Kabinet zwijgt over asiel voor Asia Bibi

Screenshot_125

(Door: Bas Paternotte)

Geert Wilders wil dat Nederland christelijke Pakistaanse opneemt

Het kabinet wil niet ingaan op het verzoek van PVV-leider Geert Wilders om de christelijke Pakistaanse Asia Bibi asiel te verleden in Nederland. Wilders had daar dit weekeinde minister-president Mark Rutte toe opgeroepen. Asia Bibi zat ongeveer acht jaar in de dodencel omdat ze tijdens een ruzie met buren de profeet Mohammed zou hebben beledigd. Eind oktober werd ze vrijgelaten. waar ze sindsdien is, is onbekend. De vrijspraak leidde tot moslimprotesten in het land en tot doodsbedreigingen aan haar adres.

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, belangenverstrengeling, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pakistan, political correctness, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Kabinet zwijgt over asiel voor Asia Bibi

 1. wauso zegt:

  Rutte net als zijn Christelijke Hoeren vrienden zien deze Christelijke vrouw liever gedood worden, want hij zou Wilders wel eens in de kaart kunnen spelen. Als er een ei tegen een Haatkeet wordt gegooid zie je deze pedante autochtonen doders wel gelijk omhoog veren.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Wie wil er deze vrouw huwen…?
   Kom op kameraden!!!
   Deze vrouw moet gehuwd worden.
   Dan mag ze hier blijven.
   Wilders is al gehuwd.
   Bosma ook.
   Sam van Rooy wil niet.
   (Heel verstandig.)
   Kijk.
   Maar je moet je natuurlijk wel voorstellen dat je je hele leven elke dag naar het lof moet, en voor het zingen de kerk uit…

   Like

   • kampersrene zegt:

    Waarom jij niet Paul….wordt moslim ….dan mag je drie, vier vrouwen hebben dan gaat Rutte onmiddellijk akkoord, je moet wel de schoonmoeders erbij nemen

    Like

 2. koddebeier zegt:

  Omdat de links/liberale/christelijke regenten geen ballen hebben laten ze vervolgde christenen uit islamitische landen barsten !!

  Like

 3. Republikein zegt:

  Niemand binnen Wilders, de wereld begint hier niet.

  Like

 4. Ruud zegt:

  Rutte wat vragen staat gelijk met het lullen tegen een mestvaalt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Deze gristelijke Pakistaanse past niet binnen de doelgroep van het Migratie-Pact, en draagt slechts bij aan de discussie waarom er een pact moet worden gesloten, waarbij men weldegelijk een strenge selectie en voorkeur heeft voor bepaalde bevolkingsgroepen al dan niet behept met het Islamvirus. valt het u niet op dat het straatbeeld in de Pays-Bah tegenwoordig al aardig op een oosters tafereeltje, met al haar verrijkingen, begint te gelijken?

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Het kabinet zwijgt over deze asielaanvraag net zoals men zweeg over de bedreigingen en de Fatwa die een islamitische kwezel via de Pakistaanse regering aan Geert Wilders richtte, na zijn oproep om mee te doen aan een cartoonwedstrijd….is zwijgen nu goud of gewoon laf.

  Like

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  @Republikein
  Wat mij betreft heeft Wilders daar wel gelijk in.
  Hij neemt het op voor een Christelijke vrouw die in een apenland vol mohammedanen met de dood bedreigt word door een meute halve garen en fanatici.
  Hij heeft al meer aangegeven dat men de Christenen de moord laat stikken maar moslims ten alle tijden de hand boven het hoofd gehouden word.

  “Nederland heeft zich de laatste jaren bilateraal, in EU-verband en met andere gelijkgezinde landen intensief ingespannen voor de zaak van Asia Bibi en dat zal het kabinet blijven doen. Het is belangrijk dat de vrijspraak door het Hooggerechtshof wordt uitgevoerd. Gezien de gevoelige context rondom blasfemie en buitenlandse inmenging en de veiligheidsrisico’s voor alle betrokkenen, kiezen alle gelijkgezinde landen in deze zaak op dit moment voor stille diplomatie, zeker waar dit de opvang en bescherming van Asia Bibi betreft.”

  Stef Blok lult weer eens slap uit zijn nek.
  Zoals een rasechte VVD er betaamd zegt hij hier dus echt niks.
  De kans is groot als in dat apenland haar woonplaats bekend wordt ze binnen de kortste keren vermoord zal worden.
  En dan komen natuurlijk de krokodillentranen van die huichelaars voor den dag met het excuus dat ze er toch wel alles voor gedaan hebben om haar leven te sparen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  Ze is christelijk….en waarom zou je deze vrouw dan in bescherming nemen?

  Zo wordt er in Den Haag besloten. Moslims worden warm welkom geheten en niemand die hen een strobreed in de weg legt. Zelfs misdadigers krijgen milde straffen en worden beslist niet uitgezet.
  Een vrouw als deze, die 8 jaar van haar leven in een dodencel heeft gezeten omdat ze ZOGENAAMD de profeet heeft beledigd, daar sloven ze zich echt niet voor uit, en voor haar is er geen plaats in het ooit christelijke Nederland.

  “We voelen meer voor stille diplomatie”…. Ja, dat is lekker makkelijk. Niet te controleren door de burgers.
  Smerige regering hebben wij. Wel jihadisten binnenlaten, maar christenen kunnen verrekken.

  Geliked door 2 people

 9. T.Troubadour zegt:

  Hr.Segers Waar bent U met de zgn Christen Unie?Niet thuis zeker past niet in uw linkse knuffelgedrag

  Geliked door 1 persoon

 10. zwartschakel zegt:

  Het Marakesh verdrag , daar hoorde Geert zich voornamelijk druk over te maken ,Duitsland had al eerder toegestemt ,om deze vrouw op te nemen ,na meerdere verzoeken daar toe ,van haar advocaat ! Geert was al twee jaar op de hoogte van het Marakesh verdrag ,maar geen letter hier over ,Thierry Baudet ,een nieweling ,een”groentje , die zich nog moest inwerken ,maakte zich er wel druk over ,en nu komt er dankzij hem een debat ,maar belangrijker nog ,is dat de Nederlanders er door zijn “ophef en verzet er nu ook van weten .U ,en Fubar waren steeds op Baudet aan het “inhakken ,omdat hij als een concurent v Wilders gezien werd , inplaats van een medestander ,ik zag samenwerking !

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Precies, en voor iedereen die Baudet niet moet, leg hem eens terug op z’n piano en kijk dan nog eens wat er uit z’n zakken rolt.
   Over het algemeen heb ik de indruk dat hij aan de uiterst rechtse kant van de Schaal van Richter staat…!

   Like

 11. BertG. zegt:

  Pas in augustus 2019 hoeven schapen en koeien weer zenuwachtig te worden voor een massaal bloedbad ten gunste van een god in het Midden-Oosten, maar de PVV neemt alvast een voorproefje vandaag. Het islamitische Offerfeest is een “dierenmartelingsdag”, en kinderen dienen geen vrij te krijgen. Oké, helder!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/12/pvv-fel-van-leer-tegen-offerfeest-deze-islamitische-dieren-martelings-dag-is-geen-vrije-dag-gewoon-naar-school/

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Héél goed Bert…
   Begrijpen we nu waar die Klote-Partij Voor De Dieren voor staat…!!!!
   Voor helemaal NIKS lamlullen!!!
   Lamlullen zijn in de naaste toekomst een ware delicatesse…
   Men neme de geslachtsorganen van meerdere lammeren en marineer ze in….
   Je ziet het voor je.

   Die Marian heeft overigens wel ’n leuke bovenmaat, maar ze blijft met die X-benen zitten.
   En je weet.
   ’n Vrouw met X-benen is eigenlijk hetzelfde als ’n boerin die haar nieuwe klompen met vetertje nog aan heeft.

   Like

 12. ruud beijer zegt:

  Vuile huichelaars. Gelukkig is de islam en zijn de asielparasieten van harte welkom in ons christelijke land. Bedankt christenen van de Cu.

  Like

 13. Kristy zegt:

  Zwartschakel zegt: Het Marrakesh verdrag daar hoorde Geert zich voornamelijk druk over te maken, maar geen letter hierover.

  Bericht van Geert Wilders 27 november 2018
  PVV-motie Fritsma / Wilders over het niet instemmen met het Marrakesh immigratiepact Zojuist verworpen omdat een grote meerderheid van VVD tot PvdA, van CDA tot SP en van CU tot D66 tegen stemden.

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Asia Bibi is niet lesbisch, is niet transgender, is niet moslim, is niet radicaal, is niet een terrorist en is al helemaal niet een racisme roepster. Dus haar kansen in Nederland een toevlucht te vinden zijn bijna nihil.

  Komt ze toch naar Nederland stoppen ze haar als Christin tussen allemaal moslims in een AZC.

  Zo is Nederland en vanavond weer volop goede doelen op T.V..

  Geliked door 1 persoon

 15. Duchesne zegt:

  Hier asiel geven is arrogant, alsof ze hier veilig is…asiel verlenen wegens politieke of andere vervolging bestaat niet meer, het is gewoon import van haat sekte leden dat hier aan de gang is.

  Van asiel is in Nederland geen sprake meer, de beulen worden geïmporteerd en de slachtoffers vervolgd.

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Bij de Paus moet ze niet aan hulp vragen die slaat de deur dicht….Het is tenslotte maar een Christelijke

  Like

 17. Jan zegt:

  Asia Bibi achtervolgd door moslimterrorist

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s