Democratie? Laat me niet lachen!

Screenshot_31

(Door: H. Numan)

Nederland, zo wordt u constant wijsgemaakt, is een democratie. Een bakermat van … enge blanke mannen. Een slavenhaler-land. Een kapitalistische misogyne samenleving van uitbuiters. Gore milieuvervuilers, en meer van dat soort onzin. Als het niet zo erg was, zou je er bijna om kunnen lachen. Wie roepen dat om ‘t hardst? Nou, net de mensen die niet weten wat democratie is. Maar het is veel erger. Ze moeten er niets van hebben ook.

Ene meneer Recep(t) uit Ankara omschreef het heel aardig: “Democratie is de trein die we nemen onderweg naar sharia.” Wat hij niet zei, omdat het nogal logisch is, is dat democratie direct in gevangenkampen verdwijnt zodra de trein bij station sharia gearriveerd is.

Recept heeft al een eigen vertegenwoordiging in ONS parlement. De drie engnekken van DENK. Peilingen laten meestal niet alles zien, vooral niet als het goed gaat met de PVV. Maar het is nogal bedenkelijk dat Denk op dit moment rond de 7-8 zetels staat. Dat belooft wat voor de toekomst.

Er zijn nog veel meer engnekken die helemaal niets van democratie moeten hebben. De anti zwarte pieten club bijvoorbeeld heeft de mond vol van democratie en democratische rechten die vertrappeld worden. Maar alleen als het ze persoonlijk en negatief raakt. In alle andere gevallen moeten ze absoluut niets van democratie hebben. Logisch, want anarchisten zijn nu eenmaal niet democratisch, en willen het niet worden ook.

Het allerergste is dat deze openlijke fascisten – want dat zijn het – alle voordeel van elke twijfel gegeven worden ‘want wij zijn democratisch, ook al zijn zij het niet’, en alle voordelen die onze democratie hen maar kan bieden. De democratie waar ze allemaal letterlijk hun reet mee afvegen. Openlijk. Zijn ze nog trots op ook.

Elke Marokkaan of Turk heeft twee paspoorten. Hun eigen, dat is hun echte paspoort. En het Nederlandse paspoort waarmee ze kunnen incasseren. Steun, begrip, religie. Maakt niet uit. Zolang die domme Kazen hun eigen land en eigen cultuur weggeven, fantastisch. Dan zijn het lieve en ietwat naïeve kazen. Edoch, moge Allah die vervloekte Kazen smelten in eeuwig hellevuur als ze dat niet doen.

Dat is te begrijpen. Zo marcheren Mohammedanen, in elk land van de wereld. De meeste mensen weten dat. Helaas valt onder het begrip ‘de meeste mensen’ niet onze bestuurlijke elite. In dienst viel het me op dat je officieren alles kunt wijsmaken wat je maar wilt, zolang je maar fraaie ingewikkelde woorden gebruikt. Dat geldt dus ook voor de rest van de elite.

Feministen? Dat zijn vrouwelijke Recep(ten) die de democratische trein nemen naar het matriarchaat. Tot het einddoel bereikt is, en dat is een samenleving die voor 100% door vrouwen (zijzelf) gerund wordt, moeten er op democratische wijze quota’s gesteld worden om het aantal mannen te beperken in aantrekkelijke functies. De minder aantrekkelijke functies, zoals opperman in de bouw, stratenmaker, of als plantsoenwerker, daar hoeft dat niet voor. Want daar hebben zij zeer democratisch geen trek in.

Milieu. Ene Volkert van der Graaf besloot op democratische wijze een eind te maken aan het leven van Pim Fortuyn. Hij keek in de spiegel en zag dat alle aanwezigen het unaniem eens waren met hem. Democratischer kan niet! Wie bepaalt hoe de samenleving marcheert? Dat bepaal ik, weet Volkert. Gezien het respect dat de politiek en de rechterlijke macht hem geven, kan ik hem geen ongelijk geven.

Politiek. Daar lachen ze het hardst om ‘democratie’. Vooral onze Brusselse filiaalchef, Mark Rutte. Het ene democratische referendum heeft hij nog niet genegeerd voor hij het volgende alvast maar laat verbieden. Democratie en Mark Rutte is al een kleuterklas en Marc Dutroux. Zaken die je zo ver mogelijk van elkaar gescheiden moet houden.

Maar het bontst van alles is de rechterlijke macht. Als een Marokkaans pooiertje met een strafblad dikker dan de koran weer eens voor de rechter staat, omdat hij verstandelijk gehandicapte meisjes voor zich laat werken, dan moeten wij begrip tonen. De arme jongen komt uit een andere cultuur – eentje waar prostitutie streng verboden is, en pooieren nog veel meer – hij is arm, onwetend, achtergesteld, zielig. Heel Das Kapital wordt voorgelezen, door de officier, advocaat en de rechter. Vrijspraak, seponeren of 40 uur schoffelen volgt.

Totdat er een volkomen democratisch en vreedzaam protest tegen Zwarte Piet provocaties plaatsvond in Dokkum. Dan jammeren activisten, plus de bestuurlijke en de ‘begripvolle, ruimdenkende’ rechterlijke macht dat de doodstraf helaas is afgeschaft. 240 uur plantsoenendienst is veel te veel voor een recidiverend Marokkaans pooiertje. Jammer dat we Jenny Douwes niet meer kunnen geven. Geen nood, binnenkort leven we in een perfecte echte multikul samenleving met sharia recht. Kunnen we die vervelende Jenny stenigen!

Het lijkt me dat democratie nogal een selectief begrip is geworden. We doen allang niet meer wat de overgrote meerderheid van het volk wil. Wat vierhonderd salafisten eisen, of hooguit 300 grauwe eeuwers, daar moeten we democratisch rekening mee houden. 95% voor (of tegen) is niet langer ter zake doende. Wat die 16.950.353 andere Nederlanders denken? Boeit niet!

Hetzelfde geldt voor nationalisme en patriottisme. Die twee begrippen zijn de hoeksteen van onze samenleving, maar zo onderhand zwarter dan nazisme. Niet nationaalsocialisme, want socialisme is ‘goed’. Geen slapende Kazen wakker maken. Stel je voor dat ze doorkrijgen dat nationaalsocialisme en ‘echt’ socialisme vrijwel hetzelfde zijn…

Nog eentje waar geen chocola van te maken valt. Transgenders. Moeten we ook respect voor hebben. Dat soort krakkemikkige bouwpakketten eist het ‘recht’ om, o.a.,  te mogen pissen op het damestoilet. “Respect!”, gilt links Nederland. Mannen en vrouwen zijn gelijk. Je geslacht zit tussen je oren! Nou, misschien als je denkt dat je een tekkel bent. Bij mij zit m’n geslacht tussen mijn benen.

Ik heb geen probleem als vrouwen willen urineren op het herentoilet. Maar andersom denk ik dat 99% van alle dames geen trek heeft in gestoorde mannen die zo nodig moeten pissen op het damestoilet. Vooral niet als Marokkaanse pooiertjes daar dan personeel gaan werven. Want je kan er gif op innemen dat zulks dan gaat gebeuren. Of laat u uw dochtertje onbegeleid urineren  in een gelegenheid waar zwaar geestelijk gestoorden willen showen dat ze vrouw zijn?

Dat democratie grenzen kent, lijkt me logisch. Jammer genoeg hebben we die grenzen al jaren geleden afgeschaft. Het wordt hoog tijd dat die grenzen weer terug komen.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Democratie? Laat me niet lachen!

 1. Anneke zegt:

  H. Numan, volgens mij heb je nu hoofdpijn, ik tenminste wel na het lezen. Maar…….er zit zoveel waarheid in jouw verhaal dat ik iedereen zal aanraden het te lezen.

  Geliked door 2 people

 2. Geronimo zegt:

  Hier wordt uitgelegd waar het echt om gaat. Duidelijker in al zijn beknoptheid kan niet.

  Geliked door 2 people

 3. ruud 2 zegt:

  Wij gaan de straat op om pedofiele priesters, onze kerken lopen leeg door de misbruik schandalen in de godshuizen, maar wat vreemd het stikt van de boeddha`s, terwijl er heel weinig mensen zijn hier die naar een tempel gaan. Misschien omdat ze weten dat deze gelovigen ook een grote naam hebben in pedofilie, de elite dweept met de islam en vind alles goed wat zij doen terwijl de verhalen van kindermisbruik bij de moslims ineens bij het geloof horen, ik snap alleen, schaf alle geloven af het is een dekmantel net als een parlementaire functie, je kan doen en laten wat je maar wil

  Like

 4. “Het wordt hoog tijd dat die grenzen weer terug komen.” Ik ben bang dat dit al te laat is!

  Like

 5. Statler & Waldorf zegt:

  Die zogenaamde 80+ gendervarianten en zij die zich zo voelen snappen het verschil niet tussen gevoel en gender en zijn volledig kierewiet en inderdaad zoals scribent het schrijft krakkemikkige bouwpakketten.

  Like

 6. Tineke zegt:

  Prima bijdrage heer Numan.
  Als je alles zo op rij leest,denk je,hoe kan dit allemaal in vredesnaam nog goed
  komen…..
  De toegepaste censuur zou ook nog goed in het rijtje passen.
  De grenzen zouden moeten sluiten zegt u.
  Eens,maar er is al te veel geteisem binnen.
  Ik zie de toekomst somber in,in deze democratische dictatuur.

  Geliked door 3 people

 7. guusvelraeds zegt:

  Zeer helder kortbondige schrijfstijl. Lust ik meer van.

  Geliked door 1 persoon

 8. arjo zegt:

  Ik lees nu net dat er AZC’komen voor uitgeprocedeerden.Dus je wordt na het zoveelste hoger beroep uitgewezen en je moet gaan maar niet echt want er komt een nieuw AZC speciaal voor jou.
  Wat ze dan doen is nogmaals kijken of je recht op verblijf hebt.
  Lukt het dan weer niet dan moet je beloven dat je weg gaat.Hou je je niet aan je belofte en blijf je toch hier, dan heb je recht op bed,bad en brood tot je dood gaat.
  Ik dacht eerst dat ik gek werd of dat het een grapje was, maar helaas.
  Ik denk ook ,als je zou vragen aan de burgers of ze dit een goed plan vinden, de meerderheid tegen zou zijn.

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Ze moeten alleen beloven dat ze hun best gaan doen om naar huis terug te keren.
   Dat beloven ze dan allemaal, heb je mooi weer 3 jaar onderdak.
   En ach, het land wil niet mee werken, je weert wel, doe je niks aan, maar zij willen wel, en ja, wat dan.

   Geliked door 2 people

 9. Tistochwat zegt:

  Zo marcheren Mohammedanen, in elk land van de wereld. De meeste mensen weten dat. Helaas valt onder het begrip ‘de meeste mensen’ niet onze bestuurlijke elite.

  Onze ‘elitaire regenten’ weten donders goed waarmee ze bezig zijn!
  Daar ben ik vast van overtuigd. Het verderfelijke PLAN móét worden uitgevoerd.
  En daarom heeft demonstreren en protesteren geen enkele zin.
  Het heeft geen zin zolang het volk niet tot de tanden bewapend met minstens een half miljoen fysiek sterke personen ‘de Bastille bestormt’.

  GODVERDOMHEN!

  Geliked door 2 people

 10. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  We weten en zien, maar geloven het niet
  en galmen ons dagelijks wegkijkers-lied…
  dat werkt zo fantastisch, bevalt ons zó goed,
  want dat past het bést bij ons lafbekken-bloed…
  dus blijven we doorgaan met zwijgen en lach,
  want wie dan leeft dus dàn zorgt op de laatste dag !
  .

  Geliked door 2 people

 11. Harrie Vaes zegt:

  Het blijkt dat de meerderheid van de Nederlandse stemgerechtigden precies ..wil….wat U hierboven omschreven heeft.
  Dan zijn we klaar….omdat in een…. democratie….de meerderheid het voor het zeggen heeft.
  Maar aangezien….minderheden hoe klein dan ook ….in veel gevallen de meerderheid gijzelen….en rechters op komen voor die minderheid…..dan kunnen we spreken van een bananenrepubliek en niet meer van een democratie.
  We zijn bijna zover in ONS landje dat het niet lang meer duurt of….het recht van de …sterkste zal gaan gelden. Dit mede dankzij ons islam lievende kabinet.Het water is tegen de kook aan…..Nog even en dan kookt .

  Like

 12. jungleelephant zegt:

  Als we het Binnenhof niet heel snel schoon vegen is het een verloren zaak!

  Geliked door 1 persoon

 13. BertG. zegt:

  https://www.telegraaf.nl/financieel/2857683/vrouw-weigert-zorgverzekering-dit-gebeurt-er

  Als je hier lang genoeg rond loopt, dan kan je wel raden wat er is gebeurt.
  Ze heeft alles verloren, terwijl ze toch best wel goede argumenten had.

  Geliked door 3 people

 14. Aegolius cs zegt:

  Zo’n actueel doorwrocht artikel is passend voor H. Numan!
  Vraag het over een maand aan de lezers en het is ondergesneeuwd aan voortdurend nieuws.
  Ik ga het opslaan in geval van…..

  Geliked door 2 people

 15. Yvonne zegt:

  jaren terug in de supermarkt Konmar geloof ik hadden ze toiletten voor de klanten 1 voor dames en 1 voor heren
  het dames toilet was kapot, de medewerkster zei u mag wel op het herentoilet, ik kwam er uit stonden paar bont kraag mannetjes die gingen gillen dat er een vrouw uit HUN herentoilet kwam

  Geliked door 1 persoon

 16. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wat te denken zou moeten geven is dat Surinamers bij het onafhankelijk worden van Suriname moesten kiezen, ze werden óf Surinamer óf Nederlander, beiden tegelijkertijd dat kon niet.
  Het resultaat was dat we een Bijlmermeer nodig hadden waar ze prompt begonnen te klagen over huisvesting en achterstelling op de arbeidsmarkt. De huisvesting was echter tientallen malen beter dan in Suriname waar een hut van golfplaten heel ‘normaal’ is. En arbeid, tja dat was ook wennen, een Nederlandse werkgever verwacht dat je gewoon elke dag op tijd komt en dat je je werk uitvoert.
  Een heel ander hoofdstuk is politie en justitie in dit land, in feite zijn die reeds lange tijd failliet en dankzij chronische onderbezetting en vergaande incapabiliteit een lachertje.
  Gevangenissen staan leeg of worden gesloten terwijl zelfs de kleinste plantsoentje zes keer per dag geschoffeld worden door delinquenten. In de herfst staan ze onder de bomen te wachten tot er een blad valt om het vervolgens met een grote zucht in een zak te stoppen.

  Geliked door 2 people

 17. Bob Fleumer zegt:

  Nederland heeft iemand nodig als Trump om het Haagse moeras/matras leeg te pompen ons land is verziekt door laffe bestuurders die geen besluiten durven nemen en als ze het wel doen zijn het de verkeerde(Marrakesh) ik maak mij zorgen over de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen die de gevolgen moeten dragen van wat er mis is in dit land.
  Overigens ben ik van mening dat Rutte een ramp is voor ons land.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Bob Fleumer, Trump werkt al heel hard voor ons en rolt de deep state op die ook in Nederland zit.

   Of Rutte onderdeel van de deep state is weet ik niet maar heb het vermoeden van niet. De PvdA en D’66 sowieso wel.

   Vandaag was er een opvallend bericht in de Telegraaf. Rutte is komende vrijdag bij de G20 in Argentinië en Maxima ook. Daar zijn Trump, Poetin, Merkel e.a.

   Waarom mag Nederland al voor het tweede jaar op rij aanschuiven sinds Trump president is? De officiële verklaringen neem ik met een korrel zout. Voor Trump is Nederland in elk geval belangrijk want sinds Rutte bij Trump op bezoek was zijn onze veiligheidsdiensten het “zesde oog’. De “Five Eyes” zijn Amerika, Canada, het VK, Australië en Nieuw-Zeeland. Al die landen vallen, behalve Amerika, onder de Engelse kroon. De afluisteren wat Obama instelde met een leugen bij de FISA (rechtbank) tegen Trump werd door het VK en Australië gesteund en zij kwamen dan ook met het Rusland verhaal. Het komt er dus op neer dat Trump grote waarde hecht aan het “zesde oog” want hij gaat echt niet in zee met de veiligheidsdiensten van Nederland als ze net zo zijn al de andere “Eyes” die tegen hem samenspannen.

   https://www.telegraaf.nl/nieuws/2855203/maxima-bij-g20-gala-met-trump-en-poetin

   Like

 18. Petra DeBoer zegt:

  Democratie: De deep state in Engeland werkt met “Whips”. Nooit eerder van “Whips” gehoord maar dat ze in Engeland politici onder druk zetten is me bekend.

  https://nos.nl/artikel/2261242-whips-moeten-conservatieve-brexit-dwarsliggers-in-het-gareel-krijgen.html

  Like

  • H. Numan zegt:

   Die hebben we in Nederland ook. Wij noemen ze meestal fractieleiders. Het is beslist niet toevallig dat hoofdelijke stemmingen de regel zijn, en schriftelijke stemmingen een hoge uitzondering. Onze ‘zwepen’ willen graag weten wie tegen de partijlijn stemt.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @H. Numan, partijdiscipline is er ook bij de PVV en daar is op zich niks mis mee.
    Wat er in Engeland gebeurd is van een geheel andere orde.

    Like

 19. jantjeuitnl zegt:

  Uitstekende opsomming.
  Helaas komt deze preek niet verder dan eigen parochie, vrees ik.

  Like

 20. Hovawart zegt:

  De vele gladjakkers die met een dubbele nationaliteit een baantje in het openbaar bestuur ambiëren zijn het meest invloedrijk en bepalend voor de huidige politieke spagaat in het lokale bestuur.
  Gemeentehuizen die via de lokale partijen steeds meer verkiesbare buitenlanders op de kieslijst zetten om stemmen te winnen in de parallelle samenleving, dat zij daarmee de deur openen voor buitenlandse politieke agenda’s dringt niet eens door in hun linksche slakkenhuizen, dat daarmee op grote schaal voor de lokale maatschappij bindende beslissingen worden genomen, die juist de gehele maatschappij gegijzeld houden met hun buitenlandse eisen en wensen, en het torpederen, bedreigen en bedriegen van alle Nederlandse belangen en moties, is de grootste bedreiging voor de Nederlandse maatschappij en de Nederlandse samenleving……..weet op welke partij u niet stemt bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen.

  Geliked door 1 persoon

 21. koddebeier zegt:

  We leven in een regentendictatuur die schijt hebben aan de bevolking en jammer genoeg is het grootste deel van bevolking te stom om voor de duvel te dansen en stemmen ieder keer weer op deze landverraders !

  Like

 22. koddebeier zegt:

  Chapeau meneer H. Numan. U slaat de spijker op z’n kop !

  Like

 23. Qvic zegt:

  Democratie werkt alleen met gelijk gestemde en met een homogene samenstelling. Maar zodra de samenstelling niet meer homogeen is met gelijkgestemde, is een democratie niet meer mogelijk. Want dan wil iedere minderheidsgroep van gelijk gestemde hun recht op eisen en dat voorschrijven aan de meerderheidsgroep. Zoals tegenwoordig het gewoon is geworden, dat minderheidsgroepen meer zeggenschappen krijgen over de meerderheidsgroep. Een omgekeerde democratie dus. Dat wordt ook wel een dictatuur genoemd. Het democratische land wordt dan figuurlijk en letterlijk opgedeeld in kleine deelstaatjes waar andere culturen c.q. wetten gaan gelden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s