VIDEO: Marine Le Pen over het migratiepact

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, gezond realisme, Marine Le Pen, Rassemblement National. Bookmark de permalink .

27 reacties op VIDEO: Marine Le Pen over het migratiepact

 1. Ronald B zegt:

  Deze vrouw MOET president van Frankrijk worden…..had allang gemoeten, trouwens, maar het belachelijke kiessysteem daar, beschermt altijd de linkse elite!!! Jammer dat de Fransen niet hebben gezien dat Macron voor de elite en buitenlands volk was……ik hoop dat Marine le Pen wordt verkozen tot president van Frankrijk!!!

  Geliked door 7 people

 2. AEZ zegt:

  Het migratie-pact…Een wurggreep vr de regerende landsverraders!!! Zij hebben hun grafkuil (letterlijk, of figuurlijk) al gegraven.
  Gedoemd om te falen, met alle nare gevlgn vandien. Wie het laatst lacht, schatert het hardst…En dat zijn wij, de wakkere burgers!!! “De oh zo gehate REALISTEN”.

  Like

 3. edwin vissers zegt:

  Moord op Cornelis and Johan de Witt, Den Haag, 20 augustus 1672. Lambert Bos: Schauplatz des Krieges.,we komen de eraan Rutte ,jij vieze satanische Hell hond .

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Dat “lively-debate” in the Netherlands was wellicht Sarcastisch bedoeld ?

  Like

 5. Hovawart zegt:

  De Ultra-Linksche-Looney-Brigade staat al jaren onder toezicht van de (inter)nationale veiligheidsdiensten, de Extreem-Rechtse-Brigade word al jaren gedemoniseerd, maar wie heeft er rekening mee gehouden, en heeft het zó ver laten komen dat er ‘gewone’ burgers zonder extreem gedachtengoed of Noord-Koreaanse sympathieën een Geel Vestje zouden aantrekken om de straat op te gaan om te protesteren tegen het uitmelken en ontbinden van onze westerse maatschappij.
  Ik kan alleen maar hopen dat wij in Europa spoedig van het huidige Trotskisme af zullen zijn en er voor gaan zorgen dat de Communisten (GL) nooit meer in het pluche zullen komen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Henk.V zegt:

  Ik zou willen dat ELKE partij in onze Tweede Kamer die het onheil van Marrakesh over ons over ons afriepen VERPLICHT deze toespraak zouden beluisteren een aantal keren achter elkaar, totdat het kwartje in bij deze ONWETENDE lieden volledig valt.
  NIEMAND van de voorstanders had volledig door waarover dit verdrag precies over gaat.. Uit verschillende hoek hoorde je in de Kamer beschouwingen dat ”er vragen blijven” (….) , maar niettemin stemde men voor. Men stemt dus voor iets wat niet duidelijk is

  Globaal denken , belangrijke details over het hoofd zien en dan toch gaan stemmen. Ziedaar het zelf bewerkstelligde onbenul van de Nederlandse politiek…
  En hoe komt dat? Het ligt zo allemachtig simpel! Wie de islamisering blijft omhelzen, omhelst de groeiende invloed van islam, die de westerse cultuur wil ONDERWERPEN en het Joods-christelijke , humanistische karakter van ons land en onze cultuur en vrijheid wil vervangen door een islamitische manier van leven. Onze politiek correcte elite heeft haar eigen denkvermogen ”verdobbeld” in ruil voor een illusie.

  Dit thema is hier vaak aan de orde geweest.

  Het groeiende onbenul in het hedendaagse politieke bedrijf en het afnemende vermogen tot het doorzien van processen in de politiek laat zien dat vasthouden aan de geschifte politiek correct te ideologie regelrecht naar aftakeling van het gezonde verstand voert..

  In ”Marrakesh” staat onder meer dat wij toe moeten naar een toestand waarin in samenlevingen alle culturen naast elkaar blijven bestaan ,die hun eigen identiteit volop mogen beleven.

  Zullen we ons eens gaan verdiepen wat zoiets voor ONZE RECHTSPRAAK zou betekenen? In de praktijk zullen ONZE rechtsopvattingen niet meer geldend zijn in de parallelwereld van de moslims die onder ons verkeren. kindermisbruik is strafbaar in onze rechtspraak. In de islam wordt aan seks met kinderen veel meer ruimte gegeven, net als aan alle vormen van misbruik, fysieke beschadigingen , gevangenhouding, gedwongen uithuwelijking, kinderhuwelijken of onderdrukking van vrouwen, of zelfs ombrengen van vrouwen als ”de eer van de familie” in het geding is..

  Op dit alles zullen onze wetten geen greep meer hebben. Er zal geen dominante cultuur meer bestaan, GEEN WET DIE VOOR IEDER GELDT..

  De stompzinnigen in de Tweede Kamer stemden voor ONGEBREIDELDE WETTELOOSHEID, voor de wetten van de jungle die gaan heersen in wat eens ONS land was , voor toename van Jodenhaat, voor onvrijheid van blanken vrouwen en meisjes, voor toenemende onveiligheid voor weerloze ouderen onder ons.

  Het is politiek bezien na twaalven, maar het voornemen om ons blijvend te ontdoen van kwaadaardige elites moet meer en meer gemeengoed worden onder de burgers,
  Dat lijkt onmogelijk, maar onze intentie moet sterker en sterker worden.
  Wij bevinden ons in een tijdperk van ultieme kwaadaardigheid, maar gelijktijdig zien wij meer en meer vormen van verzet ontstaan in Europa.
  Soms is ”een kleine vonk” al voldoende , ook hier in Nederland.
  Ik zal mijn verzet nooit opgeven..

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Henk.V 7 december 2018 om 14:11

   Het groeiende onbenul in het hedendaagse politieke bedrijf

   Onbenul?

   ons blijvend te ontdoen van kwaadaardige elites

   Kwaadaardige elites! Ja, dát is de juiste benaming!

   Like

 7. ruud beijer zegt:

  Viva Marine Le Pen

  Like

 8. duinsnip zegt:

  Iedereen zal nu wel begrijpen waarom er nu ineens zoveel ophef is over die tienduizenden mensen die permanent op vakantieparken wonen? Eigenlijk geen probleem met de huidige woning tekorten, maar dat die moeten nu er af. Ik weet al wie er in gaan komen, u ook?

  Geliked door 3 people

 9. Aegolius cs zegt:

  Marine Le Pen zegt als politieke minderheid wat wij willen horen. Ik geef de “gele hesjes” meer kans binnen de toekomende tijd voor verandering. En als Marine Le Pen de “hesjes” mocht steunen en het zal hen niet lukken……. zijn haar dagen geteld.
  Zo ernstig is het!

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Wij moeten blij zijn dat Marine Le Pen ons help de ogen te openen. Zij brengt hier paragrafen , die duidelijk wijzen op de ware toedracht van het Marrakesh Verdrag. Gisteren nog op de Duitse Journaal zag men een van de ministers zeggen …Ja! Maar het verdrag is vrijblijvend!…Het heeft niet veel betekenis voor ons ..Wij blijven een soeverein land met eigen wetgeving en regels. Hij heeft precies dezelfe worden gebruikt als Rutte en consorten. Men kan direct afleiden dat hier handelt het om een collectieve leugen. Men moet ons in slaap sussen. Domme mensen zijn niet capabel dat te begrijpen. Het is ook duidelijk dat deze mensen schijten kleuren van angst. Zij zien hoe hen vriend Macron in de problemen zit.

  Hier paar commentaren over de speech van Marine le Pen:
  a) Those who promote it driven as they are by a globalist ideology en , have a pointless ambition: Dat is niet helemaal waar. Degenen die deze ideology promoten, zijn meestal mensen in sleutelposities and zij worden er uitstekend voor betaald.
  b) Migration has been part of human experience since the beginning of human history and we acknowledge that: Migration have been part of human experience : Dat is waar. Maar excessive en massale migratie had een fatale impact op het ontvangende land. Precies voor deze reden heeft het Romeinse Rijk gevallen. De Romeinse leger kon de zwermen van migranten niet tegenhouden.
  c) In that context of Global World they (the immigrants) bring prosperity, innovation and development: Kunnen de Globalisten s.v.p. ons precies uitleggen wat voor rijkdom, innovatie en ontwikkeling zouden de zwermen van analfabeten uit Islamitische landen en Afrika brengen? Natuurlijk behalve het excessieve handel in verdovende middelen, straatroof, inbraak. Niet te spreken over angstaanjagende hoeveelheid van moorden, verkrachtingen, kannibalisme, en islamitische terreur? Waar zouden kannibalen en analfabeten werken? Bij TNO? ASML?
  d) The enforced pillaging of the host countries: Ja! De plundering van de gastlanden zal zeker gebeuren. Maar wie zouden de gastlanden zijn? Saudi Arabie? Qatar of een andere Emirat? Marokko? Een van de Afrikaanse landen? Nee! Het gastland zal een christelijk blank land zijn.
  f) The institutionalisation of parallel communities via the
  e) institutionalisation of diasporas. Vertaal het in een woord: Islamisatie
  f) ) Pro-migrant propaganda and the criminalisation of those who would oppose immigration: Dit paragraaf laat duidelijk zien hoe de smerige vingers van de globalisten met hen Kalergi-Plan werken. Zij zijn van plan brute maatregelen te nemen tegen iedereen die hen bevelen zal niet volgen.

  Like

 11. Mary zegt:

  Goed dat ze de Fransen nog even voorhoud wat het nu werkelijk inhoud, wij hebben Rutte die zo veel mogelijk probeert de zaken stil te houden en als dat niet lukt door de PVV die luid aan de bel trek dan maar liegen en onzin verkondigen over inlegvelletjes die niets inhouden, het al oude verhaaltje van de volksverrader die willens en wetens Nederland en zijn volk koste wat het kost overlevert aan de hel van de NWO.

  Like

 12. Marc zegt:

  Het enige beeld wat mij bij het pact van Marekkesh als voorstelling naar voren komt is dat van alle westerse leiders en hun voltallige regering en parlementen met voorstanders in rij opgesteld met als doel hun executiepeloton van aangezicht tot aangezicht te aanschouwen.

  Een dieper verraad door een politicus, van welk statuur of signatuur dan ook, is niet te bedenken.

  Met uitzondering wellicht van hen, die van het willens en wetens mobiliseren van de eigen bevolking voor volstrekt nutteloze oorlogen, zoals Hitler en de leiders van WO I deden.

  Geliked door 1 persoon

 13. Elisah zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/12/noodkreet-van-belgische-staatssecretaris-theo-francken-activistische-rechters-zullen-marrakesh-afdwingen/

  Noodkreet van Belgische staatssecretaris Theo Francken: ‘Activistische rechters zullen Marrakesh afdwingen!’

  Like

 14. Cleo zegt:

  Deze vrouw staat meer haar mannetje dan die lafhartige, nichterige Rutte die bij voor hem lastig te verdedigen onderwerpen altijd ‘Jokers’ inzet, ofwel van zijn eigen clubje (Klaas de Joker), ofwel van zijn ‘partners in crime’ (Jetten dd robotpop, met zeer beperkte teksten; Van Toorenburg de Joker; Segers de Joker en Bruins de Joker)

  Like

 15. Harry zegt:

  Die enge nieuwe D66 robot ging ook heel hartstochtelijk vóór het pact zitten lobbyen .
  Hebben ze die griezel ook al bij de Bilderbergbende geïntroduceerd ?
  Of is die Jetten van zichzelf zo gek ?

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Harry 7 december 2018 om 17:12

   Jetje! 👿
   Had je hem vandaag op de radio moeten horen over de klimaatgekte.
   Hij zag elektrische vliegtuigen wel zitten, meende ik te hebben begrepen.
   Ik was te kwaad om zijn gezwets aandachtig te beluisteren.
   Alleen al het arrogante, betweterige toontje van die opgepoetste buikspreekpop is onuitstaanbaar.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Hij is zo’n “tiep” die denkt dat er in een accu Water zit en dat je met ’n paar akkuutjes zoíets dat tonnen weegt wel de lucht in krijgt.
    Heb hem niet gehoord, maar wat zo,n Ingenieur als Samson verkondigt, vind ik eigenlijk erger.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ delamontagne 7 december 2018 om 19:29

    En dan onderweg, boven de Atlantische Oceaan, even opladen.

    Like

  • Wachteres zegt:

   https://www.dtvuden.nl/ouders-rob-jetten-je-kan-wel-raden-waar-wij-tegenwoordig-op-stemmen/content/item?1103633

   Zijn papa en mama stemmen in elk geval op hem, @Harry.

   Iets wat ik niet zou doen als mijn zoon bij D66 ging. Ik zou hem onterven.

   Mijn verstandige zoon was actief voor UKIP.

   Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Harry. De kleine robot stinkertje van D66 is zeer ver van de Bilderberg bende. Jij kan hem vergelijken met een Wanna be a Star dat gaat naar Hollywood met de hoop daar ooit iets te worden. Maar hij wordt echt niks! Het is een aardige jongen, maar daar is ook alles mee gezegd.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s