Almere: PVV met gele hesjes solidair met “Gilets Jaunes”

Screenshot_176

De volledige fractie van de PVV in Almere (foto) droeg aan het begin van de raadsvergadering donderdagavond gele hesjes uit solidariteit met Franse betogers. De ‘Gilets Jaunes’ demonstreren al een tijd tegen de hoge kosten van hun levensonderhoud in het algemeen en verhoging van de brandstofaccijns in het bijzonder. 

Burgemeester Franc Weerwind vond het in eerste instantie niet goed dat de gele hesjes werden gedragen. Uitingen van protest zijn volgens de reglementen van de gemeenteraad niet toegestaan. De PVV weigerde de hesjes uit te doen waarop een discussie in de gemeenteraad ontstond. Een aantal partijen steunde de burgemeester, andere partijen vonden het dragen van de hesjes geen probleem.

Burgemeester Weerwind besloot de gele hesjes toe te staan. Wel wil hij binnenkort met de gemeenteraad in gesprek over wat wel en niet is toegestaan tijdens de raadsvergadering.

Bron:
www.omroepflevoland.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, PVV, Verzet. Bookmark de permalink .

8 reacties op Almere: PVV met gele hesjes solidair met “Gilets Jaunes”

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Gele hesjes zijn het teken dat de basis van de bevolking zich tegen de ELITE keert. Jammer genoeg is de Nederlander in het bijzonder en de West Europeaan in het algemeen huiverig om zich politiek te binden. Het percentage van de bevolking dat op enigerlei wijze een binding met een politieke partij heeft is ongeveer 2%. Belachelijk laag. Dat gemis wordt nu opgevuld door de GELE HESJES! Join the club zou ik willen zeggen. Vrijwel iedereen heeft er een, zoniet schaf er zo snel mogelijk een aan. We zullen zeer binnenkort onze betrokkenheid moeten tonen. Ook U (jij).

  Geliked door 2 people

 2. ruud beijer zegt:

  Ja een groot gevaar die gele hesjes.Liever de islam en de asielparasieten. Allemaal lieve mensen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Solidariteit wereldwijd

  Like

 4. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/12/geert-wilders-over-zijn-proces-openbaar-ministerie-zijn-de-handlangers-van-rutte-nederland-is-corrupt/

  Geert Wilders over zijn proces: ‘Openbaar ministerie zijn de handlangers van Rutte, Nederland is corrupt!’

  Terwijl Geert Wilders in een gepantserde wagen naar de ‘bunker’-rechtszaal in Schiphol rijdt, geeft de PVV-leider nog even zijn ongezouten commentaar op de stand van de rechtsstaat. Hij noemt het Openbaar Ministerie “de handlangers van premier Rutte” en voegt daar aan toe dat Nederland “corrupt is.”

  Geliked door 1 persoon

 5. r.v.marlr zegt:

  goed werk en weg met die plavloerse elite die niets met de Nederlanders te maken wil hebben

  Geliked door 2 people

 6. Elisah zegt:

  Gaat nergens over…
  https://tpo.nl/2018/12/07/freaky-politie-maastricht-brengt-huisbezoek-aan-twitteraar-vanwege-gele-hesjes-waar-hij-niet-over-twitterde/

  Freaky – Politie Maastricht brengt huisbezoek aan Twitteraar vanwege gele hesjes (Waar hij niet over twitterde)
  ‘Aanleiding was een mogelijke bedreigende situatie’

  Bericht bij de collega’s van Geenstijl. De politie zou vrijdag ‘een inval’ hebben gedaan bij een Twitteraar uit Maastricht. Aanleiding: een tweet over het fenomeen van de gele hesjes. U moet het maar even lezen. Het gaat in ieder geval om deze tweet van zaterdagnacht 1 december van ene Jules Verbraak:

  Like

 7. ruud beijer zegt:

  Helaas wonen er in Almere heel veel huichelaars en wegkijkers. Ze vinden de islam en de asielparasieten geweldig. Zo geweldig dat ze het niet erg vinden dat statushouders(lees asielparasieten)binnen een jaar een woning hebben met alles erop en eraan
  En allemaal gratis. De meeste Almeerders vinden dit fantastisch.Ook de Floriade vinden de Almeerse huichelaars fantastisch. Zij betalen graag mee aan de 50 miljoen euro die de Floriade gaat kosten. Ik hoop dat de huichelaars en wegkijkers in Almere flink last ervan krijgen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s