Italië laat zien hoe het moet: Salvini´s strengere immigratiedecreet aangenomen door het parlement

Screenshot_55

(Vertaling: E.J. Bron)

Het drie weken geleden door de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini (foto) in de Senaat ingebrachte en aangenomen immigratiedecreet is nu ook aangenomen door het Italiaanse parlement. Het decreet voorziet in een enorme aanscherping van de bescherming tegen illegale binnenkomst, maar ook tegen uit z´n oevers tredende immigratie.

Duits - Zuerst

“Spiegel Online” vat de belangrijkste punten van het decreet samen:

 • het verstrekken van humanitaire verblijfsvergunningen wordt massaal beperkt
 • de uitzetting van migranten wordt gemakkelijker
 • de verdeling en onderbrenging van asielzoekers wordt nieuw geregeld: de meesten van hen moeten in het vervolg in grote opvangcentra ondergebracht worden
 • als “gevaarlijk” ingeschatte asielzoekers moeten in spoedprocedures uitgezet kunnen worden
 • migranten, die al een Italiaans staatsburgerschap bezitten, zullen deze weer kwijtraken wanneer zij in terreurprocessen veroordeeld worden
 • als veiligheidspolitieke vernieuwing is o.a. in de wet opgenomen het gebruik van stroomstootwapens uit te breiden en de ontruiming van bezette gebouwen gemakkelijker te maken

Het parlement stemde met een grote meerderheid van 396 parlementariërs voor het decreet, 99 stemden tegen. Minister van Binnenlandse Zaken en vicepremier Salvini becommentarieerde dit als volgt: “Vandaag is een gedenkwaardige dag”. Tegen critici zei hij dat zij zich van linkse argumenten zouden bedienen “die vinden dat illegale immigratie geen probleem is”.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, LEGA, Nationalisme, Patriottisme, soevereiniteit, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

13 reacties op Italië laat zien hoe het moet: Salvini´s strengere immigratiedecreet aangenomen door het parlement

 1. zwartschakel zegt:

  Denemarken ook ,die gaan zelfs crimminele migranten [dus allemaal] op een eiland onderbrengen .Ben benieuwd naar de reactie van Brussel ?

  Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Kijk en zo gemakkelijk kan het dus allemaal wel en Salvini zal er op toezien dat het ook uitgevoerd wordt, er zullen er heel wat uitgezet gaan worden. Ik hoor het de tweede kamer nog smalend aan Wilders vragen,die soortgelijke voorstellen had als Salvini,( Pechtdrol natuurlijk weer), “hoe had u dat willen doen meneer Wilders, deportatie???”, ja zoiets, ze kwamen er ongevraagd massaal in dan kunnen ze er ongevraagd ook weer massaal uitgezet worden, kwestie van wetten aanpassen!!!.

  Geliked door 1 persoon

 3. Thom zegt:

  Salvini zal de EU nog veel hoofdpijn bezorgen. Nou wil hij het Merkelkech migratiepact waarmee Mutti haar krankzinnig gedoe uit 2015 van een wettelijk uitgangspunt voor de rest van de westerse wereld wil maken.

  Like

  • Thom zegt:

   Aanvukking:
   Salvini zal de EU nog veel hoofdpijn bezorgen. Nou wil hij het Merkelkech migratiepact waarmee Mutti haar krankzinnig gedoe uit 2015 van een wettelijk uitgangspunt voor de rest van de westerse wereld wil maken niet ondertekenen

   Like

 4. Ronald B zegt:

  Zoals eerder gezegd, een echte man, een echte man, een woord, een woord!!!

  Wij zitten opgescheept met een watje van een landverrader…….in vroegere tijden zou ‘hij’ worden onthoofd….

  Like

 5. henk zegt:

  Klinkt als gezond bezig zijn voor je land !

  Like

 6. Pingback: Et alors Michel, kwa, quoi kwa! | Nageltjes

 7. Staf Wuyts zegt:

  Zolang er geen populistische/rechtse meerderheid in de Benelux is, zijn zulke wetten niet mogelijk. De toekomstige Europese verkiezingen worden een kantelmoment. Een duidelijke verschuiving naar rechts is dan ook noodzakelijk. De kiezers moeten bewust worden niet meer in de vallen te lopen van de EU minded traditionele partijen.

  Like

 8. Wolf zegt:

  Grote Klasse!

  Like

 9. Horatius zegt:

  Een goed begin is het halve werk, maar wat te doen als de voormalige thuislanden die uitgeprocedeerde asielzoekers weigeren terug te nemen?

  1. Men kan de bijdrage aan de Ontwikkelingssamenwerking voorlopig opschorten of desnoods helemaal stopzetten.

  2. Criminele immigranten en uitgeprocedeerde asielzoekers preventief in administratieve hechtenis nemen wat in de praktijk zou betekenen: opsluiten in interneringskampen in afwachting van een repatriëring.

  3. Het regime zo sober mogelijk maken met alleen de hoogstnoodzakelijke voorzieningen (dus geen Wifi) zodat de motivatie om op eigen initiatief terug te keren sterk wordt aangemoedigd.

  4. De diplomatieke betrekkingen met de weigerachtige landen verbreken en voorts het instellen van economische sancties.

  5. Als aanmoedigingspremie per individu bij vrijwillige terugkeer 50 euro zakgeld en een bedrag om bij aankomst een geit aan te schaffen om wat eenvoudige veeteelt te bedrijven. Voorts een flinke voorraad voorbehoedsmiddelen als oplossing voor de noodzakelijke geboortebeperking. Eventuele chemische castratie zou namelijk niet helemaal sporen met de mensenrechten.

  Het een en ander zou de eigenlijke hoofdmoot moeten vormen voor het inmiddels beruchte Marrakesh-pact. Maar wij moeten helaas vrezen dat dit pact het tegenovergestelde effect zal bereiken: namelijk de komst van miljoenen medicijnmannen afkomstig uit Afrika als hulptroepen voor de militante moslims uit het Midden-Oosten.

  Volgens Mark Rutte heeft het kabinet zeer zorgvuldig de juridische consequenties en eventuele valkuilen laten beoordelen door vakbekwame juristen (hopelijk niet van linkse signatuur) en hoeven wij ons niet meer ongerust te maken.

  Wij worden dus niet binnenkort overspoeld door horden bronstige barbaren maar slechts met enkele streng geselecteerde kennismigranten waaronder gynaecologen, verpleegkundigen, politieagenten, docenten en havenarbeiders. En daar is heel toevallig dringend behoefte aan, dus u kunt rustig gaan slapen.

  Mark Rutte waakt over u!

  Like

 10. Steven zegt:

  Gisteren nog even nadrukkelijk in het nieuws verkondigd dat Nederland toch het pact van Marrakesh gaat tekenen.

  Er wordt niet gewacht tot na het debat erover op 5 december..maar bij voorbaat al aangegeven dat bij het kruisje de vingerafdruk wordt gezet.

  Het pact van immigratie & asiel zal wederom ook op 10 december getekend worden, hoewel deze twee in de loop van 2019 aan de beurt zouden zijn.

  Maar met het uitzicht op de verkiezingen over een paar maanden, gaat men er vanuit dat het teleurstellend zal uitpakken.. en dat het de vernietiging van Europa zal stagneren…dus worden deze twee pacts ook maar meteen getekend om de verdwijning van het blanke volk nog even kracht bij te zetten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s