Het aannemen van het migratiepact is onverantwoordelijk!

Screenshot_249

Het aannemen van het migratiepact is onverantwoordelijk!

(Vertaling: E.J. Bron)

Over het aannemen van het VN-migratiepact door de vertrekkende bondskanselier Angela Merkel deelden de voorzitters van de AfD-fractie in het Duitse parlement, Alice Weidel en Alexander Gauland, mee:

“Het is onverantwoordelijk dat bondskanselier Angela Merkel ondanks waarschuwingen van deskundigen op het gebied van staatsrecht vandaag in Marrakesh heeft ingestemd met het migratiepact van de Verenigde Naties. Ook het feit dat binnen een mum van tijd tienduizenden burgers een petitie aan het parlement tegen het pact ondertekend hebben, werd door Merkel genegeerd.

Het pact zal niet te overziene consequenties voor Duitsland hebben, want het is alles anders dan onschuldig en niet bindend. Het maatgevend door de Duitse regering mede uitonderhandelde migratiepact bevat talrijke politieke verplichtingen en zal tot nog meer immigratie naar Duitsland leiden.

Het migratiepact is de zelf-verheerlijkende poging van Merkel om haar onverantwoordelijke politiek van de open grenzen in Duitsland achteraf te legitimeren en tot de maatstaf van een wereldwijde immigratiepolitiek te maken. Nu al staat vast dat vooral Duitsland als wereldwijd belangrijkste doelland de gevolgen van deze zelf-verheerlijkende politiek van de bondskanselier zal moeten dragen.

Het is daarom absoluut onbegrijpelijk dat Duitsland niet het voorbeeld van Oostenrijk volgt, dat een protocollaire verklaring over het migratiepact afgeeft, waarmee duidelijk gemaakt wordt dat het pact voor het land juridisch niet bindend is.”

Bron:
www.facebook.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Het aannemen van het migratiepact is onverantwoordelijk!

 1. guusvelraeds zegt:

  Het is daarom absoluut onbegrijpelijk dat Duitsland niet het voorbeeld van Oostenrijk volgt, dat een protocollaire verklaring over het migratiepact afgeeft, waarmee duidelijk gemaakt wordt dat het pact voor het land juridisch niet bindend is.”

  Is dat hetzelfde als het inleg velletje van Rutte?

  Like

 2. Marc zegt:

  Het aannemen van het migratiepact is een misdaad!

  Geliked door 3 people

 3. koosv8 zegt:

  Ik hoop oprecht dat ik nog mag meemaken, dat al deze onverantwoordelijke idiote ,,machthebbers,, op het schavot, aan de galg of tegen de muur, aan hun eind komen. Want het zijn allemaal ordinaire LANDVERADERS!!!!

  Geliked door 3 people

 4. bigljohn zegt:

  Het inlegvelletje van Rutte is niet meer dan een inlegkruisje, c.q. een vies velletje w.c. papier. Als het zijn dienst bewezen heeft word het zo snel mogelijk weggespoeld. Zo ook met het inlegvelletje van Rutte. Minister Harbers die namens Rutte heeft getekend, zal na deze ondertekening zich samen met Rutte vergenoegen dat hij de Nederlandse burgers een mooi oor aangenaaid heeft. Rutte kan zich nu proberen vrij te pleiten door over een poosje, als wij door de massale immigratie in grote problemen komen, te verklaren dat niet hij het was die de handtekening gezet heeft. Rutte is immers een notoire leugenaar die overal een passende leugen voor heeft….

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @bigljohn op 10 december om 21:52

   Het zal wel op dezelfde manier verlopen met dat inlegvelletje zoals het ging met de ‘zoekgeraakte bonnetjes’ en de memo’s waar Rutte niets vanaf wist.
   Achteraf doken ze op en hij moest in het stof bijten.
   Maar zoekgeraakte bonnetjes en memo’s hebben niet die verschrikkelijke gevolgen zoals het ondertekenen van dit pact wel heeft.

   We gaan de diepe duisternis is! Misschien merken we daar nog niet direct iets van, maar het zal echt niet lang duren en dan worden de eerste tekenen zichtbaar.
   We ontkomen niet aan een heleboel ellende, waarvoor onze regering voor de volle 100% verantwoordelijk is. Ze horen ons land te dienen, en niet onder te dompelen in armoede.

   Geliked door 2 people

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Het draait allemaal om geloof. Feiten zijn de basis voor echte wetenschappers. Voor politici gelden andere criteria.
  Men gelooft dat CO2 schadelijk is terwijl de wetenschap aantoont dat de natuur niet zonder kan.
  Men gelooft dat de ISLAM een religie van vrede is, terwijl wetenschappers (antropologen bijv. ) aantonen dat de ISLAM gedurende haar bestaan schuldig is aan het vermoorden van meer dan 700.000 mensen. Voornamelijk omdat die slachtoffers anders geloofden of helemaal niet geloofden. De koran roept al 1400 jaar op tot moorden.
  Men gelooft al jarenlang dat de zeespiegel stijgt. De klimaatverandering is al jaren aan de gang en is een variant van de klimaatveranderingen die honderdduizenden elkaar met grote tussenpozen opvolgden. Ook in de tijd dat er geen CO2-uitstoot was. Zeespiegelstijging blijft uit!

  Bedrog. Bedrog. Het gaat allemaal om de centjes. Die van u en mij die de elite wil hebben.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ M.A.L. Sion 11 december 2018 om 01:19

   terwijl wetenschappers (antropologen bijv. ) aantonen dat de ISLAM gedurende haar bestaan schuldig is aan het vermoorden van meer dan 700.000 mensen.

   Maar 700.000? Niet meer?

   Ik denk dat het binnenkort verboden wordt om CO2 uit te ademen. Om de planeet te redden.
   VERDOMDE SMEERLAPPEN! LEUGENAARS!!!

   Geliked door 1 persoon

 6. kampersrene zegt:

  Ik hoorde zojuist op de radio via mijn PC dat Macron een toespraak heeft gehouden voor zijn Franse onderdanen…..dat gebeurde op een welbepaald tijdstip….na klein klein kleutertje en Paulus den boskabouter ….want kinderen geloven toch alles

  Like

 7. kampersrene zegt:

  “Merkel was hast du getan” …..in’t potteke gescheten en het laten staan ……erger… ondanks de vele waarschuwingen hebt gij uwe stront uitgekapt op het Duitse volk…..met alle gevolgen die rampzalig zullen zijn

  Like

 8. Elisah zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/12/Twee-grote-internationale-onderzoeken-7-miljoen-volwassen-migranten-willen-naar-Nederland

  Twee grote internationale onderzoeken: 7 miljoen volwassen migranten willen naar Nederland

  Slechts 1 op de 10 Europeanen wil meer immigratie, meer dan de helft wil minder – Gallup Research: Ruim 750 miljoen mensen willen emigreren naar vooral Amerika en Europa – Kwart van totale bevolking Noord Afrika (Marokko, Algerije, Tunesië, Libië) wil naar Europa, waar 21% juist zelf wil vertrekken

  Like

 9. A.J.v.Himbergen zegt:

  Zichzelf opdrijvende antisystemen hebben de eigenschap, niet te kunnen worden afgeremd of te worden geblokkeerd, zo lang aan de kern van ontstaan voorbij wordt gegaan. En leiden tot ongekende rampzalige vorm van zelfvernietiging, na gelang wordt na gelaten de oorzaak er van te onderkennen. Tegen de daartoe in relatie staande dreiging van een snelle overbevolking, werd door wijlen weilen Koningin Wilhelmina in de jaren-50, niet alleen onder de aan dacht van de regering gebracht. Maar ging vergezeld van het advies, ter voorkoming van een snelle overbevolking, landgenoten tot emigratie naar Canada en Australië te bewegen. Gestimuleerd door een zgn, vertrekpremie, hebben toen vele boerengezinnen aan gehoor gegeven. En kon van en zeer geslaagd preventief koninklijke preventie worden gesproken. Helaas had men er geen rekening mee gehouden met een regering, die dit sublieme streven met stommiteiten te niet zou doen. Dit begon met het de invoering van het toelatingscriterium van “politieke vluchteling”. Op basis van het niet in acht nemen daarmee voor de mensenrechten schendende regiems, een geschenk uit de hemel te bewerkstelligen. Immers in plaats van opstandige en overbodige landgenoten te arresteren, op te sluiten of in zee te dumpen, kon men ze nu via “”politieke vervolging” naar de asiel verlenende landen verdrijven. Via mensensmokkelaars werd dit systematisch in gang gezet, en leidde zelfs tot economische vluchtelingen. Wat men ook over het hoofd heeft gezien, is dat de islamitische leiders – met dank aan Allah- het criterium van politieke vluchteling zouden omarmen. En wel met de zeer geslaagde bedoeling, dit als het “Paard van Troje” te benutten om met de islam in Europa te kunnen infiltreren. Het geen tevens verklaart, waarom dat schatrijke islamitische grote landen, geen moslim vluchtelingen op nemen. Maar wel miljoenen ter beschikking stellen om in de asiel verlenende landen moskeeën te laten bouwen. Hoe dan ook had Nederland op gronde van het in de jaren -50 bereikte voorkomen van een snelle overbevolking, zich moeten beperken tot en tijdelijke opvang van asielzoekende. Om ze vervolgens naar grote dunbevolkte – bij voorkeur islamitische – landen door te verwijzen. Zal men in de fout volharden door niet de kern van het probleem te onderkennen, en met radicale maatregelen het zichzelf opdrijvende antisysteem blokkeren, dan zijn de rampzalige gevolgen daarvan niet te overzien Zie daar voor https://gerard1945.wordpress.com/2015/10/02/nederland-was-te-vol/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s