Het Nero-bevel

Screenshot_129

(Door: Wim van Schaik)

Kun je Merkel vergelijken met de man die ooit door de Duitsers, tot hun eeuwige schande, blindelings werd gevolgd in zijn grootheidswaan? Dat liep toen  heel verkeerd af. Iets wat de meeste Duitsers pas laat, veel te laat, inzagen. Het ziet er naar uit dat Merkel haar land en Europa nog grotere schade berokkent dan haar voorganger waarmee ik haar niet vergelijken zal, ondanks dat die vergelijking zich meer en meer opdringt.

Tijdens de laatste dagen van het Derde Rijk gaf Hitler bevel om in het Rijksgebied alles van militaire of economische waarde, alle voorraden en transportfaciliteiten te vernietigen. Deze “Zerstörungsmaßnahmen im Reichsgebiet” werden later  het “Nero-bevel” genoemd, naar de Romeinse keizer Nero die zijn eigen stad Rome in brand zou hebben gestoken. Uiteindelijk pleegde Hitler zelfmoord en gaf Duitsland zich over zonder dat het krankzinnige bevel was uitgevoerd.

De film “Der Untergang” geeft goed de sfeer weer van die laatste dagen van het Derde Rijk met Hitler als een afgetakelde en verbitterde man.  Een man die zijn droom niet uit zag komen en daarom vond dat het Duitse volk maar beter uitgeroeid kon worden. Het had immers bewezen niet de kracht te bezitten om te winnen… Onwillekeurig gaan je gedachten dan naar het Duitsland van nu. Naar de droom van Merkel haar uiteindelijke afkeer van de autochtone Duitser en háár nadagen die geteld zijn…

Na dertien jaar aan de macht te zijn geweest, verkeert Merkel in een penibele situatie. Verantwoordelijk voor een zware verkiezingsnederlaag heeft ze de vlucht naar voren gekozen en het voorzitterschap van de partij opgegeven. De slaafse pers prijst haar besluit als verstandig, wijs zelfs. Het is waarschijnlijker dat ze zich de vernedering wilde besparen om door anderen tot deze stap gedwongen te worden.

Ook had ze het over haar terugtreden. Maar nu nog niet.  Eerst zal ze haar volk zwaar straffen, omdat het haar “barmhartigheid” niet begrepen heeft en haar niet wil volgen in haar grootheidswaan. Heel Europa zal daarin meegesleept worden.

Voor steeds meer “inheemse” burgers wordt ondertussen het dagelijks leven in Duitsland tot een hel. Door de politiek geofferd als bijkomende schade worden ze naar de rand van de samenleving gedrukt en moeten ze de mens verachtende ideologie van de links-groene “veranderaars”, waartoe Merkel zich uit politiek opportunisme bekeerd heeft, bezuren.

Het begon met het geldverslindende, landschap verpestende Energiewende. Sinds het jaar 2000 kost die de Duitse consument al om en nabij 200 miljard. Niet dat de uitstoot van ‘boosdoener’ CO2 ook maar een fractie afnam… Een kostbaar fiasco dus. Maar de Duitse bevolking is zo geïndoctrineerd dat zij de lastenverzwaringen lijdzaam ondergaat en jaarlijks de miljardenrekening netjes betaalt.

Vervolgens zette Mutti Merkel de grenzen open en nodigde tout le monde uit om maar naar Duitsland te komen. Maar massa-immigratie is een heel slecht idee voor een samenleving. De komst van 1,5 miljoen asielzoekers en de voortdurende stroom na-reizigers  heeft Duitsland opgezadeld met een gigantisch probleem. Duitsers krijgen dat eindelijk door. Hoezeer de media ook hun best doen de ontwrichting te verdoezelen, het valt niet langer te verbergen dat verkrachtingen, aanslagen, intimidatie en berovingen inmiddels dagelijkse kost zijn. Heel wat jonge vrouwen zouden nog geleefd hebben als Merkel niet zo nodig met daden en woorden keer op keer moest onderstrepen dat haar eigen vlag en volk maar bijzaak zijn.

Nog is het voor Merkel niet genoeg. Met het Verdrag van Marrakesh wil zij haar onbezonnen “Wie schaffen das” achteraf legitimeren. In “Die Welt” verscheen onlangs een artikel over de zeer actieve rol en medeplichtigheid van de Duitse regering (zeg maar Angela Merkel)  bij het ontwerp van dat perfide pact. Het komt erop neer dat zij onder luid gejuich van de passieve toekijkers heel Europa een crisis in rommelt die zijn weerga niet kent. Wat in twee wereldoorlogen niet is gelukt, lukt nu wel en zonder dat er een schot gelost wordt. Marrakesh, en niet te vergeten het vluchtelingenverdrag, zijn de apotheose van Merkel´s beleid. Overwinning en afrekening tegelijk. En nu is er niemand die de bevelen van die Füherin durft  te weerstaan.  De vraag is of het na dit Nero-bevel van Merkel ooit nog tot een wederopbouw zal komen van het Europa dat we nu voor onze ogen zien wegzinken.

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Multiculti, nationaalsocialisme, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Het Nero-bevel

 1. Steven zegt:

  Als straks getekend is en de landen vol beginnen te stromen met haatkoppen uit Afrika..dan gaat de bevolking hiertegen zelf in verweer. Het zal gigantische armoede en bloedbaden tot gevolg hebben. Maar misschien is dat ook wel juist de bedoeling van het plan om zo de bevolking te verkleinen.
  3/4 van Europa is totaal LIJP geworden….

  Geliked door 2 people

  • ruud beijer zegt:

   Gaat echt niet gebeuren hoor. Nederlanders offeren net zo makkelijk hun kinderen en kleinkinderen op om de islam en de asielparasieten te dienen. Het zal nooit meer goed komen in Nederland.

   Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Het is duidelijk dat het dramatische heerserssysteem-Merkel in 2019 zal worden vernietigt.
   Het probleem in Duitsland niet of men weet en wil dat ze verdwijnt, maar wie en wat daarvoor in de plaats moet komen.

   Daarom is het ook zo belangrijk dat het Duitse volk deze beslissingen niet meer aan de “gevestigde politieke orde” over zal laten, maar ZELF zal ingrijpen om de toekomst van Duitsland veilig te stellen…!!!

   Like

 2. Bert zegt:

  Ik vraag me al bijna 10 jaar af hoe het mogelijk is dat CDU en CSU als christelijke schaapjes achter de cryptocommunist Merkel aanlopen. Op de een of andere manier leggen deze partij het christenzijn op een eenzijdige manier uit. Ze importeren grote aantallen mensen die een bloedhekel hebben aan christenen (zie Irak, Egypte als dagelijks voorbeeld). Deze christenen nemen de rol van Nero over….ze doen het zelf, ze kunnen niemand iets verwijten.

  Geliked door 2 people

 3. Petra DeBoer zegt:

  Merkel is onderdeel van de deep state en werkt samen met de andere deep state figuren.
  Was Hillary president geworden dan hadden Merkel en Hillary het plan van de deep state uit kunnen voeren om Duitsland en Europa te kunnen vernietigen en de voorzet op het presidentschap van Hillary was het open zetten van de grenzen door Merkel. Ze streven net als Bush een New world order na en het zou me inmiddels niks meer verbazen dat Merkel inderdaad een dochter van Hitler is.

  De EU is vanaf het begin een project geweest van de CIA en onderdeel van de deep state en de banden van de deep state voeren terug naar Hitler. De overleden oud president George Bush sr. is niet in Amerika geboren maar in een klein dorp vlakbij Leipzig. Zijn echte naam is George Scherff.
  De dubbel f heeft hij er in Amerika achter geplakt zodat men niet kon nagaan waar hij was geboren.
  George Scherff was een spion in dienst van Hitler en in Amerika de assistent van Nikola Tesla die veel uitvindingen heeft gedaan maar die George Scherff heeft gestolen. Nikola was de uitvinder van o.a. de wisselstroomgenerator.

  Prescott Bush heeft George Scherff later toen hij al volwassen was geadopteerd, en ook al is George Bush sr. geen geboren Amerikaan, toch hij met leugens en bedrog president geworden. Geld ook voor Obama die niet in Amerika is geboren.

  Gisteren heb ik een interessant artikel over George Scherff (George Herbert Walker Bush) ontdekt waar dit allemaal in staat ( ik heb de helft nog maar gelezen en is huiveringwekkend) en de connectie van de nazi’s in Amerika en Duitsland is me nu helder.
  Hitler had een dubbelganger en die dubbelganger is doodgeschoten maar Hitler ontkwam via Oostenrijk. Zo zijn vele nazi’s ontkomen naar Zuid-Amerika en de U.S.A. De U.S.A heeft middels operatie paperclip vooral veel nazi’s die zich bezig hielden met wetenschap naar Amerika gehaald.

  In elk geval is Trump nu president en gaan de plannen van de deep state niet door en zijn de deep state figuren in paniek. Robert Mueller was hun laatste houvast om de zaak in hun voordeel te keren maar dat is mislukt. Nu staat Merkel (en ook Macron) met legen handen en ben benieuwd wat ze gaat doen. Er zijn momenteel veel deep state aanhangers die zelfmoord plegen of in het geniep uitgeschakeld worden.

  Met het oprollen van de deep state zijn we nu pas af van de nazi’s en niet zoals ons altijd werd verteld in 1945. De bende ging na 1945 gewoon door in de U.S.A. en hebben altijd gestreefd naar een vierde rijk maar dan wereldwijd in de vorm van globalisme.

  Like

  • BertG. zegt:

   Trump zijn familie komt ook uit Duitsland.
   Ze opa is dacht ik verhuisd naar de VS.
   Toen hadden ze al bedacht dat zijn kleinzoon president moest worden om alle plannen uit te voeren.
   Niets is wat lijkt…………….

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Wie had dat gedacht…
   Dat we alsnog nog eens door een echt authentiek en onvervreemdbaar zaadje van Hitler naar de ondergang zouden worden geleid.
   De vraag doet zich dan vanzelfsprekend voor…
   “Wie was dan wel niet de moeder van Merkel?
   Ik denk persoonlijk dat Hitler als Genderneutrale met één téélbal zowel mannelijk als vrouwelijk was, en daar in Paraguay zijn vrouwelijke, zowel als zijn mannelijke kant kon laten floreren in het struikgewas.
   Een Duitse zendeling won het borelinkske bij het pokeren van Hitler, en nam het mee naar Duitsland.

   De rest kennen wij.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    De moeder is dan Gretl Braun als het waar is, zij is de zus van Eva Braun.

    Het klopt dat niets is wat het lijkt want daar ben ik nu na wat ik allemaal gelezen heb wel achter.

    Like

  • Willem Sterk zegt:

   Beste Petra, erg interessant, kan je vertellen welk artikel het is en waar wij het kunnen lezen, alvast bedankt.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Willem Sterk, het is op onderstaande link te lezen. Ik was al lange tijd op zoek naar de connectie tussen de Bush familie en nazi Duitsland want door alles wat ik gelezen had moest er eigenlijk wel een connectie zijn. Eergisteren werd er meermaals een foto van de familie Scherf op twitter gedeeld door Amerikanen met o.a. George Scherf aka George Bush en Mengele. Toen kon ik gericht gaan zoeken naar de George Scherf en vond onderstaande artikel.

    https://geopolitics.co/2018/12/02/in-memoriam-george-h-scherff-jr-aka-george-hw-bush-sr/

    Like

  • Harry zegt:

   Het is wel een beetje typisch , dat het haast altijd de gelovigen zijn , die in rare hersenspinsels geloven .
   Kennelijk komt dat voort uit een algehele licht beïnvloedbaarheid die, met als bijwerking de hersenen afsluiten voor andere nuchtere invloeden en logica .
   Afgescheiden stikstof van een vliegtuig worden chemtrails , etc , etc .
   Niburu doet er ook geen goed aan, met bizarre artikelen waar een normaal iemand zijn schouders bij op haalt .
   Geloof doet iets met je hersenen , maar het is niet veel goeds .

   Wat zouden we toch een prima wereld hebben zónder al die onzin , religies en ideologieën !

   Like

 4. edwin vissers zegt:

  Bij D66 hangen vandaag de vlaggen halfstok, omdat de Centraal Europese Universiteit van George Soros de deuren sluit in Boedapest. De partij noemt vandaag “een zwarte dag” en beschuldigt de Hongaarse regering van pestpraktijken.
  onze strijd gaat tegen de linkse kanker nazi’s

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  Er ist wieder da; er heisst Angela.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Marrakesh, Der Untergang van de autochtone bevolking, de welvaart, cultuur en veiligheid !!

  Like

 7. Jean zegt:

  Beste Wim, ik zou toch graag een onafhankelijk DNA onderzoek van die 2 misdadigers willen zien…..
  Ik denk dat het schrikken wordt.

  Like

 8. Jan zegt:

  Merkels verborgen jodenhaat

  Duitse financiering van de vijanden van Israël

  De anti-Israëlische lobbycampagne is geïnfiltreerd in de hoogste kringen van de Duitse regering.


  In april had Beatrix von Storch een officiële vraag gesteld aan de Duitse regering, waaruit bleek dat Berlijn de pro-Hamas UNRWA financiert met maximaal € 80 miljoen per jaar.

  Ik (Petr Byson) diende bij de Duitse regering een eenvoudige vraa ing: “Wat is de hoofdstad van Israël? (Antwoord alleen met een plaatsnaam).” In zijn antwoord had ondersecretaris Niels Annen van het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken twee pagina’s nodig om uit te leggen waarom hij deze eenvoudige vraag niet kon beantwoorden.

  Duitse financiering voor anti-Israël NGO’s.
  NGO Monitor wees op “grote en uitgebreide subsidies van de Open Society Foundation aan Palestijnse organisaties zoals Al-Haq, Al-Mezan en Palestinian Center for Human Rights, evenals Israëlische politieke NGO’s, waaronder Yesh Din, Breaking the Silence en Adalah Deze groepen (…) beelden Israël af als een ‘racistische’ en als ‘apartheidsstaat’ die ‘oorlogsmisdaden’ pleegt. “(” Bad Investment “, NGO Monitor).

  Op 15 maart 2018 citeerde de Jerusalem Post Balázs Dénes, uitvoerend directeur van de Berlijnse, door Soros gefinancierde Civil Liberties Union for Europe trots de Duitse regering en het ministerie van Buitenlandse Zaken van Duitsland te beïnvloeden.

  Een van de eerste organisaties van Open Society in Europa was de European Council on Foreign Relations (ECFR), waarvan de vertegenwoordigers niet schromen om hun anti-Israëlische sentimenten kenbaar te maken.

  ECFR-programmacoördinator voor Israël / Palestina Hugh Lovatt heeft het doden van kolonisten “een symptoom genoemd die veroorzaakt wordt door het bezettingsbeleid van Israël” genoemd. ECFR-onderzoeker Jose Ignacio Torreblanca noemt Israël een “apartheidsstaat”, aldus NGO Monitor.
  ..
  Ons laatste parlementaire onderzoek vroeg specifiek over de Duitse financiering van ECFR en Duitse overheidssteun voor oproepen om “kolonisten” in Judea en Samaria te boycotten. Het officiële antwoordvan Annen voor het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken onthulde dat de Duitse regering ECFR-projecten financierde met € 451.636,00 in de jaren 2015-2018. Dus in feite betaalt de Duitse regering ECFR om te lobbyen.
  ..
  https://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/23107

  zie ook:
  An alle Israelis: Glauben Sie der deutschen Regierung kein Wort
  https://juergenfritz.com/2018/04/25/israel-deutsche-regierung/

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Jan, mensen zouden zich de vraag moeten stellen: “Hoe krijg je alle Joden uit de diaspora naar Israël?” Als ze het ergens goed hebben, waarom zou je dan naar Israël vertrekken!!!

   Netanyahu en zijn vrouw zijn ook onderdeel van de deep state.

   Een citaat uit het dagboek van Theodor Herzl luid: “It is essential that the sufferings of the Jews become worse. That will assist in realization of our plan. I have a exellent plan. I shall induce anti-semites to liquidate Jewish wealth. The anti-semites will assist us thereby in that they will strengthen the percecution and oppression of Jews. The anti-semites will be our best friends”.

   Theodor Herzl is zoals bekend de bedenker van het zionisme en het oprichten van een eigen Joodse staat.

   Kijken we naar zijn citaat uit zijn dagboek en naar vandaag de dag dan neemt anti-semitisme weer toe en levert het de staat Israël ook veel geld op vanuit Amerika. Dat geld regelt de deep state in Amerika zodat Israël zich kan weren tegen Hamas en bijvoorbeeld Iran. Dat Iran geïnfiltreerd is door CIA agenten in opdracht van de deep state word ons natuurlijk niet verteld.

   We worden dus om de tuin geleid en anti-semitisme speelt de aanhangers van het zionisme in de kaart maar word ook bewust aangewakkerd. Met name door socialistische partijen zoals het PvdA die moslims binnen halen.

   George Bush senior aka George Scherf komt uit een Joodse familie. Hitler stamt af van de Rothschild familie en ook in deze zaak was niets wat het lijkt.

   De NWO van de deep state wil dat de VN de wereldregering zou worden en Israël zou blijven bestaan maar dan vele malen groter met Syrië, een klein gebied van Turkije, Libanon, Jordanië en nog wat gebieden. Het was de bedoeling dat er dan een “Herrenvolk” zou gaan regeren en dat zijn de Joden, voor zover het echte Joden zijn want deze kliek zijn afstammelingen van bekeerlingen en behoren dus niet tot Gods volk.
   In deze context is dus ook de “Regime changes” te zien in Irak, Syrië en andere landen. Netanyahu heeft het vrijwel dagelijks over het gevaar Iran want een “regime change” in Iran stond voor de deep state op de planning. Dat Iran geïnfiltreerd is door de CIA (de Mossad zal er vast ook zitten) word ons natuurlijk niet verteld. Ze zaten ook in Syrië om van binnenuit het land in de vernieling te brengen. Helaas voor Netanyahu kan hij nu niet meer rekenen op de hulp van het Amerikaanse leger en op John McCain die al de terroristen van de Moedjahedien van MEK voor zijn karretje had gespannen.

   Ook Richard Coudenhove-Kalergi had het over een “Herrenvolk”

   https://ejbron.wordpress.com/2017/09/10/het-coudenhove-kalergiplan-de-genocide-van-de-volkeren-van-europa/

   Trump gaat ook deze kwestie in Israël aanpakken en momenteel worden de CIA agenten in Iran verwijderd. Geld ook voor China maar dat is een verhaal apart en weet ik nog niet zoveel vanaf behalve dan dat Diane Feinstein daar een vinger in de pap heeft om de doelen van de deep state te bewerkstelligen en de CIA agenten die daar zitten momenteel ook verwijderd worden.

   Like

 9. Jan zegt:

  De pest die islam heet

  Geliked door 1 persoon

 10. droevige mof zegt:

  Ik vond het altijd al vreemd. Wie is deze Angela Dorothea Merkel?
  Er is slechts weinig informatie over haar uit eerste hand. Kent iemand haar eerste echtgenoot Ulrich Merkel? Heeft iemand ooit haar proefschrift gelezen? Met wie werkte ze als Sekretärin für Agitation und Propaganda der FDJ aan de Wilhelm-Piek-universiteit Greifswald? Er zijn ontelbare vragen over deze vrouw en de mensen om haar heen. En alles speelt nog steeds in het heden. Maar geen antwoord, tot nu toe.
  https://philosophia-perennis.com/2016/12/10/angela-merkel-fdj-sekretaerin/

  Like

 11. Republikein zegt:

  Hast du etwas Zeit für mich.

  Like

 12. Jan zegt:

  Merkel de Sluipmoordenaar

  Like

 13. Piet Karbiet zegt:

  Onbestaanbaar hoe die heks ons land meesleurt naar de afgrond.

  Like

 14. Jan zegt:

  Dorp Steinhagen geterroriseerd door 1 Merkelparasiet

  Steinhagener Rathaus wird seit Montag von Sicherheitsdienst bewacht

  Seit Montag wird das Rathaus von zwei Mitarbeitern eines Sicherheitsdienstes bewacht. Grund ist ein 26-jähriger Asylbewerber, der in der Gemeindeverwaltung mehrfach Personen bedroht hat

  Der Mann, dessen Nationalität bis heute ungeklärt ist, hat nur ein geduldetes Aufenthaltsrecht. Eine Abschiebung war bislang offenbar nicht möglich.

  https://www.haller-kreisblatt.de/lokal/steinhagen/22315656_Steinhagener-Rathaus-wird-seit-Montag-von-Sicherheitsdienst-bewacht.html

  Like

 15. Jan zegt:

  Duitsland politiestaat. Wie vlechten draagt is een nazi

  Nazi 2018 (volgens de Polizei)

  Like

 16. Jan zegt:

  Merkelgasten vallen massaal kinderen aan

  Mädchen aus Bönen (12/13) im Maximare von 9-köpfiger Gruppe belästigt
  Die Polizei Hamm spricht in ihrer kurzen Mitteilung von „neun in Hamm lebenden männlichen Personen“ – der Jüngste ist 15, der Älteste 55 Jahre alt.

  Diese Gruppe Jungen und Männer belästigte am Samstagnachmittag (1. Dezember) im Freizeitbad Maximare eine Gruppe junger Mädchen, Freundinnen im Alter von 12 und 13 Jahren.

  https://www.rundblick-unna.de/2018/12/02/maedchen-aus-boenen-12-13-im-maximare-von-9-koepfiger-gruppe-belaestigt/

  Jüngstes Opfer 11 Jahre alt
  18-Jähriger verübt sieben Überfälle und droht mit Messer
  http://www.mein-krefeld.de/die-stadt/18-jaehriger-veruebt-sieben-ueberfaelle-und-droht-mit-messer-aid-1.7665751

  Junge Araber misshandeln Elfjährigen in Bonn
  BONN – Ein elfjähriger Schüler der Berthold-Brecht-Gesamtschule in Tannenbusch ist von drei jungen Arabern so brutal misshandelt worden, dass ihm mehrere Zähne abbrachen.
  https://nrwjetzt.de/junge-araber-misshandeln-elfjaehrigen-in-bonn/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s