De grote CO2-leugen

Screenshot_174

(Door: “M.A.L. Sion”)

Open deze link en ontdek dat de bevolking bang gemaakt wordt voor CO2, terwijl de natuur er naar snakt: “Snel oplossing voor CO2-tekort nodig” (schrijft een lokaal blad in het Westland!!!).

Er moet snel een besluit worden genomen over de structurele oplossing voor de CO2-behoefte van de glastuinbouw. Dat vinden branche organisatie LTO Glaskracht en CO2-leverancier OCAP. De organisaties vragen aandacht voor de beperkte beschikbaarheid van CO2 naar aanleiding van de recente brand bij Shell in Pernis. Shell is één van de twee bedrijven die CO2 levert aan de tuinbouw in het westen van het land. Door de brand is de levering van Shell nu stilgevallen en dat levert problemen op voor de glastuinbouw, meldt LTO. LTO voorzitter Nico van Ruiten: “Door de brand bij Shell heeft de glastuinbouw nu maar een derde van de benodigde CO2 beschikbaar. Sommige tuinders klagen daardoor al over een productieverlies van 20%. Bij anderen zijn er flinke extra kosten, omdat ze nu aardgas moeten stoken om toch voldoende CO2 te hebben. Dat is natuurlijk zonde in een tijd waarin we die CO2-emissie juist proberen terug te dringen.”

____________________________

Over deze kant van de zaak wordt in de Tweede Kamer en op andere ‘beslisplaatsen’ niet gesproken. De CO2-angst brengt zoveel belasting en heffingen in de portemonnee van de minister van Financiën dat men bewust de ogen sluit voor het bedrog dat gepleegd wordt.

Dit is iets waar ook de “gele hesjes” aandacht aan zouden moeten besteden.

Door:
M.A.L. Sion
malsion@orange.fr

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Censuur, Graaien, Hypocrisie, klimaat, Krankzinnigheid, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

57 reacties op De grote CO2-leugen

 1. Thom zegt:

  Hoe het zit met de schadelijkheid van CO2 voor de temperatuur en andere zaken weet ik zoals zovelen, waaronder vele zogenaamde “experts” niet. Dat is een waarheid die iedereen die zegt voor of tegen te zijn in wezen zou moeten erkennen. Wat ik wel weet is dat als Nederland overal warmtepompen neerzet en windmolens dat we dan de vogelstand decimeren en ons zelf financieel ruïneren, omdat Amerika, China en Afrika bijna niks zullen doen wij gewoon de Zot van de Wereld zijn, want enig effect op de totale CO2-uitstoot zal onze geringe “milieubijdrage” nauwelijks hebben

  Like

  • Philippine zegt:

   Lees climategate.nl over deze kwesties.

   Like

   • j v/d valk zegt:

    Zij zeggen al het tegenovergestelde van wat zij doen ! Maar als zij nou ook nog het tegenovergestelde doen van wat zij moeten doen, is het einde zoek.

    John Casey on Climate change, Sunspot, Volcanos, Earthquake and Global cooling.
    Casey’s career was as a scientist for NASA and NOAA.

    Like

  • Elisah zegt:

   Ondertussen,
   http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/12/Canada-wil-dat-mensen-minder-kinderen-krijgen-om-klimaatverandering-tegen-te-gaan

   Canada wil dat mensen minder kinderen krijgen om klimaatverandering tegen te gaan

   Na VS breekt ook Brazilië met ‘Marxistische klimaatagenda’, die volgens de nieuwe minister van BuZa enkel bedoeld is om de internationale elite nog meer geld en controle te geven ten koste van de vrijheid en welvaart van het volk
   De progressieve overheid van Canada heeft statistieken gepubliceerd om mensen ertoe aan te zetten minder kinderen te krijgen, omdat dit veruit de effectiefste methode zou zijn om klimaatverandering tegen te gaan. ‘Ik begrijp dat sommige mensen maar niet willen geloven dat deze hele Global Warming een vuil spel is. Dat komt omdat het leeuwendeel van de samenleving simpelweg te dom of naïef is om te begrijpen dat ze worden gemanipuleerd,’ reageert de bekende Amerikaanse econoom Martin Armstrong. ‘Een groot aantal mensen weigeren te geloven dat de geheime agenda het verminderen van de bevolkingsgroei is. Maar hier staat het zwart op wit, gepubliceerd in Canada.’

   Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Een uitgelezen artikel Jan, wat de klimaatleugen op onnavolgbare wijze bloot legt.
    Het artikel maakt op de beste manier duidelijk dat shoppen in de feiten voor de politiek een reden geeft om lasten te verhogen en op die manier een reden is om mensen meer en meer geld uit hun zakken te kloppen.
    Het zou hoogste tijd worden om de verspreiders van de klimaatleugen voor een tribunaal te slepen en als criminele organisatie te kwalificeren.

    Geliked door 1 persoon

   • Steven zegt:

    In Nederland praten ze liever alleen over zaken dat SNEL geld uit uw zak klopt. De echte problemen wil men het liever NIET over hebben zoals het alsmaar door kappen van regenwooden die juist CO2 opnemen..maar gebruikt het argument om u leeg te zuigen zodat Willempie er aan het eind van het jaar weer 9 Ton bij krijgt en uw energierekening verdubbeld…

    Geliked door 1 persoon

  • D.G.M.Holland zegt:

   De ijsbergen smelten en daardoor zal de zeespiegel stijgen…Een ramp ???
   Valt wel mee. Grote ijsbergen liggen op water en laat ze maar rustig smelten…
   Proef:
   Neem een glas met b.v. cola en vul dat precies tot aan de rand met ijsblokjes.
   Laat de ijsblokjes smelten. Loopt het glas nu over ????? Nee, het blijft gelijk.
   Allemaal nep dus, die overstromingen.
   De wetenschappers hoor je ook niet meer zeuren over de zure regen….

   Geliked door 1 persoon

   • Jan zegt:

    Dat moet je niet tegen een linksmens zeggen, dan slaat hij op tilt. Ook niet dat op Nederland gletsjers lagen en smolten zonder toedoen van de mens; en ook niet dat wolken en aerosolen een rol spelen bij vorming van het klimaat. Linksvolk noemt aerosolen fijnstof en meent dat de mens er aan schuldig is terwijl met van woestijnen, stranden, microscopisch kleine zeeplantjes enz enz afkomstig is. De mens draagt nagenoeg niets bij aan het sprookje fijnstof.

    Thieme van de Beestenpartij meent dat scheten latende koeien het klimaat veranderen.
    Toen iedereen een andere koelkast had zonder CFK’s horde je niets meer over het ozongat, dat echter nog steeds bestaat, de ene keer groter, dan weer eens bijn a verdwenen; maar nog eens met een leugen komen over dit natuurlijke fenomeen kan domlinks niet.

    Het enige waar de mens invloed op heeft en dan bedoel ik socialisten is op het geestelijk klimaat en dat weten zij altijd te verzieken.

    Geliked door 3 people

   • boorzalf zegt:

    En over de ozonlaag hoor je ook niks meer. Vanaf 2.53 tis toch net een stel muppets.

    Like

   • Lot zegt:

    Jan: Er is nooit een gletsjer boven Europa geweest, dat is allang ontcijferd. Ten eerste hield de gletsjer (die er nooit was) niet op bij Stonehenge, want noordelijker zijn er ook staande stenen bijv in Schotland. Ten tweede er is een mammoet gevonden op een eiland boven Rusland ik meen Jakoetië. De mammoet is overnacht ingevroren met nog groen eten in de maag ongeveer 10000 jaar geleden. Toen is er een ramp gebeurd waardoor het klimaat veranderde. Bij het ophogen van de haven van Rotterdam met zand uit de Noordzee zijn er ook vele mammoet slagtanden omhoog gehaald, die kennelijk waren geconserveerd in het zand. Wij woonden toen op de bodem van de Noordzee. En de Noordzee is nooit gevuld met ijs waar dan ook vandaan. Er lag geen ijs over de Noordzee.
    De theorie is dat het vanuit het binnenste van de aarde komt. In de bijbel wordt geschreven over onderaardse bronnen onder de oceanen. Deze zijn ook gevonden duizenden kilometer diep. De aarde is 12000 km in doorsnee en de oceaan is vrij ondiep ongeveer 4 km. Is het dan ondenkelijk dat er een diepere zee kan zijn van zeg 600 km diep ofzo. De bijbel heeft het over een passerende komeet/planeet wormwood/ bitter. Tijdens de vloed 10000bc waren er aardveranderingen, de aarde verschoof, en een onderaardse bron werd geopend en weer afgesloten zodat het water niet terugkan. In de bijbel is een voorspelling dat de zeeen er niet meer zullen zijn (oceaan nog wel denk ik) in de toekomst. En het omgekeerde proces weer gaat gebeuren. Ook was er geen ijs in Scandinavië, stel er was een gletsjer in de dalen van Noorwegen dan is dat niet voldoende om de zee met 600 meter te doen laten stijgen. Ten westen van de kust met Ierland was er een eiland genaamd Frysland. Dit kun je zien op maps.google met satelliet, 600 meter onder water. Toen was dat nog een eiland. Dit is van oude kaarten gehaald en bekend in het jaar 1500. Het kan toch niet zo zijn dat er toen met een magneet touwtje de bodem van de oceaan afgegaan werd, als je midden op de oceaan bent 300 km ten westen van Ierland met alleen water om je heen, waarom zou je daar naar de bodem van de oceaan gaan kijken. Meetapparatuur zoals vandaag hadden ze niet. Ik vind het aannemelijk dat de kaarten echt zijn.

    Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Als je, als regering, CO2 behandeld als luchtvervuiling bewijst dat de totale onkunde van de beslissers over deze zaken. Als je 0,04 procent CO2 in de atmosfeer als een bedreiging ziet ben je blind voor de feiten. Zonder CO2 geen fotosynthese waar de plantenwereld niet buiten kan.
  Hoe kun je, als burger, nog respect opbrengen voor een regering die echt incapabel is dit land te besturen. Ik ben het respect echt kwijt omdat ik zie dat het op vele gebieden in de besluitvorming totaal de verkeerde kant op gaat.

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Ze weten heel goed dat ze liegen.

   Geliked door 3 people

  • King Arthur zegt:

   NL is een NWO proeftuin met freemasonclub vvd (33 zetels) op weg naar een totalitaire staat. Het hele CO2 verhaal kost de komende jaren 1000 miljard en er zijn 4 kleine slinkse narcistische millieu clubjes die via de rechter al hun onzin hobbies proberen af te dwingen. Zolang het NL-volk hier niet tegen in opstand komt blijft dit doorgaan en worden we straatarm gemaakt. Trouwens, waarschijnlijk nog 1 warme zomer en dan duiken we een kleine ijstijd in en wat dan CO2 verminderen?? Zonne activiteit bijna nul en dat is het echte probleem. We worden dus gigantisch genaaid door de polletieke imbecielen in den Haag en ga er maar van uit dat het een vooropgezet plan is om iedereen te verarmen.

   Geliked door 3 people

   • Dewevoga zegt:

    Mee eens; kijk maar eens rond op de site oppenheimer ranch voor onderbouwing van de mini ICE age. Die zal pas voedsel tekorten teweeg brengen. Laat de kolen centrales maar open en importeer gas uit Israël.

    Geliked door 1 persoon

   • j v/d valk zegt:

    Site oppenheimer ranch, is een goede en erg leuk… plop ! Al Gore is wel heel goor ! Plop…

    Like

   • guusvelraeds zegt:

    De zon is de enige energie motor die we hebben. Neemt haar activiteit toe middels zonnevlekken dan ontvangt de aarde veel stralingswarmte. Neemt haar activiteit af dan evenredig minder warmte toevoer. Het klimaat wordt bepaald door de hoeveelheid warmte en het aanwezige vocht waardoor je stromingen krijgt en turbulentie. Er bestaat geen wereldklimaat. Elke regio heeft zijn specifieke klimaatcondities die ook weer allemaal afhankelijk zijn van de zon en het wel dan niet aanwezige vocht

    Like

   • Lot zegt:

    Gaat dat geld dan weer naar India? Als een soort van transferunie. Ik heb een beter idee. onze geldhoeveelheid M blijft gelijk en daar ver weg in ontwikkelingslanden vergroten ze hun geldvoorraad, dat mogen ze zelf bepalen.. namelijk. Meer loon, dan meer geld nodig, meer mensen in het land, dan moet er meer geld komen, geldhoeveelheid vergroten, 90% is toch digitaal geld, ook daar denk ik.

    Like

 3. Elisah zegt:

  Klimaatdebat, Christen unie scheldt naar Baudet..

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Als je geen valide op empirische wetenschapsbeoefening gestoelde argumenten hebt en je wil je gelijk dan rest alleen nog schelden. Dat is dan ook het enige wat klimaat gelovigen nog kunnen doen. Propaganda bombardement om het individuele denken te stoppen en als dat niet helpt dan uitschelden voor van alles en nog wat en het liefst natuurlijk voor extreem rechts.

   Like

  • Jan zegt:

   Communistische Unie, zij zitten nu enige tijd op onze kosten in de Kamer en zijn niet meer weg te slaan. Principes worden direct opzij gezet en te lam om de te behandelende kamerstukken te lezen, laat staan om zich er in te verdiepen.

   Like

 4. Petra DeBoer zegt:

  Deze leugen zal ook doorgeprikt worden want deze klimaatreligie is bedacht om de mensen geld uit de zakken te kloppen zodat de rijken nog veel rijker worden, en dat was met name vooral bedoelt voor de deep state rijken.

  En dan nu EXPLOSIEF:

  De leugen van 9-11 is door het Amerikaanse Department van Justitie al doorgeprikt en heb vanavond de officiële aanklacht gelezen. De zaak is heropend.

  Wat blijkt, George Soros is de mastermind van de aanslag op de Twin Towers in New York en hem wacht de doodstraf. Dat is tenminste de eis en men wil hem voor een vuur peloton wat live op tv word uitgezonden. Maar de rechters beslissen. Zijn paspoort is al ingenomen en zijn laatste reis word naar Gitmo op Cuba.
  Ook is hij de mastermind van de Uranium One zaak. Aangezien hij en alle anderen in dit document hoog verraad en misdaden tegen de menselijkheid hebben gepleegd komen ze voor een militair tribunaal.

  In dit officiële document worden o.a. Hillary Clinton, George Bush senior, George Bush jr., Barack Obama, John Brennan, John McCain, John Kerry e.v.a. aangeklaagd.

  De Deutsche bank speelt ook een belangrijke rol en een neef van Jamal Khashoggi eveneens maar ook de Israëlische Mossad. Zoals al bekend speelde ook Saoedi-Arabië een rol.

  Er zijn al personen uitgeschakeld zoals John McCain en George Bush senior en het is de vraag of ze wel op natuurlijke wijze zijn overleden want een vriend van de familie Bush melde al op 14 november zijn dood op cryptische wijze. John McCain liet weten de behandeling te staken voor de hersenkanker en was de dag erna al dood. Allemaal apart en als ze toch al aangeklaagd waren en de eis de doodstraf was dan is dat wellicht al gebeurd na bekentenissen.

  Peter Smunk heeft de financiering van de aanslag op 9/11 geregeld en zo komen er nog veel meer zaken aan de orde en dan is het nu wachten op het tribunaal.

  Hillary Clinton word ook aangeklaagd voor crimes against childeren (misdaden tegen kinderen) en dat is een andere aanklacht dan waar deze over gaat.
  Let vooral op wie al deze figuren in bescherming nemen zoals Guy Verhofstadt die Soros in bescherming neemt of die Judith van GroenLinks. We zullen volgend jaar een uittocht van politici zien die samenspanden met criminelen van het ergste soort.

  Deze officiële aanklacht is van 22-12-2017.

  Klik om toegang te krijgen tot d2-peter-munk-george-soros-cheney-paul-wolfowitz-hwbush-gwbush-john-kerry-clinton-september-11-attack.pdf

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Die is heftig Petra maar Ik vraag me af of het document echt is omdat nog nergens iets vernomen is van de aanklachten die in deze pdf staan.
   In ieder geval zal Ik ook in de gaten houden of dit document op waarheid berust.
   In ieder geval zou het allemaal waar zijn word de wereld in een klap verlost van een stel crapuul.

   Like

   • j v/d valk zegt:

    Fall of the Republic HQ full length version.
    Alex Jones…. ea. Alan Watt… (“There is Freedom In Knowing” )

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Henk der Niederlánder, we wachten het inderdaad af maar heb wel gezien dat Mabel van Oranje de verwijzing naar de open society foundation van George Soros haar twitter account heeft weggehaald. Ik weet niet welke rol zij speelt. Spion?

    Dat dit crapuul gaat hangen daar ben ik wel zeker van want er lopen verschillende onderzoeken naar dit crapuul zoals naar de Clinton Foundation. En vergeet niet dat de Amerikaanse msm grotendeels in handen is van de deep state.

    Like

  • guusvelraeds zegt:

   Ik verdenk Soros van vanalles en nog wat maar de hoofdrol in het twintower drama. Bepaald niet. Als fake nieuws bestaat is dit een voorbeeld daarvan.

   Like

 5. Peter zegt:

  Allemaal gehersenspoeld in wageningen door dat linkse crapuul ,wat zich professor noemt .

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Het gegeven dat de glastuinbouw zit te springen om het voor de planten onmisbare CO2 was me al bekend.
  Door het lezen van dit artikel zit ik weer te koken omdat je werkelijk overal en door iedereen van het linksvolk wordt geconfronteerd met de grote CO2-leugen!
  Soms bestel ik iets via internet en als ik dan bijv. lees dat de verpakking ‘CO2-neutraal’ is, ben ik verbijsterd door zó ontzettend veel domheid.
  Die smerige CO2-leugen kost ons handenvol belastinggeld en daarmee financier ik mijn eigen ondergang.
  Waarom?
  Omdat de kwaadaardige klimaatleugenaars bezig zijn met het uitroeien van de planten op deze aarde.
  Planten die ons moeten voorzien van zuurstof.

  Nou ja, ooit zullen de smeerlappen dan zelf ook wel de moord stikken.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Op de tv is een reclame om boodschappen te laten bezorgen.
   Deze worden dan klimaat neutraal bezorgd, volgens de reclame.
   Door een PostNL bezorger in een diesel busje is dus klimaat neutraal.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 7 december 2018 om 07:33

    Ik walg van dat ‘CO2-neutraal’!
    De gekken die dit hebben uitgevonden, dienen te worden opgeknoopt!
    Een van de smerigste leugens ooit, bedacht door zakkenvullers om het klootjesvolk te laten betalen voor het ‘redden van de aarde’!

    Like

 7. AWM Derksen zegt:

  @Thom, voor opwarming door CO2 is tot nu toe geen enkel bewijs !!

  Geliked door 2 people

  • Thom zegt:

   Over hetgeen ze zeggen over de bewijzen en tegenbewijzen over opwarming kunnen wij niet oordelen. Je kunt niet stellen, dat er geen bewijs is door opwarming door CO2 en ook niet dat het niet zo is. Wij hebben daarover zelf te weinig kennis en zijn afhankelijk wat anderen met een (politieke) agenda ons vertellen. Wat wel duidelijk is, dat als wij allemaal aan de warmtepomp gaan en Rusland en China spuiten de atmosfeer vol met een enorme CO2 uitstoot, dat onze warmtepompen geen enkel effect hebben op de globale uitstoot.
   De oplossing is : De wereldbevolking drastisch omlaag en industrialisatie verminderen.
   Nou sterven de vissen omdat ze plastic eten, Binnenkort doen wij het.

   Like

 8. Jan zegt:

  In Brussel gaan de linkse global warming sektariërs door het lint: enorm olieveld in Texas/New Mexico ontdekt

  ….46.3 billion barrels of oil plus 281 trillion cubic feet of gas and 20 billion barrels of NGL Natural gas liquids)
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2018/12/us-geological-survey-discovers-largest-continuous-oil-and-gas-resources-ever-in-texas-new-mexico-delaware-basin/.

  Like

 9. Motorman zegt:

  30 jaar geleden verkondigde men dat er een nieuwe ijstijd op komst was.
  Dan was er de zure regen die alles ging kapot maken.
  De milleniumbom die alle computers zou doen crashen.
  Het gat in de ozonlaag.
  Niks van dit alles is uitgekomen.

  En nu de CO2 gekte. Wie gelooft die mensen nog. Ze weten het gewoon niet en lullen maar wat uit hun nek.

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  De idioten willen ook nog CO2 in de grond stoppen. Een proces dat miljarden gaat kosten. Zolang de burger betaald en niet in opstand komt zullen ze steeds driester worden in hun klimaat eissen. Het klimaat een nieuw aangeboord bussiness model van en voor de elite.

  Geliked door 2 people

 11. delamontagne zegt:

  “…………Dit is iets waar ook de “gele hesjes” aandacht aan zouden moeten besteden……………”

  Dat doen ze dus ook want Macron is ook helemaal beneveld door de ecolo-gekte en wil belastingen op o.a. elektrisch en gas verhogen.
  Maar dingen zoals in NL, waar iedereen van “’t GAS-AF-MOET”, heb ik hier nog niet gelezen.
  En als ik dan de prijs voor elektriek in NL met die in Fr vergelijk, vraag ik me af wanneer komen ze in NL in opstand ? ?
  Verder stookt men hier in ’t land, in de Campagne nog veel op hout uit de overvloedige bossen.
  Als ze dat ook gaan verbieden, wordt morgen het hele Elysée platgebrand.
  Als men op “platteland” al C.V heeft, wordt die meestal op petroleum/Mazout gestookt.
  Ook niet erg milieu-vriendelijk.
  Maar NL moet zoals ALTIJD weer een VOORBEELD-functie willen vervullen.
  Laten zien hoe goed ze zijn in allerlei opzicht, daar kan Rutte dan weer mee glunderen en pronken in STEENKOLEN-land Polen.
  Dat dat allemaal ten koste gaat van de gewone man/vrouw zal hem een %$$#@@#^& zijn.

  Macron:”Als ze hun benzine/diesel tank niet vol kunnen gooien [ OMDAT ‘T TE DUUR IS ! ], dan kopen ze toch een elektrische auto…………….”

  Samson:”Als ze die dure warmte-pompen niet kunnen betalen, dan LENEN ZE TOCH 20 -30.000 Euros.”

  Zelfde arrogantie

  Geliked door 3 people

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Waarschijnlijk het enige blad dat al een flinke tijd de idioterie van de milieumaffia aan de kaak stelt is Elsevier.
  Eén van de hoofdredacteuren Syp Wynia heeft al meerdere malen geageerd tegen het afschaffen van gasgebruik door consumenten terwijl het juist het de schoonste van alle fossiele brandstoffen is.
  Het nummer van 13 oktober had zelfs een voorpagina met; “Bekijk opwarming positief.”
  Het artikel van de hand van prof. dr. ing. Dick Thoenes en prof. dr. ing. Guus Berkhout liet geen spaan heel van de hele klimaatgekte.
  De onheilsprofeten van allerhande milieuclubjes hebben het eerst geprobeerd met de “zure regen”, daarna met de “opwarming” en dat hebben ze nu afgezwakt naar “klimaatverandering” en men doet het voorkomen alsof er een ontsnappingsclausule is, een soort noodknop, als je nou maar minder fossiele brandstoffen verbrand dan…
  En dat mag wat kosten !!
  Honderden miljarden zijn gemoeid met de zogenaamde energietransitie en dat zou dan het klimaat moeten beïnvloeden. Ze zijn nog niet in staat het weer van gisteren te voorspellen maar denken wel het wereldwijde klimaat te kunnen veranderen.
  Als dat geen ultieme vorm van zelfoverschatting is dan weet ik het niet meer.

  Geliked door 4 people

 13. David zegt:

  Glastuinbouw is toch geen natuur?
  De natuur regelt alles zelf, zoals u inademt en uitademt, alles in harmonie

  Geliked door 1 persoon

 14. Klaas zegt:

  Like

 15. AEO zegt:

  En dan te bedenken dat driekwart van de in onze atmosfeer aanwezige CO2 van natuurlijke oorsprong is! Dat betekent dat slechts 0,01% afkomstig is van menselijke activiteiten! Onze overheden zijn echter niet krankzinnig, want die weten ook donders goed dat deze geringe hoeveelheid ons klimaat niet kan opwarmen. Maar het levert een duurzame bron van veel extra belasting inkomsten op. En het volk, dat voortdurend met doemverhalen bestookt wordt, dat slikt alles maar. Natuurlijk verandert ons klimaat wel, maar de oorzaak moeten we zoeken in de zon, die perioden van lagere en hogere activiteit laat zien.

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Gelukkig zijn er nog normale uitspraken over klimaat en de ultieme samenhang met zon activiteit is evident. Alleen daar valt geen geld mee te verdienen omdat de mens t.o.v. De zon lastig als zondebok gebruikt kan worden.

   Like

 16. Republikein zegt:

  Ach, loop toch naar de pomp, een bierpomp is veel effectiever.

  Like

 17. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De twee professoren van Elsevier;
  “De misleiding gaat verder. De overheid maakt gebruik van windturbineprestaties gebaseerd op rekenmodellen die zijn voorzien van de nodige sjoemelknoppen.
  De werkelijkheid laat duidelijk zien dat die modelberekeningen niet kloppen.
  Metingen geven keer op keer aan dat windturbines in de praktijk slechts een kwart van hun vollast-vermogen leveren.
  Het Centraal Bureau voor de Statistiek heeft daar onlangs nog eens duidelijk op gewezen.
  Waarom weigert de overheid desalniettemin eerlijke informatie te geven ?
  En het is nog erger. De overheid rommelt ook met (investerings)kosten, terugverdientijd en leveringszekerheid.
  Afgelopen week bleek uit een discussie tussen minister Wiebes (VVD)en de Tweede Kamer dat er wel degelijk miljarden overheidssubsidie naar de nieuwe windmolenparken gaan , terwijl eerder gezegd werd dat die parken zonder overheidssteun konden draaien.
  De overheid houdt een aantal zaken als aansluitingskosten (met het stroomnet op de wal) en prijsgaranties aan investeerders (bij overaanbod van de parken) onder de pet”.

  Let wel; dat zeg ik niet maar twee heren die daar jaren voor gestudeerd hebben en die weten van de hoed en de rand

  Geliked door 1 persoon

 18. Tistochwat zegt:

  Etalagepop Robje Jetje van D66 vandaag op de radio:
  Er komt een CO2-belasting en een CO2-boete.
  Ik kon zijn vage gelul niet lang aanhoren – hij draaide weer overal omheen – zonder razend te worden.
  Ook de woorden ‘elektrisch vliegen’ noemde hij ergens, de gek!

  KLIMAATAKKOORD
  VERGROENEN

  Kotsmisselijk word ik van die woorden, van die waanzin, van die snotneus van D66.
  Zak toch in de stront, idioot!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   O ja, nog eentje:

   VERDUURZAMING

   Kortom: het ‘leven’ wordt voor ons onbetaalbaar vanwege o.a. die klimaatgekte!
   Tel daar de islamisering bij op en ‘have a nice day’! 👿

   Like

 19. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Thieme van de Beestenpartij meent dat scheten latende koeien het klimaat veranderen.”

  Dat zal met scheten latende mensen niet veel anders zijn. Hoe gaan Rutte en zijn trawanten dit oplossen? Wordt het laten van scheten verboden of komt er een scheetbelasting?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 20. Jan zegt:

  Merkel heeft rapporten laten vernietigen van Max Planck Instituut waarin aangetoond wordt dat mensen die in directe omgeving wonen van een windmolen ziek worden door de lage frequentie die de wieken veroorzaken, slapeloosheid en hart- en vaatziekten


  De Hel


  ….
  https://stopthesethings.com/2018/12/06/silent-killer-why-wind-turbine-infrasound-causes-serious-health-problems-for-wind-farm-neighbours/

  Geliked door 1 persoon

 21. Jan zegt:

  Boek een plek nu het nog kan.

  Like

 22. Qvic zegt:

  Het CO2 verhaal dat planten dit gas kunnen opnemen is een broodje aapverhaal. Want CO2 gedraagt zich als een edelgas en gaat met niets een verbinding aan. Het kan alleen in het ultraviolet vacuüm (170nm) frequentie vervallen in O3 en CO. Dit verval proces wordt voor ons gedaan door de zon of door de bliksems in onweersbuien. Het CO kan dan samen met H2O ((regen)water) dienen als plantenvoeding. Want als planten dit ook zouden kunnen, dan zal de plant direct bevriezen. Want als het CO2 vervalt, onttrekt het net zo veel warmte aan zijn omgeving, als toen het ontstond. Het kan wel tot min 40 graden Celsius afkoelen en dat wil toch echt niet in jou plantenkassen. Het O3 (ozon) dit zeer onstabiele gas vervalt dan ook in 17 milliseconden en gaat de ontstaande zuurstof direct weer een verbinding aan met het stikstof, zodat er weer NO2 ontstaat waar iedere levenswezen zijn zuurstof aan onttrekt. Met het inademen en het uitademen zo gezegd.
  Dat iedereen van het CFK gevulde koelkast af moest, was het onzin verhaal van de aantasting van de ozonlaag (want de ozon laag bestaat helemaal niet en heeft nog nooit bestaan) Dit sprookje werd de wereld in geholpen, omdat het patent verliep van Amerikaanse fabrikant “DU POINT”. En bang was om hun markt aandeel kwijt te raken, omdat er tientallen fabrikanten klaar stonden om dit koel gas te gaan leveren tegen een veel lagere prijs. De uitstoot van koeien is NO3 (ammoniakgas) Dit een basisch gas, wat dan ook onstabiel is en vervlucht weer snel in NO2 (stikstofoxide). Dit is best wel lachwekkend hoe de onwetend de klimaat fanaten eigenlijk zijn. Door hun dommigheid jagen zij de economie de afgrond in. De windmolens en de zonnepanelen hebben beide amper een rendement van 15%, deze beide zijn ook nog eens niet betrouwbaar, want het waait niet altijd en de zon schijnt ook niet 24/7 per dag. Dus zijn zij beide geen alternatief voor vervanging van de koolwaterstoffen centrales.

  De zogenaamde zeespiegel stijging is ook zo iets uit de lucht gegrepen uitdrukking van de milieu verbeteraars. Ze hebben het niet over bouwzand roof van vele stranden op de wereld en over de inklinking van de gronden op de landen. In Nederland zijn er al steeds meer gebieden die ruim onder de zeespiegel liggen, veel al door zware gebouwen neer te zetten en vooral in het stedelijk gebied. Omdat al het regenwater niet in de grond kan trekken, maar afgevoerd wordt naar rivieren en kanalen. Als zij in Duitsland de waterpompen stil zouden zetten in het Ruhrgebied, dan loopt deze geheel onder water, dit is de oorzaak van decennia lang mijnbouw in dat gebied en waar de Groenen zich daar voor inzetten is wel heel frappant, want de open bruinkool mijnen rond Keulen mochten weer uitbreiden en hele dorpen moesten ontruimt worden en verplaatst, om dit mogelijk te maken. Dit is een zeer milieu belastende verbranding van die bruinkolen, terwijl de schone kerncentrales stil werden gelegd en zo ook de zwarte kolen mijnen en het land volgepropt werd met onbetrouwbare en onrendabele windmolens. En alles voor zogenaamd het schonere milieu wordt verkondigd door de milieu verbeteraars. De gehele energie transitie heeft Duitsland 200 miljard gekost en wat blijkt dat het gewoon weggegooid geld is geweest. Want de industrie kan niet zonder de betrouwbare koolwaterstoffen centrales, want zij komen energie anders te kort om te kunnen produceren.

  Autootje pesten zijn die milieu verbeteraars ook goed in, de diesels vooral. De uitstoot van diesels zijn zelf schoner dan de benzine varianten. De diesel stoot H2O + NOx + CO2 uit. NOx is een verzamel benaming van NO en NO2, deze beide worden door de autoriteiten zo in het kwade daglicht gezet en doen net alsof het NO2 (stikstofoxide dit is een basisch gas) een levensgevaarlijk fijnstof is en een zuur gas is, wat in werkelijkheid ons natuurlijke lucht is wat iedereen inademt om te kunnen overleven. Maar dat beseffen die onwetende mensen niet, het schijnt dat de zogenaamde tonnen uitstoot eigenlijk een negatief gewicht heeft. Want waar ze nooit rekening mee houden is dat ons natuurlijke omgevingslucht ook al een gewicht heeft. Deze is niet zoals in vele geschreven tabellen van een combinatie van 88% stikstof, 21% zuurstof en 1% Argon samen een soortelijke massa van 1.29 kg/m3. Dit is onjuist, want stikstof en zuurstof zijn in verbinding met elkaar en de stabiele verbinding in de natuur is stikstofoxide (NO2) Dan komt de soortelijke massa op ongeveer 2 kg/m3. Zuurstof alleen komt nergens voor in de natuur, alleen in oxides met andere elementen. De soortelijke massa van CO2 is 1,97 Kg/m3, dus dit gas is dan lichter dan zijn omgevingslucht. Daarmee zijn die doemverhalen over miljarden tonnen CO2 uitstoot, dan ook een broodje aap verhaal, die de bevolking angst moeten aan jagen. Zodat de regeringen extra belastingen kunnen heffen. Alles wordt bewust in het kwade daglicht gezet om de onwetende bevolking angst aan te jagen, zodat de bevolking deze angst kunnen afkopen met extra belastingen. Het gaat telkens over de bevolking leeg te roven, onder het mom van het milieu.

  Geliked door 1 persoon

 23. Deze post heeft niets te maken met het klimaatverhaal. De onderstaande reacties getuigen niet echt van de relevante kennis en het is jammer dat men verkeerd geïnterpreteerde berichtgeving klakkeloos overneemt.

  De glastuinbouw pompt gewoon extra CO2 in de kassen om de gewassen sneller te laten groeien en meer opbrengst per hectare te krijgen. Dat doen ze door CO2 aan te kopen en in hun kassen te pompen of ze blazen de “uitlaatgassen” van hun gasketels in de kassen. (Gas is dus zo slecht nog niet).

  Feit 1: Door de brand bij Shell is dus geen CO2 levering aan enkele glastuinbouwers mogelijk. Dat is jammer, nu hebben ze tijdelijk wat minder opbrengst.

  Feit 2: De linksche milieulobby en politiek verspreidt op eenzelfde manier ook selectieve milieuverhaaltjes en ze troggelen op deze manier de argeloze burger onnodig veel geld af.

  Like

 24. Jan zegt:

  Global warming conferentie cirsus deze keer in Katowice in kolenland Polen en waar men niet van plan is over te gaan op andere brandstof

  Wel juist want wetenschappelijk bewezen

  Like

 25. xclude zegt:

  De grote klimaatleugen, een politieke keuze van de klimaatgekkies:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s