Laat ik eens chargeren: Frankrijk staat aan de rand van een vernietigende omwenteling

Screenshot_32

(Door: Sylvain Ephimenco)

Zowel uit ethisch oogpunt als vanwege eigenbelang zijn we in Europa uiterst attent op gebeurtenissen die de Europese Unie van haar sokkel zouden kunnen slaan. Een sokkel waarop vrede en voorspoed rusten sinds de Tweede Wereldoorlog.

Op wat gerommel aan onze EU-grens tussen Oekraïne en Rusland na lijkt de vrede voorlopig niet in gevaar. Anders is als het gaat om het economische en politieke evenwicht. Het Britse referendum van juni 2016 was hier het startsein van. In oktober vorig jaar waren er de separatistische eisen van Catalonië en de repressie van Madrid. Brussel keek weg. Maar niet toen Hongarije een eigenwijze koers ging varen: het land werd door het Europees Parlement op de strafbank geplaatst. Hetzelfde gebeurde onlangs met Italië, dat een begroting presenteerde die van de EU-afspraken afwijkt. Een struikelend Italië zou de stabiliteit van de euro kunnen aantasten en dat vinden de overige EU-leden niet erg fijn.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)
Dagblad Trouw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Laat ik eens chargeren: Frankrijk staat aan de rand van een vernietigende omwenteling

 1. Aegolius cs zegt:

  ** Frankrijk staat aan de rand van een vernietigende omwenteling die best met chaos en geweld gepaard zou kunnen gaan. Frankrijk, beter bekend als het moederland van revoluties en burgeroorlogen, zou volgens dit sombere scenario de rest van de EU in zijn val deels of geheel meesleuren.**
  Merkel zal zeggen: “ wier schaffen das” en een gedeelde droom van één Europa voor ons beiden zal werkelijkheid worden met de EUSSR.
  Zo waarlijk (Merkel) als mijn economie u zal helpen evenals Griekenland.

  Geliked door 1 persoon

 2. Petra DeBoer zegt:

  Ik kan het artikel niet lezen maar dat er “wat gerommel is aan onze EU-grens tussen Oekraïne en Rusland ” is feitelijk onjuist want het gaat om de strijd van de globalisten tegen de nationalisten. De globalisten willen een WOIII zodat ze hun plan voor Europa uit kunnen voeren. Totale vernietiging.

  De globalist Poroshenko heeft Duitsland om militaire hulp gevraagd en die heeft het vandaag afgewezen. Ze kunnen ook niet anders want hun defensie stelt niks voor. Ook heeft Poroshenko de USA om militaire hulp gevraagd middels een interview want het zou hun plicht zijn. Hahaha, denkt die vazal nu echt dat de deep state in de USA nog functioneert? Nee dus, en de poging van de deep state in Europa met het VK voorop heeft gefaald maar ze zullen nog wel meer pogingen doen want ze willen de macht houden.

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Dit artikel van Sylvain Ephimenco laat zien dat deze heer begint te begrijpen dat het “Gutmenschen-wereldje” is aan het instorten. De realiteit is sterker dan de leugens van “Cultureel Marxistische Fabeltjeskrant”. Het is waar wat hij zegt: de boel in de EU staat op instorten. Frankrijk was altijd gekenmerkt als sociale alarmbarometer voor Europa. Een land waar arrogante politieke leiders wanen zich als goden v.d. Olympus, tot het moment waarin het volk rekent met ze af en brengt ze naar de guillotine of helpt ze om zeep. Zo was dat op 14 juli 1789 en zo was dat ook tijdens de hevige ongeregeldheden in 1848 https://en.wikipedia.org/wiki/French_Revolution_of_1848
  Echter het geval Macron is anders. De Franse politieke leiders waren altijd Fransen en zij kwamen uit het volk. Bijvoorbeeld: de revolutioneren Danton en Robespierre van de Franse Revolutie, de leiders van de opstanden in 1848 en de studentenleiders in 1968. Emmanuel Macron werd in de Franse politiek door mensen van buitenaf geplant. Zijn campagne naar het presidentschap had niets Frans over zich, maar had alle kenmerken van een gelikte tot de puntjes verzorgde Amerikaanse “Primaries”. Bijvoorbeeld die van Mitt Romney. De man behoorde zelfs tot geen enkele partij. Het is vanzelfsprekend dat Macron is niet de president van Frankrijk, maar een ingeplante agent die moet ervoor zorgen dat Frankrijk blijft op de koers die de EU en NWO/Bilderberg voor het land uitstippelen. Macron heeft alles van een elegante gigolo …Een Blue Eyes Boy die de globalisten top bedient. Hij is voor de Fransen volstrekt onbetrouwbaar en van leuke praatjes over chic moralisme hebben ze genoeg.

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Dat zijn “tekenen” van de onvermijdelijke volksopstand

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s