Nederland stemde in de VN weer “braaf” mee in het anti-Israël circus

Screenshot_148

(Door: Likoed Nederland)

Afgelopen vrijdag was het weer mis in de Verenigde Naties (VN). Er werden maar liefst zes anti-Israël resoluties aangenomen door de Algemene Vergadering van deze organisatie.

Het past in de reeks van circa twintig van dergelijke resoluties, elk jaar opnieuw.

Verantwoordelijk hiervoor is het islamitische machtsblok – ongeveer een derde van het aantal aangesloten landen – dat deze er doorheen drukt.

Lees verder>>>
(h/t “Henk V.”)
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Barbarisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Nederland, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Verenigde Naties, verloedering. Bookmark de permalink .

15 reacties op Nederland stemde in de VN weer “braaf” mee in het anti-Israël circus

 1. Tistochwat zegt:

  Had iemand dan iets anders verwacht?

  Like

  • Roni zegt:

   Eigenlijk wel gehoopt ja nadat NL binnen Weuropa het beste presteerde qua verdelging van haar Joodse inwoners……maar ach we worden gerund door verraderlijke volksvertegenwoordigers hier, in Brussel en in NY. Tja…

   Like

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Een mens hoeft geen rekenmeester te zijn om te bedenken dat de islamitische landen met een derde van de stemmen dit niet alleen kunnen, daar hebben ze laffe politici uit westerse landen bij nodig, helaas horen de Nederlandse daar ook bij.
  Nog een geluk dat al die resoluties minder waard zijn dan het papier waarop het gedrukt wordt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk.V zegt:

  De invloed van de volstrekt Pro Palestijnse minister Kaag hangt als een pikzwarte deken over de Nederlandse buitenlandse politiek. Het huidige kabinet van sloper Rutte is de meest destructieve die ik mij kan herinneren. Geen kabinet ging ooit zover in het schandelijke treiteren van Israël en het te gronde richten van ons land in ALLE opzichten. Ik hoop dat er iets gebeurt wat dit kabinet razendsnel van haar sokkel zal doen vallen.

  Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Politici het zijn en blijven voor het grootste deel een gluiperig onbetrouwbaar volkje !

  Geliked door 1 persoon

 5. Gerrit zegt:

  Verdorie!!!! Wie is dan diegene die stemt voor nederland.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  “Opvallend was dat Nederland “braaf” meestemde in dit anti-Israël circus. Maar is dat wel zo vreemd? Ik denk het niet. Wat is er zo vreemd aan, als men weet dat Nederland is bereid, binnen 6 dagen, een Verdrag te tekenen die een juridische platform biedt voor de vernietiging van het land en de verdelging van haar eigen bewoners? Het verdrag van Marrakesh staat gelijk aan de Wannsee Conferentie van januari 1942 waarin de “Endelösung der Judenfrage” werd uitgestippeld. Het verschil is dat i.p.v. Reinhard Heydrich wordt het verdrag ondertekend door Mark Rutte en Staatssecretaris Mark Harbers. Het Verdrag van Marrakesh ambieert in feite dezelfde doel met de autochtone Nederlanders. Nee! De autochtone Nederlanders (en andere Europeanen) zouden niet naar Auschwitz en Sobibor worden vervoerd om ze daar te vermoorden. Het Marrakesh Verdrag is een geniepig programma van dezelfde VN waarin miljoenen Afrikanen en moslims zouden Europa binnenstromen en de oorspronkelijke bevolking afslachten, tot slavernij verkopen en massa verkrachten. Op deze wijze kunnen de Bilderbergers en NWO-monsters de Kalergi-Plan uitvoeren zonder hen eigen handen vuil te maken. Op het moment dat de slachtpartijen zouden beginnen, zijn onze politieke leiders allang weg. Ruttetje en zijn bende laffe haasjes van alle coalitiepartijen zouden, net als regering De Geer in 1940, de benen nemen en vluchten. Het geld ligt al op een genummerde bankrekening.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Thomasson 5 december 2018 om 17:41

   Op deze wijze kunnen de Bilderbergers en NWO-monsters de Kalergi-Plan uitvoeren zonder hen eigen handen vuil te maken. Op het moment dat de slachtpartijen zouden beginnen, zijn onze politieke leiders allang weg. Ruttetje en zijn bende laffe haasjes van alle coalitiepartijen zouden, net als regering De Geer in 1940, de benen nemen en vluchten.

   Tuurlijk! Wie dit niet ziet, is nog blinder dan een mol met oogkleppen.

   Like

 7. delamontagne zegt:

  Ondertussen werd in Gaza city een shop “HITLER2” geopend.

  De Palestijnen etaleren OPENLIJK hun Jodenhaat en de NOS ? ? ? ?.
  de nos laat weten dat Mevr.,”Klaag” geld heeft overgemaakt voor de zielige Gazanen, DE WREDE Amerikanen zijn immers gestopt….
  Maak nog maar wat over, dan kan er Shop Hitler 3,…..4,….5 etc versxhijnen.
  * * *
  Achter de schermen blijken regeringspartijen VVD, CDA en ChristenUnie wel degelijk geërgerd te zijn door een actie van D66-minister Kaag van Ontwikkelingssamenwerking.
  Zij maakte vorige week versneld 13 miljoen euro over aan de VN-hulporganisatie voor de Palestijnse gebieden UNRWA. Dat was een paar dagen nadat president Trump de Amerikaanse hulp halveerde. De drie regeringspartijen reageerden meteen kritisch en stelden Kamervragen

  Like

  • Thomasson zegt:

   @ delamontagne. Zoals gewoonlijk hartelijk bedankt voor uw bijdrage uit de Franse media. Wat de Palestijnen etaleren hoort bij hen mentaliteit. Die soort uiting hoort net zo veel bij hen geestelijke gesteldheid als het misbruik van vrouwen en kinderen als levend schild. Arabieren zien zo wie zo vrouwen uitsluitend als een werkezel of genootobject. Kinderen zijn in de islam een natuurlijke afval dat het lichaam scheidt; net als stront en plas. Vrouwen en kinderen hebben geen enkele waarde.
   Regering Rutte III. is een van de meest abjecte regeringen die Nederland ooit heeft gekend. Een regering die geleid wordt door een pathologische glimlachende leugenaar, die heilig is overtuigd dat mensen te dom zijn om door de leugens heen te prikken. Nog erger is het feit dat deze regering benoemd de echtgenote van een islamitische terrorist tot een minister. Ja! De vent van minister Kak – Kaag is een terrorist, net zo goed dat zijn baas en vriend, Yasser Arafat, was ook een terrorist met liters bloed op zijn handen. Het geval van Sigrid Kak Kaag kan men vergelijken met het benoemen tot een minister de Nederlandse echtgenoten van Osama Bin Laden of de NL echtgenote van een hoge baas bij ISIS. Hoe kan men iemand met zo’n twijfelachtige achtergrond benoemen tot minister? Natuurlijk doet zo’n wijf haar best, haar bevoegdheid te misbruiken om zo’n losse 13 miljoen Euro van ons belastinggeld aan haar vrienden te doneren.
   “Achter de schermen blijken regeringspartijen VVD, CDA en CU wel degelijk geërgerd te zijn door de actie van D66-minister Kaag” …Dat de VVD, misschien, zich ergert over de Mevrouw Kak-Kaag actie, is enigszins begrijpelijk. Het is toch geld dat hoort in de kassa van Nederland, en niet in de vieze tengels van smerige bende terroristen. De CDA en CU zijn een stelletje farizeeërs; vooral de hoerenpartij CU die zich overal te koop biedt. Beide zgn. christelijke partijen weten dondersgoed in welke omstandigheden Christenen leven in Gaza en de West Bank, maar daar hebben ze geen boodschap aan.

   Like

 8. Thoth zegt:

  De braafheid van Nederland. Tegelijkertijd wordt het steeds sterker, met de EU-Timmermans op de voorgrond. Met Marrakesh in het geheugen. Dat ineens, bij belangrijke dingen, het referendum is afgeschaft, tenslotte in waren we in Nederland (2005) tegen de Europese Grondwet. Vandaar nu dit, met de Kaag, EU. Kortom, we moeten er niets mee te maken hebben. Geen EU, geen VN meer. Never, nooit. Anders aan we de afgrond in, behalve de ‘elite’, want die hebben goed voor elkaar gezorgd.

  Like

 9. Petra DeBoer zegt:

  De VN, de beoogde wereldregering van de deep state. Opdoeken die criminele organisatie.

  Like

 10. klaas jacob zegt:

  Dit is wat het volk denk ik ook niet wilt. Dedebielen van de vn.
  Zeker het islamitisch machtsblok is het stuk vergif wat rond gaat
  over de leugens van Israel. Het gaat nergens over./ Blinde leidslieden zijn het.
  Varkens die in hun eigen stront wroeten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s