De “klimaatconferentie” in Katowice

Screenshot_109

(Door: S.A.)

Het is alom bekend dat het Poolse Katowice een uitgestrekt industriegebied is en dat veel van ‘s lands energie bestaat uit het delven van steenkolen in dit gebied. Sedert de tijd dat het nog van Pruisen was.

Verbranding van steenkool geeft naast gas, olie en hout, CO2.

Zodra je de Poolse grens overschrijdt vanuit Duitsland, valt het op dat er plotseling geen windmolens meer staan. Polen denkt vanzelfsprekend dat zolang we onze eigen broek kunnen ophouden we niet aan het touwtje van de moslims gaan lopen. En gezien haar verleden is dat zeer begrijpelijk.

Vanuit Nederland is er nu een zeer grote delegatie afgereisd naar Polen. Ze zullen dat varkentje daar wel eens even gaan wassen. De afgevaardigden denken hierdoor zich zelf zeer in de schijnwerpers te plaatsen.  Met alle kans op mooie baantjes binnen de EU.

Maar: Wat ik niet hoor, is wat men uitspookt in eigen land. Schiphol moet groeien. Veel meer vluchten, want dat is goed voor onze economie. Bijna gratis vliegreizen naar de zon.

Binnenlandse weggebruikers de strot dichtdraaien vanwege de extreem hoge brandstofprijzen. Wat zit hier achter? Wie levert de brandstof? En wie is daar GROOTAANDEELHOUDER ? Juist,  ons zeer (over) gewaardeerde koningshuis.

Screenshot_107Terwijl het gehele Shell Pernis gebied inmiddels op ca. 3 meter giftige bodem staat en werknemers die daar grondwerk verrichten hun laarzen van de voeten wegsmelten, zitten onze kleuters politici bij iemand anders met hun vinger te wijzen. Het zou mij niet verbazen dat ook zij inmiddels aandeelhouder zijn.

Er is nu nog maar een kleine groep “gele hesjes” de straat op gegaan. En door de media zullen ze wel als ordinaire relschoppers worden gekwalificeerd, maar het zou me niet verbazen dat zowel links als rechts eens samen in opstand gaan komen.

Door:
S.A.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, klimaat, Nederland, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken. Bookmark de permalink .

6 reacties op De “klimaatconferentie” in Katowice

 1. andre zegt:

  Polen lacht zich toch helemaal suf om dat gekkenhuis in Bruxxel met hun achterlijke klimaat meuk.

  China heeft de komplete infrastructuur aangelegd van de electriciteits centrale Kozienice met een capaciteit van 2850 megawatt en China heeft dus een mooi hoogspanningsdraadje naar Katowice getrokken waar de vergadering/bijeenkomst prima is voorzien van stroom.

  Voor de liefhebbers hoe ze worden voorgelogen op Wiki waar ze het thermisch noemen maar volgas op kolen gaat met 1 schoorsteen van 300 meter hoog en 2 kleintjes van 200 meter.

  Hier de leugen van wiki

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Elektriciteitscentrale_Kozienice

  Hier de top prestatie van China

  https://eng.yidaiyilu.gov.cn/info/iList.jsp?tm_id=140&cat_id=10058&info_id=71506

  Goed voor het milieu is als Bruxxel ophoudt te bestaan,

  Like

 2. Pietersen zegt:

  En wij hier maar dokken om de ‘klimaatdoeleinden’ te halen. Hoe stompzinnig kun je als regering zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s