BREAKING!: Italië stapt definitief uit VN-migratiepact

Screenshot_22

(Vertaling: E.J. Bron)

Salvini maakt uitstappen bekend

De steeds sterker wordende signalen over het uitstappen van Italië uit het VN-migratiepact zijn nu bevestigd. Ongeveer een uur geleden verkondigde minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini (foto), dat zijn land niet zou deelnemen aan het pact.

Die Freie Welt

Ook Italië heeft VN-migratiepact duidelijk terechtgewezen. Meer nog: Matteo Salvini deelde vandaag in het parlement mee dat Italië niet zou deelnemen aan de conferentie in Marrakesh. Via Twitter liet hij meedelen: »L’Italia non firmerà la proposta Global Compact ONU sull’immigrazione e il governo non andrà alla riunione di Marrakesh. Avanti!« (Italië zal het voorstel van het Global Compact van de VN over immigratie niet ondertekenen, en de regering zal niet naar de bijeenkomst in Marrakesh gaan).

De impulsieve rede van Salvini kan in de originele versie op Twitter worden bekeken:
https://twitter.com/matteosalvinimi/status/1067753118350434305

Met Italië stapt nu voor de voorstanders en propagandisten van de migratie valt nu de invalpoort tot nu toe voor Noord- en Centraal-Afrikaanse migranten naar Europa en de EU weg. In de afgelopen weken en maanden had Italië een duidelijk standpunt ingenomen tegen iedere vorm van immigratie via de Middellandse Zee. Italiaanse schepen patrouilleren samen met de Libische kustwacht in het zeegebied tussen beide landen om zodoende een einde te maken aan de smokkelactiviteit, vooral door talrijke dubieuze zelfbenoemde “hulporganisaties” (meestal gevestigd in Duitsland). De duidelijke afzegging door Salvini´s van het pact en diens voorstanders is niet mis te verstaan.

De fractievoorzitster van de AfD, Beatrix von Storch, reageerde onmiddellijk op Twitter op de verklaring van Salvini: “Italië zegt NEE tegen het #GCM. Goed zo. Dat zegt in Duitsland alleen de #AfD.

Bron:
https://www.freiewelt.net/nachricht/italien-steigt-definitv-aus-dem-migrationspakt-aus-10076398/

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Italië. Bookmark de permalink .

28 reacties op BREAKING!: Italië stapt definitief uit VN-migratiepact

 1. Marc zegt:

  In één woord: Geweldig!

  Liked by 1 persoon

 2. WAT EEN KANJER , maar ja wij hebben “” de gevierde MOSSELRUGGENGRAAT “

  Liked by 2 people

 3. Eric zegt:

  Salvini for president of the EU !!!!!!

  Liked by 1 persoon

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Zeer verheugend om dit goede nieuws te vernemen. Hopelijk volgen er meer.

  Liked by 1 persoon

 5. elena zegt:

  Geweldig!!!!!!!

  Liked by 1 persoon

 6. Ruud zegt:

  Zelfs met een greintje gezond verstand weet je dat je daar weg moet blijven! Behalve Rutte dan……

  Liked by 3 people

 7. koosv8 zegt:

  Kan alleen maar hopen dat deze Italiëaanse regering nog lang mag aanblijven. En de hele Evil Union uit elkaar laten vallen. Kosten wat het kost. Ik ben helemaal klaar met die volken negeerders, want meer zijn ze niet.

  Liked by 4 people

 8. Hannah zegt:

  Er volgen er steeds meer. Hartstikke goed. Alleen de sulletjes-regeringen blijven nog volgzaam meelopen. Waaronder, helaas, nederland. FvD is tenminste nog een petitie gestart. En alleen FvD en PVV zijn voor uitzetting van criminele asielzoekers. De groenen zijn van plan, persoonlijk, duizend ‘vluchtelingen’ op te halen uit griekenland. Voorkeur voor transgenders want die hebben het zo moeilijk. Kunnen ze zich hier, op onze ziektekosten, laten ombouwen. Dat dat allemaal maar wordt getolereerd joh, wat een klote regering.

  Liked by 1 persoon

 9. Harrie Vaes zegt:

  Wereldleiders hebben een visie…Zij zien het met dat Marrakesh akkoord helemaal fout aflopen…..Helaas heeft Rutte die visie niet. Hij staart zich nou eenmaal blind op de lonkende functie in de EU. Net zoals hij zich blind staarde op het afschaffen van de dividendbelasting die hij onder druk van Unilever ons door de strot probeerde te duwen…..om er zelf beter van te worden.

  Liked by 4 people

 10. Scevean zegt:

  Rutte is al bezig met een inleg velletje.

  Liked by 2 people

 11. Jean zegt:

  Plusminus 40% spreekt de wil van het Europese volk luidop uit de overige 60% waaronder België en Nederland zit met lafaards op hun dak die de wil van het Europese volk negeren en dus niet respecteren.
  Lafaards horen aan de galg te hangen.
  M & M & M & M & M zijn volksverlakkers en dus Misdadigers.
  M staat voor Merkel, Macron, May, Mao, Mussolini en Maracech.

  Liked by 1 persoon

 12. Tineke zegt:

  Jemig…….Na een slechte start vandaag,goed nieuws uit Italië.
  Ze beginnen het aardig benauwd te krijgen in dat monstergedrocht wat Brussel is.
  Want iedereen die niet naar hun pijpen danst is een ”populist”
  Laat ie fijn zijn…….

  Liked by 1 persoon

 13. koddebeier zegt:

  Italie….Verstandiger dan de Haagse regenten !

  Liked by 1 persoon

 14. Marijke zegt:

  Wat een topper is die man!

  Like

 15. Jules Vismale zegt:

  Helaas blijkt Nederland, in tegenstelling tot Italië en een aantal voormalige Oostbloklanden, nog steeds gechanteerd te worden door allerlei ziekmakende linkse schepsels in Brussel waaronder die verrader van een Frans Timmermans om dat migratiepact te ondertekenen! Lees maar eens hoeveel schijt hij nog steeds heeft aan het volk waar hij, ironisch genoeg, uit voortkwam en helemaal verloochend heeft:

  Volgevreten EU-bobo Timmermans eist dat Nederland Marrakeshverdrag tekent: ‘Houd ruggengraat tegen radicaal rechts!’

  Fransepans de eurofiel daalt weer even opnieuw af uit zijn ivoren toren in Brussel om zich rechtstreeks te bemoeien (wat kun je ook niet anders verwachten van een dergelijke idioot die teveel kapsones kreeg door een hoop macht!) met de binnenlandse Nederlandse politiek.
  Ditmaal aangaande de ondertekening van het Verdrag van Marrakesh, dat de deur openzet voor de ongebreidelde migratie vanuit Afrika. Nee hoor, zegt Frans, gewoon tekenen dat verdrag. Het is allemaal de agenda van radicaal rechts (flikker toch op met je huichelarij over radicaal rechts want van de miljoenen Europeanen die tegen dit verdrag zijn is nog geen 1% radicaal-rechts maar gewone burgers die hun eigen cultuur en veiligheid willen behouden!) en die moet je tegenwerken!

  Ja hoor, daar is Fransje Timmermans weer, die zich even overal mee komt bemoeien met de nationale politiek van Nederland. Ondanks dat Timmermans zijn paychecks nu uit Brussel ontvangt, meent hij toch Nederland de les te moeten lezen (ga anderen trouwens de les niet lezen als je zelf het goede voorbeeld niet geeft!) al ware hij nog steeds onze minister.

  De PvdA’er vindt namelijk – surprise, surprise! – dat Nederland het gehate verdrag van Marrakesh ‘gewoon’ moet ondertekenen. Want anders speel je ‘radicaal rechts’ in de kaart (nee, je speelt juist de raciale islam en allerlei uitvreters in de kaart die hier niets te zoeken hebben in Nederland en ons ook allemaal tot zelfverloochening willen dwingen!) en als dat gebeurt dan hebben we een groot probleem met z’n allen. Dat moeten we dus niet hebben, dus gewoon tekenen bij het kruisje Mark! Huphup, en een beetje vaart maken graag.
  Dat zou haast hetzelfde zijn als dat je een document of een contract ondertekend waarbij je de kleine lettertjes over het hoofd ziet!

  Timmermans:

  “Timmermans roept daarom de Nederlandse coalitie op de verklaring te omarmen. “Kijk naar het probleem en zie dat de Marrakesh-verklaring geheel in lijn is met wat de Nederlandse regering wil. Dus doe het dan ook.”

  Volgens de vicevoorzitter van de Europese Commissie moet voorkomen worden (je kunt daarbij evenmin voorkomen dat we hier allemaal nog meer de pest aan de islam en links krijgen, zoals dat al goed in Frankrijk is te merken met die blaaskaak van een Macron!) dat ‘radicaal rechts’ de discussie kaapt. “De vraag zal de komende tijd zijn: gaat traditioneel rechts helemaal mee in die agenda van radicaal rechts?”
  Als het antwoord ja is, zitten we in Europa met een groot probleem, zo analyseert Timmermans. “Maar als politici een beetje ruggengraat houden, dan komt het wel goed. Zo sterk is uiterst rechts nou ook weer niet in Europa.”
  De redenen die door Timmermans gezocht worden – ze zijn heel opmerkelijk. De inhoudelijke argumenten voor het ‘symbolisch’ weggeven van onze grenscontroles aan Afrikaanse landen zijn in geen velden of wegen te bekennen, en er is alleen nog maar dit soort morele chantage. Voer Marrakesh door, want anders krijg je Dewinter en Le Pen. En Wilders, natuurlijk.
  En die krijg je hier thans met geen stok meer weg!

  Brrrr…! Snel maar tekenen, dus, want zelfs als ‘radicaal rechts’ gelijk heeft dan zijn ze nóg gevaarlijk (dat verdrag ondertekenen is gewoon jezelf verkopen, verkwanselen en verraden aan je vijanden, iets wat trouwens ook tussen beide wereldoorlogen gebeurd door soortgelijke linkse klootzakken!) en moet je alsnog expres precies het tegenovergestelde doen. Dank weer voor die bijdrage hoor,
  Frans Timmermans. Ga nu maar snel weer plastic verbieden of zoiets anders leuks. Hup, of duik anders maar met een loden kogel van 36 kilo in het diepste deel van de oceaan opdat we NOOIT meer iets van je horen, jij huichelaar!

  Liked by 2 people

 16. Horatius zegt:

  Nederland zou er zeer verstandig aan doen het voorbeeld van Italië te volgen en dit voor West-Europa rampzalige verdrag dus niet te ondertekenen. We worden straks overspoeld met migranten die z.g. een positieve bijdrage komen leveren aan onze samenleving terwijl ze iedere vorm van arbeidsdiscipline missen, vaak analfabeet zijn en er bovendien een religieuze agenda op nahouden, namelijk de islamisering van West-Europa.

  Ze komen hier uitsluitend om te profiteren van de verzorgingsstaat en het zeer milde strafklimaat en bij ongewijzigd beleid stevenen we af op een totale ontwrichting van onze samenleving om over het risico van een bloedige burgeroorlog maar te zwijgen.

  De politie heeft de handdoek al in de ring gegooid en is in feite niet meer voor haar taak berekend.
  In tegenstelling wat onze regering ons probeert wijs te maken is de algehele criminaliteit schrikbarend gestegen en dat zou dus niets te maken hebben met de talloze uitgeprocedeerde asielzoekers en ander gespuis van allochtone signatuur.
  De burgemeesters van de grote steden hebben al gecapituleerd voor de radicale islam met hun weigering het verbod op het dragen van een boerka in de openbare ruimte te handhaven. En dan komen er binnenkort nog enkele honderdduizenden economische vluchtelingen bij om de chaos te vergroten en dus helemaal onbeheersbaar te maken.

  De bureaucraten en technocraten in Brussel hebben maar één prioriteit en dat is het bestrijden van het populisme (lees: het realisme) om hun eigen positie te kunnen handhaven ten koste van de autochtone bevolking. Merkel & Macron, Timmermans, Juncker en hun vazallen waaronder Mark Rutte zijn bewust bezig met een scenario wat de ondergang betekent voor onze Westerse beschaving. Want ze weten donders goed wat het risico inhoudt van het stichten van talloze moslimenclaves en de komst van miljoenen Afrikanen die niet in te passen zijn op de arbeidsmarkt.

  Maar ze zullen hun gemaakte fouten en uitspraken die de huidige volksverhuizingen in gang hebben gezet nooit en te nimmer toegeven, want dit zou hun politieke ondergang betekenen.

  Het VN-migratiepact is zeker geen vrijblijvende intentieverklaring waar ieder land zijn eigen invulling aan kan geven maar een omvolkingsproject waar uitsluitend de bankiers en de grootindustriëlen van zullen profiteren.

  Bovendien geeft men de radicale islam vrije toegang tot West-Europa met verstrekkende gevolgen voor de scheiding tussen Kerk en Staat zoals vastgelegd in onze Grondwet.

  Anton Mussert werd in 1946 ter dood veroordeeld wegens collaboratie met de vijand en het willen inruilen van onze democratische rechtsstaat voor een totalitaire ideologie en dan hebben we het dus over Nazi-Duitsland. Bij het bewust stimuleren van de omvang van de moslimpopulatie in West-Europa lopen wij exact hetzelfde risico op de langere termijn.

  En dit gegeven zou de aanleiding moeten zijn het Verdrag van Marrakesh niet te ondertekenen in het belang van ons nageslacht en het behoud van onze nationale identiteit.

  Mussert kwam tenslotte nog op voor het behoud van die nationale identiteit maar zelfs daar heeft met name Frans Timmermans volkomen maling aan.
  Misschien dat dit sujet zich zal ooit moeten verantwoorden voor een volkstribunaal.

  Maar als op zijn Hollands gezegd hier ooit de pleuris uit zal breken zal hij hoogstwaarschijnlijk bijtijds de kuierlatten hebben genomen naar Zuid-Amerika in goed en vooral ‘hoog’ gezelschap.

  Liked by 1 persoon

 17. Jan zegt:

  Georgia Meloni (Partij: Broeders van Italië – Nationale Alliantie) over het migratie pact

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s