Georganiseerde geweldsorgie

Screenshot_165

(Door: Eva-Maria Michels – Vertaling: E.J. Bron)

De demonstraties van de “gele hesjes” op 1 december werden niet alleen in Parijs, maar in het hele land door zware onlusten van vooral linkse autonomen en voorstedelijke bendes overschaduwd. Volgens informatie van politieagenten, vreedzame “gele hesjes” en enkele onafhankelijke journalisten hadden de veiligheidstroepen van hogerhand opdracht gekregen om de in gele hesjes verklede autonomen en de bendes uit de banlieues grotendeels hun gang te laten gaan. Er zouden zelfs als chaoten verklede politieagenten aan de onlusten hebben deelgenomen.

Preussische Allgemeine Zeitung

Getuigen verklaarden gezien te hebben hoe “chaoten” het rode politie-teken op hun arm aanbrachten om daarna achter de politie-barricades te verdwijnen. Daarentegen konden vreedzame demonstranten de politiecontroles nauwelijks passeren, werden omsingeld en door de politie met traangas en waterkanonnen aangevallen, zodat een deel van hen zich lichamelijk verzette en ook rellen schopte.

Al van tevoren had de vertegenwoordigster van de politievakbond SGP Police FO, Linda Kebbab, er tegenover de minister van Binnenlandse Zaken, Christophe Castaner, erop gewezen dat links-extreme onlusten te vrezen zouden zijn en dat de regering zou weigeren om op te treden tegen de chaoten, hoewel de personen en verblijfplaatsen bij de politie bekend zouden zijn.

Maar president Emmanuel Macron en zijn regering proberen blijkbaar extra chaos te verbreiden om de legitieme burgerprotesten neer te slaan en de nationale noodtoestand uit te kunnen roepen. Deze strategie is echter spelen met vuur, want de haat in de bevolking neemt steeds verder toe. Inmiddels blokkeren ambulancebestuurders de toegang tot het parlement en de taxichauffeurs rukken aan ter versterking.

Bron:
www.preussische-allgemeine.de
Door: Eva-Maria Michels

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Elite, Frankrijk, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Georganiseerde geweldsorgie

 1. Pingback: Georganiseerde geweldsorgie – Gele Hesjes | toodlessss

 2. Tineke zegt:

  Dit is natuurlijk wel wat ze willen,de elitaire graaiers,CHAOS!
  Dan creëren ze een politiestaat,en daarna een Europees leger.
  Ze hebben blijkbaar haast,de mannen aan de ”top”

  Like

 3. Henk der Niederlander zegt:

  Dat was wel te voorzien dat de scenario uitgepakt zou gaan worden.
  Macron heeft goed genoeg begrepen dat zijn positie op het spel staat, dus zal hij van de bankiers wel de opdracht gekregen hebben om alle registers open te trekken.

  Like

 4. Ruud zegt:

  De Fransen zullen met de mollen wel raad weten veronderstel ik!

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Zie mijn comment hierboven. Als het volk hier echt lucht van krijgt dan zijn Macron’s laatse dagen in het Elysee geteld en komt hij te hangen aan de bogen van de Eifeltoren.

  Like

 6. Judge zegt:

  En wat wil dat mannetje dan wel? Het leger inzetten om op de burgerbevolking te gaan schieten? Hij zou nu het nog kan naar het buitenland moeten vluchten, want hij gaat gelyncht worden! Zaterdag is de dag zijns oordeels….

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Geloof me Judge.
   Als het nodig is zet hij het leger in, want zijn opdrachtgevers zullen niet toe willen staan dat hij van zijn post gemieterd word.
   Zoals al op verschillende sites en ook hier te zien is, is het leger al in Parijs en andere grote steden aangekomen.
   Men noemt het dan wel speciale oproerpolitie maar het is gewoon het leger.
   Dit is dan ook het soort Europeesch leger wat ook Brussel voor staat dus kun je nagaan welk een toekomst Europa voor staat.
   Vroeger hadden ze in Duitsland de NSDAP die de tegenstanders van Hitler kort hielden binnenkort een Europeesche NSDAP maar dan veel beter uitgerust.

   Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  De gele hesjes contra de overheid? Dat is het beeld dat zich voor onze ogen afspeelt.
  De overheid heeft natuurlijk als taak om orde te handhaven. Dan moeten we de vraag stellen: Wie verstoort de orde? Dat is in slechts zeer geringe mate de gele hesjes. Het is een mensenrecht om te demonstreren. Van dat recht maken de gele hesjes gebruik.
  Toch wordt de orde verstoord! Door wie? Door Antifa en hooligans die gebruik maken van de drukte van de demonstratie om hun vuile spel te spelen. De overheid (politie, justitie en overige overdheidsinstellingen) heeft als taak om ONDERSCHEID te maken tussen de vreedzaam demonstrerende gele hesjes en de criminele ANTIFA en HOOLIGANS.
  Dat onderscheid maken kan ook met behulp van de gele hesjes. Het is te hopen dat die zo verstandig zijn om dit in te zien en er het nodige aan te doen. Grijp die ANTIFA en HOOLIGANS bij hun kladden en lever ze over aan de politie.
  Hoe je ANTIFA en HOOLIGANS kunt herkennen? Stenen gooiers en zogenaamde demonstranten die gekomen zijn met messen, knuppels en ander geweldsmiddelen.
  Gele hesjes, besef dat jullie met veel meer zijn dan die ANTIFA-klootzakken. Pak ze waar het kan en reken met ze af.

  Like

  • BertG. zegt:

   Waarom plaats jij nou antifa naast hooligans?
   Omdat ze dat op het journaal zo zeggen?
   Die hooligans kan jij nog wel eens nodig hebben, die staan er tenminste nog als 1 ploeg, en hebben er net zoveel belang bij dat de regering aangepakt wordt als jij.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s