Waarom wordt de “Aquarius” opgegeven?

Screenshot_215

(Vertaling: E.J. Bron)

Tegenstrijdige argumentatie bij private NGO´s

 Artsen zonder Grenzen en SOS Méditerranée willen hun schip de “Aquarius” (foto) opgeven wegens “politieke aanvallen”, maakten de beide organisaties bekend. Tegenstrijdig is dat ze met een nieuw schip zo snel mogelijk weer acties in de Middellandse Zee willen uitvoeren “om migranten te redden”, zoals de “Welt” schrijft.  

PI News (2)

Begrijpelijke redenen, bijvoorbeeld van technische aard, waarom de Aquarius opgegeven werd, zijn niet bekend. Aan de beslissing zou “een serie doelgerichte politieke aanvallen op het levens reddende werk van de hulporganisatie” voorafgegaan zijn, deelde de organisatie in Berlijn slechts mee. Blijkbaar is er echter genoeg geld voorhanden om een nieuw schip aan te schaffen. The show must go on.

Het is eveneens verbazingwekkend dat er sinds kort niet meer gesproken en geschreven wordt van “vluchtelingen” of “gevallen van redding op zee”, maar van “migranten”. Uit de vergelijkende cijfers van UNHCR en IOM was bekend geworden dat het aantal verdronken en vermiste personen in 2018 duidelijk verminderd was, nadat vooral Italië de havens van zijn land grotendeels had gesloten voor de NGO-schepen. Daardoor werd duidelijk: Private redding op zee is een pullfactor voor vluchtende mensen. Aanbod creëert vraag.

De Aquarius-exploitanten zijn ondertussen niet zuinig met sterke taal: “We hebben het hoogtepunt van de criminalisering van humanitaire hulp op zee bereikt.”

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Barbarisme, Criminaliteit, demoniseren, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamofilie, Italië, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, NGO´s, nieuw fascisme, provoceren, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

26 reacties op Waarom wordt de “Aquarius” opgegeven?

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Ik stel voor om alle hulpschepen van de NOG’s te torpederen. Weg ermee en weg met de l;iden die deze schepen bemannen.

  Liked by 5 people

  • Harry zegt:

   Precies scherpschutter ,
   En je zult zien dat als je er drie lek schiet , dat ze dan ineens allemaal verdwijnen .

   Jammer dat we zo machteloos zijn om er wat tegen te doen , slechts een ferme regering kan en durft wat .
   En daar hebben weer veel te weinig van !
   Hulde voor de Italianen .

   Liked by 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   scherpschutter1943.Inderdaad, het zijn zwaar criminele mensensmokkelaars en ze brengen de europeese bevolking in levensgevaar met het uitschot wat ze vervoeren.Het overgrote deel wat ze transporteren bestaat uit parasieten,dieven,plunderaars,terroristen,moordenaars,verkrachters en pedofielen.En dan heb ik het nog niet eens over de gevaarlijke ziektes wat dit genetisch afval meebrengt.

   Liked by 1 persoon

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Het schip wat er nu komt zal dus waarschijnlijk groter worden zodat ze nog meer parasieten binnen kunnen brengen.
  Ben even aan het denken hoe Ik dat meer wereldkundig kan gaan maken.

  Liked by 2 people

 3. kampersrene zegt:

  Zogezegde fluchtelingen worden gered maar straks verzuipen wij onder een tsunami van slammers en jungle negers…Die sukkelaars krijgen een leefloon , al de sociale voordelen , woning en “gratische medische verzorging ” en wij onze kl….maar afdraaien om heel dat reizend circus te onderhouden …..dan zijn onze “pracht” politiekers verwonderd dat er protesten zijn …..maar het slechts een begin …….

  Liked by 1 persoon

 4. Claudia M. zegt:

  Over de criminalisering van Europa zullen we het dan maar niet hebben, dat bereikt namelijk ook een hoogtepunt?

  Het overgrote deel van deze “vluchtelingen” komen aan de onderkant van de onderkant van de maatschappij terecht. Het gevolg laat zich raden, want de meeste hebben geen enkele relevante opleiding maar wel een heel hoog bling-bling gehalte en dat kunnen ze nu net niet betalen.

  Lekkere redding! Daar zit je dan zes hoog achter levenslang in een bijstandsuitkering. Door ons betaalt, maar ook hier komt een keer een eind aan!

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Claudia M.Ze worden binnengehaald om de europeese bevolking te terroriseren en af te slachten.Dit is decennia geleden al gepland door de “satanische” elite,90 % van de wereldbevolking moet uitgemoord worden diegene die overblijven dienen als slaven voor de elite en hun new world order.

   Liked by 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Claudia M, waar komt een keer een eind aan? Aan de uitkering of degenen die deze genieten.? Om aan beide een einde te maken moet er wel meer dan drastisch worden opgetreden want praten helpt niet en onze regeerders (of wat daarvoor doorgat), zijn doof voor argumenten uit de samenleving en zijn alla merkel, alleen met zichzelf bezig en met hun toekomstige baantjes. Jammer voor hen ze zullen eindigen zoals Mussolini, hangend aan een lichtmast.

   Like

 5. ruud beijer zegt:

  Wedden dat de Nederlanders weer veel geven aan artsen zonder grenzen?Van mij geen stuiver dat stelletje Nederlandse verraders. Verzuip maar op zee!!!

  Liked by 3 people

  • Peter zegt:

   Verzuipen op zee van “hulpverleners “?
   Dat ook weer niet.
   Wel stoppen met redden want alle idioten die aan boord stappen van gammele bootjes zijn
   zelf verantwoordelijk voor hun onbezonnen daad

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @ruud beijer, van mij hebben ze nog nooit een cent gehad en een paar maanden geleden stond er zo’n hele jonge linkse muts voor mijn deur om te bedelen voor artsen zonder grenzen, en heb ik haar verteld dat ik geen geld geef aan mensenhandelaren. Ze herhaalde het woord “mensenhandelaren” als vraag en ik zei “ja, mensenhandelaren”.

   Ik hoop dat mijn woorden er voor hebben gezorgd dat ze zich eens verdiept in wat artsen zonder grenzen werkelijk doet.

   Like

 6. koosv8 zegt:

  Is er nou helemaal geen rechtse miljardair die een klein oorlogsbodempje kan doneren.

  Liked by 1 persoon

 7. fleckie zegt:

  Tsja, zolang er nog ‘sufferds’ zijn die de ‘bedelacties’ op t.v. Geldelijk! steunen, blijven die A.z.GR. EN. ANDEREN ook met HUN. acties doorgaan! ( wie weet welke. GROTE!!! .(misdadige/ duivelse ORGANISATIES er nog meer achter zitten, behalve die ‘zogenaamde. AMERIKAANSE’. organisatie.( MEN. Heeft dan WEL een mooi. ‘BAANTJE’ bij zo’n ‘bedrijf, EN …..BEHEER over binnenkomende ‘GELDSTROMEN,!!*~*~*~*~*~

  Liked by 1 persoon

 8. Gerrit zegt:

  Verbaast me niks dat het schip is gefinancierd door de eu. Onze centen.

  Liked by 2 people

 9. Peter zegt:

  Oproep aan allen !
  Geef ook jullie mening aan vrienden/ kennissen/ familieleden door.
  Als niemand meer geld geeft aan Artsen zonder grenzen en Defence for children is het over en uit met dit soort overbodige organisaties,
  Er zij genoeg andere liefdadigheidsorganisaties die wel goed werk verrichten en er geen verborgen politieke agenda op na houden.

  Like

  • BertG. zegt:

   Denk je zelf niet dat ze via jouw belasting subsidie krijgen.

   En noem mij dan maar eens een liefdadigheidsorganisatie op, die zonder eigen belang ergens goed werk levert, zonder verborgen agenda.

   Liked by 2 people

   • BertG. zegt:

    Zelfs bij het leger des heils of de dierenbescherming gaan ze met aanzienlijk salaris naar huis aan het eind van de maand.
    De enige die het zonder eigen belang doen, zijn degene die ze gevonden hebben om een collectebus in hun handen te douwen om de deuren af te lopen.

    Like

   • BertG. zegt:

    1 kan ik er op noemen die belangeloos werkt, stichting AAP.
    De baas daar gaat met een normaal salaris naar huis, iets van 35.000 euro per jaar.
    Ik dacht dat ie daarmee helemaal onder aan de lijst staat van goede doelen en beloningen.

    Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Je vergeet 1 ding Peter. De minister die daarover gaat doneert zoveel belastinggeld aan dit soort gajes dat die er ruim van kunnen leven en een nieuwe boot kopen. Alleen de minister houdt dat stil om rumoer hierover te voorkomen. Zo werden er ,ook stiekum ,militaire uitrusting en terreinwagens gegeven aan terroristen ( die zelfs als terrorist als te boek stonden). Dat werd ook stil gehouden, zowel in het parlement als bij buitenlandse zaken. Dat werd allemaal in de achterkamertjes bekokstoofd door die linkse smeerpijpen/volksverlakkers op de ministeries. Onze eigen militairen werden uitgezonden met inferieure kleding en uitrusting en onvoldoende bewapening. En defensie maar proberen personeel te werven met nepfilmpjes van soldaten die de mensheid gaan redden. Dat alles begeleid door de achterlijke tekst van: “Je moet het maar kunnen”. De nederlandse soldaat slaat nog geen deuk in een pakje boter en bij het eerste schot van de tegenstander lopen ze hard weg met de broek vol. Teruggekomen gaan ze direct in de afkeurprocedure want dat het zo erg was hadden ze niet verwacht. 1 dag per jaar zien we die sukkels langs komen bij de haagse veteranenmars ( je moet toch wat he).

   Like

 10. Peter zegt:

  stichting AAP.
  Ik dacht dat ie daarmee helemaal onder aan de lijst staat van goede doelen en beloningen.???
  Wellicht betreft het hier een aap.

  Like

 11. boorzalf zegt:

  Het schip is niet meer nodig als het pact van marrakesh is getekend, komen ze met het vliegtuig.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s