Muezzin overspoelt in de adventstijd de kerstmarkt in Linz met lawaai

Screenshot_24

(Vertaling: E.J. Bron)

Van 2 tot 23 december 2018 vindt er een behoorlijk misplaatste actie plaats in de binnenstad van de Oostenrijkse stad Linz. Zoals de website “kath.net” vermeldt, dient daar uitgerekend in de adventstijd in plaats van kerstmuziek de roep van de muezzin te horen te zijn.

ongecensureerd.at

Muezzin in plaats van kerktoren

De al geseculariseerde Mariakapel op de OK-Platz is daarbij het centrum van de actie. De “interreligieuze” provocatie omvat o.a. muezzin-roepen tot aan kerstavond. De kunstinstallatie genaamd “ADHINA” van Werner Puntigam en Klaus Hollinetz zou als vredesboodschap opgevat moeten worden.

Zij zijn van mening dat de islam, net zoals het christendom, een religie van de vrede zou zijn. Gebruikers van sociale media zien dat nu al anders en noemden de actie in de hoofdstad van Ober-Österreich een “brutaliteit” en voelen zich als “minderheid in eigen land”wanneer zij nog christelijke gebruiken aanhangen en gewoon alleen maar in alle rust de kerstmarkt willen bezoeken.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Christendom, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Oostenrijk, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Muezzin overspoelt in de adventstijd de kerstmarkt in Linz met lawaai

 1. Yvonne zegt:

  Oostenrijkse namen ? Je moet toch wat om je eigen landgenoten te pesten
  Die hele kerstmarkt in Linz boycotten

  Like

 2. freda110 zegt:

  Hopelijk is er iemand die zo zat van het gejank word dat die met een goed schot die luidspreker aan diggelen schiet.

  Geliked door 4 people

 3. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Target practice anyone?

  Like

 4. Ruud zegt:

  Is ook van enige afstand prima stil te leggen…………..

  Like

 5. Ruud zegt:

  Pardon; Islam betekent zeker niet “religie van vrede” maar een “kwaadaardige ideologie van onderwerping”. Voor de goede orde; Islam betekent letterlijk “onderwerping” maar Salaam betekent “vrede”. Heel wat anders dus! Niet opzettelijk verwarren, dat geeft maar misverstanden tenzij ook hier verwijtbare onkunde de oorzaak vormt!

  Geliked door 1 persoon

 6. Jules Vismale zegt:

  Als degenen van “kath.net” die daar in Linz de muezzin willen gaan invoeren op een kerstmarkt christenen zijn dan zijn die van het soort dat nog steeds denkt dat zij degenen kunnen liefhebben die het haten! Ik kan diegene die mij verafschuwen totaal NIEt liefheb en hen eveneens gewoon haten waaronder de radicale islam en de radicale linksen in Europa! Machiel de Graaf (PVV) heeft al in een bepaald filmpje aangegeven dat buigen voor de islam beslist GEEN wederliefde oproept naar aanleiding van dit artikel:

  Filmpje: ‘Christenen, uw wang is al kapotgeslagen door uw tolerantie en politieke correctheid!’

  Tweede Kamerlid Machiel de Graaf (PVV) vraagt zich af wat er met christenen in Nederland is gebeurd in de afgelopen jaren. Ze zijn volgens hem veel te tolerant geworden en ‘buigen hun hoofd voor de islam’.
  In een aantal minuten durende woordvoering legt hij de volgers van Jezus het vuur aan de schenen. Hij stelt een aantal terechte vragen over hun over de (idiote1) tolerante houding en het misbruik van Jezus’ metafoor van de barmhartige Samaritaan. Volgens hem is hun tolerantie dermate ver doorgeslagen (christen en moslims zijn gewoon altijd vijanden geweest) dat het heeft geleidt tot het importeren van intolerantie in de vorm van de fundamentalistische islam.
  De Graaf: “Uw andere wang is nu wel een keer totaal kapot van het toekeren en kapot van de politieke correctheid. Uw nederigheid is misbruikt om de ondergang van uw eigen christelijke cultuur te bevorderen.“

  Heftige woorden! De PVV’er citeert zelfs uit het Nieuwe Testament en geeft Nederlandse christenen nog een paar extra klappen op hun al bezeerde wang. Die wang is sowieso al aardig kapot na het verbloemen (beter gezegd verloochenen)van het christelijke kruis van de mijter van Sinterklaas en het vervangen van de aanduiding ‘kerstfeest’ met het eufemistische woord ‘Winterfeest’.
  Alles om maar te voorkomen dat ze in navolging van Jezus paal en perk stellen aan oprukkende islamisering zoals Jezus de ‘wetsovertreders de Tempel uit jaagde’. Het Kamerlid vraagt zich af waarom de christenen in zo links zijn geworden dat ze zelfs hun eigen geloof niet eens meer verdedigen.
  Veel linkse politici, christenen e.a. maakten voor WO II dezelfde fout met Adolf Hitler door tegen hem poeslief te wezen, het grondgebied van anderen aan hem cadeau te geven in ruil voor vrede, degene die tegen Hitler waren te verketteren ende nazi’s zelfs met tonnen grondstoffen te overstelpen opdat zij hen nooit aanvielen!
  Er waren zelfs christenen, orthodoxen, katholieken en moslims In Joegoslavië en Rusland die dolgraag met de nazi’s wilden samenwerken en velen deelden het antisemitisme van Hitler net zo radicaal met hem! Ze hielpen de nazi’s ook mee om miljoenen joden e.v.a. uit te roeien zonder enige schroom!

  Vanaf: 5:30 ‘Uw andere wang is wel een keer kapot van het toekeren en de politieke correctheid!’

  Ook kennen we Jezus van het verhaal van de barmhartige Samaritaan dat vaak wordt misbruikt om eeuwige goedheid over vreemdelingen uit te storten. In dat verhaal zorgde een niet-Joodse inwoner van Israël voor een jood, die hij gewond aantrof op de route tussen Jericho en Jeruzalem.
  Dit verhaal was Jezus’ antwoord op de vraag wat iemand moet doen om ‘eeuwig te leven’ en degene die dat vroeg (eigenlijk was dit een strikvraag) was een schijnheilige Farizeeër!
  Het was de regio waar Jezus ook graag kwam en het verhaal wordt nu helaas vaak misbruikt om christenen ervan te overtuigen dat zij de grenzen moeten openen en iedere “zielige” migrant welkom moeten heten.
  Onder het mom van ‘help de Samaritaan’. Echter is het zo dat in tegenstelling tot de Samaritaan, die je op je weg naar werk tegenkomt, migranten duizenden kilometers reizen, en wat hen niet altijd windeieren legt, en dan pas om hulp vragen. Ze liggen dan ook niet hulpeloos aan de weg, maar kiezen doelbewust voor het misbruiken van christelijke goedheid.

  Terechte vragen dus van De Graaf richting de christelijke gemeenschap en die krijgen daar toch wel eens spijt van!

  Geliked door 3 people

  • Inge zegt:

   Tolerantie is een kenmerk van een goede Christen, het is alleen jammer dat die tolerantie van één kant moet komen. In de tweede wereldoorlog zijn ook Christenen opgepakt en vermoord die wel degelijk de Joden hielpen, maar niet iedereen durfde het risico te nemen om te helpen maar dit gold net zo goed voor de niet-gelovigen.

   Like

 7. BigLJohn zegt:

  Zouden daar nog mensen zijn die deze kerstmarkt willen bezoeken, met daarbij het gegil van een muezzin ? Ik hoop dat er niemand komt. Kath.net dat zich inspant om bij de moslims in een goed blaadje te komen. Geheel in lijn waar de paus en andere katholieke geestelijken ook mee bezig zijn. Het laatste restje katholieke gelovigen zal wel spoedig de kerk de rug toe keren….

  Geliked door 2 people

 8. Cathja zegt:

  Ik vind dit een provocatie van jewelste, mede mogelijk gemaakt door de R.K. kerk aldaar.

  Christenen, schaamt u zich om dit verraad toe te laten!! In de wereld van de islam zou dit soort gedrag niet voorkomen, óf er zou met veel geweld een einde gemaakt worden aan de ontheiliging van een islamitisch feest.
  Ook in Oostenrijk wint de islam terrein, ondanks een andere politieke koers sinds jaren. Het helpt blijkbaar niet om de islam in toom te houden. Op slinkse wijze en met hulp van verraders gaat ook hier de islamisering gestaag door.

  Triest!

  Geliked door 1 persoon

 9. Elisah zegt:

  Kinderen en vrouwen geofferd op het altaar van de politieke correctheid?
  Geschat dat 90% van de verkrachtingsdelicten niet verschijnen in de officiële statistieken.

  https://www.gatestoneinstitute.org/12066/germany-rape-crisis

  Germany: Migrant Rape Crisis Still Sowing Terror and Destruction
  Women and children sacrificed on the altar of political correctness

  The director of the Criminal Police Association, André Schulz, estimates that up to 90% of the sex crimes committed in Germany do not appear in the official statistics

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Dat was een geslaagde truk van die muezzin of koranbleter…Hij wilde per se bij die micro komen .Hij had beloofd “stille nacht , heilige nacht te zingen en djingle bell…djingle bell….weer zo’n flauwe mop !!

  Like

 11. BertG. zegt:

  Dit is dus gewoon even lekker treiteren door die herrie overal en op dat moment te laten horen.

  Geliked door 2 people

 12. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 13. Bert zegt:

  Als je de beschrijving van het programma van de voorstelling leest krijg ik de indruk dat het geluid van de muezzin alleen binnen is te horen en niet buiten. http://www.ok-centrum.at/de/programm/event/adhina
  Dat maakt het minder provoceren, maar neemt niet weg dat het herkenbaar is als een linkse strategie om de islam als even onschuldig als het christendom voor te stellen en daarmee de gelijkheid van culturen af te dwingen. Het foute hieraan is dat het alleen gaat om een uiterlijke activiteit (oproep tot gebed) en voorbij gaat aan de totalitaire inhoud van islam.

  Like

 14. Hannah zegt:

  Buigen. Steeds een beetje dieper en dieper. In de hoop misschien ze hier mee tevreden te stellen. Wat niet gaat lukken want bij elke inwilliging van een eis zal t discriminatie gejank juist toe nemen, zo ook de eisen. Zeker als deze gepaard gaan met dreiging. Een logische gevolgtrekking want waarom stoppen als overduidelijk blijkt dat het zo goed werkt. De verhalen van goede bedoeling, tot elkaar komen bla bla bla, geloof ik niet. Zolang er geen wederkerigheid aan te pas komt vind ik dat een mooi papiertje en strik om eigen lafheid in te verpakken. Toegeven omdat ze in wekelijkheid 7 kleuren schijten.

  Geliked door 1 persoon

 15. ieznogoedh zegt:

  En dan in de Telegraag een artikel over leegloop bij de kerken.
  Tja, als de kerk meent zich te moeten omvormen tot een links politiek correcte organisatie, dan zijn de kritische Christenen verdwenen natuurlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s