OMG! WEG MET ONS!

www.werkenbijdeoverheid.nl

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, political correctness, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

6 reacties op OMG! WEG MET ONS!

 1. Steven zegt:

  Inderdaad WEG MET ONS…
  Als ik tegenwoordig de TV aanzet, dan gaat het eerste net en het tweede of het derde weer over een of ander derde wereld land.
  Als ik naar het nieuws kijk dan gaat het over arme asieleisertjes en hoe moeilijk ze het wel niet hebben…POPULISTEN, TRUMP of er gaat weer een of andere prijs naar een Afrikaan of Mossel.
  De Burgemeesters in NL die worden aangesteld zijn tegenwoordig ook allemaal Allochtonen of in ieder geval randdebielen die het eigen volk ook wel kan uitkotsen…en ga zo maar door..

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  En het klootjesvolk vindt het prachtig.

  Geliked door 2 people

 3. Rapunzel zegt:

  “Werken bij de overheid”, dat is ook de enige plek waar islamitische allochtonen terecht kunnen want elk bedrijf met winstoogmerk kijkt wel beter uit. En ik zeg met opzet islamitische allochtonen want normale mensen uit normale landen met (of zonder) een normale religie daar hebben wij als Nederlanders nog nooit moeite mee gehad. Nooit hoor je over geouwehoer met Zwitsers, Fransen, Italianen, Chinezen, enz, undsoweiter en met moslims is het altijd bal maar nooit leuk.

  En nu zitten er tig bij de overheid papiertjes te tekenen dat ze het goedkeuren dat er meer, meer, meer uit hun thuisland hier naartoe komen. Broers, zussen, de buren, mensen uit de straat, het hele Rif-dorp is welkom!
  En bij de IND kantoren hangen cartoons op de plee hoe je op juiste wijze gebruik maakt van een toilet met kraantjeswater. Voor de ingenieurs die gewend zijn aan een gat in de grond.

  Geliked door 3 people

 4. Elisah zegt:

  Ondertussen in België,

  Vlaamse jeugdraad….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s