niet !!! Zéér ongezond en niet te verteren !!!

   Like

 3. Kees zegt:

  Op het moment dat je dergelijke dingen openlijk zegt, ben je een racist en nog veel erger. Maar het is wel de waarheid. De islam is gewoon een groot monster wat alles vernietigt.

  Geliked door 1 persoon

 4. boorzalf zegt:

  En links werkt er hard aan mee.

  Geliked door 1 persoon

 5. Roni zegt:

  Het gekleurde programma EenVandaag zendt een item uit over het nieuwe antisemitisme in Nederland. Moet u nagaan hoeveel erger het al is in het echt maar waar niet over gesproken mag worden/wordt…..En vooral links blijven stemmen he Nederlandse Joden.
  Walgelijk allemaal.
  De geschiedenis zal zich herhalen vrees ik maar nu niet alleen voor de Joden. Nu zijn we gewoon lekker allemaal aan de beurt dankzij onze zogenaamde volksvertegenwoordigers.
  In mijn dromen zie ik deze land-/continent-/cultuurverraders graag gevierendeelt worden door trekpaarden. Niks geen rechtszaken, gewoon letterlijk oog om oog tand om tand. Ze verdienen niet beter. Ze hebben al decennialang bloed aan hun handen.

  Geliked door 2 people

  • AEZ zegt:

   Inderdaad Roni, de geschiedenis zal zich gaan herhalen, in een nog heftiger/-massalere vorm…Wij (de gewone burger) zijn enorm MISLEID door de satanische MISLIJDERS, uit Washington, Brussel en Den Haag. Mooi kletspraatjes, máár letterlijk BEDRIEGLIJK en gouden bergen beloven en het letterlijke tegendeel ‘op tafel serveren’. Verschrikkelijk, allen geheel arbeidsongeschikt !!!

   Like

   • ruud beijer zegt:

    Inderdaad hoe is het toch mogelijk dat juist de Joden niet massaal op de PVV stemmen. Sommige Joodse organisaties staan zelfs vijandig tegenover de PVV. Een bekende anti PVVer is Ester Voet zij zit in veel Joodse organisaties. Dat is iets wat ik niet snap.

    Geliked door 1 persoon

 6. Ruud zegt:

  Islam = back to the middle ages. 1318 jaren sinds hun oprichting heeft de beschaving er nog steeds geen vat op gekregen. Barbaren en kennelijk niet op te voeden tot achtenswaardige burgers.

  Like

 7. Corné zegt:

  Dit artikel moet iedere Nederlander lezen! En er naar handelen. De islam is dodelijk. Letterlijk. Hun expansie heeft maar één doel. Het met geweld kapot maken van onze vrijheid. Churchill waarschuwde er al ruim een eeuw geleden voor. Toen had de islam wel de ambitie, maar nog niet de middelen. Dat is nu totaal anders. Ze hebben ontelbare gek gemaakte en opgehitste militanten overal ter wereld. Ze hebben een enorm kapitaal dankzij de olie. Maar helaas, het gevaar is nog niet door gedrongen.Integendeel het grootste deel van de bevolking beschouwt de islam nog als gematigd en vredelievend. Hoe dom kan een mens zijn. De meest gruwelijke sadistische moordpartijen vinden bijna altijd plaats in moslimlanden of door moslims elders.Wie kan dat nog ontkennen?

  Geliked door 3 people

 8. Jade zegt:

  Niet alleen Joden moeten uitgeroeid worden,
  zoals de titel luidt.
  Niemand is zijn leven straks meer zeker,
  zodra deze geimporteerde rattenplaag op
  volle oorlogssterkte is.
  Een ding is wel zeker, onze politici LIEGEN
  straks dat ze deze genocide nooit hebben
  zien aankomen…

  Geliked door 2 people

  • AEZ zegt:

   Dat deze satanische mislijders, zelf aan de islamitische galgen mogen worden gehangen !!! Wie een kuil graaft voor een ander, tuimelt er zelf (op een gegeven moment) in…

   Like

 9. Republikein zegt:

  En hoe stonden de zaken ervoor voor Mo?

  Like

 10. Inge zegt:

  “De moslims en politieke islam werden gecreëerd en misbruikt door het Vaticaan om te vechten tegen de echte Joden, ware christenen en anderen die niet gecontroleerd willen worden door Rome.”

  http://www.vrijewereld.org/2017/12/12/islam-is-een-creatie-van-het-vaticaan/

  Tenslotte heeft de Katholieke kerk zijn controlerende macht over de bevolking verloren, want wie gaat er vandaag de dag nog naar de kerk? Dus laten ze de moslims op ons los die nog wel te porren zijn voor een religieus systeem zodat ook wij weer te controleren zijn?

  Geliked door 1 persoon

 11. jack black zegt:

  Flikker die moslimsmeerlappen uit Europa en wij krijgen eindelijk rust !
  Stront en strontziek word ik ervan wanneer ik dit volkje alleen al zie !

  Geliked door 2 people

 12. Sobieski zegt:

  Heel bitter dat met name juist Amsterdam, dat altijd een veilige haven voor Joden vormde (Mokum), nu zo gevaarlijk geworden is. In landen die vroeger ooit veel rabiaat antisemisme kenden, zoals Polen, Rusland en Hongarije, is het voor Joden tegenwoordig juist veel veilger geworden, gedenke de Joods festivals in o.a. Krakow en Boedapest en de bloeiende Joodse gemeenschap in Boedapest en Moskou. Ik heb veel Joodse vrienden in Rusland, Hongarije, Polen en Oekraine, van wie sommigen familieleden hebben die in de jaren na 1990 naar o.a. Amsterdam, Parijs en London zijn verhuisd, en nu overwegen naar huis terug te keren. Drie keer raden waarom dat is.

  Geliked door 1 persoon

 13. Stef zegt:

  Dank u heer Schilder. Voor deze zeer juiste uiteenzetting van de feiten.
  U verwoordt exact mijn gevoelens van na die uitzending met Gijs Rademaker.

  Like

 14. Hovawart zegt:

  Zolang men maar bosjes kansarme mensen binnenlaat, vooral jongemannen met een ideologisch-vertroebelde kijk op de westerse maatschappij en hen vervolgens de socialistische hand boven het hoofd blijft houden, adolescenten met strikte geloofsovertuigingen en weinig compassie voor niet-islamitische bevolkingsgroepen met den mantel der liefde blijft bedekken, en telkenmale hun vijandigheden jegens anderen vergoelijkt als een tijdelijke vorm van verwardheid, aanpassingsproblemen of een moeilijke jeugd, en door hun beperkingen eerder stress ervaren dan anderen. “hun metertje gaat dan in het rood”, ontkracht men slechts de verdraagzaamheid van anderen, dan het echte probleem te durven adresseren……..voor echte oplossingen heeft men de PVV nodig.

  Geliked door 1 persoon

 15. Marlies zegt:

  Laten we eerlijk zijn: Joden zijn nooit “populair” geweest. Afgunst op intelligentie, zakendoen, inventies, ijver, beschaving, noem het maar op, Joden steken met kop en schouders boven de rest uit. Er werd vroeger wel gescholden op Joden, maar daar bleef het meestal bij, althans in mijn omgeving. Met de komst van de legers duivelse maanaanbidders, die houden van de dood, is het drastisch veranderd.
  Davidster? Niet doen. Kippa? Niet doen. WIE vindt dat eigenlijk niet goed? Kijk ‘ns om je heen. Volwassen mannen met sloffen en lange jurken; vrouwen in zwarte lappen, bedekt van kop tot teen. Misschien gek. maar IK vind dat nou niet goed. Scheld ik hen uit, bedreig ik hen? Mishandel ik hen? Ik zou het zo langzamerhand graag willen, dat wel. Misschien ben ik er te beschaafd voor.

  Geliked door 3 people

  • kampersrene zegt:

   Nederlanders zijn momenteel populair bij de Islamieten zoals bij bepaalde Europese landen…Gratis dit en dat , leefloon , woning , medische verzorging ….er valt iets te rapen tot zij ben boel overnemen dan zijn we niet meer populair Tenslotte wij eten varkensvlees en hun Allah en zijn groooote profeet kan ons gestolen worden . Dus ze hebben reden genoeg om ons te onderwerpen , wat tenslotte hun doel is… met medewerking van onze pracht-politiekers onder leiding van dat geestelijk verlicht Europa ! Ik kan de gevolgen inschatten .Wij kunnen die dramatische gevolgen inschatten .Behalve diegenen die wij verkozen hebben om onze welvaart , veiligheid , tradities en leefgewoonte te beschermen en te verbeteren

   Like

  • droevige mof zegt:

   Als Duitser met een joodse grootmoeder kan ik me zelfs twee keer afvragen: “Waarom haten ze ons eigentlijk?” En in beide gevallen kan dit niet openlijk worden besproken, al helemaal niet in Duitsland. Norman Finkelstein en Henry Makow, beide Joden, hebben het geprobeerd en zijn allebei sociaal uitgestoten.
   Dit is allang een mijnenveld en dat zal zo blijven.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Elk nadeel heb zu voordeel” zei Cruyf al.
    Dus geen geklaag, geen slachtofferrollen.
    Fijn toch!
    Gezellig in je eentje onder het lamplicht met die kleine donkere op je knie, morgen die rooie en daarna die andere kat want ze zijn me toch jaloers.
    En geen kijvende vrouwen meer want die liggen allemaal onder het beton in de kelder.
    Prachtig toch dat ze je haten.
    Hoe meer ze je haten hoe harder jij kunt lachen.

    Like

 16. Republikein zegt:

  Teveel gezopen, en alle narigheid van dien.

  Like

 17. ruud beijer zegt:

  Wat is het dan toch vreemd dat veel Joodse mensen niet op de PVV stemmen?Sommige Joodse organisaties staan zelfs vijandig tegen de PVV.

  Like

  • AEZ zegt:

   Dit zijn de politiek ROOIE joden; de VERRADENDE kant vn ht jodendom !!! In WW-II werden zij de NSB-joden genoemd. Hebben joodse roots, máár gedragen zich als vijanden vn hun eigen stamgenoten.

   Like

 18. ruud beijer zegt:

  Wat is het dan toch vreemd dat veel Joodse mensen niet op de PVV stemmen?Sommige Joodse organisaties staan zelfs vijandig tegen de PVV.

  Like

 19. QENQ5 zegt:

  Gerry van der List schreef in Elsevier dat “overbescherming” van Joden averechts kan werken. Erg theoretisch.
  Wat dacht u van overbescherming van moslims?

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Ik heb het gelezen, maar je weet dat die hele Elsevier-redactie uit slijmballen en linkse klootzakken bestaat.
   Als je die hele fotogalerij van die kale, bijna kale, en aanstormende intellectuelen met jongenskoppies en zware brillen op ziet, weet je genoeg.

   Op die redactie komen ze niet met Kalasnikows op bezoek.
   Raar hè…

   Like

 20. Alex Delarge zegt:

  Ik heb er al een tijdje geleden voor gepleit om Nederlandse (ook Europese) Joden te bewapenen. Per jood een Desert Eagle met een flink aantal reserve magazijnen. Per 5 joden een extra Uzi voor een beetje extra vuurkracht. Doet er zich een incident voor met een parasiterende inteelmuᛋᛋlim geld de omgekeerde bewijslast. Voorbeeld. Een jood wordt in het gezicht gespuugd door een nutteloze inteelmuᛋᛋlim en schiet deze vervolgens neer. De inteeltmuᛋᛋlim moet dan maar zijn onschuld bewijzen.Komt de inteeltᛋᛋlim om het leven dan dient de gedegenereerde inteeltmuᛋᛋlimfamilie de kosten van het hele gebeuren te betalen.

  Geliked door 1 persoon

 21. Willem Sterk zegt:

  Dank aan Drs.E.N.Schilder en aan al jullie commentaren. Het geeft een goed gevoel te weten dat ik niet de enige ben die ” het ” ziet. Maar nu, er moet wel iets gedaan worden, hoe doen we dat? Suggesties?

  Geliked door 2 people

 22. Thomasson zegt:

  Angela Merkel is niets anders dan een oud wijf met pathologische trekken. Zij is absoluut niet goed bij haar hoofd. Helaas voor haar volk, heeft ze de macht om Duitsland langzaam om zeep te helpen.
  Na de uitzending van Een Vandaag, mogen wij, echter, nog een vraag stellen: hoe is de geestelijke gesteldheid van onze politieke leiders in de laatste 50 jaar? Hoe ver is hen mate van geestelijke gestoordheid: of liever gezegd psychopathie? Deze vraag is reëel aangezien hen handelswijze tegenover de bevolking van Nederland is levensgevaarlijk. Zij accepteren de aanwezigheid van gevaarlijke indringers uit de Derde Wereld die zich als HIV virus gedragen en vermeren. Zij dringen in het gezonde lichaam van Nederland, nestelen zich en parasiteren op de kosten van hun gastheren. Nu VALLEN ZIJ ZE AAN op dagelijkse basis. De islamitische en Afrikaanse vijanden hebben in hen genen de code-opdracht de gastheren te doden zodra zij de nodige massa hebben opgebouwd. En toch worden zij door onze politieke leiders niet enkel gedoogd, maar zij worden in steeds grotere hordes toegelaten.
  DEEL 2

  Like

 23. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  De Islamitische parasieten vallen nu de Joodse bevolking van Nederland aan, omdat zij achten ze als zwakke schakel. Tevens, geeft de mate van hevigheid hen de volgende indicaties aan: a) tot hoever kunnen zij met hun aanvallen doorgaan? b) hoe zwak is de politieke leiding van het land en in welke mate is de politieke leiding bereid de bevolking op te offeren? en c) hoe reageert de bevolking zelf op de aanvallen?
  De islamitische vijand ziet behalve Joden ook andere bevolkingsgroepen als test case voor zijn voorbereidingen naar de FINAL COUNTDOWN. Het verhaal van de oude Hindi priester is een duidelijk voorbeeld. De man werd 62 keer getrapt en met stokken geslagen. Reden: Alleen maar omdat hij een andere religie aanhangt. Zoals de schrijver van dit artikel aanduidt: “Inmiddels heeft het rechercheteam diverse tips gekregen en het zal u niet verbazen uit welke hoek die aanslag komt. Tóch worden dergelijke zaken angstvallig niet bij naam genoemd”.
  De vraag over het meten met twee maten geeft de islamitisch vijand al het antwoord dat de politieke leiding IS BANG VOOR HEM. Dus, de weg naar de Endelösung van iedereen die niet van Allah houdt, is geplaveid. Van laffe psychopaten hoeft men niet te vrezen. De Joden echter zouden tot een bepaalde mate slachtoffers worden. Op gegeven moment zouden ze vertrekken. Misschien zouden de wetenschappers, ingenieurs en ICT’ers onder hen sterk gemotiveerd worden technologie te ontwikkelen die ver is van de huidige en sterk toekomst gericht. Zij zouden wapens ontwikkelen waar de Islamitische vijand zelfs niet over kan dromen. Dit is geen fantasie. Het is al eerder gebeurd. Bijvoorbeeld: het verhaal van de Chinees Tsien Hsue-shen. Hij werkte als wetenschapper in de VS en maakte deel uit van de staf die bezig was met rakettenbouw. Midden jaren ’50 is hij na zijn gevangenschap (beschuldigd voor communisme) naar China vertrokken. Snel daarna werd China lid van de nucleaire club.

  Geliked door 1 persoon

 24. Bewijs dat joden mohammedaanse massa-migratie naaar onze naties bevorderen, en onze politici gehoorzamen hen: http://j-cabal.net/

  Like

  • Michaek Kaudahn, ik denk dat u thuis hoort bij Fenixx met dit soort verwijzingen als zijnde Cabal..ken er nog zo een hier op de site…walgelijk!!

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Michael Laudahn. Ik zou u aanraden je vijanden in de echte realiteit te zoeken en geen fantasiebeelden die goed zijn voor films zoals The Game of Thrones of Avatar. Weet jij? voordat je zou wakker worden van je X-Box spelletjes, zou jij op een ochtend je afgehakte kop in de goot vinden en je dode half verrotte lichaam ergens op straat tussen al de andere lichamen van je blanke buren, vrienden, familieleden enz. DAT IS WAT JOUW VRIENDEN DOEN
    https://www.youtube.com/watch?v=DWljtRSMd9A en https://www.youtube.com/watch?v=xN0vPddmFVw er waren nog tientallen andere video’s, maar de meeste van hen zijn van YouTube weggehaald….Slechte reclame voor de Islam.

    Like

  • Inge zegt:

   Echte Joden zijn het niet Michael want zij behoren tot de Synagoge van Satan (Talmoed).

   Like

   • Ik denk dat juist daar veel verwarring over is bij de lezers. Het zou eens goed zijn deze verschillen binnen het Jodendom eens duidelijk hier uit te leggen. Want er is een hele groep “Joden” die ook macht uitoefenen op het wereldtoneel.
    Soms ik moet goed nadenken over wie of wat hebben we het nu.

    Like

 25. kampersrene zegt:

  Antisemitisme? Een aantal jaren geleden was ik bij het Holocaust-monument in Berlijn. Opvallend hoeveel moslims daar met de duim omhoog en breed lachend …..Ik hoop dat wij binnen afzienbare tijd duim omhoog en breed lachend kunnen staan voor het monument van de teruggestuurde Islamieten

  Geliked door 1 persoon

 26. Aegolius cs zegt:

  **2018: De Joden moeten worden uitgeroeid worden**
  Pakkende tekst dat bestuur en bevolking, deels niet onwelgevallig zal zijn.
  Een Gotspe:
  https://nos.nl/artikel/2261142-schadevergoeding-van-ns-is-erkenning-voor-holocaust-slachtoffers.html

  Like

 27. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het is een flink misverstand te denken dat het huidige antisemitisme uitsluitend door/van moslims komt, de site die ik om die reden verlaten heb staat er bol van en hun nieuwe publiek smult ervan. En tot mijn niet geringe verbazing gaat een deel van het vroegere publiek daar vrolijk in mee.
  En ik ?
  Ik heb mijn uiterste best gedaan om alle waanzin te weerleggen en daarbij fatsoenlijk te blijven. En om die reden is mij het zwijgen opgelegd, stel je voor dat iemand met tegen degelijke tegenargumenten komt nietwaar..

  Geliked door 4 people

  • E.J. Bron zegt:

   Nieuwsgierig . . . welke site?

   Webmaster

   Geliked door 3 people

  • Republikein zegt:

   Uitsluitend cabal, niet om de gewone mens/jood, die zijn net zoals wij ook slachtoffer.

   Like

  • wauso zegt:

   Ik was als eerste vertrokken ! Waarom: Buldog kan niet met mensen omgaan en dat is m.b.t. de site die ik in de aanvangsfase hoog inschatte helaas misgegaan. Een nieuw ‘schrijvertje’ gaf ik vorige week enkele goedbedoelde tips. Niet sarcastisch bedoeld gewoon eerlijk zijn fouten aangegeven en hoe hij dat kon verbeteren in een volgend artikel. Ja hoor en daar kwam Buldog aanzetten met zijn grootspraak. Ik heb het er maar bij gelaten. Ik zag trouwens dat ik nu ook een ‘Ban’ heb. Toen ik Fubar jou ‘landverrader’ zag noemen dacht ik:”Die jongens zijn ‘ver heen’, doorgedraaid, vermosseld. Ik heb nu al enkele jaren ongeveer hetzelfde probleem als jou. Tip: Ga wandelen, fietsen en steppen en een beetje minder mosselen !

   Like

 28. Aegolius cs zegt:

  En in Europa doen individuele leiders niets en zelfs de EUSSR zwijgt als het graf:
  Anti-Semitism never disappeared in Europe. It’s alive and kicking
  Analysis by Clarissa Ward, CNN
  Updated 1602 GMT (0002 HKT) November 28, 2018

  https://edition.cnn.com/2018/11/27/europe/anti-semitism-analysis-ward-intl/index.html

  Like

 29. George van der Sluis . zegt:

  ja wat kan je zeggen het is treurig maar ik ben JOOD en ben er heel erg trots op. ( wij presteren in het goeden!)

  Geliked door 3 people

 30. Aegolius cs zegt:

  Daar mag u trots op zijn, zeker op dit web!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s