Groenen schuimbekken: betonnen dennenbomen voor kerstmarkt

Screenshot_36

(Vertaling: E.J. Bron)

Sinds enkele jaren, nauwkeuriger gezegd sinds Merkel Duitsland aan de binnendringers heeft overgedragen, wordt er steeds opnieuw negatief gesproken over Bautzen. De stad wordt al jarenlang door de gasten van de bondskanselier, o.a. door de multi-criminele Libiër Mohamed Youssef T. alias “King Abode” geterroriseerd. Toch is er nog een kerstmarkt in Bautzen. Die heet daar weliswaar “Wenceslas-markt”, maar goed, een beetje kerst moet er toch zijn. Ook deze markt zou uitgerust worden met barricades om de mensen te doen geloven dat ze veilig zijn.

PI News (2)

De vermeende veiligheid kost echter geld en dus kwam de stad een aanbod van het bouwbedrijf Hentschke uit Bautzen goed van pas. De onderneming stelde gratis twaalf betonnen elementen in de vorm van dennenbomen ter beschikking – ze wegen per stuk ongeveer een ton.

Nu zou je denken dat de gemeenteraad blij is met zo´n schenking, die de belastingbetalers ontlast. Dus niet, wanneer er ook de groenen in de raad vertegenwoordigd zijn.

Het Groene gemeenteraadslid Claus Gruhl windt zich op: “Wat mij betreft is dat volledig overbodig overdreven activiteit. Daar worden angsten mee aangewakkerd. Wat betreft Bautzen weet ik niets van een veiligheidswaarschuwing door de veiligheidsautoriteiten.” Bovendien en vermoedelijk vooral is hem de schenker op zich een doorn in het oog. Bedrijfsleider Jörg Drews van Hentschke maakt er geen geheim van wat hij vindt van de migratie”politiek” van de bondskanselier. Hij trad o.a. op 18 november tijdens een manifestatie tegen het migratiepact in Bautzen als spreker op en zei dat Duitsland niet alles zou kunnen oplossen wat er verkeerd zou gaan in de wereld en dat men in Afrika geen reclame meer zou mogen maken voor de reis naar Duitsland.

Claus Gruhl windt zich er nu over op dat de baas van Hentschke op zou stoken tegen migranten, het systeem en de EU. Vroeger riepen de Groenen: “Bescherm de bomen!” Nu zeggen ze: “Weg met de beschermende bomen!” Het is kennelijk veel beter om alle “weke doelen” direct prijs te geven om overreden te worden dan een schenking aan te nemen van iemand die geen voorstander is van de invasie. Een Groene huichelaar helemaal in zijn element: alles geven voor de strijd tegen rechts, het kunnen ook mensenlevens zijn – maakt niet uit, het belangrijkste is dat de ideologie klopt. En wie kerstmarkten bezoekt is immers sowieso waarschijnlijk conservatief en zodoende al verdacht een “nazi” te zijn – kan dus weg.

Zoveel idiotie is in dit geval zelfs de bonte diverse burgemeester Alexander Ahrens (SPD) teveel, hij beschouwt de “beschermende bomen” in ieder geval eleganter dan betonblokken, wil eraan vasthouden en geeft zelfs toe dat met de “latente gevarensituatie” nu eenmaal niet buiten beschouwing zou kunnen laten.

Als de oorzaak voor dit alles niet zo serieus zou zijn, zou je er om kunnen lachen. Helaas hebben de Duitsers echter steeds minder te lachen in hun eigen land, in plaats daarvan lacht men zich vermoedelijk tot en met de laatste Afrikaanse lemen hut krom over deze onkundige staat en zijn volksvertegenwoordigers.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Kerstmis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Groenen schuimbekken: betonnen dennenbomen voor kerstmarkt

 1. droevige mof zegt:

  Een man met een Arabisch accent vertelt de domme Duitsers een grap die niets dan de waarheid is.
  Infowars zegt dat de man een migrant is. Ik denk het niet, hij spreekt te goed Duits.

  https://www.infowars.com/video-migrant-jokes-about-there-being-no-germans-left-in-germany/

  Like

 2. Ruud zegt:

  Idioten komen er vanzelf achter maar zijn dan in geen velden of wegen meer te bekennen. Handje ophouden is hun belangrijkste vaardigheid!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ik wou dat ik aandelen in beton had.

  Like

 4. QENQ5 zegt:

  De Minister wil een gesprek met Johan Derksen over zijn “homo-uitspraken”, die ze pijnlijk noemt. Ik geef geen oordeel over de uitspraken van Johan Derksen, maar maak wel de volgende opmerking c.q. stel de volgende vraag:
  – “Wat vind de Minister in zijn algemeenheid over opmerkingen, geadresseerd aan Christenen, over Christen-honden?”
  Ik heb er wel een oordeel over: ik vind ze zeer kwetsend en agressief, en in die zin bedreigend!

  Geliked door 2 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Vanmiddag gehoord. Duitsland gaat het pact van Marrakesh tekenen bij het kruisje. Alleen de AFD heeft tegen het pact gestemd. Alle anderen CDU/CSU, SPD,Grüne/Linke en ook de Duitse Liberalen hebben zonder omwegen voor het pact gestemd. De schuld aan de 2de Wereldoorlog is nog steeds niet afgelost.

  Like

  • QENQ5 zegt:

   In het artikel lees ik dat het extreem-rechtse geweld is toegenomen, en DAARDOOR het extreem-linkse geweld ook…. Wat een redenering.

   Like

  • Heniusz zegt:

   Gewoon stekeblind, wat een zootje mongolen. Deze idioten hebben de oogklep helemaal voor de ogen gedraaid. Feiten en fabels: Feit: Geweld komt vaak van extreem links. Feit geradicaliseerde mossels zijn vaak verward…. Zwaaien wat messen en dergelijke, niets aan de hand mensen. Fabel: Rechts extremisme bestaat.

   Like

 6. ieznogoedh zegt:

  Wat betreft Bautzen weet ik niets van een veiligheidswaarschuwing door de veiligheidsautoriteiten.”
  Voorwaar, dat is de manier van denken van de gemiddelde Duitser.
  Als er niet van ‘hogerhand’ wordt gezegd dat er gevaar is, dan is er geen gevaar.
  Zelf nadenken is voor veel Duitsers een brug te ver.

  Like

 7. Wolf zegt:

  Zet die betonnen bomen ook maar in islamsterdam bij de groengekkies van die Halsema voor de deur.

  Like

 8. Elisah zegt:


  Schandalen bij de politie

  Like

 9. Jan zegt:

  Groenen geschifter dan ooit: Knecht Ruprecht ‘voedt op tot geweld

  Verrückt: Grünen-Politikerin verbindet Knecht Ruprecht mit Gewalterziehung ++

  Der Grünen-Politikerin Josefine Paul ist er ein Dorn im Auge. Knecht Ruprecht sei nicht mehr zeitgemäß. Er passe nicht mehr in das heutige Bild der Kindererziehung, würde als Drohung für psychische Gewalt stehen….

  https://www.welt.de/politik/deutschland/video185085652/Streit-am-Nikolaustaug-Ist-Knecht-Ruprecht-noch-zeitgemaess.html

  Like

 10. Jan zegt:

  Sneeuwvlokjes hebben last van Kerst, Kerstkind, kerstliedjes, Rudolf het rendier enz enz enz

  video/1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s