Moslimbroeders in gele hesjes: “Arabische Lente” nu ook in Frankrijk?

Screenshot_168

Slogan van de Moslimbroederschap in Parijs.

(Vertaling: E.J. Bron)

Parijs – Arabische websites berichten op dit moment over de demonstraties in Frankrijk en over slogans van de Moslimbroederschap, die nu in de Franse hoofdstad zouden zijn gezien.

journalistenwatch

Het grootste deel van de “gele hesjes”-demonstranten protesteert vreedzaam en tegen president Macron. Desondanks wordt er een ander beeld geschetst. Onder de demonstranten mengen zich blijkbaar gewelddadige, uit Tunesië afkomstige demonstranten, die door verwoesting, brandstichting en plundering opvallen en de koppen in de media beheersen.

Er bestaan aanwijzingen dat het bij de relschoppers om immigranten uit landen van de “Arabische Lente”, met in de eerste plaats Tunesië, gaat, die volledig vermomd chaos verbreiden, graffiti´s spuiten die op de muren van Parijse huizen staan. In het centrum van Parijs werden nu slogans in de Arabische taal gezien: Het motto “De mensen willen de val van het regime” is in de Arabische wereld heel bekend. Het is terug te leiden tot de Egyptische Moslimbroederschap, wier doel de islamisering en de invoering van de sharia in ieder land van de wereld is, bericht de Egyptische nieuwssite “Tuniscope”.

De slogan werd voor het eerst bij de opstanden in Egypte en Tunesië gebruikt. Omdat er een groot aantal Tunesiërs en Egyptenaren in Frankrijk leeft, misbruiken radicale islamieten de landelijke demonstraties blijkbaar voor hun doelen. Op Arabische websites noemt men de protesten tegen president Macron al “de Arabische Lente”.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Elite, establishment, Eurabië, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslimbroederschap, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Parijs, provoceren, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Moslimbroeders in gele hesjes: “Arabische Lente” nu ook in Frankrijk?

 1. flo zegt:

  Ja, het wordt steeds enger……

  Like

 2. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Daar was ik al bang voor…

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Zou kunnen. Maar vergis je niet in de elite. Die kan geheime dienst agenten inzetten als provocateur die dan voor de geweld scenes zorgen in hun kielzog meenemende de linkse autonomen en de islamitische rel en geweld benden uit de zogenaamde environt sensibles. De elite heeft dan een excuus de protesten met geweld neer te slaan en gokken dat de algemene stemming die nu nog op gemiddeld 75% landelijk positief voor de gele hestjes omslaat tot benenden de 50%. De van de werkelijkheid losgezongen elite met hun EU waan en klimaatwaan zal uitzichzelf niet stoppen want inmiddels staan grote financiële belangen op het spel en ook politieke belangen en machtsverhoudingen. Dit kan alleen maar eindigen in een bloedige revolutie. Gelukkig zijn er al grote signalen dat de politie grotendeels aan de kant van het volk staat laten we hopen dat het leger dezelfde keuze maakt. helaas is het Franse leger wel al voor een groot gedeelte geïslamiseerd. We gaan spannende weken en maanden tegemoet. Waarom denk je dat de zonnenkoning graag een Europees leger wil gelijk als de achterbakse Stasi Madam.

  Geliked door 2 people

 4. A.Ruygrok zegt:

  Niet verwonderlijk toch..parasieten gedijen nu 1x des teharder en beter bij chaos en bende en we hebben er genoeg …nou ja onze.., lijders zoals.., rut , mac ,merk, jan kloot en dat timmergeval e.a. weten vast wel een oplossing …Suc6 ermee..,
  A.Ruygrok , Monster.

  Like

 5. Klaas zegt:

  Like

 6. droevige mof zegt:

  Voor Arabieren en de andere Afrikanen gaat het heel snel de verkeerde kant op wanneer de Soros-marionet wordt verdreven. Eigenlijk ligt het voor de hand dat ze voor hun machtsbehoud zullen vechten. Maar ze zullen niet slagen, want wat we in Frankrijk ervaren, is geen burgeroorlog maar een volksopstand. De kracht is te groot en de verandering lijkt van ‘hogerop’ gewild te zijn.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Het ligt zeer voor de hand dat wanneer de anarchie de straten van Parijs bereikt, dat de moslim er het bestuur overneemt. Beslist niet denkbeeldig, zo doen ze dat in haatlanden.

  Verder is het zeker zo dat links tuig WA, Fa en Antifa altijd bereid zijn om te rellen om legaal en vreedzaam demonstreren te frustreren en weet men bij Pegida zeker dat ook bromsnor bereid is te rellen, wanneer dit de regering beter uitkomt. Zo staat bromsnor in uniform en 5 minuten later is hij verkleed als AFA-tuig.

  Like

 8. Jan zegt:

  Moslims, parasieten en uitschot van divers kaliber veranderen Frankrijk in een Trumpiaans schijthuis

  Like

 9. Williaan. zegt:

  moslim helden Taliban zet prijs op hoofd Messi-fan (7)

  Like

 10. Wakkere Joost. zegt:

  Als ik zo,n arabier tegenkomt die dit probeert te hyjacken dan sla ik hem hoogst
  persoonlijk zijn kop eraf.Ze hebben hier buiten te blijven zo en zo komt al deze ellende
  door hun.En we willen er niet nog meer.
  Je ziet ze proberen zelfs hier op te parasiteren en om er beter van te worden ten kosten van de
  autochtone ons dus.Als Europa schoongeveegd word dan betekend dit dus voor hun
  opflikkerstralen.
  De koppen er af van de elite en links en de mohammedanen en communisten
  en valse kerklijders.
  Ik heb gezegd.

  Geliked door 1 persoon

 11. hslot4 zegt:

  Hebben die snipers ook nog wat vertrouwds om op te schieten lmfao

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  In Parijs is zelfs, buiten de “immigranten, vluchtelingen, asielzoekers en moslims” een veel oudere plaag opgedoken die daar iedereen bedreigd en dat zijn ratten! Er leven thans zoveel van die knaagdieren in Parijs, en ironisch genoeg OOK door toedoen van dezelfde mensen die overtollig eten overal rondgooien en wijde riolen hebben gebouwd, dat ze in staat zijn om heel Parijs ten gronde te richten naar aanleiding van dit artikel:

  Parijs kampt met enorme rattenplaag: inwoners moeten in actie komen

  Het stadsbestuur van Parijs voert dit voorjaar een bijzondere campagne. De inwoners moeten op rattenjacht. Letterlijk welteverstaan. Ze zijn onder meer verplicht rattengif te strooien en rattenvallen te zetten. Doen ze dat niet dan kunnen ze een boete van 450 euro krijgen.

  De Franse hoofdstad kampt met een ware rattenplaag. Officiële cijfers zijn er niet, maar volgens deskundigen lopen er in Parijs zo’n 3,7 miljoen ratten rond: ruim anderhalf keer zoveel als er Parijzenaars in Parijs wonen.

  Ze richten op grote schaal overal vernielingen aan als ze op zoek zijn naar eten, en ze kunnen ook ziektes verspreiden zoals bijvoorbeeld de Pest, de Ziekte van Well, Salmonellose en het Hantavirus.
  De knaagdieren lopen inmiddels gezamenlijk bij het Louvre, rennen vrolijk langs de Eiffeltoren en eten in groepjes overal uit vuilnisbakken.

  De afgelopen jaren is het probleem flink toegenomen. Dat komt vooral doordat juist méér mensen overal eten laten rondslingeren. En ratten planten zich heel snel voort: één mannetje en één vrouwtje kunnen in een jaar tijd uitgroeien tot een rattenkolonie van 5.000 beesten.

  In het noordwesten van Parijs lanceerde de lokale arrondissementsburgemeester een website waarop zijn bewoners konden melden waar ze ratten zagen. De plattegrond staat inmiddels vol met meldingen.

  “Er lopen hier ratten in alle soorten en maten op straat en ze komen zelfs onze appartementen binnen”, schreef een bewoner.

  Hulp van Nomi en Noé

  De staatssecretaris van Binnenlandse Zaken sloeg vanuit haar ambtswoning ook al alarm en liet rattenvallen zetten. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zette ruim een jaar geleden al twee katten – Nomi en Noé – in om op rattenjacht te gaan.

  In het zuidwesten van Parijs werd zelfs weer een heel nieuwe techniek toegepast: explosies. In gangenstelsels in parken is een mengsel van gassen gespoten, wat leidt tot kleine ondergrondse ontploffingen. De gangen storten in en de ratten worden er door aarde bedolven of door de explosie gedood.

  Het stadsbestuur heeft al het nodige gedaan. De afgelopen twee jaar werd 2,5 miljoen euro uitgetrokken voor preventie en bestrijding. In parken werden massaal rattenvallen gezet en er verschijnen duizenden nieuwe prullenbakken op straat, van metaal. Bij de oude vuilnisbakken weten de ratten razendsnel de plastic zak open te scheuren.

  Speciale campagne

  Nu is het de beurt aan de burgers zelf, vindt de gemeente. Dit voorjaar wordt er daarom vier maanden lang een speciale campagne gevoerd, waarbij bewoners zelf in actie moeten komen in en rond hun huizen. Vuilniscontainers moeten verplicht een deksel hebben, ventilatiekanalen moeten worden afgedekt met fijnmazig gaas en er moeten gif en vallen worden ingezet.

  Een speciale politiebrigade voert controles uit. Vorig jaar gingen de inspecteurs er ook al op uit. Toen zagen ze ratten lopen in bijna een kwart van alle bezochte gebouwen in Parijs.

  Je zou gewoon hopen dat ze daar eens de desbetreffende linkse politici, “immigranten, vluchtelingen, asielzoekers en moslims” op dezelfde manier gaan verdelgen omdat die net zo schadelijk zijn als ratten! Wat mij betreft valen de ratten dat opgenoemde menselijke ongedierte aan om hen ziek te maken, te bijten of om te verjagen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s