Een vergelijking

Screenshot_142

(Door: “bozeoudeman”)

Wat is er met ons land gebeurd? In de periode vóór 1940 zat er slechts één verraderlijke partij in de toen 100 leden tellende Tweede Kamer. De vier leden van de NSB ijverden voor het weggeven van ons land aan de aan expansiedrift lijdende Duitsers van Hitler. 

Slechts 4% van de toenmalige Tweede Kamer wenste ons allen aan handen en voeten gebonden over te geven aan de Duitsers. Hoe anders ligt dit nu.

Nu zijn 117 stemmende leden van de 150 Tweede Kamerleden, ofwel 75% van die leden die hebben gestemd, voorstander van het Marrakesh pact waarmee zij ons land weggegeven aan met name de radicale islam uit Saoedi-Arabië.

Een motie van wantrouwen vanwege het rotsvaste voornemen van landverrader Rutte om ons uit te leveren aan de grillen van de VN en de EU werd weggestemd met 117 stemmen tegen en 18 voor. Ja, oude socialisten, ook de SP is voor het weggeven van ons land en is dus een partij van landverraders.

Verder vonden 15 leden van de Tweede Kamer dit debat blijkbaar niet de moeite waard om bij te wonen of hadden geen mening over het weggeven van ons land. Tel hen dus gemakshalve op bij de landverraders en men komt uit op 132 ofwel dik 88%.

Wat is er vanaf die vreselijke Den Uyl, Van Agt, Lubbers, Kok, Balkenende en nu de studentikoze Rutte toch met ons land aan de hand? Waar blijven de gele hesjes?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Een vergelijking

 1. Japio zegt:

  Man die met mes zwaaide in Naaldwijk niet langer verdacht van terrorisme

  Like

 2. Steven zegt:

  Gele hesjes? hahaha… Als er een politievrouw via een megafoon roept dat ze naar een andere plek moeten.. dan druipt IEDEREEN af en valt de groep uiteen.
  Men gaat hier niet over tot actie.. maar wacht net zolang tot het onhoudbaar wordt in Nederland en probeert dan nog te vluchten!!

  Like

 3. Harrie Vaes zegt:

  De meerderheid van ons volkje….wenst vernietigd te worden.
  Wel…..zij zullen hun zin krijgen……..al zijn de verantwoordelijken hiervoor ….straks allemaal de pijp uit. Zij …… hebben er dan geen last van……ZIJ NIET.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bob Fleumer zegt:

  Deze oude man is niet alleen boos maar ook heel verdrietig om wat ons land door de eigen regering wordt aangedaan, het onbenul om niet te willen lezen wat er staat verbijsterd mij.
  Er staat wij willen de controle over uw land en de regering zegt OK hier is de sleutel.
  Als dit geen landverraad is weet ik het niet meer.

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  Und die schaffen das.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Waar blijven de gele hesjes?

  Verwacht daar maar niet te veel van.

  Geliked door 1 persoon

 7. Wim Vreeswijk zegt:

  Prima vergelijking. Het aantal landverraders is ná 1940 toegenomen van 4 naar 125, dus ruim 30x zoveel.

  Like

 8. ruud beijer zegt:

  Wegkijkers en huichelaars dragen geen geel vestje .

  Like

 9. Ruud zegt:

  Een onheilspellende overeenkomst. Op universiteitsniveau getoonde achterlijkheid op de keper beschouwd.

  Like

 10. Ruud zegt:

  Verklaar je nooit akkoord met toezeggingen waarvan je de totale reikwijdte niet kan overzien.
  Het gaat per definitie fout aflopen. Zelfs deze wijze les is kennelijk niet besteed aan dit academisch stelletje slaapmutsen.

  Like

 11. Frauke zegt:

  Beste boze oude man. Als enige loop ik in dit 3.500 koppige dorp met het gele hesje. Ik wordt daarbij aangekeken als een paria of men haalt onverschillig de schouders op. Er schijnt geen éénheid bij de Nederlanders te zijn , de samen staan we sterk bindingsdrang. Lopen we samen naar de slachtbank of worden we samen slagvaardig? Landgenoten zijn jullie niet trots op ons Nederland ? laten jullie je echt alles afnemen ? De toekomt is wat je toekomt… bankzitters… lamballen en ik leef voor de lol types . Je voorouders draaien zich om in hun graf. Stop met het kopen van die ziekmakende bekvulling die men voeding durft te noemen en die ziekelijke koopverslaving … stop ermee . Waar blijft het volgende schaap ? Kom over de dam !!!

  Geliked door 1 persoon

 12. koddebeier zegt:

  117 landverraders in de tweede kamer, hoe ver kan een land zinken !!!

  Like

 13. scherpschutter1943 zegt:

  Boze oude man. De gele hesjes, dat bent U. Ongeacht leeftijd of lichamelijke fitheid, is het ook voor u mogelijk om met een geel hesje aan over straat te gaan. laat zien dat u erbij hoort. Geel anwb hesje, kost 4,95 euro. Dus laat u zien op straat en niet alleen bij pech op de snelweg.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Ik heb gehoord dat betogers door de politie werden gedwongen om het gele vestje uit te doen. Dat was zaterdag in den Haag. Kan me niet voorstellen dat ze daartoe bevoegd zijn. Zo niet, aangifte doen wegens onrechtmatige overheidsdwang, c.q. misbruik van macht

   Like

 14. Tineke zegt:

  Ja,heer ”bozeoudeman” we zijn door onze leider van dit gave land met de beste gezondheidszorg ter wereld in de uitverkoop gegooid.
  De smiecht denkt,tegen de tijd dat dit consequenties gaat hebben,ben ik allang elders onder de panne!
  Het volk kan verrekken,en natuurlijk belasting betalen tot in zijn kist.
  Stelletje viespeuken dat t zijn.

  Geliked door 1 persoon

 15. hans-e-pans zegt:

  Er zal binnenkort wel per dekreet worden verkondigd dat er geen gele vestjes verkocht mogen worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s