EEN ANDERE TIJD…

Screenshot_45

Vrouwelijke charme  (1938).

(Door: “Driek”)

Eens, heel ver terug in de tijd, toen het fantoom der Tweede Wereldoorlog nog in diepe sluimer was verzonken, overheidsdienaren met een beperkt blikveld en een lage horizon nog niet het levenslicht hadden aanschouwd, sierlijke vrouwen nog konden flonkeren en schitteren in elegante japonnen en niet verdoemd en besmeurd door gif predikende imams, was het leven een stuk plezieriger.  Doch één blik op dien slordige ‘Blauwe Pakken Brigade’ in Den Haag en op de burgemeester van Amsterdam Femke Halsema is voldoende om te beseffen dat wij zijn overgeleverd aan een ijdele, eerzuchtige schare van verdorven lieden die het slecht met ons voor hebben. Vol geestdrift zal Mark Rutte straks zijn handtekening zetten onder een afschuwwekkend verdrag dat ons allen de kop gaat kosten.

De bloeitijd van een eeuwenoude cultuur loopt ten einde. Van onze Joods-christelijke samenleving blijft niks meer over. Niemand zal straks dezen krankzinnige tijd in het Grote Platenalbum der Wereldgeschiedenis kunnen uitbeelden. Geld verkwistende, onnozele ijdeltuiten in Den Haag en Brussel zetten ons leven op het spel, doen mee aan den apendans van negroïde gelukszoekers die, eenmaal aangekomen in Luilekkerland, het verder voor gezien houden. Levenslang kunnen zij genieten van ons zuur verdiende belastinggeld. Luieren en lanterfanten, jagen op jonge meisjes en vrouwen. Die kledenkloppers zijn alreeds aangekomen in het beloofde Paradijs van hun profeet Mohammed zo lijkt het wel.

Screenshot_44
Vrouwelijke charme (2018).

Lezer, ik maak mij grote zorgen, want het aanzien van Nederland wordt met den dag onaantrekkelijker. Maar waarom brengen die lieden in Den Haag ons Vaderland ten ondergang? Ze spelen met ons leven alsof we een nietswaardig volk zijn dat niet beter verdient. Waar hebben wij dat aan te danken? Ondanks de Haagse leugenaars, die ons vertellen dat we onze grenzen gastvrij open moeten houden voor vluchtelingen uit islamitische landen, deugt dat verhaal natuurlijk van geen ene kant. Bedriegers zijn het. Ze horen thuis in kille schemerige gevangeniscellen op water en brood.

De walging bekruipt mij wanneer ik die lieden uit die verre exotische oorden voorbij zie komen. Roofovervallen. Steekpartijen en mishandelingen op onschuldige voorbijgangers. Nijpende woningnood. Doch asielzoekers met status hebben voorrang boven hardwerkende woningzoekenden van Nederlandsche komaf. Edoch, misschien zie ik het weer te somber in. Dat zal de leeftijd wel zijn. Maar, let wel, burgers van Nederland, wat men zaait, zal men ook dienen te oogsten.

Desalniettemin wens ik U allen nog een gezegende dag.

(© 2018. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster)

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op EEN ANDERE TIJD…

 1. Petra DeBoer zegt:

  (© 2018. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster)

  Goed zo meneer Bron.

  Geliked door 1 persoon

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Inderdaad Driek, de walging bekruipt mij ook maar er bekruipt mij nog veel meer. Dat kan niet lang meer goed gaan. Iemand moet op de rem trappen van de nl.bus die met Rutte aan het stuur moedwillig op de afgrond afraast. En wij, passagiers, weten nog steeds wie dat zal doen. Sterker nog, wij weten de rem niet eens te vinden.

  Geliked door 1 persoon

  • Inge zegt:

   Zeer zeker, het zal vanuit de gewone bevolking moeten zijn die deze volksverraders een halt moeten toeroepen, alleen tot op heden nog geen vrijwilligers voor deze heldendaad.

   Like

 3. Thea de vroom zegt:

  Heden heeft Angela Merkel besloten dat zij het Pact van Marrakesj gaat tekenen. Dan kan haar poedel toch niet achterblijven ? Dat zou hem zijn nieuwe baantje kosten.

  Geliked door 5 people

 4. Japio zegt:

  Ja Driek, ook mij is het een groot raadsel waarom onze cultuur vernietigd dient te worden. Het lijkt er zeer op dat de linkse kerk en de islam de handen ineen geslagen hebben om de “gewone” mens te laten verdwijnen.

  Geliked door 1 persoon

  • Inge zegt:

   Omdat de Babylonische Rooms Katholieke kerk zijn macht over de bevolking al lang heeft verloren door o.a. de schandalen van seksueel misbruik. De moslims kadaverdiscipline hebben die goed gebruikt kan worden om het ‘vrije’ volk weer onder controle te krijgen.

   Like

   • Inge zegt:

    De Islam gecreëerd en misbruikt door het ‘Vaticaan’ om de Arabieren onder controle te krijgen en nu wordt ingezet tegen de Europese bevolking. Zie de macht achter de macht.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Laten we niet vergeten dat door hun stem gedrag een heel groot deel van ons ‘eigen’ volk medeschuldig is !!

   Like

   • Inge zegt:

    @koddebeier
    Echte democratie bestaat niet, het is een systeem waarbij het volk denkt iets te kunnen kiezen maar achter de schermen hebben andere machten de controle. Dus denk aan stemfraude, politieke partijen die er zogenaamd voor het volk zijn maar in feite katvangers zijn, en andere manipulatie zoals het uitsluiten van bv de PVV (maar in feite is de PVV een voorbeeld van zo’n katvanger, want als Wilders premier zou worden zal hij aan het volk moeten laten zien dat hij er inderdaad er voor het volk is maar dat is niet het geval dus wordt hij zogenaamd uitgesloten, het is één grote poppenkast).

    Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    koddebeier.Nee hoor,stemmen heeft nooit geen zin gehad de politici in bijna heel europa zijn marionetpoppen van de nazi bilderberg groep en voeren braaf de bevelen van deze groep uit.

    Like

  • ronjaspers zegt:

   Japio.De rijke machtige satanische elite willen een new world order,daarvoor moet 90 % van de wereldbevolking uitgemoord worden.Hiervoor worden de moslims en de afrikanen gebruikt om ons te terroriseren en af te slachten.Kijk agenda 21 op youtube.

   Like

 5. F1802 zegt:

  Er zijn twee problemen in de wereld: 1. moslims. De basis van alle ellende en verdorvenheid. 2. linkse goedmenschen, die menen dat probleem één géén probleem is.

  Geliked door 1 persoon

  • Inge zegt:

   Ieder geloof is gecreëerd om de bevolking onder controle te krijgen. De Islam en Rooms katholieke geloof is gecreëerd vanuit het Vaticaan. De macht hierachter is een verlengstuk van het Romeinse rijk. De paus heeft de plaats van de keizer vervangen. Door slechts naar de moslims te wijzen doorziet men de werkelijke macht niet.

   Like

 6. Francois zegt:

  “Waar hebben wij dit aan te danken” Goeie vraag . Antwoord is eenvoudig . Door onze passiviteit en wishful thinking . Als je het bewaken van de vrede aan anderen overlaat krijg je dit.

  Geliked door 1 persoon

 7. droevige mof zegt:

  Gisteren in Berlijn en binnenkort in Amsterdam:
  Een half uur na de stroomstoring begint het plunderen door “gemaskeerde personen”.
  https://www.morgenpost.de/berlin/article138647477/Vermummte-nutzen-Stromausfall-fuer-Krawalle-und-Pluendereien.html

  Like

 8. Kanaloa01 zegt:

  De ellende in Nederland zal alleen maar groter worden, het is ijdele hoop van Scherpschutter 1943 dat dit grotendeels laffe Nederlandse volkje in opstand zal komen.
  Kijk naar wat er in de 2e Wereldoorlog in Nederland heeft plaats gevonden, het aantal landverraders, niet alleen de NSB’ers was veel groter dan het aantal verzetsmensen en het is alleen maar erger geworden in Nederland, helaas niet beter. Onder de ambtenaren, zeker die in Amsterdam en Rotterdam was het aantal landverraders in ’40-’45 ongeveer de helft.

  Geliked door 6 people

 9. Joko zegt:

  Tv reclames waar geen blanke Nederlander meer in voorkomt. Nederlanders worden gehersenspoeld!!!

  Geliked door 3 people

 10. Ruud zegt:

  We kunnen ons ook gaan verzetten door in het stemhokje een juiste rechtse keuze te maken en al datgene af te schaffen wat ons niet bevalt. En dat is heel wat…………!

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  (© 2018. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster)

  Mooi!

  Geliked door 3 people

 12. bozeoudeman zegt:

  ”Nijpende woningnood. Doch asielzoekers met status hebben voorrang boven hardwerkende woningzoekenden van Nederlandsche komaf.”

  Ja, dat laatste merk ik. Sinds enige tijd ben ik op zoek naar een ander huis en zie ik dat ik via mijn woonduur niet meer tot de eerste 20 behoor maar ben gezakt naar nummer 160. Hoe kan dat?

  Ik heb dan wel met succes Amsterdamistan kunnen uitvluchten, maar woon nog wel in het ROA gebied waar Amsterdamistan de scepter zwaait, en waar Woningnet, dat de woningen in het ROA gebied verdeelt, dus voor Amsterdamistan van moefti VanderLaanistan en en nu Ayatollah Halsemanistan overal shopt voor goede woningen voor de parels van imam Rutte en zijn club collaborateurs, die nog moeten worden gehuisvest in het ROA gebied, conform de eisen van de VVD landverraders.

  Een groep ‘zielenpieten’ dus waar na 10 december, dankzij het grove landverraad uit het Grote Kakelhuis nooit meer een einde aan gaat komen. Het stroompje, dat al te erg was, wordt een woest op de oevers beukende kolkende rivier.

  Dan ben ik op zich (nog) gezegend met een huis -hoe lang nog weet ik niet, voor ik plaats moet maken voor de parels uit Afrika- alle anderen zonder huis mogen kraakwacht worden of in een tentje in het park gaan wonen. De ‘kansarme ons verrijkende’ illegale troetel-immigranten van onze land en volk verraderlijke ‘adel’ krijgen overal voorrang!

  Geliked door 4 people

  • BertG. zegt:

   Ik ken iemand (50 jaar) die al meer dan een jaar bij zijn zwaar bejaarde ouders woont en elke dag naar ze werk gaat.
   Krijgt geen enkele woning, moet ze kinderen ontvangen in een piep klein kamertje waar hij woont.
   Als de ouders overlijden, staat hij op straat.

   Geliked door 2 people

 13. Horatius zegt:

  Ik ben nog van de generatie die ooit eind jaren 60 van de vorige eeuw vrouwen en meiden in minirok mochten bewonderen en ook al was dat een kortstondige mode het is wel een heel groot verschil met de huidige discussie over het al of niet dragen van een alles verhullende boerka.

  1968 was het jaar van de massale studentenopstanden en stakingen om de gevestigde orde wakker te schudden en daar is men toen in geslaagd, er kwam inderdaad meer inspraak en democratische hervormingen op een aantal gebieden.

  Nu worden we geconfronteerd met een cultuur en een religie die volkomen haaks staan op onze westerse normen en waarden en wij moeten ons maar aanpassen, anders discrimineren wij en spelen we de populisten in de kaart.

  De Syrische vluchtelingen die wij hier hebben opgevangen zitten na drie jaren humane opvang en cursussen nog steeds zonder werk, want een Bijstandsuitkering levert meer op dan een plek op de werkvloer. In hun voormalige thuisland is de toestand weer redelijk stabiel, dus waarom dan nog hier verblijven i.p.v. om daar een bijdrage te leveren aan de wederopbouw?

  Blijkbaar heeft men andere prioriteiten en dat zou wel eens de islamisering van West-Europa kunnen zijn, op onze kosten en we trappen er nog in ook met open ogen.
  En met ‘we’ bedoel ik uiteraard de gevestigde politieke elite die het voortdurend heeft over de strijd tegen de vergrijzing en ‘de wereld is van iedereen’ en andere linkse prietpraat.

  Het behouden van de nationale identiteit is volgens hun volledig achterhaald en is eigenlijk extreemrechts gedachtegoed wat met wortel en tak moet worden uitgeroeid.
  En uitroeien doen ze door het ondertekenen van schimmige Verdragen waar de asieladvocatuur en de linkse rechters wel raad mee weten.

  De toekomst van ons volk staat op het spel en dat schijnt onze jongeren volkomen koud te laten.
  Ze zijn druk met hun sociale media en stemmen op Jesse Klaver, die ‘frisse jonge politicus’ die het zo goed voor heeft met ons klimaat. Maar tegelijkertijd zijn steun geeft aan Femke Halsema met haar weigering het verbod op het dragen van een boerka in de openbare ruimte te handhaven.

  Hoe meer boerka’s in de openbare ruimte hoe meer broeikaseffect, dat moge overduidelijk zijn!

  Hoe meer militante moslims en bronstige Afrikanen in ons kleine landje hoe ongezonder ons leefklimaat zal worden door overbevolking, verloedering, verpaupering en epidemieën.
  De exotische en culturele extremiteiten zoals veelwijverij, kinderhuwelijken, inteelt, eerwraak en vrouwenbesnijdenis krijgen we er als extra bonus bij.

  En onze Mark Rutte maar ijverig zijn handtekening zetten, want Angela Merkel kijkt over zijn schouder mee en niet tekenen zou in strijd zijn met onze hartelijke betrekkingen met Duitsland.

  Wanneer gaat het kwartje vallen?
  Als de Troonrede wordt voorgelezen door een Groot-Moefti?

  Geliked door 5 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Horatius 30 november 2018 om 11:22

   we trappen er nog in ook met open ogen.
   En met ‘we’ bedoel ik uiteraard de gevestigde politieke elite die het voortdurend heeft over de strijd tegen de vergrijzing en ‘de wereld is van iedereen’ en andere linkse prietpraat.

   Nee, Horatius, NEE, NEE, NEE!
   De ” gevestigde politieke elite’ weet precies wat er aan de hand is.
   De mohammedaan wordt door hen gebruikt als werktuig om ONS uit te roeien.
   Zelf is de ‘elite’ doelbewust bezig met de voorbereidende werkzaamheden: de burger murw maken door het alsmaar verhogen van de belastingen en het onbetaalbaar maken van het levensonderhoud.
   Daar kan geen enkel ‘geel hesje’ tegenop zolang leger en politie aan de zijde van de weerzinwekkende ‘elite’ staan.

   Geliked door 4 people

 14. Wolf zegt:

  @ Driek, dank voor uw erg leerzame en belangrijkvolle bijdrage.

  Like

 15. Jade zegt:

  Water en brood is te duur… Ik ga voor ophangen!
  Ik wil me zelfs als vrijwilliger aanmelden, om die
  klus te klaren.

  Like

 16. bigljohn zegt:

  Die angstaanjagende gedachte alleen al. Dat de islam langzaam maar zeker alle continenten op aarde aan het innemen is. Hoe is zoiets toch mogelijk. Politici die flink haast maken om de klok 600 jaar terug te draaien om de islam te vergenoegen. Marakesj komt er aan, en de Europese politici willen de ondergang van Europa in de hoogste versnelling gaan zetten. De Hel op aarde volgt dan spoedig, en niemand die dan nog in staat zal zijn daar nog iets aan te veranderen. Eenmaal islam betekent spoedig daarna sharia, mogelijk voor vele honderden jaren, of zelfs voor altijd….

  Geliked door 3 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Wij zijn door de laffe christenen verdoemd. Zegers c.s. die Rutte steunt die ons op weg naar de ondergang voert. Smerig laf volk. Dus weg met de christenen en Rutte c.s. Ik stop met mijn opsomming van mededaders van deze christelijke halsmisdaad anders wordt de lijst te lang. U mag het zelf aanvullen

   Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Met Rutte zitten we in het voorportaal van de moslimhel. Dat gaat nooit meer over tot dat Rutte het veld ruimt. Maar dat doet ie nooit vrijwillig. Waarom niet? Omdat deze jongen een vel voor zijn kop heeft dat heeft een olifant nog niet voor zijn knieën. Alle argumenten slaan daarop stuk. Dus er zal iets anders moeten gebeuren dan verkiezingen om van rutte cs af te komen

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s