Eurocommissaris Avramopoulos: “Alle EU-leden moeten migratiepact ondertekenen!”

Screenshot_98

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

“En als je dat niet wilt, dan gebruik ik geweld” – dat is al langere tijd een van de strategieën van de EU. Die nu ook weer wordt ingezet door de Europees commissaris voor Migratie, Binnenlandse Zaken en Burgerschap, Dimitris Avramopoulos (foto).

philosophia perennis

Feiten: Op dit moment weigeren – afgezien van veel andere landen in de wereld – de EU-landen Oostenrijk, Hongarije, Polen, Bulgarije, Tsjechië en Slowakije sowieso het pact te ondertekenen.

De Europese Commissie heeft de zes EU-landen, die weigeren het migratiepact te ondertekenen, er nu toe aangemaand hun verzet tegen het VN-migratiepact onmiddellijk te staken en over enkele dagen naar Marrakesh te reizen om het pact te ondertekenen.

“Ze moeten ondertekenen, omdat het document niet bindend is”

Alle regeringen van de landen van de EU zouden het pact moeten ondertekenen. Europees commissaris Dimitris Avramopoulos zei tegen de vandaag verschijnende Duitse krant “Welt”: “Ik begrijp de afwijzing van het VN-migratiepact niet, omdat het document juridisch niet bindend is en er aan niemand iets wordt opgedrongen.”

Angst voor de Afrikanen

Avramopoulos wil heel graag de EU-leden dringend verzoeken te ondertekenen om “onze partners in Afrika” niet teleur te stellen:

“Als de Europese Unie bij het aannemen van het migratiepact in Marrakesh niet met één stem spreekt, zullen we onze partners in Afrika teleurstellen en ontmoedigen.”

Commentaar: Het is moeilijk om nog zakelijk commentaar te leveren op zulke uitspraken: de motivering dat EU-lidstaten een VN-document daarom moeten ondertekenen, omdat het niet bindend is, is pure nonsens. Elke logica krijgt bij zulke uitspraken een heftige afweerreactie.

Ook al werd dit pseudo-argument, dat de bevolking als dom beschouwt, door Merkel op gelijksoortige wijze geuit. Opnieuw is te zien dat het hoogste tijd is om de kunstmatige constructie EU te ontbinden om zware schade af te wenden van Europa en Duitsland.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Brussel, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Europeanisering, Europese Commissie, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

54 reacties op Eurocommissaris Avramopoulos: “Alle EU-leden moeten migratiepact ondertekenen!”

 1. Elisah zegt:

  Een lege zaal bij het EU debat over het migratiepact……resistance is futile oftewel verzet is zinloos?

  Like

 2. Elisah zegt:

  2/3 ongeschoold of analfabeten, en het dan toch arbeidsmigratie durven te noemen….

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Als lidstaten en andere naties het pact Niet ondertekenen zal de globale herverdeling van de Parijse vrede en het Marrakeshpact resulteren in het bloedige toneel van burgeroorlogen over de gehele wereld, er vele Bosnische situaties zullen ontstaan waar buren, vijanden zullen worden…
  Het is uiterst bizar dat men steeds vaker soortgelijke (milieu)verdragen opstelt, zonder Plan B of enige inspraak, Wie Trekt Er Aan De Touwtjes? wie of wat zoekt de confrontatie? of is er een noodzaak om het aantal bewoners op aarde terug te dringen, dan begrijp ik de globalistische wens tot herverdeling van ideologische huurmoordenaars.

  Liked by 3 people

  • Bob Koster zegt:

   Er is idd een dringende noodzaak om het aantal aardbewoners terug te dringen. Dat kan op twee manieren: 1. We gaan ons op een verantwoordelijke manier voortplanten en houden dat 5 á 6 generaties vol, zodat de de mensheid eindelijk weer wat lucht krijgt. Dan is er geen noodzaak meer om elektriciteit uit stront te winnen en het beetje groen wat Nederland nog heeft vol te plempen met asfalt en beton. Probleem: de mossels zullen daar never nooit aan meewerken.
   Dan treedt automatisch scenario 2 in werking: burgeroorlog, uitmondend in een totale allesvernietigende wereldoorlog.
   Conclusie: er moet eerst en vooral een eind worden gemaakt aan de veelfokkerij van mossels , negers en vooral mosselnegers. Als we teminste onze achter achter achter kleinkinderen een menswaardig bestaan gunnen.
   Meer Mens Met Minder Mensen.

   Liked by 2 people

 4. Elisah zegt:

  EGF, Eurogendforce het privéleger vd elite, om elke opstand in de kiem te smoren, met licentie om te doden…..
  Zo hoeft het leger of de politie zich niet tegen het eigen volk te richten.

  Liked by 2 people

 5. Hovawart zegt:

  De situatie zal in vele regio’s uitlopen op burgeroorlogen, vele steden zullen het strijdtoneel blijven van de strijd tussen sjiieten en soennieten, en uitdraaien op massale volksverhuizingen op alle continenten, alles vanwege het Marrakesh-pact…..de term ‘wereldburger’, die de Linksche Looney Brigade zo bejubelen en met een roze bril bezien, zal binnenkort wel een bittere noodzaak worden om het vege lijf te redden, en dus je best doen om te overleven.

  Liked by 2 people

 6. bozeoudeman zegt:

  Er is maar een antwoord op deze terrorist te geven: Zak in de stront vuile EU fascist!

  Liked by 4 people

  • Jules Vismale zegt:

   Beter gezegd nog: Dimitris Avramopoulos is gewoon een gore EU-Stalininist daar Jozef Stalin na WO I ook alle Russen en niet-Russen tot een kunstmatige eenheid wou omvormen wat ten koste ging van miljoenen mensenlevens! Laat die Avramopoulos maar mooi de lucht in vliegen met dat snertverdrag!

   Liked by 2 people

 7. Ruud zegt:

  Hoofdregel; overeenkomsten zonder dwingend karakter zijn van nul en gener waarde en leiden slecht tot valse verwachtingen. Advies: NOOIT EEN DERGELIJK DOCUMENT TEKENEN!!!!!!!!!!

  Liked by 2 people

 8. Jean zegt:

  Hoe meer ze drukken hoe meer wij overtuigd zijn van smerig vuil spel.
  Bye the way, wat komt die Griekse zakkenvuller zich bemoeien met onze interne houding betreffende vreemdelingen? Wij hebben die Griek nooit verkozen en wij zullen ons verzetten tegen dat smerig achterbaks vernietigend pact.
  Alles maar dan ook alles waar die EU bende leeglopers voor zijn zullen wij tegen zijn want vanaf dag één van het ontstaan van die EU bende gaat het met hoge snelheid bergafwaarts met onze toekomst en onze identiteit, onze beschaving en onze samenlevingsnormen, wij willen geen vreemdelingen die wij niet vertrouwen op ons grondgebied.
  Wij hebben ± 150 nationaliteiten op het grondgebied en met ± 140 zijn er zelden tot nooit problemen maar met die overige 10 zijn er altijd problemen en typisch het zijn steeds islamieten.
  Conclusie: NOOIT islamieten toelaten, islam verbieden en de aanwezige islamieten verwijderen.

  Liked by 4 people

 9. QENQ5 zegt:

  Moeten? We zijn toch soeverein, dacht ik.

  Liked by 2 people

  • Nemesis zegt:

   Jammer genoeg zijn we dat allang niet meer. We zijn verkocht en verraden, toen die gluiperige zogenaamde gladdakker Balkenende zijn krabbel zette. Smerige gerefomeerde calvist of wat het ook is.
   Tevens hebben we ook ons veto recht in de uitverkoop gedaan. En dat was het dan.

   Liked by 2 people

 10. koddebeier zegt:

  Als er aan niemand iets opgedrongen wordt, waarom wordt het tekenen dan wel opgedrongen door deze EU idioot Dimitris Avramopoulos ?????

  Liked by 4 people

 11. koddebeier zegt:

  Gewoon omdat de VN en EU fascisten ons een zooitje Afrikaanse islamitsche bezetters en parasieten in de maag wil splitsen om onze landen en cultuur te ontwrichten !!

  Liked by 4 people

 12. koddebeier zegt:

  De kunstmatige constructie EU te ontbinden en deze landverraders met hun aanhangers
  berechten !

  Liked by 3 people

 13. Henk zegt:

  Een land is net als een bedrijf, als iedereen werkt en de economie draait goed en niet te veel profiteurs dan krijg je een welvarend land. Wat ze nu willen afdwingen is dat je miljoenen gelukszoekers moet toelaten die voor 100 euro per maand werken , het loon in Afrika , om hier vervolgens 1000 euro te krijgen + de rest met NIX doen. Dat als gevolg daarvan onze hele welvaarts staat gaan instorten en het steeds onveiliger gaat worden van wege baarbaarse normen en waarden moeten we allemaal maar slikken.

  Liked by 1 persoon

 14. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  “Als de Europese Unie bij het aannemen van het migratiepact in Marrakesh niet met één stem spreekt, zullen we onze partners in Afrika teleurstellen en ontmoedigen.”

  Guttetegut, wat zou dàt erg zijn. Hoe zit het met ONZE gevoelens ??? WIJ hebben dat pact niet nodig. WIJ zitten niet op dat pact te wachten. WIJ willen dat pact niet. WIJ hebben geen migranten nodig. ONS Nederland is vol !!! Migranten hebben in ONS land niets te zoeken. Migranten moeten rap terug, naar waar ze vandaan komen !!! Migranten hebben HIER niets te zoeken !!!

  Eurocommissaris Avramopoulos mag oppleuren met zijn Euro-idioterie !!! Eurocommissaris Avramopoulos mag oppleuren met zijn stimulans van de mensenhandel !!! Eurocommissaris Avramopoulos mag oppleuren met zijn omvolking !!! Eurocommissaris Avramopoulos mag oppleuren met zijn globalisme !!! Eurocommissaris Avramopoulos Nieuwe WereldOrde !!! Eurocommissaris Avramopoulos mag oppleuren met zijn dwingelandij !!!

  Liked by 4 people

 15. pale-blue-dot zegt:

  Al je niet met betere argumenten kunt komen dan met: “het is niet binden” Waarom zou er dan überhaupt getekend moeten worden? Een verdrag of convenant sluiten waarvan je toch niet voornemens bent om je er aan te houden is gewoon misleiding van de tegenpartij.

  Liked by 2 people

 16. BertG. zegt:

  Er klopt echt helemaal geen moer van dit verhaal.
  “omdat het document juridisch niet bindend is en er aan niemand iets wordt opgedrongen.”
  Wat is dan de waarde van een krabbeltje dan als het verdrag niets oplegt aan landen.
  Dan kan je het ook net zo goed laten.
  Ze spreken dus iets af waar niemand zich aan hoeft te houden, volgens deze man.

  Liked by 2 people

  • Thom zegt:

   Lees de Telegraaf.

   https://www.telegraaf.nl/nieuws/2873472/wat-is-nog-het-nut-van-ondertekenen

   Tweet van Ronald Plasterk, als reactie op zo’n tenenkrommende, per video tot het klootjesvolk gerichte Jeugdjournaal-uitleg van Klaas Dijkhoff over het Marrakesh-pact: „Maar als het ons land niet bindt, dan bindt het toch ook niet de landen die mensen zouden moeten terugnemen? De essentie van een verdrag is toch dat landen iets afspreken wat ze moeten doen, en waar de ander zich op kan beroepen?”

   Er staat, als het voor ons niet bindend is dan ook niet voor die landen die hun inwoners exporteren. ze nemen ze dus nooit meer terug. Zodra ze binnen zijn hoeven ze nooit meer weg

   Liked by 1 persoon

 17. Bob Fleumer zegt:

  Zou er soms iets in het mensenvoer zitten waar deze gekkemensenziekte door ontstaat?
  Deze EU waanzin kun je toch niet meer serieus nemen?

  Liked by 3 people

 18. fleckie zegt:

  WIJ. ALLEMAAL: . MOETEN. NIKS!!! …….alleen moeten wij allemaal na levenseinde. STERVEN.*~*~*~*~*~*~*~.

  Liked by 2 people

 19. bigljohn zegt:

  We hebben hier in Noord Europa onze eigen maffia organisatie. De E.U. in Brussel. Het is niet alleen; betalen, of anders, ook moet er op tijd getekend worden, of anders….Zolang de gewone burger deze variant van georganiseerde misdaad maar blijft tolereren, zolang krijgen zij de kans om Europa definitief van de kaart te vegen. In mijn ogen is er nu al geen weg meer terug, want de Europese burgers zijn zo stoned als een garnaal. Ze blijven continu de foute politiek steunen en zijn te laf, c.q. te stom om het tot een (burger)oorlog te laten komen.

  Liked by 4 people

 20. “EU-commissaris voor migratie Dimitris Avramopoulos doet nu een beroep op alle landen om het VN-migratiepact te ondertekenen. Volgens hem is de overeenkomst “belangrijk” voor de wereld, schrijft Die Welt”.

  Natuurlijk voelt elke realist dit op zijn klompen aan, dat het migratiepact belangrijk is voor de politiek correcte elite. Het pact is een allesomvattend middel om elke weerstand in de kiem te smoren, het wordt zelfs strafbaar om na 10 december dit jaar om kritiek te uiten op de massa migratie influx, doe je toch kritiek uiten op de sociale media dan krijg je als je geluk hebt de wijkagent over de vloer, terwijl die anders onhoorbaar en onzichtbaar is voor de wijkbewoners. Feit is dat men na 10 december zich op een glijdende schaal bevind, de omvolking van Europa heeft ruimschoots zijn omslagpunt bereikt, de eerste 59 miljoen opvreters zetten “ons” straks letterlijk in de kou, dankzij de actieve ambtenaren die Merkels migratiepact in elkaar gesleuteld hebben, Europa voor de 3e in brand.

  Liked by 5 people

 21. Aegolius cs zegt:

  **Commentaar: Het is moeilijk om nog zakelijk commentaar te leveren op zulke uitspraken: de motivering dat EU-lidstaten een VN-document daarom moeten ondertekenen, omdat het niet bindend is, is pure nonsens. Elke logica krijgt bij zulke uitspraken een heftige afweerreactie.**

  De gehele EUSSR bestaat uit resoluties die door de lidstaten als wet worden uitgevoerd, mits door het nationaal parlement bekrachtigd. Zo werkt het en verdampt is het soeverein/nationaal kiessysteem, o.a. in de Nederlanden. Ambtelijk aangestelde (kabinet) en beëdigd door de koning zullen doen wat “zijn” staat benodigd!

  Liked by 2 people

 22. Aegolius cs zegt:

  O, ja…… Een EU leger?! Waarom niet…….

  Liked by 2 people

 23. Bart zegt:

  Knettergestoord, dat volk hoort in een zwaar beveiligde psychiatrische instelling te zitten met een aanklacht van landverraad aan hun broek.

  Liked by 2 people

 24. Staf Wuyts zegt:

  Lieve God, verlos ons van de EU en haar vet betaalde niet verkozen pundits !!!!!
  Daarom zijn de komende Europese verkiezingen enorm belangrijk.
  Een grote vooruitgang van rechts ( populistisch) is een eerste en belangrijke stap.
  Doelgerichte propaganda is noodzakelijk.

  Liked by 2 people

 25. Henk Beije zegt:

  EUSSR,meer is het niet geworden in ons eens zo mooie Europa !!

  Liked by 1 persoon

 26. Loedhr zegt:

  Ja, doei.

  Liked by 1 persoon

 27. Petra DeBoer zegt:

  Met geweld, moord en doodslag, corruptie plus chantage politici en burgers onder druk zetten, zo werkt de deep state in de EU. Als je het associatie verdrag met de Oekraïne niet ondertekend krijg je vatenbommen op je.

  Walgelijke club die EU wat snel opgeheven dient te worden.

  Liked by 2 people

 28. Steven zegt:

  Was dat misschien de reden waarom ze eerst jarenlang CHEMTRAILS over de bevolking hebben uitgesproeid met de bedoeling om ze WEEK en weerloos te maken, om vervolgens geheel Europa vol te laten lopen met moordenaars?
  Lijkt wel of de puzzelstukjes steeds meer gezicht krijgen…
  Schijnbaar heeft dat gif uitstrooien minder goed gewerkt dan gedacht…

  Liked by 1 persoon

 29. Thom zegt:

  De linkse Griekse commissaris beweert het volgende:

  Als de Europese Unie bij het aannemen van het migratiepact in Marrakesh niet met één stem spreekt, zullen we onze partners in Afrika teleurstellen en ontmoedigen.”

  Nou dan sturen de Visegrad landen toch de Bordeelzangers met het liehje van Jacques Herb naar de teleurgestelde Afrikaanse leiders om ze wat op te vrolijken met het lied: “Een man mag niet huilen”: Daar knappen ze beslist weer van op.

  https://www.google.nl/search?q=een+man+mag+niet+huilen&oq=een+man+mag+niet+&aqs=chrome.1.69i57j0l5.9262j1j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

  Liked by 3 people

 30. Hovawart zegt:

  Als de gehele wereld naar de EU mag reizen, en levenslange rechten krijgt op een onvoorwaardelijk leven zonder zorgen, waarom is er geen gelijke regeling voor mensen die graag willen vertrekken uit de EU? gelijke monniken, gelijke kappen…. daar hoor je geen mens over, maar ik hoor wel steeds meer EU-bewoners over vertrekken uit Europa.

  Liked by 1 persoon

 31. Mary zegt:

  Iets wat niet bindend is hoef je ook niet te ondertekenen.

  Liked by 2 people

 32. kampersrene zegt:

  Ik ook….. eis dat de lidstaten tekenen…maar enkel met ” kust mijn kl….”

  Liked by 1 persoon

 33. Tistochwat zegt:

  Europees commissaris Dimitris Avramopoulos zei tegen de vandaag verschijnende Duitse krant “Welt”: “Ik begrijp de afwijzing van het VN-migratiepact niet, omdat het document juridisch niet bindend is en er aan niemand iets wordt opgedrongen.”

  Die Ojassis Lamelullos snapt heel goed hoe hij het klootjesvolk moet bespelen
  Wat erg dat de stommelingen zijn gezwets voor zoete koek slikken.
  Het ‘document’ is ‘juridisch niet bindend’, maar Ojassis Lamelullos wil wél dat iedereen tekent bij het kruisje.
  En er wordt ‘aan niemand iets opgedrongen’, hoor, alleen dat handtekeningen zetten.

  Smerige zakkenvuller!

  Liked by 3 people

 34. Oeps zegt:

  @ Tistochwat (5 december 2018 om 22:11)

  Dames en Heren.

  Volgens van Dale’s Groot Woordenboek der Nederlandsche Taal, zesde geheel opnieuw bewerkte uitgave van 1924, is een pact een beding, afspraak, overeenkomst, verdrag (indien tusschen staten is gesloten), verbond, (ook) verbond met den booze.

  Volgens van Dale’s Groot Woordenboek der Nederlandse Taal, tiende geheel opnieuw bewerkte en zeer vermeerderde druk van 1976, is een pact een afspraak, overeenkomst; een pact met de duivel, tractaat, handvest, inz. gebruikt voor multilaterale verdragen van belangrijke inhoud.

  Volgens van Dale’s Groot Woordenboek der Nederlandse Taal, elfde, herziene druk van 1984, is een pact een afspraak, overeenkomst, een pact met de duivel, tractaat verdrag met name gebruikt voor multilaterale verdragen van belangrijke inhoud.

  Een pact is dus een belangrijke internationale verbintenis met mogelijk een boze, dubieuze, of negatieve ondertoon.

  Als men beweert, dat het VN-migratiepact niet bindend is, dan heeft men het dus over een niet bindende verbintenis. Dat is volgens mij een contradictio in terminis, een tegenspraak in zichzelf. Met woordspelletjes denkt men ons zand in de ogen te kunnen strooien. Eenmaal getekend, zal blijken, dat het VN-migratiepact wel degelijk bindend is, of althans dat je je er niet aan kunt onttrekken.

  De Domme Lullemans denkt, dat wij zielige onnozelen van geest zijn, die hij met een kluitje in het riet kan sturen.

  Kijk uit uw doppen en laat u niet foppen.
  Niet alles is, wat het lijkt, dat het is.
  Wat niet màg zijn, ìs ook niet.
  Het is vaak anders, dan men denkt, dat het is.
  De waarheid is verborgen in het volle zicht.
  Woordspelletjes verhullen een dubbele bodem.
  Lichaamstaal verraadt de leugen.
  Kijk en zie, wat gij niet ziet.
  Luister en hoor, wat gij niet hoort.
  Het geheel is méér, dan de som van de delen.
  Zalig zijn zij, die kijken en zien.
  Zalig zijn zij, die luisteren en horen.
  Zalig zijn zij die weten en begrijpen.
  Zielig zijn de onnozelen van geest.
  Zij worden met een kluitje in het riet gestuurd.

  Like

 35. Pingback: Bulgarije: Geen migratiepact, in plaats daarvan betere bewaking van de grenzen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s