Nieuwe regering van Brazilië zal uit het VN-migratiepact stappen

Screenshot_269

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Op 1 januari 2019 heeft Brazilië een nieuwe regering en de nieuwe regeringschef kondigde al aan dat Brazilië blijkbaar weer uit het VN-migratiepact stapt. Afwachten welke landen het voorbeeld van Brazilië nog zullen volgen als het om de invoering van het duivelspact gaat.

politikstube

“Kronen Zeitung” van 11-12-2018:

De lijst met landen die zich uit het VN-migratiepact terugtrekken, wordt steeds langer: ook Brazilië zal zich terugtrekken uit de overeenkomst. De toekomstige minister van Buitenlandse Zaken, Ernesto Araujo, kondigde deze stap op Twitter aan. Het pact zou een “ongeschikt instrument” zijn om met het “probleem” van de migratie om te gaan, schreef Araujo.

In principe zou migratie weliswaar “welkom” zijn; deze zou echter niet mogen plaatsvinden zonder onderscheid te maken. De rechtse politicus en toekomstige president van het Zuid-Amerikaanse land, Jair Bolsonaro, had in oktober de presidentsverkiezingen in Brazilië gewonnen. Hij treedt op 1 januari in functie.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Brazilië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Nationalisme, Patriottisme, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

9 reacties op Nieuwe regering van Brazilië zal uit het VN-migratiepact stappen

 1. Rini Stegeman zegt:

  dus, als ik het goed begrijp, kan men als land er ook weer UITSTAPPEN ? Wordt dat dan geen probleem zoals met de Brexit ?

  Like

  • abouneenee zegt:

   Er was toch juist zoveel ophef ontstaan omdat het verdrag niet op te zeggen was? Nog meer gelijkenissen met de islam… Als het verdrag niet op te zeggen is kan er nog altijd gewoon geen uitvoering aan worden gegeven.

   Like

 2. abouneenee zegt:

  De globalisten zullen moeten ophouden zonder enige realiteitszin te leven.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  De nieuwe leider van Brazilië had al tijdens zijn verkiezingscampagne verklaard uit het pact te stappen dat zijn linkse voorganger nog even snel in december zou ondertekenen.

  Je kunt àltijd en óveral èlke contractuele overeenkomst verbreken.

  Als je maar ballen hebt en geen leugenaar bent….

  Geliked door 1 persoon

 4. Qvic zegt:

  Elk akkoord of contract is eenzijdig op te zeggen, dat is altijd al het geval geweest. Alleen dat willen de huidige politici niet. Want stel dat Wilders president wordt dan kan hij dit VN pact ook opzeggen, want een land is geen bedrijf. Dit verschil vergeten vele mensen. Dus elk nieuwe regering heeft de mogelijkheid om alle afspraken/verdragen van de voorgaande regeringen op te zeggen. Want de nieuwe regering is tenslotte niet verantwoordelijk voor de afspraken/verdragen van de voorgaande regeringen.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Dat achterlijke zooitje van de EU zal er wel achter blijven staan ! Z

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Kerkelijk Brazilië zal er niet blij me zijn!

  Like

 7. Brazza zegt:

  Ben begin 2016 hier naar toe gegaan. Links heeft het land op de rand van bankroet gebracht. Ongekende corruptie. Gedemonstreerd om Djilma weg te krijgen. Gelukt. De straat opgegaan voor Bolsonaro. Gelukt. Er is reeds begonnen met de grote schoonmaak. Per 1 januari gaat de weg omhoog. Kerkelijk Brazilië is hier wel degelijk blij mee en heeft hem volop gesteund. Brazilië zit niet op islamitische gelukszoekers te wachten. Ze hebben zelf al genoeg arme mensen om te helpen.
  Kortom, de juiste beslissing om uit dat duivelse pact te stappen.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Allemaal jonge gasten op die foto …..op zoek naar een leefloon….en een meisje om te verkrachten en erger Lang leve Marrakech en zijn ondertekenaars…..vaarwel beschaving

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s