NEE! Megalomane Europese sociaaldemocraten nomineren Frans Timmermans als kandidaat voorzitterschap Europese Commissie

Screenshot_219

(Door: Michael van der Galien)

Als het aan de Europese socialisten ligt, wordt Frans Timmermans de machtigste man in Brussel. Moge God het verhoeden.

Dromen zijn volgens Marco Borsato bedrog, maar blijkbaar geldt dat niet voor nachtmerries. De partij van Europese sociaaldemocraten (PES) heeft Frans Timmermans eergisteren namelijk officieel aangewezen als dé sociaaldemocratische kandidaat voor het voorzitterschap van de Europese Commissie. Zij deden dat op het ‘partijcongres’ in Lissabon.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Eurofielen, Europa, Europeanisering, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op NEE! Megalomane Europese sociaaldemocraten nomineren Frans Timmermans als kandidaat voorzitterschap Europese Commissie

 1. lilith zegt:

  Wat kun je anders verwachten van het incestueuze, narcistische Europese (crypto) homowereldje?

  Geliked door 2 people

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  En het kan nog veel erger; wat als straks het “Liberale Blok” Guy Verhofstadt nomineren ? Gezien het aantal “liberale” zetels zou die beduidend meer kans hebben maar je moet er toch niet aan denken !
  Guy V. was de grote aanjager om een Europees leger op te richten en op de agenda te zetten.
  (Waarom zijn achternaam ingekort ? Dat doen ze toch altijd bij criminelen ?)

  Geliked door 2 people

 3. jack black zegt:

  Van de druppels in de regen, van de regen in de storm !
  Een grotere klootzak als Timmerfranz hebben ze niet gevonden !

  Geliked door 2 people

 4. fleckie zegt:

  Een …….’SALON-SOCIALIST’…….als.’ LICHTEND’ voorbeeld!., ( met zijn ‘LIEFDEVOLLE’ redevoering, …’ om.’ lief.’ te. zijn…voor binnendringende! ( onwelkome.) Parasitaire gasten! .
  EVEN doordenkend: als AFRICA’leegstroomt’,: kunnen de CHINEZEN de …’hele. boel’ leegroven,,? ( tenzij er een…’ bepaalde. overeenkomst’ bestaat tussen…….? je weet maar nooit!

  Geliked door 2 people

 5. Ruud zegt:

  De enige vereiste vaardigheid is goed kunnen lullen en uiteraard het liefst in zoveel mogelijke talen. Dit is absoluut de enige vaardigheid van deze man die nauwkeurig beschreef hoe de passagiers van de MH17 zich voelden toen ze 10 kilometer bij bewustzijn de diepte in stortten. Wat een afgrijselijk talent heeft die oen. De sociaal-democraten zijn er kennelijk erg blij mee!

  Geliked door 2 people

 6. Denk dat de nominatie van Frans Timmermans als kandidaat voorzitterschap Europese Commissie al vast stond nadat Timmermans de rechterhand was geworden van de fascist Juncker die in mijn opinie een zweem van onbewezen nationaal socialisme aan hem heeft kleven.

  De autocraat en globalist Timmermans heeft zich ruimschoots bedreven in totale haat tegen een systeem dat hij en de zijnen wil veranderen in een totaal megalomane Europese Unie wiens inwoners bestaat uit meer dan 500 miljoen slaafse burgers van een getint, gemixt ras volgens het Pan-Europa boekje van Coudenhove-Kalergie.

  Timmermans is een zeer bedreven toneelspeler, herinnerd u zijn gespeelde emotionele, tranentrekkende act van de MH-17 ramp nog? Nou zo’n gewetenloze technocraat past precies in het plaatje van diegenen welke de grootste Europese rampspoed in de Europese geschiedenis annalen bij willen schrijven..

  Like

 7. Sobieski zegt:

  Misschien een blessing in disguise. Met de ergste megalomane kwal die de Europese politiek de laatste decennia voortgebracht heeft, zal zelfs de meest verstokte socialistische stemmer nog liever thuisblijven tijdens de Europese verkiezingen, dan op zo een arrogante etter te stemmen.

  Like

 8. Steven zegt:

  Moge de duivel in zijn REET kruipen..

  Like

 9. Marc zegt:

  Aan de ene kant denk ik ‘Laat gaan, dan is het nog sneller gedaan met de sociaaldemocratie dan het nu al gaat.’ Maar aan de andere kant heb ik ook geen vertrouwen in de overgrote meerderheid van de kiezers. Hoeveel van hen zullen zich juist aangesproken voelen door deze leeghoofd? Zeer velen, ben ik bang.

  In ieder geval: het volk verdient de leiders die het kiest. Daarom heb ik er spijt van dat ik niet al dertig jaar geleden voor Hongarije gekozen heb. Maar was daar toen niet het IJzeren Gordijn?

  Wat heeft de geschiedenis toch een bizarre loop!

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Als het Europese volk nét zo zal gaan denken over de PvdA’er als het Nederlandse volk, zal de genadeklap voor de Nederlandsche Socialisten van een ongekende magnitude worden.….(misschien zal “PvdA’er” of Timmermans, met de streken van onze Frans, zelfs een moderne vervoeging of zelfs een verbuiging kunnen worden dat synoniem staat voor Staats-en Volksverlakkerij in het Europese woordenboek en geschiedenisboeken ..…)

  Hopelijk vallen er in Brussel geen turkse en marokkaanse Denk-figuren uit de ‘te grote broek’ van Franske. de Pvda heeft rotte appeltjes genoeg in huis…..

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Hovawart, de socialisten zijn daar ook bang voor dat ze te weinig stemmen krijgen van de EU burgers en dan kan Timmermans het allemaal vergeten. Wie word eigenlijk de “spitzen” kandidaat die de PVV vertegenwoordigt?

   Like

 11. Hovawart zegt:

  Ha!… Denkertjes als platjes uit de baard van Frans………een politiek overdraagbare aandoening….een PvdSOA…..ik ga effe liggen hoor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s