Blanke slavernij!

Screenshot_280

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Iedereen gaat er ‘weer’ op vooruit als we de ‘reken’kunstenaars van de Tweede Kamer moeten geloven… Maar WIE gelooft ze nog? Ik in ieder geval niet! Wel ben ik er absoluut van overtuigd dat een bepaalde categorie mensen er inderdaad weer op vooruit gaat. Rutte (3.0) gaat erop vooruit, de zorgverzekeraars gaan er op vooruit, grootindustriëlen gaan erop vooruit, de energiemaatschappijen gaan erop vooruit en de inhoud van de staatskas gaat er middels opgeschroefde belastingen (op energie en gezonde voeding) ook weer lekker op vooruit… Ú gaat er echter NIET op vooruit, want ondanks dat de rekenwonderen der Tweede Kamer het ‘écht’ allemaal hebben meegenomen’ in hun ‘berekeningen’… houdt u steevast minder over aan het eind van de maand. Héél vreemd…

Zo gauw ze zichzelf weer op de borst lopen te rammen vanwege hun ‘briljante’ korte-termijn-visie en zogenaamde ‘berekeningen’ – en dat bij Prinsjesdag breeduit etaleren – schieten de prijzen als bij toverslag alvast de lucht in, want “het gaat weer goed met de economie”… Zorgverzekeraars voorop!

Úw straf voor het elitaire neoliberale globalisme

Terwijl er nog altijd honderdduizenden Nederlanders (al dan niet op basis van leeftijdsdiscriminatie) werkloos thuis zitten, worden er horizontaal steeds meer buitenlanders binnen gesluisd, omdat ‘we die nodig zouden hebben’. En die hebben we hier ‘nodig’, omdat veel Nederlanders zich te goed zouden voelen om bepaald werk te doen. De VVD heeft zelfs een systeem verzonnen om mensen met een uitkering (al dan niet door de door henzelf aangestuurde crisis en het daarmee samengaand gekregen ontslag) te ‘motiveren’ om te gaan werken. “Ze worden niet gekort op hun uitkering als ze bereid zijn te gaan werken”… Althans, zo begrijp ík hun tekstballonnetjes. Prik!

Dat betekent in de praktijk dat u tegen een ‘salaris’ moet werken dat ‘concurrerend’ is met de horizontaal ingestroomde voormalig Oostblok-gastarbeiders, migranten, en door de gemeentes gesponsorde ‘vluchtelingen’. (Overigens hardwerkende!) Polen en andere arbeiders die hier al járen leven en wonen, maar nog altijd voor veel minder salaris kunnen werken omdát zij in Nederland geen belasting hoeven af te dragen. Ook mogen zij in een Poolse auto met idem kenteken rond blijven rijden en hoeven zij derhalve geen wegenbelasting te betalen. Technische keuringen zoals de voor u verplichte APK zijn voor hen geen verplichting. Daarnaast hebben zij na 1 dag werken al recht op een half jaar uitkering bij ziekte of ontslag… ja mensen, marktwerking heet dat in Den Haag. De werking van Mark zeg maar…

Ook als zelfstandig ondernemer wordt het u steeds lastiger gemaakt. Veel ondernemers hebben namelijk last van de ‘marktwerking’ van met name Turken, die hier toentertijd op úw kosten middels een zeer riante ‘startpremie’ een eigen bedrijf hebben kunnen beginnen. Zij kunnen voor duizenden euro’s goedkoper werken dan u. Hoe ze dat doen? Ze leveren kwalitatief gezien zeker concurrerend werk, maar de betaling gaat grotendeels zwart. Met namen deze migrantengroep wordt daarmee beloond met spiksplinternieuwe, van alle moderne technieken voorziene peperdure (status)Mercedessen die met zwart geld gekocht zijn. Het zal wel weer onder etnisch profileren en/of racisme vallen als de dagelijkse gang van zaken(doen) betreffende deze Turkse Mercedes eigenaren eens nader belicht worden door de belastingdienst… Zij noemen dat de Turkse handelsgeest, wij noemen dat belastingontduiking en valse concurrentie!

Gestraft voor uw handicap

Zelfs binnen het UWV heeft u vreemd genoeg last van een geheimzinnige vorm van ‘marktwerking’. Als hard en eerlijk werkende Nederlandse arbeider heeft u namelijk een geduchte concurrentie van een vrij fors deel van de Marokkaanse gemeenschap. Moet gezegd; er zijn ook veel correcte en hard werkende Marokkanen in Nederland. Waar het verschil dan zit? Als u door omstandigheden, ziekte of handicap, 100% wordt afgekeurd kunt u, uit het volledig niets (!), een brief krijgen dat u ineens weer bent goedgekeurd en weer kunt gaan werken. Daar komt zelfs geen oproep of herkeuring aan te pas. Zelfs een gedegen onderbouwing van een specialist helpt u daar niet bij, want een specialist – die door jarenlange ervaring, extra studies en proefschriften – specialist is geworden, kan een (basisopgeleide!) UWV-arts niet overrulen… Wel kan eenzelfde UWV-arts een agressief Marokkaantje met grote bek en dreigende taal op slechts een gebroken been (!) voor de rest van zijn leven volledig afkeuren… Dát dan weer wel! DIT is realiteit mensen!

Heel veel Nederlanders voelen zich niet te goed om bepaald week te doen en willen juist heel gráág aan de slag, maar NIET tegen oneerlijke ‘marktwerking’ (en slavenlonen), terwijl zij wél belasting af moeten dragen – maar de ‘concurrentie’ niet! DAAR gaat het gele hesjes protest in Nederland o.a. over ‘meneer’ Rutte! … en over de volledig uitgeklede zorg, de uiterst bedreigende massamigratie (zowel qua sociale zekerheid als qua veiligheid), de veiligheid op straat en de wel degelijk ingezette islamisering die daar direct mee gepaard gaat, het groeiend antisemitisme vanuit de massaal binnengehaalde islamitische gemeenschap, de toenemende armoede in Nederland, de robotisering in de industrie en het milieu. Zomaar even wat zorgpunten van de bevolking, maar verder valt het wel mee hoor… Ú laat ons in de steek! Ú laat ons verrotten en creperen en ú gaat gewoon verder met uw autistische, alles vernietigende wanbeleid!

Ik heb het al vaker benoemd, de bevolking wordt wederom gestraft voor wat politici decennia lang voor zich uit geschoven hebben. De energieprijzen gaan o.a. omhoog door een hogere ‘milieubelasting’, terwijl ze ruim 40 jaar NIETS, maar dan ook NIETS (!) hebben gedaan of geïnvesteerd in een beter milieu of schonere technieken. En wie draait er NU (wederom) voor op, terwijl er nog helemaal geen betaalbare alternatieven zijn? Ú!

Wanneer wordt regeren weer vooruit zien i.p.v. vooruitschuiven en eigen zakken vullen?

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

PS: Overigens schreef ik enkele weken geleden nog over het groeiend antisemitisme… Nog geen week later was dat volgens NPO2 ineens fors afgenomen, maar waren de uitingen en bedreigingen wél heftiger geworden… tegen moslims! Nou breekt mijn klomp! De groeiende Jodenhaat komt JUIST vanuit de met antisemitisme opgevoede moslimhoek, maar nu zijn de moslims daar ineens het slachtoffer van? Waarde staatsomroep, u kunt zielige hoofddoekjes hun beklag laten doen en u kunt zich richten op de zogenaamde boze blanke racist, maar mijn hersenen spoelt u niet! Mijn ogen zijn namelijk wél geopend als ik op straat loop, en die nemen alles waar!

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Overheid, Rotzakken, Slavernij, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Blanke slavernij!

 1. koddebeier zegt:

  100% gelijk !!!

  Like

 2. Steven zegt:

  Dan heeft hebben de chemtrails (het ziek maken van de bevolking) niet genoeg hun werk gedaan.
  En je krijgt maar 3 maanden WW en geen 6

  Like

 3. henk zegt:

  de regering en brussel zijn onze aartsvijanden, levensgevaarlijke gekken die niets om de eigen bevolking geven maar alles zetten op de import waarvan 95% nooit zal gaan werken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Wij kregen vorige week de mededeling van onze energiemaatschappij dat ons voorschotbedrag elf euro per maand zou worden verhoogd, in verband met belastingmaatregelen. We zouden er niet verstandig aan doen om deze verhoging niet te accepteren, want de kans zou groot zijn dat we dan met de jaarafrekening flink zouden moeten bijbetalen. Dus accepteren we het hogere maandbedrag.

  In de supermarkt kom ik regelmatig artikelen tegen die ‘opeens’ verscheidene dubbeltjes duurder zijn geworden. Straks, in januari, zullen we de prijzen opnieuw zien stijgen.
  De overheid rooft onze portemonnee leeg, en wij hebben maar te slikken. WIJ houden per maand echt niets meer over dan voorheen. Alles berekend hebbend gaan wij er onder de streep zelfs op achteruit.
  De Troonrede van jongstleden september bevatte dus opnieuw een flinke dosis NEPNIEUWS.
  Daar zou toch stevig tegen opgetreden worden?
  Ik merk er niks van.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Ik maak regelmatig kleine lijstjes met mijn inkomen, gestegen vaste lasten, en wat ik dan wekelijks over hou.
   Ik ben er nog nooit 10 cent wekelijks op vooruit gegaan, als ik de lijstjes vergelijk.

   Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Veel gehoord van babyboomers, die niets hebben met protesten en demonstraties; `We hebben het nu beter dan ooit`.
  Dus je mag niet klagen, je mag geen zorgen hebben, je mag niet demonstreren, want we hebben het beter dan ooit.
  Ziedaar de kracht van propaganda. Alles wat ze hebben opgebouwd wordt geruisloos vernietigd.
  Men staat er bij en men kijkt er naar. En men doet er geen moer aan, want ze hebben het nu beter dan ooit.

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  De bedoeling van het geheel, waarde heer Schilder, is om de gehele midden- en onderklasse op de knieën te krijgen. Als dat proces eenmaal ver genoeg gevorderd is, kan versneld ingezet worden op uitvoering van het Coudenhove-Kalergi plan. In troebel water is het nu eenmaal goed vissen. Het blanke ras moet en zal uitgeroeid worden. De EU is het uitvoeringsorgaan bij uitstek. En Rutte maar lachen, de ploert.
  Dus worden uitsluitend plannen uit de kast gehaald die de gewone man, zeg maar Henk-en-Ingrid van de onderklasse en Henk-en-Ingrid+ van de middenklasse, meer geld kosten. Verhoging van de rente op studieleningen, verhoging van de BTW op dagelijkse boodschappen, te zijner tijd een warmtepomp, verplicht een electrische auto, noem maar op en ga maar door. Tot niemand meer éne rotte gulden in z’n zak heeft.
  Het onbegrijpelijke is dat de volksvertegenwoordigers in Eerste en Tweede Kamer zich zonder enige vorm van verzet, op een handvol na, voor dit karretje laten spannen. En de zeer goed opgeleide, ervaren en uitermate intelligente journalisten van de hoofdstroom media doen enthousiast mee. Het lijkt wel of iedereen gechanteerd wordt. Ten aanzien van de islamisering wórden we/ze ook gechanteerd. Met de olie namelijk. Olie die wij in het Westen eerst uit de grond hebben moeten halen, omdat die Arabieren er zelf te stom voor waren. En toen die stinkende gore pest Arabieren eenmaal rijk genoeg waren, gingen ze ons chanteren en de islamisering door de strot duwen. Den Uyl zei het al, ten tijde van de oliecrisis: “Het zal nooit meer worden zoals het was”. Wat heeft de renegaat gelijk gehad.
  Het hartverscheurende is, heer Schilder, dat de elite, de bovenklasse, het geld heeft om een veilig heenkomen te zoeken. Maar wat moet Jan-met-de-pet? Die mag zich wel verzetten, maar met handen en voeten gebonden. Kris Kristofferson zong begin jaren ’70: The Law Is For Protection Of The People. Zo zou het ook moeten zijn. Maar de wet wordt hier door het geboefte op Het Binnenhof met voeten getreden. Er is niemand meer, behalve Geert Wilders en z’n PVV en in mindere mate het FvD, die voor ons opkomt. De politie, Justitie en de rechterlijke macht kampen allemaal met enorme capaciteitsproblemen. U denkt toch niet dat dat toevallig zo is gekomen? Daar is op aangestuurd. Evenals de uitholling van onze krijgsmacht. Tot slot nog het Koningshuis. Dat na de oorlog geen grondwettelijke aanspraak meer kon maken op de troon. Maar deden of hun neus bloedde en verder gingen waar ze gebleven waren. Het resultaat is dat we nu opgescheept zitten met Willem de Overbodige en z’n fascistendochter. En verondersteld worden er blij mee te zijn. Nou, ik niet!
  Ik stop ermee, heer Schilder en ga naar het snookeren kijken op Eurosport. In het kader van de Brood en Spelen, weet u wel.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 7. BigLJohn zegt:

  De regeltjes zijn er om iedereen tot de bedelstaf te brengen, maar die gelden natuurlijk niet voor de H.H. – migranten -. De boeren kunnen zo niet meer werken, en het falende beleid aangaande het – milieu – (bedrog) gaat ons allen fortuinen kosten. Heel Nederland moet van het aardgas af en elektrisch gaan autorijden. Warmtepompen aanschaffen a raison van €30.000 per stuk. Als deze na 15 jaar versleten zijn, heeft u uw hypotheek nog lang niet afgelost, maar moet u wel weer een nieuwe pomp financieren en laten installeren . Dat is lekker goedkoop ! En wie garandeert ons dat de overheid (Net als nu bij het gas) geen belasting gaat heffen op die warmtepompen ? Elektrische auto’s nu nog zonder wegenbelasting, maar die komt er geheid nog aan. Kerncentrales moeten dicht, alsmede de kolengestookte centrales, en niet te vergeten de gasgestookte centrales. Ja beste mensen, Nederland gaat al zijn miljarden Kilowatts halen uit windmolens en zonnepanelen. En wij worden door de elite als zotten versleten. Gelijk de idiote Don Quichot die tegen de windmolens streed. En de prijs voor een enkele Kilowatt ? Geen €0,24 zoals nu, maar het tienvoud €2,40, als de beschreven ellende werkelijkheid gaat worden !

  Like

  • BertG. zegt:

   Wegenbelasting op mijn scootertje bestaat nog niet.
   Niet verder vertellen. Zo dadelijk ben ook ik nog de lul.
   De fietsen duren dan niet lang meer als logisch gevolg, zou anders oneerlijk zijn onder de 2 wielers.

   Like

 8. BertG. zegt:

  Ook dit flikken ze telkens wanneer het bekend is dat er verhogingen aankomen, vast stiekem de prijzen verhogen.
  Een winkel die de prijzen verhoogd zonder daar zelf aan mee te verdienen bestaat er niet.

  Supermarkt Jumbo is bezig de prijzen van duizenden producten te verhogen. „Het lijkt erop dat Jumbo in aanloop naar de btw-verhoging van volgend jaar de prijzen alvast naar boven aanpast”, zegt mede-eigenaar Thijs van der Tuin van prijsdataleverancier IPVdata, die dagelijks de prijzen in de supermarkten scant.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2912916/boodschappen-zijn-nu-al-duurder

  Like

 9. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/12/kijken-thierry-baudet-fvd-legt-vinger-op-de-zere-plek-de-enige-reden-voor-het-doen-van-aangifte-bij-politie-is-de-verzekering/

  Kijken! Thierry Baudet (FvD) legt vinger op de zere plek: ‘de enige reden voor het doen van aangifte bij politie is de verzekering’

  Gisteren werd in de Tweede Kamer gedebatteerd over de politiediensten en de politiewet uit 2012. Tijdens de verkiezingen was het de VVD die met marketingslogans wist te overtuigen en de grootste partij werd: ‘op veiligheid moet je niet bezuinigen’ stond er op de vrolijke koelkastmagneetjes. Maar op veiligheid werd wel bezuinigd en de politie lijkt het met haar handen in het haar te zitten. De aangiftebereidheid is laag, het veiligheidsgevoel neemt af. Politiemensen zien hun status als hoeders van het recht en de veiligheid dalen, want veel meer kunnen ze ook niet doen. Daarom pleitte Baudet in de Kamer om volgend jaar één miljard extra te investeren in de politie, daarvoor diende hij eveneens een motie in.

  Like

 10. Williaan. zegt:

  Héél vreemd…???? ja alleen als je de Tweede Kamer gelooft, het zijn bijna allemaal niksen die niets door zien en alles als waar aannemen wat ze voorgeschoteld krijgen van hogerhand.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s