De politiek-correcte zwijgspiraal doorbreken

Screenshot_89

Asielzoekers voor het deelstaatkantoor Gezondheid en Sociale Zaken in Berlijn.

(Door: Martina Meckelein – Vertaling: E.J. Bron)

BERLIJN – Genitale verminking, hoofddoek, extremisme of indoctrinatie. Problemen die in Duitsland ontstaan door immigratie, of al ontstaan zijn, worden nauwelijks aangesproken in het openbaar. Critici, die daar de aandacht op vestigen, dreigt de maatschappelijke buitensluiting. Een vrijwillige vluchtelingenverzorgster wil daar verandering in aanbrengen. Samen met leraren, artsen, verzorgers, politieagenten en vertalers heeft ze de “Initiatief Basisgroep” opgericht. Zij waarschuwen: “Alarmfase rood! Wir schaffen das…nicht!”

Junge Freiheit

Kamer 0107 in het huis van de Federale Duitse Persconferentie. “Het klimaat is zwaar vergiftigd”, zegt Rebecca Sommer. “Tot nu toe werd iedereen die zijn nek probeerde uit te steken om wantoestanden te benoemen regelmatig door de media en de publieke opinie verscheurd.” Nu zitten Sommer, de lerares Birgit Hebel uit Herford en de Syrische tandarts en tolk Dr. Majd Abboud bij elkaar om over hun ervaringen te berichten.

Hun namen mogen openbaar gemaakt worden, andere vluchtelingenverzorgers willen anoniem blijven. Zij vrezen represailles. Zoals een vrouwenarts, nog een lerares, een doktersassistente. Zij werken allemaal aan de basis met vluchtelingen samen. “We hebben in toenemende mate te maken met mensen die uit streng religieuze, patriarchale clanstructuren komen, die tegen ons waardesysteem zijn”, aldus Sommer.

Inkomsten voor het kind voeden het gezin

Een vrouwenarts schets het dagelijks leven in haar praktijk: “Onder migranten valt op dat ze grote problemen hebben met erfelijke ziektes. Dat ligt aan de familiehuwelijken. Veel van deze erfelijke fouten en de daaruit voortkomende ziektes zijn nauwelijks onderzocht. Hier wonen veel vrouwen met zwaar gehandicapte kinderen. De vrouwen worden steeds weer zwanger, omdat zij hopen op een bepaald moment een gezonde zoon ter wereld te brengen.”

De wens naar een stamhouder schijnt echter niet de enige reden voor de vele gehandicapte kinderen te zijn, vermoedt de arts. “Gezinnen vertelden me dat het gehandicapte kind het hele gezin voedt. Het gezin krijgt ongeveer € 5000,- om het kind te verzorgen, bovendien zou, aldus de vader, het gezin door het Jobcenter met rust worden gelaten.”

In een ander geval een gezin uit Syrië, hoogopgeleid, de man werkte voor Assad op het ministerie van Binnenlandse Zaken, waarvoor de enige vluchtreden naar Duitsland bestond in de aanname dat de vier erfelijk beschadigde dochters hier gratis genezen zouden kunnen worden. Zij lijden allemaal onder een soort sikkelcelanemie en daardoor zware depressies.

“Enkele artsen schrijven aan de lopende band Tramal en dat soort troep voor”

Bovendien zouden in Duitsland 65.000 besneden vrouwen zijn geregistreerd. Operaties om de zwaarste gevolgen voor de gezondheid van de vrouwen op te heffen, kosten tussen de € 2000,- en € 5000,-

De doktersassistente schetst dat vaak jonge, Turkse vrouwen hun gezinssituatie niet meer aan zouden kunnen. Dan zouden de vrouwen psychofarmaca slikken. “Enkele artsen schrijven aan de lopende band Tramal en gelijksoortige troep voor. Ik heb zulke patiënten, wanneer ze de medicijnen een keer niet krijgen, bij de Cottbusser Tor drugs zien kopen.”

Sommer vermoedt dat dit niet voorschrijven van medicijnen van doorslaggevende betekenis voor de steeds vaker gemeld bedreigingen in dokterspraktijken zou zijn. Maar de deskundigen zien niet alleen de patriarchale familiestructuur als basis van het probleem. Een arts wijst erop dat deze mensen eeuwenlang door hun familiestructuren gedragen werden. Het zou naïef zijn om te geloven dat die met de toestroom naar Duitsland mee zouden komen. Exact het tegendeel is het geval.

Autoriteiten bagatelliseren de problemen

Een bijzondere rol komt de moskeeën toe. Zij zouden, aldus de werkgroep, de gelovigen desintegreren. “Wij merken een re-islamisering van al hier wonende moslims op, vooral bij kinderen, jongeren en jonge volwassenen.” Er zouden grote problemen op scholen bestaan. Zo zouden bijvoorbeeld Tsjetsjeense scholieren onder de les gebedskleedjes uitrollen. De lerares Birgit Ebel, zij geeft hoofdzakelijk les aan scholieren met een migratieachtergrond, beschouwt zulk gedrag, waarmee het onderwijs verstoord wordt, als een bewuste provocatie. Bovendien zouden tijdens de ramadan kinderen wekenlang ziek worden gemeld.

Het gevaar dat van criminelen en extremisten zou uitgaan, zou van de kant van de autoriteiten gebagatelliseerd worden. Zo schetst de Syrische tandarts Dr. Majd Abboud, die sinds 2015 als tolk werkt, dat acht vertalers van het Federaal Bureau voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) ontslagen zouden zijn, omdat zij voor bedreigers gewaarschuwd zouden hebben. “Dat schijnt niet gewild te zijn”, zegt Abboud. “We hebben hier de situatie dat elke bedreiger asiel krijgt.”

De groep eist om “de politiek-correcte zwijgspiraal te doorbreken en eindelijk een vrije discussie zonder taboes mogelijk te maken”. Een vrijwillige vluchtelingen-helpster vat voor zichzelf de situatie als volgt samen: “Wat ik niet begrijp, is dat Duitsland de vluchtelingen per se wil helpen om Duitser te worden. Maar waarom wil je iemand helpen om Duitser te worden die Duitsland gewoon shit vindt?”

Bron:
https://jungefreiheit.de
Door: Martina Meckelein

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op De politiek-correcte zwijgspiraal doorbreken

 1. Delicaat zegt:

  Off topic: vandaag met autopech 1.5 uur bij een bezinepomp op de veluwe gestaan.
  In die tijd kwamen er tientallen auto’s en busjes langs die volgepropt waren met moslimmannen.
  De wagens hadden Franse, Duitse, Belgische en Nederlandse nummerborden. De man in de pompzaak had het ook nog nooit meegemaakt; normaal op zondag maar een enkele auto zei hij.
  Ik kreeg er een naar gevoel van i.i.g. Op internet nog gekeken of er iets te doen was voor deze heren maar heb niets gevonden, iemand een idee?

  Like

 2. Gerrit zegt:

  En weer duitsland. Er komen spannende tijden aan….. groeperen en ondergronds mensen. Te laat is te laat.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  De 2e Kamer gaat Kamervragen stellen waarom ons kabinet jaarlijks voor miljoenen aan belastinggeld besteed aan steden die deze fondsen gebruiken om meer grip te krijgen op de radicalisering, de tonnen gebruiken om ‘geheime’ déradiicaliseringsexperts in te huren die jeugdige jihadisten, die teruggekeerd zijn uit Syrië, te beschermen tegen antiwesterse gevoelens.
  De ‘geheime’ déradicaliseringsexperts hebben meestal andere ‘geheime’ experts in dienst of werken samen om een vinger aan de pols te houden binnen hun moslimgemeenschap, en zijn meestal nog familie ook…hun identiteit moet geheim blijven om dit werk te kunnen uitvoeren.
  …..dit land is óf stinkend rijk óf stapelgek, dat deze ideologie ons zó véél belastinggeld moet kosten, zonder ooit iets terug te willen doen, en dat het geld word uitgekeerd aan mensen die niet genoemd mogen worden……je kunt het niet verzinnen, en wil het niet geloven.

  Like

 4. Alex Delarge zegt:

  De vreselijke gevolgen van muᛋᛋliminteelt.
  http://consang.net/index.php/Global_prevalence

  Like

 5. Onschuldige Bijstander zegt:

  Wordt er nu zelfs hier politiek correct gezwegen? 🙂

  Like

 6. Henk zegt:

  Nou ik zet geen kinderen meer op de wereld, wat een toekomst hebben die nog ?

  Geliked door 1 persoon

 7. Nemesis zegt:

  Bedankt “droevige mof” voor dit bericht. Beter laat dan nooit en ik hoop van harte, dat deze mensen, die proberen de mensen uit hun lethargie te halen en gaan meedoen en dat hen vooral niets heel akeligs gebeurt.

  Like

 8. droevige mof zegt:

  De kwestie van de vluchtelingenhelpers kan het best worden beantwoord door de voormalige Duitse minister van Buitenlandse Zaken Fischer.
  Om juridische redenen is het citaat in het origineel.

  Joschka Fischer, Bündnis90/Die Grünen, Rezension zu seinem Buch „Risiko Deutschland“, Die Welt 07.02.2005:
  „Deutschland muss von außen eingehegt, und von innen durch Zustrom heterogenisiert, quasi verdünnt werden.“
  Naar de geest: Duitsland moet daarom worden omheind, heterogeniseerd en als het ware verdund worden.
  Hier is meer van die troep: https://gloria.tv/article/E6tqFPxRPB4Z6v4PNf3qMcCjF
  (En het blijkt dat Thierry Baudet niet volledig fout zat met zijn zin van de homeopathische verdunning van het Nederlandse volk)

  Like

 9. Judge zegt:

  Ik weet als Abraham nog heelwat mosterdgas te vinden!

  Like

 10. Elisah zegt:

  Maar kritiek op migratie/migranten is strafbaar…

  Like

 11. Jean zegt:

  Waarom is dat kotsmisselijk dictatorswijf nog niet van straat gehaald en ergens opgesloten op water en brood en dat tot aan haar dood?
  Moet eerst hel Europa verwoest en geterroriseerd worden?
  Als we dan toch bezig zijn ook die EU bende uitschakelen en opsluiten op water en brood tot aan hun dood.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  In het vervolg alleen nog polcor-reclame in shithole GB

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s