D66 snapt invloed immigratie op woningmarkt niet en is blind voor gefaalde integratie

Screenshot_163

(Door: Matthijs Glas)

Hoge immigratie en hoge werkloosheid maken verzorgingsstaat onbetaalbaar

D66-Kamerleden Maarten Groothuizen, Jan Paternotte en Jessica van Eijs stellen dat immigranten “onschuldig zijn aan de krapte op de woningmarkt.” De oorzaak van de krapte is volgens hen dat er de afgelopen jaren te weinig is bijgebouwd. De wet van vraag en aanbod leert ons echter dat krapte minimaal twee oorzaken heeft. Niet alleen het aantal gebouwde woningen, maar ook het aantal woningzoekenden bepaalt de beschikbaarheid van een goed.

Screenshot_164

En aan nieuwe woningzoekenden heeft Nederland geen gebrek. De autochtone bevolking krimpt terwijl de totale bevolking toeneemt. Dat komt omdat de Nederlandse bevolking door immigratie groeit. In 2017 maar ook in 2016 was dat het geval. Nieuwe huizen gaan voor een aanzienlijk deel naar immigranten. Het is dan ook geen toeval dat deze door immigratie veroorzaakte groeicijfers met een toenemende schaarste op de woningmarkt gepaard gaan.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, D66, Elite, establishment, Hypocrisie, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op D66 snapt invloed immigratie op woningmarkt niet en is blind voor gefaalde integratie

 1. ruud beijer zegt:

  Het blijven nsbers daar bij nsb66.

  Geliked door 2 people

 2. Steven zegt:

  Dat is de politiek vandaag de dag…allochtonen/asieleisers hebben nergens schuld aan.. de schuld is altijd iets anders, maar zeker niet aan dit arme volk.
  De hoge werkeloosheid onder allochtonen zal ook wel de schuld zijn omdat WIJ deze arme mensen geen kans geven.
  Dit land draait alleen nog maar op LIST & BEDROG…kijk maar naar die Rutte.. vieze gluiperd!

  Geliked door 2 people

 3. Yvonne zegt:

  Ach snappen deze lieden het niet? Teveel mensen en te weinig huizen,makkelijker kunnen we het niet maken, ik veronderstel dat ze zelf riante koopwoningen hebben en het simpele volk afhankelijk zijn van een sociale huurwoning
  Geef mij maar een aardig zakcentje mee maak ik graag plaats voor statushouders dan is het voor mij doei doei Nederland

  Like

 4. Thoth zegt:

  Tjonge, tjonge. De asielzoekers, c.q. statushouders krijgen een voorrang op de gewone mensen en de Div’66-pleurislijders snappen het niet…

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Alle vrijreizen en visumvrijeturkjes moeten toch ergens op een kluitje kunnen zitten, in een onder-onder-onder-verhuurde woning, om hier in de Pays-Bah, volledig onder het Nederlandse radar, hun illegale zwartwerkwerkzaamheden voor de Nederlandse-turkse uitzendbureautjes te kunnen uitvoeren, hun zuurverdiende centjes niet hoeven af te dragen aan de Hollandse centenjagers, en daardoor wel een uitmuntende concurrentiepositie hebben op de Nederlandse arbeidsmarkt…….
  Dom66 is het schrijnende voorbeeld van linksche oogkleppenpolitiek, die niet voorbij hun eigen puntje van de neus kunnen/willen zien.

  Like

 6. Peter zegt:

  goede analyse van Matthijs Glas.

  Like

 7. Tineke zegt:

  De club die altijd doen of ze het ”GEWETEN” van Nederland zijn.
  Kijk die hypocriete tronies,En wij moeten het salaris betalen van dit schorremorrie.

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  Huizennood ontstaat niet als ieder verkocht woonhuis en boerderij een “Polenhotel” word, huizennood ontstaat als de regering iedereen op kosten jaagt met zgn. Klimaatafspraken, en milieueisen-pakketten, grootschalig bedrog dat begint om iedereen die in een kledingkastgrootte woning woont de schuld te geven en verantwoordelijk te stellen voor het versterken van het broeikaseffect, want dit broeikaseffect veroorzaakt klimaatverandering wat een enorme impact heeft op de mens, flora en fauna.
  Iedereen op zoek naar een duurzame kledingkast, en de milieuonvriendelijke woningen worden met 6000 euro subsidie per woning verbouwd tot een rendabele groene huurwoning, als gratis starterswoning voor asieleisers.

  Like

 9. Henk der Niederlander zegt:

  Bij D66 begrijpen ze de situatie maar al te goed, maar ze denken daar bij dat tuig dat ze dit soort verhaaltjes tot in den treure kunnen blijven herhalen en dat de burgers daar nog steeds in trappen.
  Maar diezelfde burgers zien al jaren dat elke gelukzoeker binnen no time een huis krijgt met een smak geld erbij voor in te richten, maar zelf op geen enkele manier aan de bak komen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Roeland zegt:

  De stemmers van d66 lopen nu naar groenlink(s). Lood om oud ijzer dus. Ik heb verschillende figuren gekend , die d66 stemden. Verwarde types. Zelfs een autochtoon provinciaal statenlid ontmoet, dat nota bene bij een werving actie op straat aan mij vertelde, liever buitenlandse dan Nederlandse buren naast zich te willen hebben.
  Zo lopen de hazen. Met dit crapuul hebben we te maken. En vergis je niet.. ze maken de dienst uit! In gemeentes ,op de scholen, universiteiten en wie weet waar nog meer.

  Ik zie de toekomst voor autochtonen in dit land dan ook zeer somber in.

  Geliked door 1 persoon

 11. guusvelraeds zegt:

  Autochtone racist hou je bek. Binnenkort wordt je heropgevoed door de positieve propaganda over migratie in de collaborerende media zoals bevolen in het pact van Marakesh. Het probleem is dat er nog teveel autochtonen zijn en daar moet aan gewerkt worden.

  Like

 12. Elisah zegt:

  Welke integratie, welke tolerantie?
  https://wnl.tv/2018/12/06/acteur-achmed-akkabi-slachtoffer-van-homo-haat-zijn-familie-moet-hem-levend-villen/

  Acteur Achmed Akkabi slachtoffer van homo-haat: ‘Zijn familie moet hem levend villen’
  Acteur Achmed Akkabi heeft online bedreigingen en gescheld over zich heen gekregen vanwege een rol die hij had in de film Chez Nous uit 2013: daarin speelde hij een homoseksuele man.

  Like

 13. Peter zegt:

  Scheefwoners, daar weten ze alles van bij D66,dat is tuig wat werkt en die moeten dokken ,voor die arme buurman ,die met zijn vrouw de hele week van een subsidie en een uitkering moet leven,omdat hij volgens hem gediscrimineerd wordt omdat hij uit Marokko komt .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s