Vijf “jonge mannen” rammen medewerker GVB het ziekenhuis in

Screenshot_162

GVB’ er sprak “jongelui” uit Amsterdam Nieuw-West aan op zwartrijden

Vijf jonge mannen hebben een medewerker van vervoersbedrijf GVB in Amsterdam in elkaar geslagen. Ze gingen de man te lijf nadat hij hen had aangesproken op het feit dat ze op een metrostation achter hem aan door het poortje liepen, zonder in te checken. De 33-jarige GVB-medewerker moest na de mishandeling naar het ziekenhuis. Hij was op weg naar huis toen het gebeurde.

Post online

De politie heeft nog niemand opgepakt en onderzoekt onder meer camerabeelden van station De Vlugtlaan in Amsterdam Nieuw-West, waar de mishandeling woensdag aan het einde van de middag werd gepleegd. Vermoedelijk zijn de daders tussen de 16 en 20 jaar.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, Barbarisme, Censuur, Eurabië, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Marokkanen, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

45 reacties op Vijf “jonge mannen” rammen medewerker GVB het ziekenhuis in

 1. Ruud zegt:

  Zwaar straffen dit schorem. Maar ja, met onze rechters zal het wel een voorwaardelijk taakstraf worden. Misschien wel een enkelband MET sleutel………..je weet hert maar nooit.

  Geliked door 1 persoon

 2. Japio zegt:

  “Vermoedelijk zijn de daders tussen de 16 en 20 jaar” EN ALLOCHTOON !!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Deze ‘vijf jonge mannen’, lees: ‘schurftige mohammedanen’* gaan er nu eenmaal van uit dat de hele wereld van hen is.
  Alles is voor hen dus gratis, ook het openbaar vervoer.

  *Ik hoor het wel als het blanke daders zijn.

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Kunnen zij ook niks aan doen. Staat immers in de Koran. Behandel de Koran gelovigen onder alle omstandigheden met respect gebeurd je voor het moment niets. Straks als ze eenmaal in de meerderheid zijn is weer een ander hoofdstuk.

   Geliked door 1 persoon

 4. paulzwueste zegt:

  Lichtgetint tot het licht uitgaat, dan is alles zwart…

  Geliked door 4 people

 5. jack black zegt:

  EN ! Ze droegen klompen ?

  Geliked door 3 people

 6. erik zegt:

  Halsema: Dit is zóó amsterdam

  Geliked door 2 people

 7. Henk zegt:

  wellicht uitgeprocedeerde die kunnen en mogen alles doen in dit land…..

  Geliked door 3 people

 8. Henk zegt:

  een GVB medewerker zal op hele korte termijn , in dit richting afvoerputje land , minimaal pepperspray , handboeien en wapenstok moeten krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Peter zegt:

  Jongens met een Noord-Afrikaanse achtergrond wellicht ??

  Geliked door 1 persoon

 10. Claudia M. zegt:

  Dat soort “jongelui” zie ik ook regelmatig een bus instappen zonder in te checken. Ik zeg niks, ik ben een toch wel zuinig op mezelf…

  Like

  • boorzalf zegt:

   En zo denken de buschauffeurs er ook zo over.

   Like

   • annah zegt:

    ze stappen in zonder in te checken, gaan zitten …. en ik als bijna 80-jarige moet blijven staan, want de chauffeur doet zijn mond ook niet open ….

    Geliked door 1 persoon

   • Lot zegt:

    Gehoord over een buschauffeur die reed in Amersfoort, dat een grote moslimfamilie binnen liep zonder te betalen, de kinderen voorop en gingen al zitten en vader hield vol ik betaal niet. De chauffeur sloot de bus en reed naar het politiebureau 20 minuten verderop zonder te stoppen. Bij het politiebureau stond hij nog een tijdje stil en de andere passagiers konden er ook niet uit. De politie heeft de hele familie eruit gehaald. Zo kan het ook. Ik denk dat de chauffeur weigerde te vertrekken met alle passagiers er nog in, totdat de politie die mensen er eigenhandig uithaalde. En ook al zouden ze geen boete krijgen. In ieder geval is het wel afgestraft. Ze komen niet aan op de bestemming en zijn nu een paar uur kwijt ook met de politie. Dat de anderen daarvoor moeten boeten is even niet anders en het wellicht waard.

    Geliked door 2 people

   • boorzalf zegt:

    @ annah
    7 december 2018 om 14:26
    In elke bus in het openbaar vervoer zijn er stoelen met afbeeldingen op de bekleding die aangeven dat deze zitplaatsen voor oudere en zwangere vrouwen en gehandicapten zijn.
    De chauffeur moet hier op anticiperen. Hier een voorbeeld hoe ze er uit zien.

    (rechts voor stoelen met de poppetjes)

    Geliked door 1 persoon

 11. BertG. zegt:

  Ik had het al gelezen.
  Met dit soort berichten kan je een aparte site vullen, elke dag weer.
  Net zo als de dagelijkse partij aan bejaarden of andere zwakkere die beroofd worden of klappen krijgen, door dat zelfde tuig.

  Geliked door 3 people

 12. Joannes den Hollander zegt:

  Het ziet wel niet erg Nederlands uit maar het is echt de hoogste tijd om iedereen werkzaam in de dienstverlenende sector, zoals o.a. brandweerlieden, ziekentroosters en medewerkers bij het UWV en sociale dienst, standaard uit te rusten met een vuistvuurwapen naar eigen keuze. Vervolging na iemand doodgeschoten te hebben is niet nodig. Bovendien ruimt dat lekker op want het gaat tenslotte altijd om hetzelfde tuig van de richel waar niemand wakker van ligt.

  Geliked door 5 people

  • Thomasson zegt:

   @Joannes den Hollander. Net als in Zweden blijkt dat de staat letterlijk verwaarloost de veiligheid van mensen die de burgers het hardst nodig hebben. Zoals: brandweerlieden, ambulancepersoneel, mensen werkzaam bij de UWV, sociale dienst, POLITIEAGENTEN …Ja! Politieagenten, ziekenhuispersoneel. tram- en busbestuurders, treinconducteurs enz.. Zonder al deze mensen is ons leven in gevaar en geen basisdienst voor de bevolking zal functioneren. Het is helemaal geen slecht idee om sommige van deze mensen met een vuistwapen uit te rusten. Dat om hen veiligheid te garanderen. Nog beter is deze mensen met een zgn. body webcam uit te rusten. Samen met de surveillance camera’s overal en gezichtsherkenning software, kan de politie deze “jongeren” tamelijk snel pakken. Er is altijd onder hen iemand die al is “een bekende van de politie”. Als dat gebeurt en men weet tot welke etniciteit deze “jongeren’ horen, zo het de staat niet misstaan, “de jongeren” met hen hele nest uit Nederland eruit te sodemieteren. Ze hebben meestal dubbele nationaliteiten. Dus, er is hier geen sprake van statenloosheid. Bij Antillianen gaat de “jongere” naar een bajes op de Antillen en hij verblijft op de Antillen (mag ook naar Venezuela of Colombia gaan) voor de rest van zijn leven. Als zijn moeder het niet mee eens is, dan gaat zij met hem mee, samen met haar kroost van 4 of 5 verschillende vaders. De veiligheid van Nederland en haar bewoners gaat boven alles.

   Geliked door 3 people

   • Lot zegt:

    UItzetten met de hele familie, anders kunnen ze nog terugkomen en bij de familie blijven voor een bordje eten en zijn ze weer in Nederland.
    Ja mag nooit vergeten dat WIJ niet op de Nederlandse Antillen mogen wonen. Een enkeling is het gelukt om een huis te kopen, maar het scheen toen niet makkelijk te zijn op Aruba bijv. En niet in Suriname etc. Het was altijd eenrichtingsverkeer. En ook nog uit ruime landen met een overdaad aan ruimte en natuur. In Suriname hadden ze prachtige huizen kunnen bouwen voor de kleine miljoen, een land geheel met bossen 5x nederland (33000km2 zoals het werkelijk is) kunnen ze villa’s bouwen wat ze willen. Moeten ze er wel voor werken. Maar hier krijg je een afgebouwd huis en gratis eten. En nog zijn ze niet dankbaar, nooit een woord over gehoord. Hoe lang moeten wij nog werken voor de rest van de wereld? Het zelfde voor delen van Indonesie Molukken ruimte zat ook daar.
    Het is iets cynisch dat WIJ in het drukst bevolkte deel van de wereld ook nog eens immigranten moeten opnemen. Wij zijn een hoofdras, de andere rassen hoeven dit niet.
    Laten ze maar een Rome bouwen aan de Wolga die Turken, dan kunnen ze daarheen gaan en hebben ze alle ruimte voor zichzelf en Wij hebben onze ruimte zoals in Polen met onze eigen bevolking een rustig leven. Wil ik wat cultuur dan kan ik daar op vakantie gaan. En de Marokkanen moeten wat meer om hun omgeving denken dat je niet kinderen kunt blijven baren in een woestijn zoals in Egypte.

    Geliked door 1 persoon

   • Lot zegt:

    Statenloosheid mag geen excuus zijn. We hebben ruimte zat in de wereld. We kunnen makkelijk een leeg land ter beschikking stellen voor alle staatlozen in de wereld. Daar hoeven wij ons al geheel ingedeelde land en verdeelde grond niet om kwijt te raken.
    Bijvoorbeeld Kazachstan. Rusland had jaren geleden al aangeboden om de rivieren die in de bergen in het Noorden ontspringen, om te draaien artificieel, zodat een deel van de rivier ook zuidelijk gaat stromen de rest van kazachstan in.
    Dan kunnen ze net als onze voorvaderen aan het werk gaan. Wij hebben lege stukken land moeten ontginnen in gebieden die nog (of niet erg) bewoond waren. Wij hebben geen steden of huizen ingepikt. Bossen planten, landbouw, huizen bouwen, genoeg te doen.

    Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    De politie doet niets omdat ze niets MAG doen van rutte c.s.. Dus bodycam helpt niet en een vuurwapen krijgen ze niet omdat ze dat toch niet mogen gebruiken. Zelfs politieagenten zijn huiverig voor eigen vuurwapengebruik. Verruim de bevoegdheden voor de politie dan kunnen ze wat. Dit even terzijde, de huidige politieagenten worden geselecteerd op hun slaafsheid tot het opvolgen van bevelen en op hun eigenschap om zelf niet te hoeven nadenken. Lekker makkelijk. Daar wordt de bevolking de dupe van.

    Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Zonder een vuurwapen weten ze je ook wel tot zelfmoord te drijven bij het UWV.
   Totale willekeur krijg je mee te maken wanneer je daar moet wezen voor je geld.
   En jij wilt dat soort “mensen” zich nog laten verdedigen.
   Het is mijn een raadsel dat daar nog geen doden zijn gevallen door dat gedrag wat ze uitoefenen op mensen.

   Geliked door 1 persoon

 13. Steven zegt:

  Nieuw-West? …. wat denk je zelf?

  Geliked door 1 persoon

 14. Henk der Niederlander zegt:

  What ’s new.
  Dit gebeurd al jaren en er word geen ene fuck aan gedaan.
  Politie heeft geen idee wie het waren maar mijn verzekering hebben ze dat het weer eens een stelletje naffers waren.
  Ook dit personeel heeft zelf een grote schuld.
  Sodemieter de hele zooi plat totdat er werkelijke oplossingen aangedragen worden.
  Heel erg jammer voor de reizigers op dat moment, maar gebeurd er niks structureels kan dezelfde reiziger zowieso over enkele jaren niet meer met het ov reizen, dus terwille van hun eigen veiligheid moet de reiziger dan maar eens door de zure appel heen bijten

  Geliked door 3 people

 15. Eigen volk eerst zegt:

  En natúúrlijk wéér niemand opgepakt. Waren het blanke Nederlanders geweest hadden ze al in de bak gezeten en waren met naam en toenaam genoemd. Over discriminatie gesproken…

  Geliked door 5 people

 16. Peter zegt:

  Mail net als ik aan de NOS of dit jongens met een lichtgetinte huidskleur betrof,

  Geliked door 1 persoon

 17. IkBenHet zegt:

  FF serieus.
  Wélke suïcidale gek haalt het nu in z’n hoofd om 5 VIJF allochtonen op hun gedrag aan te spreken!!? Dan moet je wel héél veel zin in een ziekenhuisbezoek hebben 😦

  Geliked door 1 persoon

 18. F1802 zegt:

  Slappe, slappe, slappe overheid en handhavers hier in dit softe, zielige land. Manman.

  Geliked door 1 persoon

 19. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://tpook.nl/2018/12/06/marokkaanse-acteur-speelt-homoseksueel-marokkaanse-gemeenschap-moet-levend-gevild-en-van-20-hoog-gegooid-worden/

  Marokkaanse acteur speelt homoseksueel, Marokkaanse gemeenschap: moet levend gevild en van 20 hoog gegooid worden.

  Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Nou, die malloten maken mekaar maar af hoor! Ik zit er niet mee.

   Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Een neef van mij is psycholoog in de grote stad, en het meeste wat hij deed was homoseksuele moslim mannen behandelen. Hun vrouw wist het niet, zijn familie niet en de imam niet. De behandeling bestond eruit hoe hij moest omgaan met de wetenschap dat hij een homo was en de rest het niet wist en hoe hij daarmee leven moest. Het was ook niet de bedoeling dat iemand dat te weten kwam. Ze zijn wel westers genoeg ondertussen dat ze weten dat ze homo zijn. En de imam weten wij inmiddels die staat voor het geloof en zegt alleen maar dat het niet mag. En is niet als een dominee die een praktische oplossing zoekt of een praatpaal is en er is voor de gelovige zelf. Een imam is er niet voor de gelovige maar is een verdediger van het geloof en zal alleen de koran aan iemand citeren. Daar heb je dus niet veel aan. Het is maar goed voor deze jongens dat ze in zo een fijn land wonen als Nederland, waar je zoveel dingen hebt, zoals psychologen, openbaar vervoer etc etc, speeltuinen, theaters, stadions, cinema, pretpark, waterpark, schaatsstadion, sportvelden, fietspaden natuurgebieden, eindeloos soorten sporten, eindeloos soorten spellen, zangkoren, museums,
   Daar kun je hooguit een cinema vinden en dan heb je het wel, de museums zijn oude moskeeen,

   Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    zonde van de centen om mohammedaanse homo’s te behandelen. Geef ze een geit kunnen lekker hun gang gaan.

    Like

   • Eigen volk eerst zegt:

    Nee geen geiten. Waarom moeten dieren boeten omdat de moslimhomo’s niet uit de kast durven komen? Dan maar geen familie die ze toch niet accepteren. Familie is ook niet alles en helemaal niet in dit soort gevallen.

    Like

 20. boorzalf zegt:

  En over een maand of zes komt het bij opsporing verzocht. Iedereen is het allang weer vergeten, met vage donkere beelden wordt er weer opgeroepen of u de daders herkent.

  Like

 21. Judge zegt:

  Gewoon gratis laten meerijden hoor! Maar dan wel met enkelbandjes vastgebonden aan de bumper van het openbaar vervooer. Bus, trein, metro, maakt niet uit, werkt zeer preventief.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s