Bloedworstgate op het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken

Screenshot_80

Bloedworstgate op het ministerie van Binnenlandse Zaken: We laten onze manier van leven niet van ons afpakken!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Omdat het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken vorige week tijdens de zogenaamde “Islam-conferentie” bloedworst serveerde, eist nu uitgerekend de voorzitter van de Centrale Raad van de Moslims, Aiman Mazyek, nascholing voor de medewerkers van het ministerie.

Wie hier dringend behoefte heeft aan scholing, is Mazyek zelf. Het constante opeisen van respect en tolerantie voor moslims houdt bij hem namelijk gewoon daar op waar de sharia met Europese gewoontes in botsing komt.

Of het nu bloedworst, varkensschenkel, spareribs of lamskoteletten zijn: aan de rijk gevulde dis op het ministerie zou ook diegene een plek hebben kunnen vinden die zijn voeding afstemt volgens religieuze voorschriften. Tolerantie begint in dit geval daar waar de bloedworst gewoon als datgene gezien wordt wat ze is: een Duitse specialiteit, waarvan men niet hoeft te houden, maar die wij echter, net zoals onze manier van leven, niet van ons laten afpakken.

(https://twitter.com/aimanMazyek)

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, provoceren, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

75 reacties op Bloedworstgate op het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken

  1. Republikein zegt:

    Nou, dan vreet je toch niks.

    Geliked door 3 people

    • Republikein zegt:

      Tis, voor jou, belde mijn dochter op, vanochtend, was op haar parkietje getrapt tijdens schoonmaken, had franse rui en had hartje, enfin, in plastic kapje gedaan en naar papa, hep hem in ouwe sok kordaat de nek omgedraaid, ligt nu in de tuin, met zijn makkers, da’s erg hoor, had natte ogen.
      Bedankt joh, dat jij ook hart hebt.
      Weer een stinksok weg, dat wel natuurlijk.
      Btw, mijn kerstboom staat sinds gisteren, allemaal een gezegend leven, ook de webmaster oc.

      Geliked door 2 people

      • Republikein zegt:

        Nou ja, niemandalletje omdat het over bloed gaat, heb meer met een parkiet dan met moslim, en hier kwam bloed vrij.

        Like

  2. Elisah zegt:

    Ik neem aan dat er niet alleen boedworst geserveerd werd, maar dat er genoeg keuze in het menu was?

    Geliked door 5 people

  3. Cathja zegt:

    Inderdaad. De moslims zullen moeten accepteren dat zij nog altijd in een niet-moslimland wonen en dat zij daarom levensmiddelen zoals hierboven genoemd zijn overal zullen aantreffen.
    Mocht een glas wijn trouwens nog wel?

    Geliked door 4 people

  4. BertG. zegt:

    Delamontagne had dit al geplaatst, maar toen begreep ik er niks van omdat het in het Duits er bij stond.
    Maar nog nooit gezien dat ze bloedworst ergens als traktatie aanbieden.
    Alleen hele oude mensen eten dat nog volgens mij.
    Werkelijk niet te vreten vind ik het, zelfs mijn katten lusten het niet.
    Wat een vieze eters hebben ze daar in Duitsland.

    Geliked door 1 persoon

    • aquarius4422 zegt:

      Toevallig ben ik een liefhebber van bloedworst.
      Vooral gebakken met uitjes op roggenbrood, een traktatie.

      Geliked door 5 people

    • droevige mof zegt:

      Niemand wordt gedwongen bloedworst of rauwe haring te eten, geen moslim, geen kat en ik ook niet.

      Geliked door 1 persoon

    • rony stokart zegt:

      Niet alleen verstaat BertG geen Duits maar heeft ie ook geen flauw benul wat de internationale én Vlaamse en Waalse keuken betreft, om van de origineel Brusselse te zwijgen. Misschien effe Jeroen Meeus, Piet Huysentruyt of zelfs Peter Goossens goochelen (als je van die vaklieden ten minste al gehoord hebt). Ondanks jezelf: smakelijk !

      Like

    • rony stokart zegt:

      Googelt Peter Goossens (Jeroen Meeus, Piet Huysentruyt) en bloedworst eens, je zult verbaasd zijn. Kris Peeters weet er ook veel over, en aan katten voeder je best geen bereide vleeswaren. Sukses met je ontwikkeling !

      Geliked door 2 people

      • BertG. zegt:

        Waar zou ik die namen nou ooit tegen gekomen moeten zijn.
        Wie er wat en waar allemaal kookt of bereid, is wel het laatste wat mij boeit.
        Als het maar te vreten is.

        Maar je kenau instelling beheers je nog steeds.

        Like

      • rony stokart zegt:

        Zoals gezegd, op Google kun je die namen tegen komen, zelfs Braakhekke kun je er vinden.En zo leer je ook nog wat eten i.p.v. vreten. Good luck !

        Geliked door 1 persoon

    • koosv8 zegt:

      Over smaak valt niet te twisten, ik lust het graag. Wat dacht u van zoute haring, of oesters, in Frankrijk eten ze pens. Ik bedoel maar.

      Geliked door 1 persoon

    • Elisah zegt:

      Bert, ik heb het ook nog nooit gegeten, de gedachte alleen al, ik zie dan meteen een emmer vol klonterend bloed voor me. Zult of hoofdkaas, wordt van oa varkenskoppen en staarten gemaakt, dat eet ik dus ook niet.

      Like

    • mahoog zegt:

      Bert je weet niet wat lekker is…bloedworst met een schijfje appel gebakken.Gelukkig hier ook nog voorradig.Goededag ,een héèl ouwe rakker.

      Geliked door 2 people

    • paulzwueste zegt:

      Bert.
      Ik ben dol op Bloedworst!
      Heerlijk, goed gebakken met Appelmoes!
      Is bijvoorbeeld ook ’n idee.
      Bovendien is het héél gezond

      Geliked door 1 persoon

      • rony stokart zegt:

        Appelmoes is in deze tekst wel zònder hoofdletter.

        Like

      • BertG. zegt:

        Ik schreef toch al dat volgens mij alleen hele oude mensen dit nog eten.
        Ik vermoed zomaar dat al die liefhebbers van bloedworst allemaal zo rond de 70 en ouder zijn.
        Deze groep mensen smeert waarschijnlijk ook nog dikke reuzel op ze brood met een laag suiker erover omdat dat gezond is.

        Like

      • paulzwueste zegt:

        Bert.
        G.
        Ga naar Köln, daar kun je “Himmel und Erde” eten met Kartoffelgulash en Appelmoes.
        Zo veel je wilt.
        Die Duitsers hebben nog in de tweede wereldoorlog gevochten, daarom kennen ze die “Himmel und Erde” zo goed.
        Ik schat ze zo achter in de dertig.
        En natuurlijk altijd hun scheiding in het midden.
        Die vrouwen die die “Himmel und Erde” Servieren ook.

        “God auf Erde”, wat voor een herliche Scheidung!

        Like

      • BertG. zegt:

        Rony, goed dat je dat even vermeld, moet appelmoes nou met of zonder hoofdletter.
        Ik was er al de hele dag mee bezig.
        Je kan het er toch maar druk mee hebben zo op een dag.

        Like

    • scherpschutter1943 zegt:

      Bloedworst, een kwestie van smaak. Je kan het ook als strijdmiddel inzetten, zoals op de deur van de moskee smeren. Schoenen van biddende moslims mee volstoppen. Bij je moslimburen op de ruiten smeren, enz. de mogelijkheden zijn eindeloos.

      Geliked door 3 people

      • Elena zegt:

        LOL !

        Like

      • rony stokart zegt:

        Toch maar beter de eigen stront (duidelijk in overvloed aanwezig) gebruiken. Waar de mond van vol is….

        Like

      • paulzwueste zegt:

        Rony Stokart.
        Wij blijven correct.
        Zie de hoofdletters.
        Wat heb jij overigens te melden, mannetje, over Bloedworsten en hun gebruiken?
        Wij gebruiken Bloedworst mèt Appelmoes.
        Want zonder Appelmoes kan echt niet.

        En inderdaad Bert, de Reuzel op Brood mag nooit ontbreken in het dagdagelijks menu van de eenvoudigen die Gods gaven op deez aard weten te waarderen, en zich niet te buiten zullen gaan aan decadentie en het masseren van ’n Transgender.
        Suiker op Reuzel is waarschijnlijk een van die recepten die iedereen Gode zij dank, al vergeten was, totdat jij dat kloteding weer moest oprakelen.
        Doe zoiets nooit meer Bert.
        Het staat interessant, maar je gaat er mee ten onder.
        Reuzel op Brood.
        Met Zout, Peper en Paprika-poeder en heel fijn gesneden Knoflook.
        (Nooit geperst door zo’n kitscherig Knoflookpersje, natuurlijk.)

        Smakelijk eten.

        Like

  5. Ruud zegt:

    Het komt nog zover dat ze niet met ongelovigen aan 1 tafel willen zitten. Ongelovigen zijn immers ook varkens en apen et. Gooi ze eruit nu het nog kan!

    Geliked door 5 people

  6. Peter zegt:

    Op site NOS : Liberale universiteit ‘weggejaagd’ uit Boedapest
    https://nos.nl/artikel/2261535-liberale-universiteit-weggejaagd-uit-boedapest.html
    Zie het fimpje.
    Aan NOS geschreven :
    Titel onder filmpje : Waar is de democratie? Waar is de democratie dan?’

    Zoals u op het filmpje kunt zien is dit democratie !!
    Het vrouwtje staat er een beetje zielig bij want de meerderheid heeft geen boodschap aan de sluwe beïnvloeding van de heer Soros.
    Dit is DEMOCRATIE !!

    Geliked door 3 people

    • Serge Jansen zegt:

      ‘ …de Nederlandse student Max de Blank, hij volgt een masters genderstudies………’
      Hahahahahahahahahahahahahahahaha…….studie……pfroest prroest…..

      Geliked door 2 people

      • Peter zegt:

        Beste Serge,
        Hij kan in Boedapest wellicht een cursus koekenbakker gaan volgen ipv genderflauwekul.
        In Boedapest heeft men uitstekende taartjes.

        Like

  7. BertG. zegt:

    Zomaar een vraagje.
    Welke reageerder hier zet ze visite een bord bloedworst voor om uit te delen.
    Ik denk zomaar helemaal niemand hier.

    Geliked door 1 persoon

    • rony stokart zegt:

      Toch wel BertG. Ik onder andere, en ik ben niet alleen. Dus niet zoveel proberen te denken Bert.

      Geliked door 2 people

    • delamontagne zegt:

      Nou daar moet ik jou dan weer gelijk in geven. Zouden wij ook niet doen op de schaal met nootjes, paté en croûte en ander ongezond spul.
      Maar het houdt niet in dat we gebakken bloedworst, met uitjes en stukjes appel niet lekker vinden.
      Is zelfs hier in Gourmande France te krijgen.
      En die Fransen weten echt wel wat lekker is.

      Geliked door 3 people

      • BertG. zegt:

        Krijg ik toch een keer gelijk.
        Jij zal het ook niet in je hoofd halen om stukjes bloedworst op een schaal te liggen.
        Ik ken het wel van vroeger, daarna later nog eens geprobeerd, ik vond het niks.
        Smaken verschillen nou eenmaal. Anders vraten we elke dag hetzelfde.

        Like

      • rony stokart zegt:

        Er zijn mensen die “eten” en mensen die “vreten”. Een wereld van verschil.

        Like

    • paulzwueste zegt:

      Oh ja hoor!
      Goed idee.
      Krijg de laatste tijd veel visite.
      Zal het eens proberen met bloedworst.
      Na 2.00 uur des ’s nachts kom ik naar beneden in mijn pyjama versierd met mattenkloppers en een levenseht groot bord dampende bloedworsten!
      Weet je wat ook zo lekker is.
      Beuling!
      Zowel blauwe als witte Beuling.
      Wat ’n lekkernij!!!

      Like

      • Tistochwat zegt:

        @ paulzwueste 2 december 2018 om 19:14

        Blijf toch eens een keer van die paddo;s af!
        Hoe vaak moet ik het nou nog zeggen?

        Geliked door 2 people

      • rony stokart zegt:

        Beuling = bloedworst. Als je dàt al niet weet…

        Like

      • paulzwueste zegt:

        Nou moet het wel van m’n hart dat ik Bloedworst het liefst van zo’n ruw houten plank eet.
        Je kent dat wel.
        Dat begint al in het Zwarte Woud, en dan gewoon verder de Rijn volgen.
        Dàt waren nog eens harde tijden.
        Je was blij dat je de dag met ’n Bloedworst door kon komen.
        Maar meestal waren de katten van de buren je voor.
        En dan moet je weten dat mijn hele familie te vondeling werd gelegd.
        Allemaal samen op zo’n ruw houten plank voeren wij dan dus “Der Donau” af, navigerend op de Sirenen van de Sirenen en het gesmak van de Germanen die Bloedworst maakten van het bloed van hun tegenstanders.

        Lekker die Paddo’s.
        Ik eet ze het liefst met ’n flink stuk Bloedworst, of Beuling.

        Like

      • rony stokart zegt:

        Er zijn van die mensen die zichzelf graag bevredigen. Zoals den deze hierboven, ongeremd door wie dan ook.

        Like

      • paulzwueste zegt:

        Stuk chagrijn.
        Wat doe je hier?
        Ga toch lekker ’n Belgische site zoeken waar je je thuis voelt.
        In plaats van keurige Nederlanders te beledigen.

        Like

  8. Oeps zegt:

    Dames en Heren.

    Bloedworst is niet alleen een Duitse specialiteit. Iedere slager in België heeft het. In Frankrijk zie je het ook heel erg veel. Ook elders ben ik het tegen gekomen. Op de Nederlandse bijbelbelt zie je het misschien wat minder, omdat men daar traditioneel niet zoveel varkensvlees eet. Maar er is helemaal niets mis met bloedworst. Het is ook niet uit de tijd. Bloedworst met gebakken schijfjes appel is voor veel mensen een delicatesse.

    Als moslims bezwaar hebben tegen de keuken van het gastland, wat doen ze daar dan ??? Gasten maken de dienst niet uit. Ze hoeven zich niet te ergeren. Als het ze niet aanstaat moeten ze gewoon teruggaan, naar waar ze vandaan komen. Daar kunnen ze net zo leven, als ze zelf willen. Ze zijn gekomen, omdat ze van hun eigen land een puinhoop hebben gemaakt. En nu willen ze invoeren, waarvoor ze thuis zijn weggelopen. Nee, die vlieger gaat mooi niet op.

    Moslims, you outstay you welkom !!!

    Geliked door 4 people

    • BertG. zegt:

      Ik kan het hier overal kopen in dikke plakken of als broodbeleg.
      Kan mijn ook niet anders herinneren dan dat je overal kan kopen.
      En ik zit midden in Nederland.

      Like

      • Oeps zegt:

        @ BertG. (3 december 2018 om 15:35)

        Dames en Heren.

        Rabarber is inderdaad een bijna vergeten groente. Hoe jammer !!! Rabarber is juist heel lekker. Je moet wel weten hoe je het klaar moet maken.

        Rabarber is een van de groenten, die zich niet laat koken. Het vraagt erom, om gestoomd te worden in een stoompan. Door het stomen (ca. 15 minuten) wordt het zuur aan de rabarber ontrokken en opgevangen in het stoomwater. Wat overblijft is een rabarberpulp, die met suiker op smaak wordt gebracht. Laten afkoelen. Dan heb je een heerlijke compote. Eventueel een klein beetje kaneel erover strooien. En rabarber moet natuurlijk wel geschild en in kleine stukjes gesneden worden, anders krijg je van die harde scherpe draden. Dat is niet lekker.

        Ook spruitjes zijn niet zo geschikt, om gekookt te worden. Die vragen ook om stomen (in ca. 15 minuten beetgaar). Vergeet niet er zout naar smaak over te strooien. Door het stomen wordt het bitter aan de spruitjes onttrokken. Bij het opdienen een beetje nootmuskaat over de spruitjes strooien en eventueel een klontje boter. Vroeger zeiden ze dat over spruitjes de nachtvorst moest. Daardoor worden ze wat zoeter van smaak. Spruitjes die je in de winkel koopt dus eerst een paar dagen in het vriesvak bewaren. En bevroren spruitjes hoeven niet ontdooid te worden. Ze kunnen zo in de stoompan. Dan blijven ze mooi groen.

        Als je geen stoompan hebt, kun je je behelpen met een vergiet. Pan met voldoende water opzetten. Groenten in een ondiepe stoompan of vergiet erboven. Deksel erop en ca. 15 minuten stomen.

        Zo kun je ook gekookte aardappelen van gisteren opwarmen. Aardappelen kun je trouwens ook heel goed stomen (ca. 20 minuten).

        Je kunt zelfs 3 of 4 stoompannen boven elkaar plaatsen, zodat je met één vlammetje een hele maaltijd kookt. Wel spruitjes of rabarber in de onderste stoompan en de aardappelen bovenin, anders anders slurpen de aardappelen alle zuur of bitter op.

        Als je varkensvlees heet dicht schroeit in een braadpan en vervolgens enkele minuten op een laag vlammetje laat braden. Dan uit de pan halen en in alluminiumfolie wikkelen. En dan boven in de stoompan leggen, om na te garen (ca. 15 minuten). Dan krijg je een heerlijk mals stukje vlees. Varkensvlees behoeft alleen zout naar smaak en witte peper, geen zwarte.

        Zo kookte opoe vroeger ook. Eet smakelijk.

        Like

    • paulzwueste zegt:

      Hallo Oeps.
      Hoe was het afgelopen Zaterdag…?
      Je bent zo stil.
      Toch geen teleurstelling gehad…?
      En we hebben je nog zó gewaarschuwd…

      Geliked door 1 persoon

      • BertG. zegt:

        Ik denk dat ie achter gebleven is met een partij gele jasjes, die hij dacht daar te verkopen.
        Blekken ze er allemaal al 1 te hebben toen ie daar aan kwam met ze handel.

        Geliked door 2 people

      • paulzwueste zegt:

        Da’s lachen Bert!
        Ik zie zulke dingen altijd live voor me!

        Like

    • Nemesis zegt:

      Oveigens schijfjes special bloedworst liggen hier gewoon bij de stukjes kaas, leverworst en droge worst op de presenteerschaal, en met hier bedoel ik dus Drenthe.

      Geliked door 3 people

    • fleckie zegt:

      EN. balkenbrij? ………WIE kent de smaak van. LEBKUCHEN?

      Geliked door 1 persoon

  9. Marlies zegt:

    Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
    Het zal eens niet… EISEN, EISEN, EISEN

    Like

  10. Judge zegt:

    En dat bepalen de grootste bloedzuigers ter wereld? Nog even en Dr, Alice Weidel moet haar inlegkruisje inleveren omdat het woord kruisje te christelijk is!

    Geliked door 5 people

    • paulzwueste zegt:

      De familie van Jezus had ’n bloeiende handel in inlegkruisen.
      Hij zelf kon er niet van af blijven.
      Hij is dan ook op dertig jarige leeftijd aan ’n overdosis inlegkruisen overleden.
      Had het niet meer in de hand.
      Aardige gozer, blond, blauwe ogen.
      Je kent het type.
      Toen ik ‘m voor het laatst zag hing hij nog aan ’n kruis reclame te maken voor Bloedworst.
      Hij deed letterlijk alles….

      Moet je nou eens komen…

      Like

  11. Thom zegt:

    De kerstmarkten zijn al allemaal afgesloten omdat moslims anders bloedworst zouden maken van de bezoekers. Wat zitten ze nou te zeveren over bloedworst als je soortgenoten specialisten zijn om dat te bereiden.

    Geliked door 2 people

  12. QENQ5 zegt:

    Ik houd van die lekkere, vette varkensworst: – uit het vuistje, – in de pan en – op de boterham.
    Mag dat nog?

    Geliked door 2 people

  13. Republikein zegt:

    Do the magarena.

    Like

  14. jantjeuitnl zegt:

    Duitsers eten bloedworst. Die brutale moslim zou daar aan moeten wennen in plaats van zijn zin door te drijven.

    Like

  15. Thom zegt:

    Ik vind dat ze moslims niet zouden moeten provoceren met bloedworst. Geef ze toch gewoon halal speklapjes van bio-biggetjes. Dan is iedereen blij en je zult het zien, dan knorren de moslims van plezier.

    Like

  16. Waar ik nog meer van moet kotsen dan bloedworst is de islam.

    Like

  17. kampersrene zegt:

    Ja maar ze zijn wel een brug te ver gegaan …..bloedworst geen probleem ….tot ze het hoofd van een moslim serveerde met een appeltje in de mond

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s