VIDEO Geert Wilders/PVV: ONTSLA HALSEMA!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Heer M”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Groenen, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op VIDEO Geert Wilders/PVV: ONTSLA HALSEMA!

 1. Japio zegt:

  Ik zeg weg met dat secreet, afzetten afvoeren en vastzetten.

  Geliked door 3 people

 2. Peter zegt:

  Duidelijk !!!
  Mee eens. maar …………………….het zal HELAAS niet gebeuren met dit kabinet.

  Geliked door 4 people

 3. Corné zegt:

  Helemaal mee eens!! Weg met Halsema! Nu!

  Geliked door 4 people

  • D.G.M.Holland zegt:

   In het kader van Vrijheid van godsdienst zou Femke de Sharia wetgeving eens moeten invoeren in Amsterdam, wat een nog belangrijker onderdeel van de islam is.
   Ik gun het de Amsterdammers, omdat dit overeenkomt met hun stemgedrag….
   Nadat ze ondervinden, wat deze islamitische wetgeving betekent, wordt Femke door hen met pek en veren de stad uitgejaagd.
   Je zou maar zo’n volksverlakster als burgemeester hebben…

   Geliked door 1 persoon

 4. elena zegt:

  helemaal gelijk Wilders

  Geliked door 4 people

 5. Jade zegt:

  Eens met Wilders.
  Ik ben die motie Halsema ook nog steeds niet vergeten.
  Maar als we dan toch tot de ontslagronde overgaan…
  Trap dan ook meteen die hondelul van een Stef Blok eruit.
  Dat Rusland bashen wat ik vandaag weer las maakt
  me kotsmisselijk. Ze houden er maar niet mee op.

  Geliked door 4 people

 6. Tistochwat zegt:

  En zo is het, Geert!
  Wég met dat valse loeder!
  Ze haalde haar eigen jong destijds weg van een ‘zwarte’ school, de huichelaar!
  Macht en geld vindt die linkse muts het belangrijkst!

  Ga pannenkoeken bakken of zoiets!

  Geliked door 3 people

 7. Ruud zegt:

  Het politieke uitschot rukt op en als we er niets aan doen zal het als een kanker verder woekeren.
  Regering, treedt op en ontsla ze op staande voet en procedeer tegen ze wegens ondermijning en opruiing tegen het bevoegd gezag. Nederland is dit linkse geteisem hartstikke moe!

  Geliked door 2 people

 8. Petra DeBoer zegt:

  Eens met Wilders en voor het gerecht ermee wegens het niet nakomen van de ambtseed.

  Geliked door 2 people

 9. Hovawart zegt:

  Er treden kabinetslieden af voor minder……………….

  Geliked door 3 people

 10. Eric zegt:

  Hij zegt het nog altijd als geen ander…

  Like

   • Klaas zegt:

    Colin Clay
    1 jaar geleden
    I’ve actualy been on the “Marakesh express”. Not sure c.s&n ever actually left hollywood,else their view would be somewhat more jaded.
    This rose tinted rendition, although jaunty, is nothing like the real life experience of being jostled, pickpocketed and berated whilst spending 2 hours looking out on a whole load of shrubland and the occasional cow.

    Like

 11. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Prachtig, dat Geert Wilders het gender Halsema hals over kop wil ontslaan. Maar het is prematuur. Het gender Halsema heeft een ballonnetje met een controversiële mening opgelaten. Het is slechts een mening en geen nalaten van handelen. De wet op het dragen van de boerka treedt, als ik het goed heb begrepen, pas in januari 2019 is werking. Als het gender Halsema dan weigert op te treden, dan kan ze pas worden ontslagen. Je kunt niemand, ook een burgemeester niet, ontslaan, voor het hebben van een mening.

  Het door gender Halsema opgelaten ballonnetje kan bezien worden als een afleidingsmanoeuvre voor een andere kwestie, die zeer urgent is. Over anderhalve week wordt in Marrakesh het VN migratie pact ondertekent. Dat is een heel erg link en gevaarlijk pact. Als Rutte zijn handtekening bij kruisje zet, is het met ONS NEDERLAND gedaan. Dan is alles verloren. Dan is ONS NEDERLAND verworden tot een speelbal van de EU en de VN en de idiote ideologie van het globalisme.

  Kennelijk heeft Geert Wilders zijn prioriteiten niet op orde. In plaats van al zijn energie en al zijn capaciteiten en al zijn middelen en al het andere, dat hij tot zijn beschikking heeft, in te zetten om het ondertekenen door Nederland van het VN migratie pact in Marrakesh te verhinderen, gaat hij andere dingen doen, zoals een “Restoration weekend in Palm Beach (USA)”. Dat is allemaal leuk en wel, maar het heeft geen hoge prioriteit. En nu verdoet Geert Wilders kostbare tijd met de affaire Halsema. Geert Wilders trapt met open ogen in de valse afleidingsmanoeuvre van gender Halsema.

  Politici uit diverse Europese landen laten weten het VN migratie pact niet te zullen gaan tekenen en Geert Wilders zwijgt stil. Mark Rutte probeert een debat over deze kwestie af te houden, of tot het laatste moment uit te stellen en Geert Wilders zwijgt stil. In diverse Europese landen gaan de gele hesjes de straat op, aanstaande zaterdag dus ook in Nederland en Geert Wilders zwijgt stil.

  Geert Wilders had als oppositiepartij tot taak het kabinet het vuur na aan de schenen te leggen. Hij had Mark Rutte uit de kast moeten trekken en hem er bovenop moeten zetten en hem alle hoeken van de Kamer moeten laten zien en de vloer met hem moeten aanvegen. Geert Wilders had de publiciteit moeten zoeken. Geert Wilders had het Nederlandse volk wakker moeten schudden. Geert Wilders had kabaal moet maken. Maar Geert Wilders deed het niet. Geert Wilders ging op een snoepreisje naar Amerika.

  Mark Rutte liegt en bedriegt.al jarenlang aan één stuk door. De belangen en de gevoelens van het Nederlandse volk lapt hij aan zijn laars. Hij heeft slechts oog voor de hogere belangen van satan. Hij is nergens te vies voor en niets is hem te gemeen. Hij is een bikkelharde heerser zonder ook maar een greintje gevoel in zijn donder. Hij tovert de ene stunt na de andere uit zijn hoge hoed. Met zijn satanische schaterlach komt komt hij overal mee weg. En Geert doorziet de afleidingsmanoeuvres niet. Hij trapt er telkens Wilders trapt weer met open ogen in. Geert Wilders laat met zich spelen. Geert Wilders laats zich als een schooljongen door mark Rutte pesten.

  Vorig jaar hebben we met miljoenen Nederlanders op Geert Wilders gestemd. De verwachtingen waren hoog. Ondanks een vrij matte campagne werd de PVV zowaar de tweede grootste partij van ONS NEDERLAND. Maar Geert Wilders liet zich door Mark Rutte op een zijspoor manoeuvreren. Geert Wilders liet zich door Mark Rutte in een cordon sanitaire naaien. Daarom hebben we toch niet op Geert Wilders gestemd.

  Geert Wilders heeft slechts een paar pijlen op zijn politieke boog. En als Geert Wilders schiet, missen de pijlen ook nog doel. Geert Wilders is een politicus zonder trukendoos en verzint ook geen stunts. Met een lijzige stem dient Geert Wilders af en toe een motie in. Maar het is zo jammer, dat die moties het meestal niet halen. In de Kamer zit Geert Wilders achterovergeleund met zijn telefoontje te spelen. Is Geert Wilders wel de man, waar wij hem voor hielden ??? Is Geert Wilders de man, die Nederland gaat redden ??? Of is Geert Wilders de “controlled oppositie” van de VVD ???

  Over een goede anderhalve week wordt het VN migratie pact in Marrakesh getekend. Als Mark Rutte zijn handtekening bij het kruisje plaatst is het met ONS NEDERLAND gedaan. Dan is ONS LAND verloren. Dan is er voor ONS, ONZE KINDERS en ONZE KINDSKINDERS geen toekomst meer. Dan maakt het niets meer uit, of gender Halsema wel of niet wordt ontslagen.

  De tijd dringt !!! Het is nu of nooit !!! Het is alles of niets !!! Het doel heiligt de middelen !!! Het is de laatste kans voor Geert Wilders, om te tonen, dat hij een vent is met ballen en een ruggegraat.

  Geert Wilders get your act together !!! Trek je plan !!! Get your priorities in order !!! Grijp het momentum van de gele hesjes !!! Schudt het volk wakker !!! Mobiliseer de massa !!! Get organized !!! Vergeet je mooie kapsel en je zondagse pak !!! Stroop de mouwen op !!! Kraai van de daken, wat het pact werkelijk is !!! Verzin een stunt !!! Haal alles uit de kast !!! Het doel heiligt de middelen !!! Laat zien, wat je kunt !!! Get the job done !!! Falen is GEEN optie !!!

  Het VN migratiepact mag NIET getekend worden !!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat ’n holle woorden weer.
   Jammer dat het allemaal lucht is.
   Je moet zo’n end naar beneden scrollen voordat je aan het end van die holle kretologie bent.
   Hele verhalen moeten verhullen dat Oeps niets nieuws te vertellen heeft.
   Probeer het eens wat kernachtiger te brengen Oeps en vooral datgene te benadrukken wat nieuw en belangrijk is,

   Like

 12. Edwin Lauxen zegt:

  Gepubliceerd op 30 jan. 2012
  De Groninger politiek heeft met verbazing gereageerd op de tweet van afgelopen zaterdag van wethouder Karin Dekker.

  In de tweet schrijft Dekker dat ze zelf een boerka aan wil schaffen en aan wil trekken.

  De GroenLinks-wethouder hoopt dat meer mensen haar voorbeeld zullen volgen, als het boerkaverbod definitief wordt.

  Jan Seton van het CDA laat weten dat hij er moeite mee heeft dat een wethouder zich niet aan de wet wil houden en dat ze anderen oproept hetzelfde te doen.

  De VVD laat zich van een creatieve kant zien. Van de vorige week gepubliceerde Belastingkrant is maandag een nieuwe versie uitgebracht waarbij de foto van de wethouder vervangen is door een afbeelding van Karin Dekker in boerka.

  Arno Rutte van de liberale partij laat weten dat als de wethouder de tent die vrouwen ontmenselijkt aantrekt, ze wat hem betreft zwaar de weg kwijt is.

  De PVV Groningen is ook niet blij met de oproep.

  Volgens Matthijs Jansen van de PVV is Dekker volledig de weg kwijt.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ach ja.
   Bepaalde lieden proberen uit alle macht de aandacht op zichzelf te vestigen.
   We kennen ze…..
   Niet dat hij nu direct ’n boerka aan zou trekken, maar hij is er gek genoeg voor.

   Like

 13. Elisah zegt:

  https://www.at5.nl/artikelen/188965/hogescholen-steunen-halsema-in-niet-handhaven-boerkaverbod

  Hogescholen steunen Halsema in niet-handhaven boerkaverbod

  De Vereniging Hogescholen zag al weinig in een boerkaverbod voor in het onderwijs en kan zich dan ook vinden in de lijn van burgemeester Halsema, die zei dat de handhaving ervan voor haar geen prioriteit heeft.

  ‘Wij zitten er hetzelfde in. We hebben geen afspraken gemaakt om het boerkaverbod te gaan handhaven en zien vooralsnog ook geen reden om dat wel te doen’, aldus een woordvoerder.

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Wat gaat Die gestoorde Halsema zeggen als enkele in niqab geklede gangsters een bank plunderen Dan krijg je een persoonsbeschrijving die op geen kl…trekt waar ge niets mee kunt aanvangen en… ze worden zelfs niet geweigerd op ” den tram ” Drie vermoedelijk vrouwen of mannen geheel in het zwart met enkel een speet voor hun ogen hebben een bank overvallen en bedreigde het personeel Volgens een wakkere bediende had een van de daders of daderessen grijze ogen….

  Like

 15. Jan zegt:

  Martin Bosma: ”Hoe serieus is het paspoort nog?”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s