“Keppeljoden passen zó niet bij Amsterdam”

(Door: “Van Rossem”)

Terwijl Halalsema zich in een boerka wikkelt…

Screenshot_10

Op school, op straat of tijdens een etentje met collega’s: de keppel draagt als een zwaar kruis in de postmoderne stad. Terwijl de Stopera weigert de wet te handhaven om het kleedjesvolk niet in hun achterlijkheid te hoeven remmen, is de keppel het echte stigma van de stad aan het worden/geworden. En niet in de laatste plaats dankzij die ene geloofsovertuiging die door BM Halsema boven de wet wordt geplaatst. Laten we snel dat pact van Marrakesh tekenen, misschien hebben joodse migranten die Europa willen ontvluchten er profijt van om elders hun vrede, voorspoed en veiligheid te kunnen vinden…

Bron:
www.geenstijl.nl
(h/t “BertG.”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op “Keppeljoden passen zó niet bij Amsterdam”

 1. kampersrene zegt:

  Dat is schandalig en een kaakslag voor moslims een kruis dragen zodat iedere moslim kan zien dat je een ongelovige bent ….nog erger is een keppeltje….vergeten die Joden dan niet dat zij aartsvijanden zijn van moslims ….alhoewel …ze weten niet waarom….geef mij maar een boerka of niqab….dat zijn tenminste zedige vrouwen

  Like

 2. Cathja zegt:

  Joden horen bij Nederland. Al zeer lange tijd. Dus óók bij Amsterdam! En mét zichtbaar gedragen keppel. Laat Halsema zich hier maar eens over uitspreken, en dan niet op de manier van: “kerk en staat zijn gescheiden in Nederland”.
  Als ze boerka’s verdedigt, dan ook de verdediging van de Joodse mensen en hun kleding.

  Geliked door 6 people

 3. QENQ5 zegt:

  En de sharia? Past die volgens Halsema wel bij de stad Amsterdam? ’t Zal wel!
  En: bepaalt Halsema de wet?

  Geliked door 2 people

 4. Thomasson zegt:

  Gisteren was er ergens in het zuidelijke deel van de West Bank een “klein terreur incident” waarin een van Allah-gabber probeerde mensen met zijn wagen omver te rijden. De lui daar, in tegenovergestelde van Nederland/ Europa, hadden het recht zichzelf te verdedigen en met dit losgeslagen beest ter plekke af te rekenen. Maar wie verdedigt de onderdanen van Amsterdam tegen steeds verder groeiend aantal geïmporteerde gevaarlijke islamitische beesten die daar huishouden? Burgemeester Femke Valsema en haar verraderlijke kornuiten hanteren een laffe tactiek die men vaak in natuurreservaten ziet. Men gelooft in balans; dus men laat vlees- en kadavereters hun prooi vangen en verorberen. Men gaat er van uit, dat een beest eet niet meer dan nodig en zo wordt de cyclus in de natuur bewaard. Echter, met de beesten van Allah werkt het anders. Zij gaan voor ALLES OF NIETS!. Ze zijn van plan de hele boel leeg te vreten. Dat moeten ze van hun monstergod en “capo dei capi” Allah. Dit stuk tyfus wil maar een ding zien: BLOED!.
  DEEL 2

  Geliked door 2 people

 5. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Femke Valsema, als een Gutmensch herderin, heeft besloten een deel van de schaapjes op te offeren ten bate van de rest. Zij heeft het mis. De monsters uit de Derde Wereld, met wie ze te maken heeft, blijven aanvallen en vreten, zolang niemand ze met ferme hand tegenhoudt. Zodra ze het idee vatten dat ze sterk genoeg zijn, zou de massa slachtpartij beginnen: de vers vermoorde lichamen- of halve verrotte kadavers van haar onderdanen zouden overal in de goot liggen en het water in de grachten zou rood zijn van al het stromende bloed. Als zij zelf niet op tijd zou vluchten, kan zij hetzelfde lot verwachten; echter, niet voordat de zwermen monsters zouden haar net als de rest van de vrouwen, meisjes en kinderen met tientallen verkrachten. Zij zouden zelfs vrouwenlichamen in het mortuarium van de Amsterdamse ziekenhuizen niet met rust laten. Ze zijn dol op dode vrouwen.

  Geliked door 4 people

 6. Elisah zegt:

  Ondertussen in Duitsland…welkom in das 4e Reich van die Grünen.
  “Rechtse” boeken moeten verplicht gemarkeerd worden….

  Geliked door 2 people

 7. Elisah zegt:

  Ondertussen in berlijn…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/11/trieste-video-israelische-journaliste-in-berlijn-aangevallen-met-vuurwerk-omdat-ze-in-hebreeuws-verslag-deed/

  Trieste video: Israëlische journaliste in Berlijn aangevallen met vuurwerk omdat ze in Hebreeuws verslag deed

  Dat het voor Europese joden lang niet altijd meer veilig is in Europa, daar kwamen we gisteren achter met een schokkende reportage van EenVandaag.
  .Ze werd nog voordat de camera klaar was met draaien bekogeld met afgestoken vuurwerk.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Elisah. Helaas stond de journaliste Antonia Yamin in Neukoln; een stadsdeel van Berlijn waar zo goed als bijna geen Duitse autochtonen meer wonen. Het is een islamitische enclave waar de shariawet heerst en niet de Duitse recht. De arme stakkers dat er nog wel wonen, bevinden zich in levensgevaar. Hen lot zal hetzelfde zijn als die van de Yezidis in de Sinjargebergte of de Syrische christelijke bewoners van de Islamitische Staat.

   Geliked door 1 persoon

  • Judge zegt:

   Zoeits kan ook alleen nog maar onder bescherming van een cordon militaire. Goed bewapend met voldoende munitie en handgranaten.

   Like

 8. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Het Halsekrengse gender past zó niet bij Amsterdam !!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Aegolius cs zegt:

  Kerk en staat gescheiden? Dat is mooi.
  De keppeltjesdragende Joden in hun hemd gezet? Hoort bij de Nederlandse traditie: moeten ze zich maar anders kleden buitenshuis.
  De wet niet handhaven in geval van het boerkaverbod, zijnde persoonsverhullende en geloofsovertuigende kleding?
  We hebben niet genoeg personeel om dit vast te stellen en administratief af te handelen. Bravo!
  Lang leve de burgemeesters van de 4 grote steden.

  Geliked door 1 persoon

 10. Aegolius cs zegt:

  Even toch deze geplaatst: wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

  Schokkende uitspraken jodenhaat Turkse jongeren

  Ook deze geplaatst:Joden bedreigd en uitgescholden op straat

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Aegolius. Wat Turkse en Marokkaanse jongeren over Joden zeggen is niet verbazend. a) JODEN MAAR OOK CHRISTENEN zijn hen vijanden!!!!!! Dat is altijd al zo geweest. Dat geldt tevens voor iedereen die niet is gediend van hen moordadige bloedgod Allah. b) Ze hebben een probleem dat Joden- en christenen in alle opzichten meer capabel zijn dan zijzelf. Zij behoren tot een inferieure domme soort mensen die over geen enkel talent beschikken behalve: mensen aan te vallen en te vermoorden, parasieteren op andermans kosten en verkrachten van vrouwen, meisjes en kinderen. De combinatie van lage IQ en moordlust maakt ze levensgevaarlijk; niet enkel voor de Joden, maar voor de hele Nederlandse bevolking . Wij mogen ons de vraag stellen: Waarom vonden onze politieke leiders van de laatste 50 jaar het nodig dit gevaarlijk ongedierte te importeren? Waarom was het zo belangrijk Nederland en de Nederlandse bevolking onder levensgevaar te brengen? Zij konden net zo goed het idee vatten om Piranhas te kweken in de grachten van Amsterdam en speciaal gekweekte 4 meter lange krokodillen laten zwemmen en nesten overal waar water is.

   Geliked door 1 persoon

 11. elena zegt:

  De joden zijn geen gevaar voor de maatschappij, zij werken hard en zijn altijd behulpzaam als het nodig is, zij dringen hun geloof ook niet op zoals de moslims doen met kinderen om naar de moskee te gaan, zij zien er niet uit als monsters,

  Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   eens en het zo triest dat het antisemitisme er al weer vele jaren is.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Petra DeBoer. Het is triest dat een bende van strontkleurige Islamitische en Afrikaanse Derde Wereld Bavianen is bezig Nederland stelselmatig kapot te maken en tot ondergang te brengen. Het is triest dat een geimporteerde inferieure mensachtige wezens, met IQ van 83 (iets hoger dan die van een aap) en waar 75% is analfabeet, is bezig productieve hooggekwalificeerde bevolkingsgroep te verjagen. Mensen die nu werkzaam zijn in de Nederlandse hoogste medisch, technologisch en wetenschappelijke echeloons. Het is zeer triest dat politieke leiders zo weinig geven om het land, waar zij een mandaat over hebben. De Joden zouden hun draai weer elders vinden. Zij zouden hun kennis, talenten en vaardigheden in andere landen ontplooien en deelnemen aan verdere ontwikkeling van nieuwe technologieen op alle gebieden. Hetzelfde geldt tevens ook voor jonge autochtone hoogopgeleide Nederlanders, die niet graag te dicht willen wonen bij gevaarlijke enclaves waar de Sharia heerst en de Nederlandse wet is ongeldig. Het is triest dat men tot nu toe, niet is begonnen om Nederland schoon te boenen en terug te geven aan haar oorspronkelijke bewoners.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Thomassen, mee eens maar zolang de deep state nog macht heeft zal er niet veel veranderen. In Amerika zijn ze hun macht al bijna kwijt maar de vazallen van de deep state in de EU nog niet. Ze verzinnen van alles om hun macht te houden en hun agenda uit te voeren. De paniek is duidelijk merkbaar en die actie van de deep state om middels de Oekraïne ons in oorlog te brengen met Rusland is ook hun werk.

    Poroshenko heeft gisteren gezegd dat het Amerikaanse leger de Oekraïne moet helpen tegen Rusland. Dat kan hij vergeten want dat gaat Trump niet doen.

    Like

 12. fleckie zegt:

  En dan te bedenken dat…DANK zij de JODEN, verdreven uit SPANJE, …met VEELAL HUN KAPITAAL …( en KENNIS) de stad. AMSTERDAM hebben OPGEBOUWD, ( waarvan de. ‘binnendringers’ NU. kunnen… profiteren !!!)

  Like

 13. AEZ zegt:

  @ alle joden….Ga naar Israel, dáár zijn jullie véél veiliger dan hier in dit inmiddels intens HATENDE kikkerland. Degenen, die de God van Israel hebben aangenomen als hun Vader, worden alom GEHAAT. Eerst de jood, dan de christenen…Deze fase is nu inmiddels actief.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s