Brandenburger Tor: Duizenden protesteren tegen migratiepact

Screenshot_70

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De organisatoren hadden voor de manifestatie van vandaag tegen het migratiepact 500 deelnemers aangemeld en uiteindelijk kwamen er meerdere duizend demonstranten naar de Brandenburger Tor in Berlijn om te demonstreren tegen de legalisering achteraf van Merkel´s illegale acties wat betreft vluchtelingenpolitiek.

philosophia perennis

Kort na 13.00 uur was het door de politie afgezette gebied voor de manifestatie tegen het migratiepact tot op de laatste plaats gevuld. Toen de manifestatie onder het motto “Demonstratie ´Migratiepact stoppen – Merkel moet weg´” even na 14.00 uur begon, moest de politie de deelnemers oproepen om de veiligheidszones vrij te maken en uit te wijken naar de Straat van de 17e juni of de terreinen voor de Tiergarten. Daarbij regelde de politie de nieuwe situatie soeverein door de toegangsstraten af te sluiten.

Kleine tegendemonstratie

Daardoor kon echter niet voorkomen worden dat enkele demonstranten dichterbij de anti-demonstranten stonden dan was voorzien. De tegendemonstratie was echter zo duidelijk in de minderheid dat het niet – voor zover we tot nu toe weten – tot overvallen van linkse radicalen op deelnemers aan de manifestatie kwam. De organisatoren spraken van 5000, “Epoch Times” van 1500, de politie van 1000 deelnemers.

In de toespraken van AfD-politici, Angelika Barbe, Christoph Bernd, het Pegida-duo Lutz Bachmann en Siegfried Däbritz, Jürgen Elzässer, David Bergen e.a. werd vooral de rol van Merkel voor het migratiepact, de dreigende gevolgen van een ondertekening, het bestaan van nog een vluchtelingenpact en de perfide omgang met de wil van het volk geaccentueerd.

Groot applaus kreeg de beslissing van Israël om niet toe te treden tot het “Pact van de wolven”. In de menigte waren ook Israëlische vlaggen te zien.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald (en ingekort) door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "PEGIDA", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Algemeen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Multiculti, Overheid, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

12 reacties op Brandenburger Tor: Duizenden protesteren tegen migratiepact

 1. Steven zegt:

  Ben er alleen bang voor dat die heks net als Rutte schijt heeft aan het volk en gewoon de afgesproken vernietiging verder in gang gaat zetten en gaat tekenen. Let maar op.. na het tekenen verdwijnen deze twee van het toneel…

  Geliked door 5 people

 2. Roeland zegt:

  Berlijn is geen makkelijke stad om voor je (echt) vrije mening uit te komen. Een bemoedigend bericht dus! Vielen Dank!!!! Patriotten!

  Geliked door 2 people

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ben ik de enige die daar berichtgeving in de media over verwacht had ?
  Naïef ik weet het, maar een mens blijft hopen ook al is het tegen beter weten in.

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Heer Tijl,
   Volgens mij was het de bedoeling,dat het helemaal niet aan het licht zou komen.
   Het is gelekt,en toen werd het ineens hot item.
   En berichtgeving in de media?
   De staatstelevisie (NOS) zendt alleen uit,wat ze van Den-Haag uit MOETEN zenden.

   Geliked door 1 persoon

 4. Elisah zegt:

  https://tpo.nl/2018/12/02/opiniepeiling-de-hond-tegen-migratie-pact-marrakes

  Opiniepeiling Maurice de Hond: Ruim 40 procent tegen migratiepact van Marrakesh
  Forum voor Democratie wint weer zetels in discussie over pact

  41 procent vindt dat Nederland het Migratie-Pact niet moet tekenen, 34 procent wel.

  Like

 5. Elisah zegt:

  Jammer…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/12/forum-voor-democratie-faalt-met-aanbieden-petitie-mogelijk-duizenden-handtekeningen-ongeldig/

  Forum voor Democratie blundert met petitie: mogelijk duizenden handtekeningen ongeldig

  Forum voor Democratie heeft ondertussen meer dan honderdduizend handtekeningen voor haar petitie tegen het Marrakesh pact verzameld. Hartstikke leuk natuurlijk. Maar oplettende burgers hadden al vrij snel door dat er iets niet helemaal klopte. Zo is de software waarmee de partij de petitie heeft gelanceerd zo lek als een mandje. Door een fout in het verificatieproces is het mogelijk om met niet-bestaande e-mailadressen en foutieve persoonsgegevens een handtekening te zetten

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Protesteren helpt niet ze hebben schijt aan het volk, het enige wat het volk nog rest is: sleep ze uit hun ivoren torens overgiet ze met pek en veren en trap ze het land uit !

  Like

 7. Ruud zegt:

  Hoogverraad in z’n zuiverste vorm. Berechten!

  Like

 8. Pingback: Christiane Christen: Wij vechten voor onze kinderen, ons vaderland, onze toekomst en voor de vrijheid | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s