Zwarte engel voor mes-slachtoffers: Gedenkteken van meer dan 100.000 grotendeels in beslag genomen messen

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Vorige week werd in Liverpool een standbeeld onthuld dat gewijd is aan de mensen die het slachtoffer werden van mes-geweld. De 8 meter hoge mes-engel bestaat uit meer dan 100.000 messen, die door de Britse politie werden geconfisqueerd.

RT

Het indrukwekkende standbeeld werd vorige week voor de Anglicaanse kathedraal van Liverpool geplaatst en ingewijd en dient daar gedurende de kersttijd als waarschuwing te staan.

De kunstenaar Alfie Bradley had meer dan een jaar nodig om de meer dan 100.000 messen tot een engel te verwerken. Deze messen zijn afkomstig van politiebureaus uit het hele land of werden door de bevolking in het kader van de campagne “Red een leven, capitulatie” gespendeerd. Hij maakte elk mes bot voordat hij het aan het standbeeld bevestigde.

De zwarte engel zal tot 31 januari 2019 voor de Anglicaanse kathedraal van Liverpool staan.

Bron:
https://deutsch.rt.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

12 reacties op Zwarte engel voor mes-slachtoffers: Gedenkteken van meer dan 100.000 grotendeels in beslag genomen messen

 1. guusvelraeds zegt:

  Waarom tijdelijk?

  Het is veel beter dit kunstwerk een permanente plek te geven.

  Kan in Liverpool maar in London op een prominente plaats zou het nog meer zeggingskracht uitstralen.

  Geliked door 2 people

 2. Excellent post and this needs to get spread. Did so on my Google+ and here: https://twitter.com/AngelsnRosebuds/status/1069745310405193728

  Like

 3. rony stokart zegt:

  Toch vreemd: pistolen en revolvers zijn streng verboden, het bezit wordt zwaar bestraft en de verkoop strikt beperkt. Messen (100 of 1000 keer meer misbruikt) zijn vrij te koop. Gek.

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Allee als onze getaande broeders een mes nodig hebben om bv hun aardappelen te schillen weten zij waar ze moeten zijn een beetje aanscherpen en ze kunnen …….

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Als de Engelse regering begaan was met hun onderdanen en nooit hun land overspoelden met Slam-krapuul had dat standbeeld er nooit gekomen

  Geliked door 3 people

 6. edwin vissers zegt:

  Engeland vergaat van de vrijmetselaars loges ,dat zijn onze ware vijanden ,de occulte broederschap gemeente van de vijanden van de God van de bijbel ,helaas weten de meeste mensen er niets van .en reageren hun woede op de verkeerde mensen .orde uit chaos ,wij gaan mekaar de hersens in slaan ,en die jongens liggen op grond van het lachen ,ze zien het als een offer aan hun baas ,satan .

  Like

  • Harry zegt:

   Denk je niet , Edwin , dat degenen die de bijbel in elkaar geflanst hebben , zich ook doodgelachen hebben dat er zóveel sukkels in hun verhaal getrapt zijn ?
   En nu honderden jaren later nóg !

   Ik weet eerlijk gezegd niks van vrijmetselaars , hoe weet jij dat dan allemaal ?

   Like

 7. Tistochwat zegt:

  Zwart is de juiste kleur voor een ‘engel’ die is gemaakt van messen van agressieve, zwarte, mohammedaanse asielparasieten.

  Geliked door 1 persoon

 8. edwin vissers zegt:

  Het heeft geen zin om met een demon de discussie aan te gaan ,ze vinden je een sukkel ,ben een ex satanist ,toen liep alles gesmeerd ,telefoonstond rood gloeiend van de zogenaamde vrienden ,het geld stroomde binnen .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s