Luisteren naar het volk?

Screenshot_221

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Rutte vindt het belangrijk om te “luisteren naar het volk”, zegt hij. De historicus, die nooit ook maar iets geleerd heeft van het verleden. De VVD/Euro/Merkel-marionet, die geen enkele empathische beleving kent (een typerende eigenschap bij autisten). De politieke schertsfiguur, die vanuit welke hoek het logisch, visievolle, doordachte en onderbouwde commentaar ook komt, gewoon zijn eigen (Rutte-3.0) koers blijft varen. De man, die zichzelf (en de gehele VVD) heeft verheven tot het hoogste dreigingsniveau voor de bevolking en daarmee tot staatsvijand nummer 1.

Een ander geluid

Veel mensen kijken niet naar Jensen, omdat “hij voorheen zo’n irritante, zelf ingenomen ‘kwal’ was, die vooral erg hard om zijn eigen flauwe grappen lachte”. Ik wil u echter aanraden toch eens naar zijn programma te kijken. Jensen is namelijk HET absolute tegengeluid ten aanzien van de uiterst indoctrinerende linkse staatsomroep. Jensen doorbreekt met zijn programma eindelijk de NPO1/VARA/DWDD/M/Pauw hersenspoeling en geeft hierbij ruimte aan verstandig redenerende mensen als Baudet, Martin Bosma (2e man PVV) en Theo Hiddema. Jensen geeft met zijn programma tegenwicht aan de linkse, uitsluitend “idealistische” (en dus inhoudsloze, realistisch totaal onhaalbare) terreur van GroenLinks (met flapdrol Klaver), het door de ROPOT (combi robot/Ollongren) geleide D66 en het onophoudelijke christelijke partijen gezever die in de praktijk als eerste toegeven aan en overlopen naar de islam.

Marrakesh

Jensen nodigt echter ook Peter R. de Vries (fan van Sylvana) uit, wat bij mij slechts bevestigde dat het gehele Hollandse (!) – de slechts 2 (!) inmiddels half-islamitische probleemgewesten van Nederland – linkse/BN´er utopie-wereldje totaal doorgedraaid is en werkelijk te blind en te dom is om te zien wat ze voor u en “de toekomst” van Nederland en Europa aanrichten. Ik ben absoluut menslievend maar ík sta tenminste WEL open voor de gevaren van o.a. de islamideologie/idioterie en de Afrikaanse zwarte sprinkhanenplaag. Daarvoor behoeft u slechts te kijken naar wat er in landen gebeurt waar de islam inmiddels voet aan de grond heeft gekregen. Excessief geweld, discriminatie op ras, afkomst, “geloof” en vrouwelijk geslacht, lijfstraffen en ter dood veroordelingen (middels steniging) op geaardheid en geslachtsloosheid en de totale onderwerping en onderdrukking t.a.v. deze achterlijke “religie”. Maar HIER gaat dat, terwijl steeds meer moslims terug willen naar “de ware islam” (en dat op onze miljoenen jaren oude varkensgrond!) natuurlijk niet gebeuren…? Het feit dat er al 3 uiterst onbetrouwbare dubbele paspoorthouders in de Tweede Kamer zitten, die meer affiniteit hebben met hun land van herkomst en met de islam dan met Nederland en de westerse cultuur, zegt genoeg. Blijkbaar vinden ze het dagelijkse varkens-DNA in hun eten en drinken heerlijk.

Jensen wordt o.a. door Youp van het Hek aangevallen op zijn programma. Uiteraard in zijn wekelijkse grof-geld-genererende column. Youp, dat kleine volgevreten mannetje dat voor zich ziet hoe miljoenen mensen zielig achter hun mobieltje zitten te Appen en te Facebooken, maar met exact datzelfde gedrag in zijn eigen levensonderhoud moet voorzien. Wat een uitermate hypocriet en zíelig figuur is het toch geworden…

Waar Jensen tegenwoordig juist véél ruimte geeft aan zijn gasten om hun heldere denkbeeld en inzicht openlijk te kunnen/MOGEN (!) uiten, werkt dat met marionet Rutte totaal anders. Hedendaagse politici denken namelijk dat “u aanhoren” (en tussentijds grappen makend met de andere, onderuit hangende, totaal ongeïnteresseerde, onderwijl hun mobiel checkende partijgenoten) “naar u luisteren” is. En dan denken zij dat u naar hén luistert, omdat zij met hun decadente kak-pukkelkont op het Haagse pluche zitten?

Aan Femke Halsema overigens de volgende regel: waarom geen rood hart i.p.v. Am? Dan had alles kunnen blijven staan. Egocentrische elitair leeghoofd!

De revolutie (Europese lente?) is eindelijk begonnen en zal zich in toenemende mate verharden. En volledig terecht! Wie niet horen wil, moet maar voelen, luidt een oud spreekwoord. Laat het maar gebeuren dan. Ze vragen er al te lang om. Slechts aanhoren is ten slotte geen luisteren! Dom, dommer… neoliberale politici en globalisten! Tijd voor de afrekening!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Luisteren naar het volk?

  • paulzwueste zegt:

   Heer Schilder.
   Ik herontdekte Jensen net als u…enkele weken geleden.
   Hij lijkt inderdaad ’n oase te midden van de braakverwekkende dolgedraaide massa NOS-geprogrammeerde landverraders.
   Ook toevallig…
   Maar ik geloof niet in toeval.
   Toeval is datgene wat je toevalt.
   Jensen valt op als ’n vlieg in ’n glas melk omdat hij, uitgerekend hij, schijnbaar helemaal “normaal”, open en objectief de dingen benoemt zoals ze zijn.
   Ik denk wel dat hij eerlijk is, en genoeg had van z’n eeuwige tweede plek.
   Ik zou Jensen echter niet aan ziekmakende zielige criminelen zoals Rutte en Youp van het Hek koppelen.
   Als u een hofnar zoekt die het volk ’n boodschap stuurt en die dat met inzet van geheel z’n persoonlijkheid doet, kan ik u de naam van Hans Teeuwen noemen.
   Bij het lezen van die naam voelt u onverbiddelijk het niveau-verschil, maar toch ook weer diezelfde geaardheid..
   Kan ook niet anders want het zijn zogezegd twee geheel verschillende figuren die gekozen hebben voor de realiteit en ten strijde getrokken zijn tegen de hun zo overbekende slijmerige decadente, politiek doordrenkt leugen en bedrog wereldje van de bekende Nederlander die bij z’n aanstelling gelijk heilig is verklaard en geacht wordt de wijsheid van eeuwen in enkele seconden voor het criminele Pauw-voetlicht uit te braken.
   Toegejuicht door ’n onzichtbare menigte, die bij nader inzien altijd aangepast is aan de hoofdpunten van de avond.

   We noemen dat politieke propaganda.
   En dáár had Jensen genoeg van en dàt bestrijden is een van de levensbehoeftes van Hans Teeuwen.

   Geliked door 2 people

 1. Thoth zegt:

  1984: Gymnasium A, Den Haag
  1984-1992: Geschiedenis (8 jaar)

  Mark Rutte treedt na zijn studie in 1992 in dienst bij Unilever. Tot 1997 is hij daar als human resources manager verantwoordelijk voor opleidingen en trainingen van medewerkers en begeleidt hij enkele reorganisaties. In 1997 wordt hij personeelsmanager bij Van den Bergh Nederland (Calvé) in Delft, een onderdeel van Unilever. Ook daar houdt hij zich bezig met een reorganisatie. Vervolgens treedt hij in 2002 als personeelsdirecteur in dienst van de IgloMora Groep BV, een dochter van Unilever.

  Hij is een personeelfunctionaris. Hij weet wanneer het bedrijf de mensen moet ontslaan of moet aannemen. Maar, ik hou er niet van…. Ik heb altijd een teringhekel gehad aan de ‘human interest’ of zoiets, ik praat liever met de baas van de afdeling.

  Geliked door 6 people

  • mahoog zegt:

   En nu gaat dit figuur Nederland compleet overmaken aan de islamitishe U.N.

   Like

  • Oeps zegt:

   @ Thoth (9 december 2018 om 14:15)

   Dames en Heren.

   Nadat Mark in 1992 eindelijk zijn studie geschiedenisleraar had afgerond, had hij eigenlijk nog in militaire dienst gemoeten. Die werd pas per 1 mei 1997 opgeschort. Maar dat heeft hij weten te ontlopen. Had hij last van vitamine R (relaties) of heeft hij zich laten afkeueren (platvoeten, slappe knieën, zwakke rug, belachelijk voorkomen, onaangepast gedrag, onbetrouwbaar sujet, homosexualiteit, gevaarlijke sympathieën, bedplassen, of zoiets) ??? Edoch als premier, wil hij wel steeds soldaatje spelen, althans zelf met de eer gaan lopen en anderen het vuile werk laten opknappen.

   Alle jongens, die vanaf 1945 wel hun militaire dienstplicht hebben moeten vervullen, hebben anderhalf jaar of langer moeten wachten, eer ze aan hun carrière konden beginnen. Het soldij was niet eens voldoende om in het weekend het treinkaartje naar huis van te kunnen betalen. Deze dienstplichtigen hebben nooit een fatsoenlijke compensatie gekregen. Dat zit bij menige dienstplichtige nog steeds héél erg hoog. Een flinke heffingskorting op de inkomstenbelasting zou zeker niet ongepast zijn !!!

   Geliked door 3 people

   • delamontagne zegt:

    Je bent vergeten dat zij in de jaren’50 GRATIS treinreizen hadden in speciale treinen ………( VERPLICHT UNIFORM AANHOUDEN.!)
    Anders met gewone treinen, maar werden door het volk minachtend behandeld.
    Ik herinner me nog precies hoe ’t was, jaren ’50
    Als ik me goed herinner kregen ze f0.50 zakgeld per dag, later werd het één Gulden ?
    Vijftig gulden centjes, een wonder men er onderuit probeerde te komen………
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Wedde_(loon)

    Like

   • delamontagne zegt:

    ………Deze dienstplichtigen hebben nooit een fatsoenlijke compensatie gekregen. Dat zit bij menige dienstplichtige nog steeds héél erg hoog. Een flinke heffingskorting op de inkomstenbelasting zou zeker niet ongepast zijn !!!
    * *
    Deze mensen zijn nu oude knarren. Hoe zouden ze terugkijken op hun “vaderlands-liefde” toendertijd en NU……..

    Like

   • Oeps zegt:

    @ delamontagne (9 december 2018 om 18:29)

    Dames en Heren.

    De oude knarren, die destijds militaire dienstplicht hebben vervuld en anderhalf jaar of langer van hun carrière hebben moeten opofferen voor het vaderland, lezen nu in de ruttige fabeltjeskrant, dat ze moeten inleveren voor de jongeren van nu, die nog niets hebben gepresteerd, want anders zouden die lummels later geen pensioen meer kunnen krijgen. Nou, dat zal die oude knarren een rot zorg zijn. Laat daar die quasi zielugge kansparels van migranten maar voor op draaien !!!

    Calimero zegt: “Dat is niet eerlijk. Wij zijn oud en zij zijn nog jong. Wij hebben onze plicht gedaan en zij niet”

    Geliked door 2 people

 2. Elisah zegt:

  https://tpo.nl/2018/12/09/doordrukken-verdrag-marrakesh-past-in-autocratische-lijn-naar-escalatie-negatief-burgersentiment/

  Doordrukken Verdrag Marrakesh past in autocratische lijn naar escalatie negatief burgersentiment
  ‘Poging op ‘diplomatieke’ wijze migratiecrisis onder controle te krijgen is zelf diplomatiek abces geworden, zie België’

  Het is in de afgelopen weken duidelijk geworden dat de bedoeling van het verdrag is om op de één of andere manier controle te krijgen over migratiestromen, maar via de omweg van een verklaring die zich vooral richt op rechten van migranten

  Geliked door 2 people

 3. koosv8 zegt:

  HELEMAAL MEE EENS.

  Geliked door 1 persoon

 4. Elisah zegt:

  Ondertussen in België
  https://tpo.nl/2018/12/09/belgische-koning-aanvaardt-ontslag-n-va-ers-kabinet-gaat-door-zonder-hen/

  Belgische koning aanvaardt ontslag N-VA-ers, kabinet gaat door zonder hen
  België heeft nu minderheidsregering, die zal het marrakeshpact steunen

  Het is de bedoeling dat Michel zondag nog naar de Marokkaanse stad Marrakesh vertrekt. Daar wordt maandag gestemd over het migratiepact. Voor zondagmiddag heeft Michel de ministerraad bijeengeroepen voor overleg over de situatie die is ontstaan door het vertrek van de N-VA uit de coalitieregering.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Uitstel van executie.
   Hofnar Michel met het uiterlijk van ’n hofnar.
   Gekocht in ’n Waals-Brusselse feestwinkel…
   Kale kop, feestneus, namaakbril en namaaksnor, zal met z’n hele minderheidskabinet binnen “afzienbare tijd…!” vallen!
   Kan niet anders als je denkt ’n flinke jongen te moeten zijn omdat Soros en DE KONING dat van je verwachten.
   Wat en wie is die Michel eigenlijk…?
   De zoon van z’n even verderfelijke klote vader die ook minister was.
   In België is het namelijk héél gewoon dat de hele familie in de zelfde politieke partij zit en minister wordt…
   Maar Michel….
   Wie/wat is dat?
   Helemaal niks, en als zodanig zal hij worden opgeveegd en afgevoerd.
   Als de oppositie…. die vanaf nu met driekwart van het totaal van het aantal zetels…. kwijlend en hongerig boven z’n lachwekkende kale schedel hangt…. toe zal happen!

   Ze gaan allemaal stuk voor stuk.
   Ten offer aan hun eigen verraad!
   In mei as.zijn er federale verkiezingen in BE.
   Ik verwacht een aardverschuiving naar NVA en ons Vlaams Belang.
   De enige twee partijen die op het end en tot het end onwrikbaar waren…

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  Die ‘revolutie’ komt er nog lang niet hoor.
  Daar durf ik mijn leven onder te verwedden.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Al ruim 40 jaar hoor ik dat, we pikken het niet langer, we gaan ze daar in Den Haag verwijderen, we gaan er nu eindelijk iets aan doen, zo kan het niet langer.
   Na Pim gebeurde er niets, na dat we de EU in gefrommeld waren gebeurde er niks, na dat ze de PVV in de hoek gezet hadden gebeurde er niks, na afschaffen van het referendum gebeurde er niks, en nu met met dat marrakech verdrag gaat er ook niks gebeuren.
   Ik denk ook niet dat ik het nog ga meemaken.

   Geliked door 4 people

   • BertG. zegt:

    Wat ik wel ga meemaken, is een hoop mossel ellende.
    Want ook dan gaat er niks gebeuren, wat voor kleur hesje je ook aantrekt.

    Geliked door 1 persoon

  • mahoog zegt:

   Nee jullie hebben nog geen honger.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ mahoog 9 december 2018 om 15:59

    Waarom nou dat ‘jullie’?

    Like

   • delamontagne zegt:

    Toch heeft hij gelijk…………
    Hij bedoelt dat jullie in NL / EU nog niet van de geeuwhonger omkomen en dat je op straat geen 10-tallen uitgehongerde bedelaars of andere wanhopige mensen achter je aan krijgt zoals in de 3e wereld kan gebeuren.
    Zal hij ook wel hebben meegemaakt, her-en-der op de wereld.

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Nog niet, maar ik kan niet uitwijken naar het zonnige brasil.
    Nog niet eens een ander land in Europa, ze zien me aankomen met helemaal niets.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Jawel.
    Ik ken ’n tent.
    Daar hebben ze broodjes “Warm Vlees Vluchteling” op de kaart staan.
    En ’n “Islamische Uitsmijter met originele Uierboord van verzuurde moslima’s”.
    Specialiteiten: “Gebakken voorhuid op grootmoeders wijze.”, of “Endeldarm van Grootvader.”

    Alles is mogelijjk.
    En die Nederlanders vreten alles…

    Geliked door 1 persoon

 6. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  En toch…en toch kan ik me niet aan de indruk onttrekken, dat die z.g. opstand bewust wordt gecreëerd.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ruud zegt:

  Een onnozele geschiedenisleraar die zelf de stof niet goed begrepen heeft.

  Like

 8. Bert zegt:

  Nou dat verklaart dan heel veel, nietwaar? Rutte ziet het Nederlandse volk als ‘werknemers’ die hij kan aannemen en ontslaan wanneer dat zo uitkomt, d.w.z als dat zijn internationale ambities het beste dient.
  Dat doet denken aan de absolute vorsten als Lodewijk XIV en XV die oorlogen gingen voeren als er ergens een stukje land veroverd kon worden.
  Heel verhelderend. Personeel gebruiken voor het persoonlijk gewin.

  Geliked door 2 people

 9. Thoth zegt:

  Hier b.v. iets van de mafketels VVD en Rutte.

  Geliked door 1 persoon

 10. Hovawart zegt:

  Als men s’mans optreden beziet als zijnde een amusementsprogramma, een minder geslaagde aflevering van een Nederlands tv-programma waar een boer op zoek gaat naar een date met een vrouw of man, of een clubje dik betaalde acteurs die een streng dieet volgen op een tropisch eiland, of een ronddolende rechter en zijn knechtje die burenruzies uitvergroten slechts ter vermaak, weet deze Haagse komediant met zijn vaste schare lachers op zijn hand, er ook geen grote kijkdichtheid of volle zalen mee te trekken, amusementswaarde nihil….maar er is op dat tijdstip weinig ander kijkwaardigs op de andere kanalen…De zendtijdvervuiling, zoals men deze pulp kan betitelen, zijn een steen des aanstoots, dat een zó krachtig/prachtig medium door TV-Makers zó laag kan zinken, volksvermaak met hier en daar een programma voor de intellectuelen, “Een Poppenkast Met Heuse Poppen” (zoals mijn grootmoeder van moeders kant voor het eerst een tv noemde)……en Jan Klaassen speelt er nog steeds zijn rol.
  De rolverdeling is nog immer die van een Mr.Punch die korte scenes speelt met andere karikaturen, die altijd ten slachtoffer vallen aan Jan Klaassen’s ‘slap stick’.
  ( kinderen en laagcultuurgevoeligen lachen meestal wel om de fratsen, maar anderen en ouderen reageren meer en meer geschokt door de uitlatingen en gedragingen van de grote clown.)
  Hopelijk komen de Puppet Masters snel tot bezinning en laten zij Mr.Punch éénmalig en voor altijd uit de poppenkast vallen.

  Like

 11. M. zegt:

  Snode plannen uitvoeren tegen je volk en er naar luisteren gaan nou eenmaal niet samen.

  Like

 12. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/12/volkskrant-dicteert-het-argument-neem-nou-de-chinezen-nooit-last-van-mag-niet-meer/

  Volkskrant dicteert: het argument ‘neem nou de Chinezen, nooit last van!’ mag niet meer!

  Och gossie toch! Het idee van een ‘modelminderheid’ is kennelijk schadelijk voor Nederlandse migranten.

  Alle alarmbellen gaan dan al bij hem rinkelen want weet je wel waar je op zo’n moment mee bezig bent? Migranten opdelen in ‘superieure’ en ‘inferieure’ bevolkingsgroepen! Dat is al bijna rassentheorie en dus ben je bijna een nazi. Je kunt dan nog wel gaan mekkeren over dat het gewoon gaat over de verschillen tussen de Chinese en Marokkaanse cultuur die ze van huis uit hebben meegekregen, maar dat kan natuurlijk niet want het zijn eigenlijk Nederlanders!

  Like

 13. David zegt:

  Ik ben tientallen jaren geleden geboren in Amsterdam W
  Maar mijn liefde voor deze stad is passê
  Dus I❤Amsterdam is aan mij niet besteed
  Dat je daar als autochtone starter 20 jaar op een huis kan wachten
  Terwijl de huizen aan de allochtonen worden weggegeven
  Dan wil je wel een geel vestje aandoen
  Is weer eens wat anders dan een nikaab
  Wat mij betreft kan dat hele islamsterdam de plomp inzakken
  Het komt nooit meer goed daar

  Like

 14. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://tpo.nl/2018/12/10/nibud-nederlander-kan-wel-rondkomen/

  Nibud: ‘Schrikbarend weinig’ mensen met betalingsproblemen krijgen hulp
  Ruim 360.000 huishoudens zeggen dat ze niet weten waar ze terecht kunnen.

  Vooral mensen met een uitkering, alleenstaanden met kinderen en huishoudens uit de lage inkomensgroepen hebben het financieel zwaar. Dat komt volgens de ondervraagden doordat de uitgaven stijgen terwijl de inkomsten gelijk blijven. Ook te hoge vaste lasten worden genoemd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s