Waarom heeft niemand het over Zweden!?

Screenshot_216

(Door: Xaver Philipp Schlesinger – Vertaling: E.J. Bron)

Zweden gold vroeger als benijdenswaardig Utopia. Zweden was niet alleen maar ABBA, Bullerbü en Köttbullar. Het was een voorbeeldland, omdat het vreedzaam, welvarend en zorgeloos was. Veel Zweden beschouwden Zweden als voorbeeld om na te doen.

Zweden had heel lang een royale asielpolitiek en nam al voor de vluchtelingencrisis meer vluchtelingen per hoofd van de bevolking op dan andere landen. Als gevolg van de vluchtelingencrisis van 2015 heeft Zweden meer dan gemiddeld veel vluchtelingen per hoofd van de bevolking opgenomen. In Zweden wonen iets meer dan 10 miljoen mensen. Desondanks heeft het land meer dan 200.000 mensen opgenomen. Per hoofd van de bevolking zijn dat 20% meer dan Duitsland heeft opgenomen. (www.scb.se, www.destatis.de, https://ec.europa.eu)

Zweden biedt royale sociale uitkeringen. Het doel is o.a. dat de herkomst of het inkomen de beroepstoekomst niet beïnvloeden. Bovendien biedt Zweden een bestaanszorg voor staatsburgers en gedulde personen aan. (www.socialstyrelsen.se). Deze politiek draagt echter te weinig vruchten. Volgens informatie van de OVSE bezit Zweden het grootste gat bij de werkende mensen tussen Zweden van geboorte en immigranten. Met de toenemende automatisering zal de druk op de werknemers toenemen, de afstand zal in de toekomst dus eerder toenemen in plaats van afnemen. (https://read.oecd-ilibrary.org).

Ook bij de criminaliteit is sprake van een teleurstellende ongelijke balans. De helft van alle verkrachtingen wordt gepleegd door immigranten. Ook als er rekening gehouden wordt met sociaaleconomische omstandigheden zijn immigranten uit Afrika en het Midden-Oosten dramatisch oververtegenwoordigd. (www.svt.se). Inmiddels houdt de Zweedse regering lijsten bij van zogenaamde bedreigde gebieden, waarin de criminaliteit bovengemiddeld hoog is. En ook wanneer de sociaaleconomische omstandigheden wel meegerekend worden, zijn immigranten uit Afrika en het Midden-Oosten ook hier dramatisch oververtegenwoordigd. Ondertussen waarschuwt de politie dat zij steeds meer de controle kwijtraakt. (www.aftenposten.no, www.nrk.no). Het thema kreeg internationale aandacht, toen in augustus 2018 “jongeren” ontelbare auto´s in Gotenburg in brand staken. (https://euobserver.com, www.youtube.com).

Zweden zit niet en zat nooit in de NAVO. Desondanks maakte het met de terreuraanslag in 2017 in Stockholm datgene mee wat vaak de consequentie van NAVO-oorlogen wordt genoemd. Vijf mensen stierven, onder wie Ebba Åkerlund, wier foto de wereld rondging. De dader is de Oezbeek Rakhmat Akilov, die naar eigen zeggen door ISIS gemotiveerd werd. (www.reuters.com). Volgens officiële informatie is het aantal Jihadisten in Zweden van 200 in 2010 tot 1000 in 2017 gestegen. (www.aftonbladet.se).

Inmiddels is de stemming omgeslagen. 49% van de Zweden vindt dat immigratie het belangrijkste probleem van de EU is, ze worden alleen overtroffen door de Denen met 53%. 44% van de Zweden vindt dat immigratie het belangrijkste probleem van Zweden is, hierbij worden ze door geen enkel land overtroffen. (https://d25d2506sfb94s.cloudfront.net). De feministische politica Barbro Sörman zegt ondertussen dat Zweedse mannen bewust verkrachten, terwijl immigranten verkrachten uit onwetendheid. (http://theduran.com).

De passiviteit tegenover dit probleem en de onwil van andere politici om dit te adresseren, is de vruchtbare bodem waarop de oppositie gedijde. Bij de laatste verkiezingen behaalden de immigratie-kritische ZwedenDemocraten bijna 20% van de stemmen. (https://en.wikipedia.org). En sinds deze verkiezingen is het het nu versplinterde Zweedse parlement niet gelukt een regering te vormen. (www.reuters.com).

Zweden´s grote sociale experiment is mislukt. De immigratie heeft ertoe geleid dat Zweden grote sociale en economische problemen heeft geïmporteerd. Zweden is zodoende een overduidelijke waarschuwing voor aan andere landen en een les voor alle linksen hoe ontoereikend hun ideeën en voorstellingen zijn. En als zelfs Zweden de problemen niet kan oplossen, dan zullen andere landen dat waarschijnlijk nog minder kunnen. Rest echter de vraag waarom andere immigratie-kritische partijen het voorbeeld Zweden niet veel vaker noemen.

Bron:
https://einfache-standards.blogspot.com
Door: Xaver Philipp Schlesinger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Zweden. Bookmark de permalink .

20 reacties op Waarom heeft niemand het over Zweden!?

 1. charlef zegt:

  Op de website stapal zijn de problemen die in dit artikel zijn geschetst medio 2017 al aan uitbundig beschreven.

  Like

 2. Thoth zegt:

  De mensen worden islamitisch, alleen de Sverigedemokraterna kan dit voorkomen met een meerderheid van de zetels. Ze hebben helaas geen WW2 meegemaakt, het is nog erger dan Nederland.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Had gedacht dat ze er daar al minstens 2 miljoen “vluchtelingen” hadden binnen gehaald.
  De berichten die ik nou al over Zweden heb gelezen zijn met geen pen te beschrijven, dat grenst aan complete waanzin en achterlijkheid.
  Maak 1 kritische opmerking op internet, en ze sluiten je op voor een tijdje plus een flinke boete.
  Volgens mij ben je als vrouw nog veiliger in Duitsland dan in Zweden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  De feministische politica Barbro Sörman zegt ondertussen dat Zweedse mannen bewust verkrachten, terwijl immigranten verkrachten uit onwetendheid.

  Linkse draaitaal.
  Een tafelpoot zegt verstandigere dingen.

  Nee, trut Sörman! ‘Immigranten’ verkrachten omdat het beregeile, mohammedaanse ‘overheersings-neucqerts’ zijn!
  Door hun gore, mohammedaanse leuter in iemand te hangen, laten ze zien dat ZIJ de baas zijn!

  Excusez les mots, mes amis.

  Like

  • BertG. zegt:

   Die “immigranten” komen er wel vaak mee weg, als ze toevallig gepakt worden, door te beweren dat ze het niet wisten dat dat niet mocht.
   Wat je soms bij Fenixx tegenkomt, is met geen pen te beschrijven met waar ze daar allemaal mee weg komen.
   Hoe gruwelijk hun daad ook is geweest.
   Of het nou gaat om een 10 jarige die door 10 man uit een gerukt wordt en dood bloed daarna of dat het een bejaarde vrouw is van 105 jaar die daarna nog even onthoofd wordt.
   Niets is daar te gek om mee weg te komen.
   En ook niemand die zweden hoeft te verlaten om welke misdaad dan ook.

   Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Nou heb ik bij sommige Zweedsen ook zo m’n “bedenkingen” !

   Zij is 71, hij 34 jaar en ging er vandoor toen ze getrouwd waren en hij verblijfsvergunning.
   Was de 3e keer ’t haar overkwam…………
   dom, dommer, ZWEDEN
   https://lesobservateurs.ch/2017/02/20/suede-maire-71-ans-epouse-un-gambien-de-34-ans-cest-son-3eme-mariage-avec-un-migrant-gambien/

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ delamontagne 9 december 2018 om 12:53

    Die foto ken ik: twee ‘bruine hesjes’.
    Volgens mij is die rooie muts geestelijk gehandicapt en/of heeft ze ergens te veel jeuk.
    Bah, ik moet er niet aan denken om me te laten betasten door een mohammedaanse neger.
    Zo’n neger maakt het helemaal niets uit of hij z’n leuter nou in een ouwe vijg of in de uitlaat van een auto hangt. Of in een geit, kameel, kleuter of lijk.

    Of zelfs in een baby; dat schijnt te mogen volgens de een of andere ‘korangeleerde’.
    Het is buitengewoon minderwaardig volk.
    LEES JE MEE, MARCEL VAN DAM? ‘BUITENGEWOON MINDERWAARDIG’!

    Like

   • Elisah zegt:

    Die smerige nymfomane heeft zich een seksslaaf aangeschaft….moderne slavernij is zoiets en links keurt het natuurlijk goed.

    Geliked door 1 persoon

   • Steven zegt:

    @Tistochwat,
    Die van Dam moeten ze ook aan zijn kloten ophangen.. wat een smerig vies links misselijk kereltje is dat!

    Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   Lulpraat, want verkrachting is in alle culturen verboden.

   Like

 5. Republikein zegt:

  Waarom is een banaan krom meneer Eddie.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Zweden ????????? Bestaat dat nog dan ??

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Op deze site komt het wel en wee van de Zweden regelmatig voorbij. Terecht, want het is een soort van voorbeeldland.
  Hoe volkomen tolerantie kan leiden tot vernietiging van je land en …….intolerantie.

  Like

 8. M. zegt:

  We mogen het niet teveel over onze voorlanden hebben anders word het problematischer om die zelfde problemen nog aan het volk op te dringen.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  De ‘vluchtelingen’ die uiteindelijk in Europa zijn aangekomen, en En Masse naar alle grote steden trekken, die in de voorsteden hun tentenkampementen opzetten, (als huurlingenlegers klaar voor de grote strijd,) leven er onder erbarmelijke en mensonterende omstandigheden, van diefstal en berovingen komen zij rond, handelen in drugs en gestolen goederen, (de Linksche Looneys vinden het schijnbaar amusant als zij hun ontvreemde bezittingen en dope kunnen kopen op een straathoek). Maar al deze ‘verrijkingen’ KOMEN NÓÓIT IN BEELD, want deze onmenselijkheid binnen de EU mag nooit vertoont worden, deze socialistische zwarte inktvlek, die steeds verder uitvloeit, is een grote schande, mensen aan hun lot overlaten zodra hun politieke rol is gespeeld, de leugen van de Linksche Utopie moet ten alle tijden bewaard blijven…….linksch nazisme, net als de Joodse Getto´s creëert men weer doorgangsstations op weg naar de dood, voor ontelbare mensen het eindstation op hun reis naar het Westen, al die loze beloftes van de linksche looney brigade, om een nieuwe lichting ondermensen te importeren…..dezelfde leugens, dezelfde motieven, dezelfde politieke partijen…. het wachten is op de oprichting van zgn. werkkampen waar de intellectuelen/studenten/politici en andere lieden die Anti-EU-groepjes zouden kunnen oprichten en leiden onder toezicht gesteld kunnen worden….de rest laat zich raden of lezen als een geschiedenisboek.

  Like

 10. Als vrouw ben je nergens meer veilig in Europa. En het zal nog veel erger worden.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  De Zweden gaan meer betalen voor staatspropaganda

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s