Gantman: “Migratiepact historische vergissing, linkse radicalen veroorzaken antisemitisme”

Screenshot_86

Naar aanleiding van een grootschalige opiniepeiling van CNN over antisemitisme in Europa, ontvingen we volgende reactie van André Gantman, N-VA gemeenteraadslid in Antwerpen. Daarin schrijft hij dat “links geïnspireerde ideologen” verantwoordelijk zijn voor de toename van het antisemitisme en stelt hij dat onze democratie gevaar loopt. Hij neemt het aankomend migratiepact van Marrakesh ook flink op de korrel.

“Het resultaat van deze peiling verwondert me geenszins; het bevestigt vorige peilingen. De Joden en Israël worden als een geheel systematisch geviseerd met ‘klassieke’ en ‘moderne’ vooroordelen en leugens.

Recent nog werd door de voorzitter van ACOD cultuur Israël beschuldigd van het moorden van Arabische kinderen met  het oog op de verkoop van hun organen. Het gaat hier zonder meer over een eeuwenoud  antisemitisch verzinsel getooid in een modern antizionistische kleedje.

Lees verder>>>
(h/t D.B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, België, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Gantman: “Migratiepact historische vergissing, linkse radicalen veroorzaken antisemitisme”

 1. Elisah zegt:

  Iets anders,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/12/gratis-ov-binnen-brussel-voor-65-000-klimaatbetogers-die-met-korting-naar-de-stad-afreisden/

  Gratis ov binnen Brussel voor 65.000 klimaatbetogers die met korting naar de stad afreisden

  Dolletjes! 65.000 Mensen waren vandaag op de been te Brussel voor een protestmars voor een daadkrachtiger klimaatbeleid. Zij konden met korting (kaartje €5,-) naar Brussel reizen en vervolgens gratis met het ov naar de speeches en optredens! Dat meldt de NOS.

  Like

 2. Tineke zegt:

  Was Yasser Ferras op de fiets?

  Like

 3. Marc zegt:

  Ik heb die reportage van CNN twee keer bekeken: het hangt van de ene suggestie aan de andere. Ergens in Duitsland wordt tijdens een demonstratie een autochtone Duitser geïnterviewd. Hij doet zijn beklag over al diegenen die de financiële wereld bestieren. Hierop vraagt die Amerikaanse journaliste of hij met al diegenen soms ‘joden’ bedoeld. “Ja” zegt hij. Bij de CNN-burelen wordt dit als een duidelijk antisemitisch feit waargenomen. Maar de zaak is dat van dit interview alleen dit stukje werd getoond. De volledige context is voor de kijker niet te zien. En mij lijkt het meer dan waarschijnlijk dat die Duitser de vraag anders opvatte dan CNN het uiteindelijk uitlegde.

  Nog veel meer betekenis had deze reportage doordat het de werkelijke oorzaak, de islam, de facto buiten beschouwing laat. Het wordt wel genoemd, maar als een kleine bijdrage aan een kennelijk totaal nazistisch geworden Europese bevolking (de reportage ging in op Duitsland en Frankrijk).

  Als iets fakenews is, dan is het CNN wel!

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Ik verwacht toch als , dat islamkrapuul blijft doorgaan met alles wat niet deugd zelfs de links radicalen…. veroorzakers worden van het anti-Islammitisme tenminste zij die nog beschikken over een normale herseninhoud

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s