Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken waarschuwt voor VN-migratiepact

Screenshot_61

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó (foto), heeft voor een legalisering van vluchtelingenbewegingen door het omstreden VN-Migratiepact gewaarschuwd. “Het belangrijkste probleem is naar mijn inschatting dat de VN immigratie principieel als mensenrecht willen vastleggen. Er wordt geen onderscheid meer gemaakt tussen legale en illegale migratie. Wat er in werkelijkheid gebeurt, is de legalisering van de illegale migratie, wat voor ons onacceptabel is”, zei Szijjártó tegenover de Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ).

politikstube

Hij zou als enige minister van Buitenlandse Zaken van een EU-land persoonlijk aan de onderhandelingen van de VN over het migratiepact hebben deelgenomen, zei de vertrouweling van de Hongaarse minister-president Viktor Orbán verder. Het pact zou regels formuleren hoe de staten in het vervolg immigratie optimaal zouden kunnen managen. “Het beginsel van Hongarije is echter een ander: wij hebben de migratie aan onze grenzen tegengehouden en zijn nog steeds van mening dat de illegale migratie niet georganiseerd, maar gestopt moet worden.”

De vooral in Duitsland overheersende mening dat de tekst van het verdrag geen bindende regelingen zou voorschrijven, wees Szijjártó af: “In de tekst komt in totaal 80 keer het begrip ´verplichten´ of ´verplicht´ voor. Bovendien dienen de staten actieplannen te ontwikkelen om de regels van het VN-pact in nationaal recht om te zetten.” Het VN-migratiepact dient tijdens een conferentie op 10 en 11 december in Marrakesh aangenomen te worden.

Bron:
https://politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Desinformatie, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

18 reacties op Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken waarschuwt voor VN-migratiepact

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Als je ergens je handtekening onder zet is het nooit vrijblijvend, het verplicht je altijd tot iets.

  Geliked door 1 persoon

 2. Harrie Vaes zegt:

  Het Nederlandse kabinet is ….te stom….om dat te begrijpen…….

  Like

 3. Henk zegt:

  Het komt er gewoon op neer dat er 40 miljoen Afrikanen hierheen komen die gemiddeld 7 kinderen nemen en nooit gaan werken, en de werkenden dit allemaal middels vage belastingen en accijns en premie heffingen gaan moeten betalen en doorwerken tot 70 jaar.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Péter Szijjártó …… meer hersens dan het hele regentenkabinet bij elkaar !!

  Geliked door 1 persoon

 5. Steven zegt:

  Rutte & Co hebben al te kennen gegeven te gaan tekenen had ik gisteren uit het nieuws begrepen. Maar dat wisten ze allang dat te gaan doen.
  Nederland sluit zich dus aan als één van de landen die zichzelf op korte termijn gaan vernietigen.
  Maar ik had niet anders verwacht van al die LAPZWANSEN in de tweede kamer!

  Geliked door 1 persoon

 6. Petra DeBoer zegt:

  George Herbert Walker Bush, beter bekend als oud president George Bush senior, is overleden.
  Hij was onderdeel van de deep state die een New World Order propagandeerde op de wijze zoals de VN oprichters als visie hadden.

  Dat hij moge branden……

  Uiteraard is het nu niet het juiste moment voor o.a. Trump om eerlijk te zijn want dan krijgt hij de gehele linkse kerk over zich heen, maar de tijd voor de waarheid komt en sneller dan menigeen denkt.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Nederland zal braaf ondertekenen. Daarmee worden alle Nederlanders geofferd aan de willekeur van die verschrikkelijk foute Verenigde Naties.
  Wij behoren zelf uit te kunnen maken wie we op ons grondgebied toelaten. Dat anderen denken dit wel even voor ons te zullen regelen, en daarbij dwang gebruiken om hun eisen door te drukken, is mensonterend, schofferend en beledigend!
  Uit het ondertekenen van dit pact komen (burger)oorlogen voor.

  ‘Met dank’ aan de vóór-stemmers in onze Tweede Kamer!

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Cadja, burgeroorlogen zijn ook de bedoeling van de VN en de deep state want dan roeien we elkaar uit. Ze willen uiteindelijk een kleine mensheid die als slaven voor de elite van de deep state werken.

   Maar goed, gaat allemaal niet gebeuren want er word door Trump een stokje voor gestoken.

   Like

   • Tineke zegt:

    Petra
    Ik bewonder jouw vertrouwen in Trump.
    Maar als ik vandaag weer lees,dat ie een groot eerbetoon wijdt aan die Bush sr dan bekruipen mij al weer de twijfels.
    Zoals ik je al eerder melde in een reactie,blijft het lastig in de politiek om het kaf van het koren te scheiden.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Tineke, hij moet wel om de reden die ik al noemde en dat was ook zo met John McCain maar ondertussen word er hard gewerkt hoor. Er staat deze maand nog het één en ander te gebeuren inzake o.a. Hillary Clinton.

    Als u de hashtag #Qanon op twitter volgt dan leest u wat er allemaal gaande is.

    https://twitter.com/search?q=%23QAnon&src=tyah

    De deep staat bestaat al decennia en is niet zomaar in een paar jaar op te rollen en als ik zie hoe ver Trump en zijn team al zijn dan werken ze kei en kei hard.

    Echt bijna alles in de U.S.A. is corrupt of het nu de CIA is, de FBI, rechters, politici enz.

    Geliked door 1 persoon

   • QENQ5 zegt:

    Beste Petra,
    Ik denk dat je gelijk hebt wat betreft Trump: hij gaat er een stokje voor steken. Hij heeft 1 ding mee: hij is onafhankelijk, want miljardair.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @QenQ5, Trump is inderdaad financieel onafhankelijk en laat zich niet omkopen.

    Toen vorig jaar november Q begon heb ik het eerst wat links laten liggen maar kwam steeds meer berichten daarover tegen want ik volgde o.a. de hashtag #deep state en vanaf afgelopen voorjaar volg ik het en onderzoek zelf bepaalde zaken en lees de resultaten van Amerikanen die zaken hebben onderzocht die Q poste. Inmiddels weet ik al een hele tijd dat het Trump gaat lukken en er heel hard gewerkt is door hem, zijn team en bondgenoten. Er zijn mensen die al 20 jaar bewijsmateriaal verzamelen tegen de deep state en die werken met Trump samen. Daar zitten ook Nederlanders bij.

    George Bush zijn vader Prescott Bush heeft Hitler gefinancierd tijdens WO II en omdat de Amerikaanse staat daarachter kwam hebben ze zijn geld ingevorderd. Daardoor was Prescott zo kwaad dat hij Amerika kapot wilde maken.

    Het is momenteel zo dat er nog wat deep state figuren (Robert Mueller) aan de touwtjes trekken en daardoor denken de EU deep state aanhangers dat ze nog macht hebben.
    Volgens Q is Mueller nu uitgeschakeld en zullen ook de EU deep state aanhangers in paniek raken en komende week volgen er onthullingen die voor nog meer paniek zullen zorgen bij deze walgelijk lui waar wij heel veel last van hebben. Er is namelijk een klokkenluider in de Clinton Foundation. De PvdA heeft geld gegeven aan de Clinton Foundation en die partij zou per direct verboden moeten worden.

    https://qanon.pub/

    Like

 8. fleckie zegt:

  De ISLAM is echt een. ‘ levensbedreigende ideologie’, …….helaas onderkennen zeer velen echt niet dit aankomende, en deels reeds gevestigde gevaar! Daarom weer/ nogmaals, ter. HERINNERING : op ejbron…19.12.2015. : Dr.E.M.Barki : ‘MENINGSTERREUR . IN. OOSTENRIJK.’ betr. Volkeren/. Migratierecht——- deskundige

  Like

  • fleckie zegt:

   WDR?Tt 124, Mo. .3.12.18. ‘Es fehlt Geld. fur. muslimischen. FRIEDHOF’.
   Die islamischen Gemeinden. in WUPPERTAL sammeln seit rund einem JAHR Geld fur den Bau des bundesweit ersten muslimischen Friedhofs. Die Planungen seien abgeschlossen,aber es FEHLEN. noch rund…350.000 der benotigten 500.000 EURO.
   Daher sei ein Antrag auf. ZUSCHUSS durch das. NRW- HEIMATMINISTERIUM gestellt worden.”Wir haben grosse Hoffnung,dass das Land NRW uns unterstutzt”, sagt MOHAMED ABODAHAB, der Vorsitzende der Interessensvertretung der. WUPPERTALER Moscheen. Es solle auf keinen Fall Geld aus dem AUSLAND verwendet werden. *~*~*~*~*~*~*~

   Like

 9. louis-portugal zegt:

  Mooi die pacten c.q. contracten.
  !n 1993 werd in Maatricht het EU contract gesloten.
  Ik neem maar 2 punten.
  De staatsschuld van een aangesloten land mag niet MEER dan 60 % van het PIB van dat land zijn.
  Er< zijn meerdere landen, vooral in het zuiden die al blij zouden zijn als het maar 120 % zou zijn.

  De begrotingsoverschrijding mag niet meer dan 3 % van het PIB zijn.
  De eersten die het braken waren Duitsland en Frankrijk. Er zijn immense problemen ondanks de duizenden miljarden die de ECB in meerdere landen heeft gestoken.
  Dat geld komt nooit meer terug, ondanks de belofte van die kleine dikke nederlandse minister van financiën (jkdj) die ons vertelde dat we het terugkregen MET rente.
  OWEEEEEEEEEEEE als de rente ietsje aantrekt en de banken beginnen al bij de hypotheken.

  Geliked door 1 persoon

 10. Tineke zegt:

  Ik krijg er onderhand de zenuwen van,van dat VN pact.
  Als ik bedenk hoe de wereld er nu al uitziet,hoe is het dan over 5 jaar?

  Ik heb wat debatten gevolgd hierover.
  Je wordt er kotsmisselijk van.
  Vooral hoe van Toorenburg van het CDA dit pact verdedigde.
  Dit pact draagt bij aan een mooiere wereld,oreerde zij.
  Als ik daar dan na kijk en dat aanhoor, denk ik,gvd mens is dit dan wat je wilt voor je kinderen?
  Er zijn dingen,die alle verstand te boven gaan..

  Geliked door 1 persoon

 11. Jaan zegt:

  Dat hele migratiepact heeft Merkel bedacht om haat waanzin uit 2015 legaal te maken voor de hele Westerse Wereld om Jan en Alleman binnen te laten.
  Dat mens hadden ze allang de eremedaille van de Ontelbare Knekelvelden moeten geven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s