Migratievrienden: De kerken kweken hun eigen onderdrukkers

Screenshot_160

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

De katholieke en de evangelische kerken pleiten voor een liberale migratiepolitiek. Maar daarmee kweken ze hun eigen onderdrukkers, die uiteindelijk christelijke minderheden zullen pijnigen.

Contra magazine

Wanneer het leidinggevend personeel van de christelijke kerken de toenemende migratie van moslims naar Europa ondersteunt en stimuleert, dan moet men zich afvragen wat er niet niet meer zo goed gaat in hun hoofden. Per slot van rekening volstaat een blik rondom de wereld evenals in de historie om te zien dat islamitisch gedomineerde samenlevingen de vrijheid van religie strikt beperken en de bekeringsdwang enorm toeneemt.

Dat betekent: de kerkvertegenwoordigers verwelkomen nu die mensen, die er dan later voor zullen zorgen dat zij zelf hun geloof nog maar beperkt mogen uitoefenen, de christelijke missionering met de dood bestraft wordt en er tegelijkertijd steeds meer christenen tot de islam overgaan, omdat dit hun leven eenvoudiger maakt. Net zoals dat vroeger al gebeurde en ook nu nog steeds het geval is. Religievrijheid? Vergeet het maar. In islamitisch gedomineerde samenlevingen bestaat deze nauwelijks meer.

Worden de grote christelijke kerken al zo met zelfmoord bedreigd dat zij hun eigen ondergang wensen? Wereldwijd, aldus een onderzoek van het gerenommeerde Amerikaanse opinieonderzoeksinstituut Pew Research Center, zal de islam tot het einde van de eeuw al wereldwijd de grootste religie zijn en de christenen naar de tweede plaats verdrongen hebben. En waarom? Enerzijds door het hogere geboortecijfer, anderzijds echter ook door al die (gedwongen) bekeringen in de islamitisch gedomineerde regio´s van deze wereld.

Blijkbaar willen de kerkvertegenwoordigers graag een islamitisch Europa, anders kun je hun houding niet verklaren. Maar willen de nog resterende christenen in het sowieso al toenemende atheïstische/agnostische Europa ook?

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

41 reacties op Migratievrienden: De kerken kweken hun eigen onderdrukkers

 1. Nachtkaarsje zegt:

  Ik weet niet of wat beweerd wordt in het artikel waar is, maar het zou wel zeer, en zeer ironisch zijn als het wel waar is http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11388:islam-bedacht-door-katholieke-kerk&catid=53:blijvend-actueel&Itemid=71

  Like

  • King Arthur zegt:

   Met Nederlandse ondertiteling:

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Nachtkaarsje, nee dat is niet zo want de verering van maangod(en) bestond al ver voordat de Rooms katholieke kerk bestond. De wetenschap van de archeologie heeft al bewezen dat het aanbidden van maangoden uit de pre historie stamt.

   Like

   • Inge zegt:

    Petra dat klopt, maar de islam is gecreëerd vanuit het Vaticaan om de Arabieren onder controle te krijgen gebruikmakend van elementen die al aanwezig waren.

    Like

  • laura van der storm zegt:

   Neem maar aan dat het waar is!

   Like

  • BertG. zegt:

   Ik geloof je direct.
   Meer dan een variatie op een ander woestijn geloof is het niet.
   Ik begrijp er ook niks van dat ze al die christenen hier niet door hebben dat ze met een geloof uit de woestijn bezig zijn.
   Er is niets Europees aan het christendom.
   Door geweld hebben ze hier de overhand gekregen, precies hetzelfde wat al die mossels nog steeds doen.
   Waarschijnlijk kunnen ze het daarom ook zo goed samen vinden.
   Tenslotte hebben ze iets gemeenschappelijk.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   En ze houden ook nog hun handjes vast,
   Wat een stel vuillakken.

   Like

 2. Charles Martel zegt:

  “Ik geloof in God, de almachtige vader”, en daar zitten we strop, want allaah is geen ‘vader’; hij baart niet, en is niet gebaard, zegt het boekje (lijkt eerder toepasselijk op een godin).

  Like

 3. Steven zegt:

  Je EIGEN moordenaars uitnodigen…nog nooit zo’n DOM volk meegemaakt!!

  Geliked door 6 people

  • Inge zegt:

   Steven, de islam was een creatie van het Vaticaan om de Arabieren onder controle te krijgen. De katholieke kerk is een verlengstuk van het Romeinse rijk waar de paus de plaats van de keizer heeft vervangen. De katholieke kerk heeft zijn macht over de bevolking al lang verloren o.a. door de pedofiele schandalen waardoor de kerken leegliepen. Gezien de moslims over kadaverdiscipline beschikken zijn zij uitermate geschikt om de Europeanen weer onder controle te krijgen. Dezelfde macht in andere vorm. Zo zijn ook alle grote masonische orders gecreëerd vanuit het Vaticaan, zoals bv de Maltezer orde of de orde van Malta waar ons koningshuis lid van is, vandaar ook de bezoekjes van het koningshuis aan het Vaticaan om hun ‘vader’ te bezoeken 😉

   Like

   • Inge zegt:

    P.s. ook politici behoren tot de vrijmetselarij waardoor ze nooit zullen uitvoeren wat de eigen bevolking wil. Alle wegen leiden naar Rome.

    Like

   • Inge zegt:

    Trouwens ook heel handig hoe het Vaticaan pedofilie in de islam legaal heeft gemaakt (want islam is creatie Vaticaan en zie voorbeeld Mohammed) om toekomstige schandalen zoals bij de katholieke kerk te voorkomen.

    Like

   • fleckie zegt:

    …HET…VATICAAN…heeft. WEL. ALTIJD. nauwe betrekkingen. ‘onderhouden’ met. ALLE. regeringsleiders ….in. EUROPA… en. ELDERS. in. de. wereld!!! en…zodoende. een. ‘behoorlijke. vinger. In de. pap.’ was. gewaarborgd !!.

    Like

 4. droevige mof zegt:

  Ik kan alleen maar denken aan de oude gezegde van de kunstenaar Max Liebermann:
  “Ik kan noit zoveel eten als ik wil kotsen.” (Ich kann gar nicht so viel essen wie ich kotzen möchte.)

  Geliked door 3 people

 5. Staf Wuyts zegt:

  Waar is de strijdende kerk ?

  Geliked door 2 people

 6. Harry zegt:

  Het klinkt wellicht niet iedereen als muziek in de oren, maar sommigen vinden die vrome kloten een ongelofelijke zwerm infantiele naïve en laffe imbecielen .
  Hun door religie aangetaste hersenen beseffen niet welk een gevaar er boven onze hoofden zweeft .
  En de klok tikt maar door en iedere dag wint de islam méér terrein .
  En hun devote volgelingen bidden elke dag , voor zover ze het beseffen; en dat is niet zo héél ver ,
  dat “iemand van boven” hen te hulp komt.
  “Hij komt er aan , hoor , hij is al onderweg” , lees ik soms .
  En de klojo’s blijven met hun armen over elkaar of hun handjes gevouwen afwachten tot er iets uit de hemel neerdaalt .
  Nou er komt NIKS VAN BOVEN, doedels !
  We zullen het zélf moeten klaren .
  De klok tikt dóór !

  Geliked door 5 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Harry 5 december 2018 om 21:50

   Als ‘Hij’ komt, zal Hij die imbeciele vrome kloten vol walging uitspugen.
   De vrome kloten zijn te stom om dat te begrijpen.

   Geliked door 2 people

  • Nachtkaarsje zegt:

   Ik ben zeer gelovig en er valt voor de mens niks meer te klaren.
   Buiten het immigratie, vluchtelingen probleem met navenant daaraan verbonden de criminaliteit is er ook de enorme gigantische vervuiling van de schepping op de aarde. Het totaal verwoesten van de planeet gaat gewoon door en als je denkt dat ook opgelost te hebben zit de mensheid met zijn degenaratie die erop uitloopt dat over ongeveer 150 jaar alle mannen onvruchtbaar zijn. Wat valt er te redden Harry, als alle hoop voor de ongelovigen vervlogen is? Ik stel mijn hoop niet op een aards mens maar op God. En daar doe ik niemand kwaad mee!

   Like

   • Harry zegt:

    Ik kan een heel eind met je meegaan , Nachtkaarsje ,
    en zolang je je geloof niet , zoals sommigen hier, voortdurend uitdraagt als zo’n part-time zendeling , zal niemand daar moeite mee hebben .
    Wie in stilte iets aanbidt , zonder een ander lastig te vallen , prima .
    Maar wat wél heel nadelig is , is dat christenen niet mee willen strijden , ze gaan voor het overgrote deel met de handen gevouwen zitten afwachten wie er komt .
    En dat zal geen god of jezus zijn .
    Wat wél echt komt , zijn de moslims .
    Die gaan de strijd aan .
    En wat doen de christenen , dan ?
    Wachten en bidden ?
    Andere wang toekeren ?
    Hopen , dat zelfs als het mes al door je keel snijdt god je nog wel zal komen redden ?
    Ofdat ie je dan “boven” wel liefdevol op zal vangen ?
    “Kom maar hier schat , ik heb een pleister” of zoiets ?
    “Doet het zeer ? Kom maar , krijg je er een kusje op ”
    Dat soort onzin .

    Ik denk dat iedere atheïst zich afvraagt waarom mensen in zoiets vaags en onnozels kunnen geloven .

    Eigenlijk is god net als zand tussen de raderen , of een soort anti-katalysator , met zijn vermeende bestaan remt ie de hele boel af .
    Ik heb meer met de mensen die nu een bijl en een hooivork achter de deur klaar hebben staan .
    Die kunnen tenminste nog wát ondernemen .

    Like

  • droevige mof zegt:

   ‘Alle spreken over Boven komt van beneden, ook het spreken dat beweert van Boven te komen.’ (Harry Kuitert, nederlands theoloog, 1924-2017)

   Like

  • BertG. zegt:

   Harry, van af dag 1 dat ik hier aanwezig ben lees ik niks anders dan dat bidden echt werkt en dat hun fantasie vriendje de wereld gaat redden.
   Dat gaat nou al jaren door hier zo. En het lijken er steeds meer te worden.
   Dezelfde gasten hebben hier ook vaak de meeste praatjes over wat er allemaal mis is in deze wereld en wat er aan de mensen mankeert.
   Niemand deugt, of je moet met ze mee doen door ook stom te gaan zitten bidden.
   Zonder van zichzelf te beseffen dat ze mede veroorzakers zijn van veel ellende, door alleen maar een beetje stom om heen te blijven kijken, omdat zij een vriendje hebben die ze wel zal helpen, als dat nodig is.
   En dat al eeuwenlang, zonder dat ze ook maar 1 voorbeeld kunnen geven dat ze ooit een keer wel geholpen zijn geweest.
   Want die is er helemaal niet omdat het enkel tussen hun oren zit.

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Ja, net als NA W.O.2, : streken de christenen de eer op, ( zog.van verzet tegen de nazi’s)
    terwijl. HET ondergronds VERZET
    , ‘DE KASTANJES. ALTIJD. UIT. HET. VUUR. GEHAALD. HADDEN’!!!( dat noemt men: …….’MET ANDERMANS VEREN. PRIJKEN’! ( je moet maar HET LEF hebben, )

    Like

 7. A.Ruygrok zegt:

  Het allergrootste deel van de hedendaagse gristenen zal zich ook zonder blikken of blozen aan de islam overgeven…Men wordt in deze gelederen zoals in bijna alle maatschappelijke sectoren verteerd door angst voor die goeroe uit de vroege Middeleeuwen en z’n volgelingen…, dat de Bijbel spreekt over slechts een verdrukking van 10 dagen = (kortdurend, zeker, gezien in het licht van de eeuwigheid) … en dat men niet moet vrezen hen die het lichaam doden maar juist HEM moet vrezen die zowel lichaam als ook de ziel kan verderven in de hel… en dat is de Drie Enige God Alleen en niets of niemand anders.., dus ook allaa en mo niet!
  Maar dit alles ontgaat de hedendaagse relie gristen totaal.. ,pappen en pamperen met en van die moslims e.a afgods aanbidders zal ons slecht bekomen, voorbeelden te over in de Bijbel…, als Israël met andere goden/volken ging aanpappen, kwam daar Gods ongenoegen overheen , kon jaren en jaren duren maar het kwam… , maar bij… oprecht.. berouw was er ook altijd weer genade..
  A. Ruygrok, Monster.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Als de islam ons de baas wordt en dat gaat echt gebeuren als het zo door gaat, dan valt er niets meer te berouwen en vergeving al helemaal niet. Dus reken alleen nog maar op meer ellende.

   Like

 8. kampersrene zegt:

  De vertegenwoordigers van de Heilige Katholieke kerk samen hand in hand met hun uitroeier Je zou het bijna kunnen vergelijken.. indertijd een kiekje Churchill samen Eisenhouwer hand in hand met Hitler….Ze hebben het nieuwe kruisteken al geleerd “”In de naam van Allah , zijn profeet en zijn gelovigen …amen””

  Geliked door 1 persoon

 9. Eigen volk eerst zegt:

  Dit ligt helemaal aan de tegenwoordige paus. Te oud, te seniel? Die man is niet meer bij de tijd. En ik ben katholiek opgevoed en vraag me dit serieus af. Gelukkig zijn de meeste katholieken vrijdenkend.

  Like

 10. edwin vissers zegt:

  Het zit tussen de oren ,daar waar de ziel vervuld word door de heilige geest ,amen

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Tijden van rampspoed, oorlog en ellende brengen de mensen terug naar de kerk. Er is dus wel over nagedacht. Jammer dat christelijke partijen deel uit maken van de regering en dit rampenscenario gaan uitvoeren.
  Nederland eindelijk seculier graag.
  Geen christelijken in onze regering, betekent ook de mogelijkheid om de islam buiten de deur te houden. Nu werkt dat andersom helaas.

  Geliked door 1 persoon

 12. BertG. zegt:

  Alles wat mensen een religie noemen, en achteraan lopen, is ontstaan in de woestijn, allemaal.
  Joden, christenen en de islam, alle zijn ze ontstaan in een zandbak.
  De 1 nog mooier verpakt met mooie verhaaltjes dan de andere.
  Tot op heden is daar nog nooit iets goeds vandaan gekomen.

  Geliked door 2 people

 13. Wachteres zegt:

  Deze ‘vrome kloten’ hebben geen hulp van boven nodig en daar zullen ze dus ook niet om vragen, want zij hebben zichzelf tot vriendjes van de islam verklaard en dan zit je blijkbaar goed.

  Trouwens, als ik God was, dan zou ik zeggen, mochten ze om hulp rowepen: “Red je maar, lulhannesen, je verdient niet beter”.

  Alleen je gezond verstand gebruiken en je beseft al in wat voor ellende je jezelf en je volk stort

  Geliked door 4 people

 14. bozeoudeman zegt:

  Yes, laten we terugkeren naar het oude Rome, christenen in de arena in rondjes rennen om aan kaken en klauwen van de grote katten te ontkomen, volksplezier voor alle islamieten die uitgekeken zijn op stenigingen, joepie!

  Like

 15. Ruud zegt:

  Deze onnozelen zullen als eersten om zeep geholpen worden………………………op de kansel!

  Like

 16. Williaan zegt:

  De kerkvertegenwoordigers behoren ook tot een van de gevaarlijkste lieden van het (nog) vrije westerse denken. De door hen zo gevreesde duivel heeft ze reeds goed in zijn klauwen, maar dat hebben ze blijkbaar niet door.

  Like

 17. Ronald B zegt:

  Kijk naar de blik van het ongedierte in het midden….en dan de twee naïevelingen ernaast……de blik van het ongedierte straalt HAAT uit…..de naïevelingen ernaast stralen naïeve LIEFDE uit……

  Like

 18. bigljohn zegt:

  Als er een Rabbi zich bij dit drietal zou hebben gevoegd, zou deze steevast geweigerd worden door de imam op de foto. Want eerst komen de zaterdag-mensen aan de beurt, en daarna de zondag-mensen.

  Like

 19. Jan zegt:

  Merkelparasiet slaat priester met kruis dood en ramt hem vervolgens paraplu door de strot want ‘boze geest gaf bevel dit te doen’

  Angeklagter sagt im Prozess aus
  Ein „böser Geist“ habe ihm den Mord am Pfarrer befohlen

  https://www.bz-berlin.de/berlin/charlottenburg-wilmersdorf/ein-boeser-geist-habe-ihm-den-mord-am-pfarrer-befohlen

  Like

 20. kampersrene zegt:

  Feitelijk een grappige foto ….als ge die middelste figuur wegdenkt dan moet ik denken aan den Dikke en den dunne of Stan Laurel en Oliver Hardy

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s