Brief aan de 10 december moordenaars van Europa

Screenshot_194

(Door: “bozeoudeman”)

Hallo zwarte Afrikaanse dwazen, islamitische idioten en met hen heulende blanke geldgeile of enkel hersengestoorde schooiers en collaborateurs. Een verzorgingsstaat met een sociaal vangnet maakt straks plaats voor de keiharde wereld waarin enkel het recht van de sterkste geldt, met dank aan veel groot-kapitalisten in samenwerking met socialisten, of beter gezegd, zogenaamde socialisten, die in werkelijkheid wolven zijn die zich voordoen als schapen. 

Reactionaire schooiers hebben links overgenomen voor hun agenda vol eigenbelang en tomeloze hebzucht, schurken als Obama, als Clinton en Blair. Alle drie schoften die met eigen heil bezig zijn. Vuile oplichters om van te kotsen. Ondanks dat blijft een meute achter die mooi pratende predikers aanhobbelen.

De meute blijft nog geloven in hun mooie praatjes en volgt de vele door de wolven ingehuurde fluitspelers richting afgrond, ook uw en mijn afgrond. Er lijkt dus geen andere keuze dan de strijd aangaan met dwazen die niet willen luisteren, zien, noch horen. Oorlog staat helaas voor de deur als wij als vrije mensen wensen te overleven.

Een strijd die ongelijk zal zijn. Grote delen van de media en de academische wereld zijn via corruptie en hebzucht in handen van een politieke roversbende die hoofdkwartieren heeft in New York, Berlijn en Brussel. Ook de sociale media, de nieuwe media, veel multinationale bedrijven en oude religies lopen in ganzenpas met een totaal gestoorde islam mee. Er lijkt geen weg terug te zijn.

Het wachten is dus op de komende aanvallen door islamieten en zwarte Afrikanen op ons Europa. De Europese overlevenden van die aanvallen zullen zich hierna hergroeperen om zich te trainen om hun continent terug te veroveren op de barbaarse aanvallers uit zwart Afrika en de islamwereld.

Als dat niet mogelijk blijkt, zal de hele wereld via gerichte kernbombardementen worden opgeblazen. Als Europeanen hun continent moeten prijsgeven aan bloeddorstige barbaren, dan verliezen die barbaren zonder verstand en hun hebzuchtige blanke meesters zelf ook.

Nooit zullen de Europeanen vrijwillig slaven worden van een demonische dictatuur. Dan liever met z’n allen, net als Van Speijk, de lucht in! Wij dood, dan jullie ook! Hierbij beloofd, hersenloze stukken onbenul, blijf waar je bent in je Afrika, dan kunnen we allemaal doorgaan met leven.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Genocide, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

23 reacties op Brief aan de 10 december moordenaars van Europa

 1. Republikein zegt:

  Zo is het, geen Mau Mau hier, opzouten.

  Geliked door 2 people

 2. jack black zegt:

  Het ontwapenen van de eenvoudige burgers heeft systeem !
  Want intussen worden de links radikalen, wapens verzorgt !
  NOCH kunnen we het onder kontrolle krijgen ! NOCH !

  Geliked door 1 persoon

 3. Frauke zegt:

  Bloeddorstige achterlijkheden terug naar je apenland.

  Geliked door 4 people

 4. fleckie zegt:

  Nog ‘ heel even’ wachten,: MEN. .is nog niet helemaal zover, dat MEN. zich eventueel kan vestigen op. MARS?! ( als HIER! Op DEZE PLANEET, de hel, ( LETTERLIJK!) losbarst!

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Het is te hopen dat de met hen heulende blanke geldgeile of enkel hersengestoorde schooiers en collaborateurs als eersten door hen afgeslacht zullen worden !

  Geliked door 4 people

 6. ruud beijer zegt:

  Was het maar waar
  Alleen op deze site zitten gelijk gestemden. Buiten deze site zitten de meeste wegkijkers en huichelaars in Nederland. Het is al veels te laat!!!

  Geliked door 2 people

 7. Bob Fleumer zegt:

  Ons Nederlandse schip van staat vaart met een onbevoegde kapitein die zelf niets weet van navigatie en ook de bestemming kent hij niet, ik denk dat hij zelf ook de onzin die hij uitkraamt niet
  hoort anders zou hij zich in de kelder van het torentje op knopen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Judge zegt:

  Als tegenhanger van indringers stel ik uitdrijvers. Het tuig is langzaam binnen gedrongen dus zullen ze langzaam uitgedreven moeten worden. Begin maar eens met al het halal voedsel te besmettenen overal waar een halve maan op staat voor verkoop ongeschikt te maken. Steek wandelende tenten gewoon in brand. Gooi brandbommen in huizen met krulletters. Haal overal in ziekenhuizen arabische tekst en uitleg van de muren. Rook ze uit, gebruik zoutzuur, steek hun banden lek en verbrand ieder golfje GTI. Laten we ons in groepsverband bewapenen en willekeurige getinte teringlijers naar een andere wereld prikken. Laten WIJ er eens voor zorgen dat ZIJ angst krijgen. En dat ONS grondgebied voor moslims gaan veranderen in NO GO area’s worden….!!! Als ratten dienen te verdwijnen is alles volgens ONZE wetten geoorloofd.

  Geliked door 1 persoon

 9. Blaffertje zegt:

  Uit mijn hart gegrepen “bozeoudeman”.
  Chapeau.

  Geliked door 1 persoon

 10. Ruud zegt:

  De zich aftekenende contouren voorspellen inderdaad de weg naar de hel. Sorry kleinkinderen!

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Er is nog hoop.
  Misschien is de ‘socialist’ zo barmhartig om ons de ‘Pil van Drion’ te verstrekken voordat de imbeciele mohammedaan ons afslacht.
  Dat zal de ‘socialist’ ons toch wel gunnen alvorens naar zijn veilige paradijselijke oord elders te vluchten?

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Het moet op 10 December wettelijk mogelijk zijn om politici die het Marrakesh-pact ondertekenen, direct als verantwoordelijken te dagen en strafrechtelijk te vervolgen, als er door een immigrant binnen een EU-lidstaat een misdrijf word gepleegd. Deze politieke verantwoordelijkheid is een logisch gevolg van het akkoord dat men ratificeert……..zonder het gebruikelijke excuus van falende bestuurders “Met de kennis van nu” te hoeven gebruiken, of zoals de Duitsers zeiden “Wir haben es nicht gewußt, Wir haben es nicht gewußt, Wir haben es nicht gewußt ”, steeds maar weer. We wisten het niet………ook zij luisterde niet.

  Geliked door 1 persoon

 13. Die verdomde z.g. elite wil alleen maar burgeroorlog , en chaos creeeren voor hun eigen macht en gewin

  Het is simpel gewoon weer een stuk uitvoer van AGENDA 21, lees dit maar eens ; https://burgelijkongehoorzaam.wordpress.com/2014/08/09/dit-is-het-duistere-plan-van-de-illuminati/

  Like

 14. Al die politici zijn gewoon een speler in de NWO poppenkast , ook die Wilders is er 1, ze verrijken zich zelf flikken van alles,en als het er op aankomt hebben jullie ze lekker zelf GEKOZEN,en blanco volmachte voor het smerige spel gegeven,ik stem helemaal NIETmeer stuur een dikke vette kennisgeving aan de verzender van het vodje op dat ik me niet schuldig mag maken aan misdaad in vereniging, ook niet middels vertegenwoordigers , en stel dat IK mijn eigen vertegenwoordiger ben ,en blijf zo lang ik leef, en me ook niet geroepen voelme te laten knechten door de vertegenwoordigers van andere mensen !

  Like

  • ruud beijer zegt:

   Het is ronduit stom om niet te gaan stemmen. Zeker met die flauwekulredenatie..Wilders van de PVV offert zijn leven op voor ons land. Het zijn de wegkijkers met een mening die niet stemmen.

   Like

 15. Mensen STEM helemaal NIET meer, als je stemt,stem je niks anders als in met “HET ? HUN SYSTEEM” slecchts ca. 345.000 lieden maken de dienst uit over meer dan 17.000.000 mensen !

  https://burgelijkongehoorzaam.wordpress.com/2016/07/23/wakker-worden-alsjeblieft/

  Like

 16. Wakkere Joost zegt:

  Reactionaire schooiers hebben links overgenomen voor hun agenda vol eigenbelang en tomeloze hebzucht
  Dacht het niet he! het is links en die is niet overgenomen het is het programma wat ze
  volgen.Eerst spelen ze het zo en dan zo en nu zo als het nu gaat. Kom nou toch!
  linkse zijn altijd al ratten geweest.En het is nu tijd om alles kapot te maken weg met
  de gezinsnormen.Ja communisten he! En waar leid dit toe mmmmm!?

  Like

 17. kampersrene zegt:

  Ze zijn die ballonekes tekst vergeten.. boven zijn hoofd….””.waar is ergens dat bureel voor leefloon ..en het moet de moeite zijn.. om goed te kunnen leven….zoniet…ik heb iets bij om die man te overtuigen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s