Jörg Meuthen (AfD): Afgelopen met de eierdans rondom de politieke islam en geradicaliseerde moslims

Screenshot_285

Professor Jörg Meuthen, partijvoorzitter van de AfD.

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Slechts vier uur voor de terreuraanslag van gisteren in Straatsburg heb ik er in exact deze stad in het Europees Parlement toe opgeroepen dat het eindelijk afgelopen moet zijn met de eierdans rondom de politieke islam en geradicaliseerde moslims.

politikstube

Het is de hoogste tijd om heel duidelijk man en paard te noemen: Europa heeft geen probleem met “algemeen religieus extremisme”, inclusief het christendom en het Jodendom – Europa heeft veelmeer een probleem met de politieke islam! Kerken en synagogen zijn geen plaatsen waar haat gepredikt wordt – het zijn bepaalde moskeeën. Priesters en rabbi´s prediken geen haat – het zijn bepaalde imams.

Deze simpele waarheden moeten eindelijk uitgesproken worden. Wie de terreur wil bestrijden, mag niet langer zwijgen voor de politieke islam.

En wie de terreur wil bestrijden, moet eindelijk de problemen aanpakken: het kan niet zijn dat een radicaalislamitische bedreiger, als hetgeen hij al lang gekwalificeerd was, vrij kan rondlopen. Deze mensen zijn niet onder controle te brengen als ze vrij onder ons leven. Ze moeten daarom óf onmiddellijk uitgezet, en als dat niet mogelijk mocht zijn, óf gevangen gezet worden.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Europees Parlement, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Jörg Meuthen (AfD): Afgelopen met de eierdans rondom de politieke islam en geradicaliseerde moslims

 1. Ruud zegt:

  Natuurlijk!!!!!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Zegt het voort. Het is de absolute waarheid.

  Like

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Thom zegt:

  Gelukkig is Hare Marakesh Onschuld Marietje Schaake van D’66 veilig in het Europees Parlement.

  De slachtoffers zijn collateral damage voor D’66

  Like

 5. Corné zegt:

  Het is te hopen dat die paar partijen die om deïslamisering roepen mega groot gaan worden. Dat de kiezers eindelijk door hebben dat het belachelijk maken en niet serieus nemen van die partijen oer dom is.

  Like

 6. Bert zegt:

  “Er is een probleem met politieke islam”.
  Nee er is een perceptieprobleem: islam en politiek zijn een geheel, alleen linkse gekken in Europa blijven beweren dat islam alleen maar een geloof is. Waarom heeft het christendom een paus en de islam een kalief? Omdat in islam er GEEN SCHEIDING VAN KERK EN STAAT TOEGESTAAN IS.

  Like

 7. Hebben de landverraders het toch voor elkaar gekregen om nederland naar de bliksem te helpen, door, tegen het advies van prominente figuren in, toch dat verdrag van marakesh te te tekenen. Wat moeten we met ze doen?

  Like

 8. Elisah zegt:

  https://www.journalistenwatch.com/2018/12/12/asylwerber-rache-zug/

  Asylwerber wollten aus Rache Zug zum Entgleisen bringen – Schweres Zugunglück rechtzeitig verhindert
  Asielzoekers wilden trein laten ontsporen uit wraak, omdat ze betrapt werden op zwartrijden, een zwaar treinongeluk kon gelukkig op tijd voorkomen worden.

  Laut „Wochenblick“ hatten ein 27-jähriger marokkanischer Asylwerber, ein 20-jähriger gambischer Asylwerber und ein 33-jähriger algerischer Asylwerber versucht, einen Zug mittels Sabotage zum Entgleisen zu bringen, weil sie zuvor beim Schwarzfahren erwischt – und vom Schaffner aufgefordert – wurden, den Zug an der nächsten Haltestelle zu verlassen.

  Like

 9. jackholland zegt:

  De PVV en FVD hebben niet overal antwoord op en oplossingen voor …. is vaak het verwijt van mensen die stemmen op andere partijen.

  Maar beste mensen u kunt om deze redenen inderdaad op die andere partijen stemmen , maar deze andere partijen zijn alleen maar bezig om Nederland vol te krijgen met islamitische klaplopers uit afrika en omstreken die hier levenslang aan het uitkeringsinfuus zullen hangen..
  Het percentage moslims tov niet-moslims zal enorm stijgen en u weet het moslims onder elkaar zijn allen broeders en zullen allen denk gaan stemmen of zodra de islamitische partij wordt opgericht dan wordt het die partij ..
  En helaas in de democratie geldt : meeste stemmen gelden.
  Dus bedenk goed beste niet-pvv /fvd stemmers dat u da nog maar een paar jaar kunt stemmen voor uw partij met die o zo sociale oplossingen. die allen pro islamimport zijn( zie stemming marakesh pact )
  En juist die groei van het percentage moslims in nl tov niet moslims gaat er voor zorgen dat moslims vanwege het democratische principe steeds meer macht krijgen.
  En moslims hebben een heel raar principe een slechte voor mij part criminele moslim is altijd nog beter dan een niet-moslim
  Dus ook wanneer er een enorme islamitische klootzak zonder enige capaciteit en met een verderfelijk gedachtengoed aan het roer staat van een partij met islamtische idealen dan stemmen alle mossels daar toch op . (op niet mossels stemmen is immers verraad volgens de koran.)

  De macht van mossels gaat veel groter worden tot dat ze via de democratie overmacht hebben gecreeerd .dan wordt op democratische wijze de democratie afgeschaft (meeste stemmen gelden)en krijg je een soort van kalifaat en valt er niet meer op het cda, christenunie,vvd pvda te stemmen want die worden gewoon verboden.

  Dus advies : stem pvv of fvd om mosselimmigratie tegen te gaan zo niet dan is het nog enkele jaren anders stemmen voor bijvoorbeeld uw klimaat ideaal of opvang zielige negertjes opvang maar dan is het gewoon klaar met stemmen en kunt u als dhimmi (2e rangsburger met minder rechten gaan dienen voor moslims exact zoals het in de koran wordt beschreven.
  DENK AAN UW KINDEREN KLEINKINDEREN EN ACHTERKLEINKINDEREN zij zullen u later vervloeken indien u niet pvv of fvd stemt.
  Daar moet je toch niet aan denken dat uw achterkleinkind op een nederige manier extra belasting aan moslims moet gaan betalen en minder rechten heeft dan moslims .(is ideaalbeeld van moslims volledig bschreven in de koran)
  ZUM KOTZEN!!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Elisah zegt:

  Zo denkt de gemiddelde Duitser,

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Het geheim achterhaald…..Velen zullen zich afvragen waarom zijn de grooote leiders en het Euro-parlement parlement zo welwillend om dat Marraquech verdrag te ondertekenen…Prof Zonnebloem ( die van Kuifje) heeft zich gebogen over dat ….te verwachte schandaal De groote leiders en het Euro parlement werden verplicht een film te bekijken …..met Rudolf Valentino de barmhartige sheik….de verdediger van het goede ….de beschermer van de vrouwen….de ideale man Hij was ook moslim dus waarom niet al die Rudolf Valentino’s niet in Europa binnenhalen of al die goudklompjes

  Like

 12. Dit idiote gedoe moet meteen stoppen. verspreid de waarheid over de hele wereld uit, en overtuig de mensen dat dit drama moet afgelopen zijn. Kijk eens naar de Nep regeerders die ons beliegen ,bedriegen ,verraden.en dat allemaal door een dom .denkertje van het linkse gespuis. De Islam behoort niet in Nederland en niet in Europa thuis. Wij zijn fatsoenlijk opgevoede mensen ,die zich niet alles doir de strot laten duwen ,door een nep regering met achterlijke verhaaltjes, die de duivel hun heeft ingefluisterd.De mensen moeten hun land helpen ,door dit gezwel te stoppen. We hadden een heel mooi landje, dat door die griezels van Brussel, bijna is verwoest. Dat willen wij toch niet, daar gaan wij toch nooit aan mee werken. Geldwolven die vernietiging van een volk bewerkt ,moeten meteen de strop krijgen, omdat het geen reden is om dat te regelen. Het zijn de reinste massamoordenaars , die geen reden tot leven hebben.

  Like

 13. Jan zegt:

  AfD geeft advent-kalender uit met verworvenheden van de blanken. Linksvolk schuimbekt en vliegt in de gordijnen

  Like

 14. Jan zegt:

  In het land van Eva Braun-Merkel is alles weer toegestaan, mits men moslim is

  video/1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s