Het krokodillen dilemma

Screenshot_279

(Door: H. Numan)

Sommige mensen willen graag heel bijzondere en vooral zeer exotische huisdieren. Levensgevaarlijke slangen of krokodillen bijvoorbeeld. Nu wil het geval dat reptielen een reptielenbrein hebben, en dat is niet bar groot. Je kunt een krokodil desnoods persoonlijk uitbroeden en vanaf het ei de beste verzorging geven die mogelijk is. Het is en blijft een krokodil. Zijn verstand gaat niet veel verder dan eten en gevaar. Koester je krokodil met alle liefde die je kan geven. Maar verbaas je niet dat je geliefde huisdier je opeens toch opeet. Dat is nu eenmaal de aard van het beestje. Het enige dat je kunt doen, is dat beest zoveel te eten geven dat hij in jou geen trek heeft.

Dat is hoe mohammedanen in onze samenleving staan. Het zijn zoogdieren, net als u en ik, toegegeven. Maar ze zijn ietwat beperkt in hun denkvermogen. Je kunt ze koesteren en 40 jaar alle liefde geven die je als samenleving hebt. Toch vreten ze je op zodra ze de kans schoon zien. Dat is nu eenmaal de aard. Niet van het beestje, want dat zijn ze niet. Maar van hun geloof.

Gematigde mohammedanen bestaan. Natuurlijk. Maar net even anders dan de meeste mensen zich (willen) realiseren. Een gematigde mohammedaan zal u heel beleefd vragen van welk hoog gebouw hij u mag gooien als u homo bent. Of keurig netjes vergunning aanvragen voor een openbare steniging van een overspelige vrouw. Ze zijn tenslotte gematigd, nietwaar? Dan moet je je netjes aan de regels houden. Voor zover die niet in tegenspraak met de koran zijn. Dat spreekt vanzelf. Gematigde mohammedanen zijn zo beleefd en gematigd dat ze begrijpen dat dhimmies vergunningen willen zien als je als groep mensen religieus met stenen dood wil gooien. Daar moet je respect voor hebben, zeggen gematigde mohammedanen.

Natuurlijk doen gematigde mohammedanen dat niet. Ze weten donders goed dat je op dit moment nog geen homo’s van hoge gebouwen mag flikkeren, of hoeren kunt stenigen. Bovendien, dat hoeven ze niet zelf te doen. Ze zijn toch gematigd? Gelukkig zijn er meer dan genoeg minder of niet gematigde mohammedanen om dat vervelende karweitje voor hen opknappen. Vergelijk het met u zelf. U houdt waarschijnlijk best van een kalfslapje, maar om die zelf uit een kalf te snijden? Nee dank u. Daar hebben we de slager voor. En die slager is in deze de niet gematigde mohammedaan. Want die zijn er ook, in ruime mate.

In ‘bevrijd gebied’, lees: de Islamitische Staat, deed men dat creatiever en een stuk imposanter dan destijds de SS in Auschwitz. Levend verbranden, letterlijk platrijden met tanks, verdrinken in kooien. Executies laten uitvoeren door kinderen. Wat u in uw ergste nachtmerries nog niet zou kunnen verzinnen. Nee, niet de gematigde mohammedanen. Die doen dat niet. Maar ze nemen er ook geen afstand van. Sterker nog, ze bewonderen die beestmensen. Voor mohammedanen zijn dat diep gelovige mensen. Geen beestmensen, verre van dat. En het gebeurde niet 75 jaar geleden, maar nu. Vandaag de dag. Op dit moment. Terwijl u dit leest, pleegt Boko Haram wel ergens een aanslag. Of ISIS of anders wel de Al Quackies. En als ze allemaal tapijtjes aan het kussen zijn, rijdt er wel ergens een suikerzieke rond met een mes.

Krokodillen hebben weinig denkvermogen, want dat was er nog niet toen ze ontworpen werden. Reptielen komen na amfibieën op de evolutionaire ladder. Zoogdieren zijn de laatste ontwikkeling en een stuk intelligenter. Je kunt het een krokodil niet kwalijk nemen dat hij doet waar hij voor gemaakt is. En een mohammedaan eigenlijk ook niet.

Als u in het brein gaat kijken van een mohammedaan, ziet u iets heel anders dan u voorgelogen wordt. Voor mohammedanen is er maar één geloof: dat van hen. De rest is bijgeloof of erger. De aarde heeft één middelpunt: een zwarte steen ergens in het midden van een zandbak. Hun zandbak, wel te verstaan.

Zie het maar als de meest extreme vorm van monotheïsme. Als er maar één god is – die van hun – dan zijn alle andere goden valse goden. Net als onze missionarissen willen ze de zielen van die arme heidenen redden van het eeuwige hellevuur. Maar omdat ze wat minder begripvol en menslievend zijn, door middel van het zwaard. Dat gaat een stuk sneller ook.

Er is maar één natuurlijke taal: Arabisch. Als kinderen, zo geloven ze, zonder spraak worden opgevoed, dan spreken ze Arabisch. Wat anders? De koran is er maar in één taal. Het is ten strengste verboden om de koran te vertalen, zonder de oorspronkelijke taal te vermelden en op de belangrijkste plaats, a.u.b. Dat is rechts op de pagina, niet links. Arabisch leest u van rechts naar links. Het is een uitkomst dat de heidenen – wij – van links naar rechts lezen, dan valt het niet zo op. Ja ja, die Allah weet het ‘t beste! Hij verblindt de dhimmies zonder dat ze het in de gaten hebben.

Islam betekent onderwerping. Zij aan hun maangod (Allah was oorspronkelijk een maangod voor hij gepromoveerd werd), wij aan hen. U heeft drie keuzes: 1) meedoen, en u laten besnijden, 2) onderwerpen, en dhimmie worden of 3) de dood. Meer smaken hebben ze niet.

Hun hele religie en cultuur is daarop gebaseerd. Zij zijn het middel- en hoogtepunt en einddoel van de schepping. Het universum is door de maangod geschapen enkel om hem? het? te eren en om mohammedanen mogelijk te maken.

“De ritmeester heeft al een boek” is een klassieke militaire grap. Huzaren worden binnen de landmacht een beetje als dommige kerels gezien. Dom, deftig en dapper; er zat vroeger veel adel bij de cavalerie. De ritmeester is binnenkort jarig. De huzaren mogen hem graag, en willen hem een cadeau geven. Dus gaan ze naar zijn vrouw, en vragen of een boek een goed idee is. “Nee heren, dat is geen goed idee. De ritmeester heeft al een boek.”

Voor ons een leuke grap, maar voor mohammedanen is het de bittere realiteit. Ze hebben letterlijk maar  één boek: de koran. De rest is niet interessant. Als je al het mohammedaanse drukwerk bij elkaar optelt, en dan bedoel ik alles wat gedrukt wordt in landen waar mohammedanisme de religie is, dan blijkt dat de productie van Nederlandstalige druk groter is. En Nederlands, best een mooie taal, is beslist niet de meest gesproken taal van de wereld. Dus die, pak ‘m beet, 40 miljoen Nederlandstaligen lezen meer dan 1,5 miljard mohammedanen. Overigens, nog niet zo gek lang geleden hadden veel gereformeerde families ook maar één boek: de Statenbijbel. Uitsluitend dat boek werd gelezen, en niets anders.

Ga je kijken naar het aantal Nobelprijswinnaars, dan is het verschil nog schrijnender. Nederland en België hebben tezamen 33 Nobelprijzen behaald (inclusief een paar pretprijzen). Alle mohammedaanse landen bij elkaar nog geen 10. En daarvan zijn 7 pretprijzen. Yasser Feras Arafat, die de Nobelprijs voor de Vrede krijgt, kun je niet anders dan als gevatheidsprijs zien.

Dat doet verdomd zeer. Het Westen is alles wat ze verafschuwen. En het is schathemeltje rijk. Zijzelf leven in letterlijk de aars van de wereld, houden zich keurig aan de regels. En ze zijn straatarm. Je zou bijna denken dat de maangod niks van mohammedanen moet hebben en dat het Westen het uitverkoren volk is. Niet doen, want dat is heiligschennis van het bovenste water.

Gelukkig heeft Allah die vervelende dhimmies verblind, dus ze hebben niet door dat ze langzaam maar zeker door het ware geloof overgenomen worden. Maar toch. In westerse landen lukt het mohammedanen niet om gewoon mee te komen. Niet alleen in Nederland rijst de criminaliteit de pan uit binnen de mohammedaanse gemeenschap. Niet alleen in Nederland is analfabetisme onder mohammedanen het grootst. Overal in de westerse wereld vormen mohammedanen hun eigen gemeenschappen en trekken ze zich zo min mogelijk van de dhimmies waar tussen ze leven wat aan.

Ze weten absoluut zeker dat er maar één soort mensen bestaat. Dat zijn zij zelf. De rest zijn apen en varkens. Maar die apen en varkens, en dat weten ze verdomd goed, verslaan mohammedanen niet op één, maar op alle fronten. Ze leren beter. Zijn beter ontwikkeld, hebben een min of meer soepel werkende samenleving, en zijn militair onverslaanbaar. Hun economie floreert. Ze gedragen zich daarom net als kleine vervelende kinderen die mogen voetballen met Ronaldo. Ze weten dat Ronaldo een stuk beter is, maar dat willen ze niet weten. Want zij zijn beter. Hoe, dat weten ze niet, maar ze zijn beter. Punt. Als Ronaldo hun een voorzetje geeft is dat niet een cadeautje van Ronaldo, maar prijzen ze zichzelf.

Gaan we even kijken naar die krokodil waar ik het over had. De enige manier om te voorkomen dat je door je eigen krokodil wordt opgevroten is het beest zoveel eten te geven dat hij het teveel moeite vindt. Een andere manier is er niet. Als u een keer vergeet om de krok te eten te geven, dan bent u de klos. Kan een tijdje duren. Maar krokodillen kunnen heel oud worden. Eén vergissing, die is tevens uw laatste vergissing.

En dat is dus precies waar we al veertig jaar mee bezig zijn. De mohammedaanse krokodil wordt al maar vetter, en steeds hongeriger. Als jonge krok was een kippenpootje voldoende. Nu eist het beest kip in kruiwagens. Hoe langer je het beest vetmest, des te meer eten het nodig heeft.

En dat moment komt pijnlijk dicht in de buurt. Progressieve idioten denken dat je ze kunt afkopen met het hernoemen van christelijke feesten. We noemen Pasen nu Lentefeest, en Kerstmis Winterfeest. Dat is niet zo aanstootgevend voor hen, en daar kunnen ze vast wel mee leven.

Nee hoor. Dat kunnen ze niet. Maar ze accepteren het TIJDELIJK graag. Je kunt Rutte een aardige vent noemen, hij is en blijft een lul op pootjes. Het verandert niets aan de man. Je kan Kerstmis Winterfeest noemen, maar het is en blijft een heidens feest voor mohammedanen. Tijdelijk, tot ze de macht klemvast in handen hebben, willen ze best genoegen nemen met het herbenoemen van heidense feesten. Maar echt geen seconde langer.

Voor een gematigde mohammedaan is dit de beste manier van bekeren. Je oefent wat lichte druk uit, dat doen niet zo gematigde mohammedanen maar wat graag voor ze, en de dhimmies zijn in staat om hun eigen geslacht met een bot mes af te snijden omwille van de lieve vrede. Zo leren ze op een vreedzame manier hoe ze zich moeten onderwerpen aan hun eigenaren. Grof geweld is nergens voor nodig.

U bent niet religieus, en komt er openlijk voor uit atheïst te zijn? Religie is voor u gewoon een vorm van bijgeloof? Heel veel progressieve mensen denken er zo over. Geef die mohammedanen gewoon wat kippenpootjes, dan blijven ze kalm. In werkelijkheid moeten die progressieven zich heel wat zorgen maken. Want atheïsten zijn nog erger dan beelden-vereerders. In de mohammedaanse optiek is een atheïst nog minder dan een bacil. Geen aap, en ook geen hond.

Progressieven hebben dat niet door, mogelijk hebben ze dezelfde hersenblokkade waar mohammedanen ook last van hebben. Zodra gematigde mohammedanen de touwtjes in handen hebben, gaan die er het allereerste aan. Altijd, en overal. Kijk maar naar Iran, Irak, en alle landen waar mohammedanen hun geloof oprecht belijden.

Moraal van dit verhaal? Haal geen exoten in huis. Is niet goed voor het beest en op termijn voor uzelf ook niet. Faunavervalsing is altijd een slecht idee. Hoe het ook gepresenteerd wordt.

Door:
H. Numan
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Het krokodillen dilemma

 1. erik zegt:

  Numan:
  “Overigens, nog niet zo gek lang geleden hadden veel gereformeerde families ook maar één boek: de Statenbijbel. Uitsluitend dat boek werd gelezen, en niets anders.”
  ————————————————————————————————————————————
  Wát een onzin! Zoals de mohammedanen de Joden en de christenen haten, zo haat u de christenen denk ik.

  Like

  • H. Numan zegt:

   Nee, verre van dat. Ik haat christenen net zo min als mensen die geloven dat de aarde plat is. Of mensen die geloven dat ze na de dood een eigen planeet krijgen (mormonen). U kunt het niet leuk vinden, maar 100 jaar geleden was het helemaal niet vreemd op het platteland boeren families maar 1 boek hadden: de Statenbijbel.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Numan.
   Uitstekend!
   Doorgaan.

   Like

 2. Hein zegt:

  Je kunt de krokodil ook terug sturen naar de Nijl, of gewoon afschieten, wel zo makkelijk.

  Like

 3. ruud 2 zegt:

  Een heel mooi verhaal met genoegen gelezen.Ik zie die engerds nog binnen komen in de jaren 60 zogenaamd om de arbeidsmarkt te verstevigen, de jeugd van deze volken is er trots op dat hun opa zo hard gewerkt heeft in de begin tijd en zeggen zonder blikken of blozen altijd zwaar werk in de mijnen. Jammer dat die al dicht waren.Maar met hulp van de NVV en PvdA kregen ze al snel uitkeringen waar ze altijd recht op hebben al roven en moorden ze er op los.

  Like

 4. win zegt:

  wat u over krokodillen zegt klopt niet helemaal waarde numan. je kunt deze dieren een naam geven en ze bij die naam roepen. ze zullen dan komen. ook kun je ze op gezette tijden voeren. ze weten wie je bent. ze zijn niet zo redeloos.

  Like

   • paulzwueste zegt:

    Je zus.
    Hallo.
    Dit is bezijden het onderwerp.
    Er zijn altijd krokodillen aanwezig die het beter weten, en dan later roepen dat diegene die de krokodillen voederde het laatst werd opgegeten.
    Weet je nog.
    Nee, gewoon afmaken lijkt me het beste!!!

    Like

  • BertG. zegt:

   Ze lijken wel iets te herkennen, of ze weten dat jij het bent die ze te vreten geeft, betwijfel ik.
   Sla 1x ze voedsel over, en zo’n beest vreet jou op.

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   @paulzwueste, hopelijk bedoel je met dat afmaken de radicale moslimextremisten en NIET de krokodillen! Helaas zouden die reptielen al doodziek worden als ze dat islamtuig consumeren ofschoon er godzijdank jaarlijks al een hele hoop van dat uitschot omkomen door allerlei rampen!

   Like

 5. Gerrit zegt:

  Heel mooi verwoord. Dit is precies zoals het is.
  Winston Churchill zei het zelfde ongeveer.
  Papers zijn het, die geven hun laatste eten aan de krokodillen alvorens ze zelf ook opgevreten worden.

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Zelfs krokodillen zijn nog vrij onschuldige hagedissen vergeleken met al die akelige radicale moslimextremisten en linkse politici. Zo had Steve Irwin (1962-2006), The Crocodile Hunter (de krokodillenjager), altijd op zeekrokodillen “gejaagd” om duidelijk aan mensen te maken dat die dieren alleen door hun instinct worden gedreven en al miljoenen jaren zo kunnen overleven. Helaas besefte Irwin, nadat hij een gezin had gesticht, dat veel (linkse) mensen inderdaad net doen alsof ze je vrienden zijn om je daarna te verketteren!
  Want Irwin liet toen in Australië zijn zoon Robert Irwin een zeekrokodil voeren om deze hiermee zo liefde voor (roof)dieren bij te brengen en prompt begonnen allerlei afschuwelijke betweters en “kindervrienden” hem hierna te verketteren dat hij een slechte vader zou zijn (net als Michael Jackson) en wilden ze hem zelfs zijn kinderen afnemen! Hetzelfde kwam ook voor toen Irwin op de Zuidpool naast een stel pinguïns en zeeluipaarden ging liggen om die te filmen! Je zou dan kunnen afvragen of die misselijke figuren ook zo hadden gereageerd als Irwin bijvoorbeeld naast een gevaarlijke moslimterrorist had gezeten, gelijk als in Straatsburg!
  Zo verkies ik krokodillen nog veruit boven de radicale menselijke moordenaars en het ware haast beter geweest als ze in een tekenfilm of strip over Peter Pan diens aartsvijand James Haak hadden vervangen door een moslimterrorist of een EU-bestuurder! Dan zou de monsterachtige krokodil deze natuurlijk hebben moeten verslinden (dat het dier trouwens nooit maagpijn van de tikkende wekker krijgt is werkelijk ongelofelijk!) om daar uiteindelijk evenmin een brandend maagzuur en een opgeblazen gevoel aan over te houden!

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Zoek de verschillen tussen de krokodil en een Islamiet geen moeilijke opgave ……voor beginners

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Lees trouwens hier eens hoe het een Indonesische vrouw verging die eveneens een zeekrokodil als een tam huisdier wilde behandelen en daar alsnog door werd gedood:

  Laborante doodgebeten door ‘huiskrokodil’

  Op het Indonesische eiland Sulawesi is een 44-jarige vrouw opgegeten door een 700 kilo zware zeekrokodil, die daar illegaal als huisdier werd gehouden bij een bedrijf dat parels kweekt. Volgens de lokale autoriteiten is Deasy Tuwo, het slachtoffer, waarschijnlijk in het bassin gevallen toen ze het bijna 5 meter lange reptiel wilde gaan voeren.

  Collega’s van Deasy Tuwo, zo meldt de BBC, ontdekten het levenloze lichaam van de vrouw in de ondiepe vijver die dienst doet als verblijfplaats van krokodil Merry. Ze zagen dat de vrouw – hoofd van het laboratorium van de kwekerij – een arm miste en dat een deel van haar romp ontbrak.

  Nadat de dode vrouw in de vijver was ontdekt, is de politie met steun van tientallen hulpverleners uren bezig geweest haar ontzielde lichaam uit het water te halen. Daarvoor werd de krokodil verdoofd en vervolgens met man en macht uit het water getild.
  Die klus nam volgens de BBC enkele uren in beslag. Waarschijnlijk zitten al de ontbrekende lichaamsdelen van de vrouw nog steeds in de krokodil. In de vijver werd namelijk niks aangetroffen.

  Eigenaar

  De gealarmeerde politie is inmiddels een onderzoek begonnen naar het incident en probeert te achterhalen wie nou precies de eigenaar is van de krokodil. Dat laatste doet de politie overigens al langer.
  Vermoedelijk gaat het om een Japanse ondernemer die in de boeken staat als baas van het bedrijf. De afgelopen weken brachten vertegenwoordigers van een dierenbeschermingsorganisatie, naar aanleiding van tips over de krokodil, herhaaldelijk een bezoek aan de kwekerij. Ze werden echter daar nooit binnengelaten.

  Het reptiel is verdoofd, in die toestand overgebracht naar een opvangcentrum en de eigenaar van de kwekerij kan een fikse boete tegemoet zien. In Indonesië komen meerdere krokodillensoorten voor die regelmatig mensen aanvallen en doden.
  Wereldwijd komen naar schatting zo’n duizend mensen per jaar om het leven na een confrontatie met een krokodil en dat zijn dan meestal de Nijl- en de zeekrokodil. De dieren hebben het alleen niet specifiek gemunt op mensen, maar ze worden gezien als gelegenheidsmoordenaars die het weinig uitmaakt in welke prooi ze precies hun tanden zetten.

  In tegenstelling tot de moslimextremisten kennen krokodillen geen verschil tussen goed en kwaad en dit reptiel volgde alleen maar diens instinct. Was de zeekrokodil echter namelijk een dergelijke moslimextremist geweest dan had hij die vrouw ook allang verkracht en vermoord daar wilde dieren hun natuur niet snel verloochenen ofschoon de krokodil desnoods een hele hoop van dergelijke haatbaarden had mogen verslinden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s