WEG ERMEE!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op WEG ERMEE!

 1. ruud beijer zegt:

  Niet dankzij het kabinet dat is gekozen. Het zijn de gore wegkijkers en huichelaars in Nederland. Zij kozen voor dit kabinet. Zij kozen voor nog meer islam en nog meer asielparasieten.

  Geliked door 3 people

  • King Arthur zegt:

   Foutje beste Ruud, de verkiezingen zijn zwaar gemanipuleerd, we zijn met z’n allen gigantisch genaaid zodat de vvdratten precies op 33 zetels kwamen, een masonic getal. Het gaat er niet om op wie men stemt, maar om wie de stemmen telt snap je?? Zo is macronrat ook aan de macht gekomen. Zolang het volk niet in ieder stemlokaal de hele dag aanwezig is met minimaal 2 man/vrouw en uiteindelijk meetelt en verslag doet, zal dit zo blijven.

   Geliked door 4 people

   • ruud beijer zegt:

    Dan wordt het tijd om dit op poten te zetten.Het probleem hier is dat ik geen Facebook meer heb. Ik ben zo vaak geblokt dat ik ermee ben opgehouden. Zij willen geen rechtse meningen.

    Like

   • Asgard zegt:

    Juist Arthur,….het is 1 grote facade dat hele stemgedoe, je word genaaid waar je bij staat, stemrecht is een illusie, een open val, om de burger eronder te houden door te doen als vorm van vrijheid, welke vrijheid,..de partij die echt de verkiezingen hebben gewonnen (PVV), worden naar het 2e plan geschoven en overgelaten als nietszeggend, tis gewoon een schande dat niet iedere burger dit spel door ziet en maar blijft hameren als zijnde verkeerd stemmen, het belang van de democratie is een politiek belang en niet dat van het volk of de burgers, wanneer gaat men dit nou eens begrijpen,….de chaos moet nog velen maten groter worden dan nu het geval is,…orde uit chaos voor de nieuwe NWO.

    Geliked door 2 people

 2. Ruud zegt:

  Liever vandaag nog dan morgen!

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Ruud en @Asgard “orde uit chaos voor de nieuwe NWO”. Het gedachtegoed “Orde uit chaos” is een centraal motief in de boeken Dan Brown( “De Da Vinci Code”) als hij schrijft over de Vrije Metselaars en de Illuminati. Misschien is dat, naast de Kalergi-Plan, ook het idee van de Bilderbergers en de NWO om de wereld langzaam naar een bloedige oorlog te brengen. Zij vervelen zich rot daar op de berg van poen. Oorlog zal hun winstmarge met honderden procenten omhoog laten rijzen. Deze mensen, pardon monsters, zijn bloedzuigers. Maar in plaats van bloed zuigen ze geld. Gelukkig meest van hun theorieen en ideen vallen in diggelen wegens gebrek aan basis kennis van andere culturen en menselijke eigenschappen. Dit keer zullen hun plannen ook aan diggelen vallen; maar wie weet tot welke prijs?

   Like

 3. Marc zegt:

  Alléén keiharde actie!

  Geliked door 1 persoon

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Land- en Volksverraad de enige juiste benaming…!
  .

  Geliked door 2 people

 5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Kick out Rutte & Co!!

  Like

 6. Perfide Albion zegt:

  Wat een schattige slogan “weg ermee”. Dat vind ik wel heel magertjes voor een bende land verraders.

  Like

 7. Thoth zegt:

  En NOOIT meer terugkomen. De mensen zijn door de ratten besnuffeld, de zgn. ‘elite’.

  Like

 8. Bob Fleumer zegt:

  Wij hebben een geschiedenisleraar aan het roer die niets wenst te leren van de geschiedenis, deze man is echt dom of van zeer kwade wil als hij dit verdrag/pact tekent, hij tekent daarmee het doodvonnis van Nederland, in normale tijden is dit landverraad maar nu schijnt dat iets anders te liggen. Man ga toch koken misschien breng je daar meer van terecht.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Met een pennentrek maakt Rutte een einde aan de Nederlandse beschaving…je zou het kunnen vergelijken met de Duitse bezetting indertijd ,met dit verschil dat de bezetter nu een bende krapuul is , die maar een ding te bieden hebben en dat is hun smerige Allah Ikzelf heb de oorlog uiteraard niet meegemaakt Ik ben geboren in 1944 …maar ik herinner mij de verhalen van honger ,miserie, folteringen (een neef van mijn moeder werd gefolterd ter dood )in het fort van Breendonk , hij was lid van het verzet .Het waren geen verzet mensen die nu al slachtoffer werden van dat vervloekt ras maar …onschuldige vrouwen meisjes… die eerst werden verkracht, mannen kinderen .Toch heeft die mislukte Nederlander Rutte geen bezwaren om de “tocht naar de hel te tekenen” zoals nog andere landen….ocharme die links groene kerk “die zin hebben in de toekomst” bestaande uit terrorisme moorden verkrachtingen ze beseffen niet met met wat ze symphatiseren…De toekomst zal hun ogen openen .Ze werden groot onder de beste omstandigheden en hebben nooit de verhalen gehoord van een bezetting….en de Paus ….hij houdt niet op met de voeten te kussen van krapuul

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Waarom denkt u dat Het Binnenhof een vesting is geworden, zwaar bewaakt, hermetisch af te sluiten, met panic rooms, omdat Nederland zo’n open democratie is zeker?

  In de meeste landen zijn de parlementsgebouwen open voor het publiek, toeristen kunnen op de foto bij de stoel van de voortzitters, maar in de Pays-Bah is het een gesloten inrichting, waar men slechts op afspraak en onder begeleiding van een verzorger de patiënten mag bezoeken……..en van afstand mag bekijken…..(gelieve de beesten niet te voederen).

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s