May: als ik vanavond word afgezet, komt landsbelang in gevaar

Screenshot_276

Als de Britse Conservatieve partij premier May (foto) vanavond afzet, zou dat de positie van het land in gevaar brengen. Dat zei premier May zojuist tijdens een onverwachte persconferentie op de stoep van 10 Downing Street.

Daarmee reageerde ze op het nieuws dat de Conservatieven in het Britse parlement vanavond een stemming hebben afgedwongen over de positie van de premier. Er zijn zeker 48 brieven van parlementsleden van haar eigen partij die schrijven dat ze het vertrouwen willen opzeggen in haar. De stemming is vanavond tussen 19.00 en 21.00 uur Nederlandse tijd.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

13 reacties op May: als ik vanavond word afgezet, komt landsbelang in gevaar

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Alles wat met de EU te maken heeft wordt een puinhoop, kost klauwen met belastingcenten van de hardwerkende modaal verdienende burger en zal met dat zotte Marrakesh pact leiden tot een burgeroorlog.

  Like

 2. peter zegt:

  Als Rutte,Jetten en Klaver er morgen niet meer zitten knapt de boel er enorm van op ,en zo is dat bij Merkel,en May niet anders .

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  Denkt u (May) dat nu werkelijk, alleen door uwe persoon het landsbelang niet in gevaar loopt? Nadat vele ministers ter zake Brexit zijn opgestapt?
  Ik mag wensen dat u heengezonden wordt en dat Boris Johnson de Brexit portefeuille “nieuw leven” zal geven: May’s Brexit is van de baan en we wachten van de EU, nieuwe voorstellen af!

  Like

 4. cmsuijkerbuijk2014c zegt:

  Helemaal haar eigen schuld. Maar als “Remainer” wilde zij natuurlijk zoveel mogelijk tegemoet komen aan de EU. Eigen falen dus. Hopelijk nu een harde Brexit, zodat die hele corrupte bende in Brussel in elkaar stort. Kunnen we ook eindelijk die hele politieke top eens door een tribunaal laten berechten en waar nodig hard en zwaar straffen,

  Like

 5. A.J. deKoning zegt:

  Ik denk dat er net zo lang gezeurd wordt tot Engeland tenslotte toch weer in de EU blijft en dat zou erg jammer zijn. Engeland verdient beter.

  Like

 6. M. zegt:

  Wat een hoogmoedswaanzin met die muts. Des te eerder die duvels aars kussende muts weg is de beter.

  Like

 7. Ruud zegt:

  Uiteindelijk betreft het hier een uittredingsparagraaf die opzettelijk in het EU-verdrag ontbreekt. Het is met voorbedachte rade maximaal moeilijk gemaakt om uit te treden hetgeen zich nu wreekt. Ik zou zeggen, gooi er maar een harde Brexit tegen aan dan treft de ellende niet slechts GB maar alle exporterende EU-landen. Dan krijgt de EU een koekje van eigen deeg. We zullen wel zien waar het schip strandt! Het moet hier geen Russische Federatie gaan worden want daar lijkt het inmiddels op!

  Like

 8. Denk eerder dat het EU belang in gevaar komt en niet het landsbelang van het Verenigd Koningkrijk

  Like

 9. Wachteres zegt:

  https://www.ad.nl/buitenland/may-stopt-na-ambtsperiode-als-leider-conservatieve-partij~a3ab82ae/

  May stopt na ambtsperiode als leider Conservatieve partij

  De Britse premier Theresa May heeft de parlementariërs van haar Conservatieve partij in een toespraak gezegd dat ze na haar huidige ambtsperiode geen leider van de partij meer wil zijn. Ze leidt naar eigen zeggen ,,de partij niet meer de volgende verkiezingen in”.

  Waar doet mij dit aan denken? Zou zij advies van Merkel hebben gekregen?

  Geliked door 1 persoon

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  May: als ik vanavond word afgezet, komt landsbelang in gevaar.

  Daarentegen als ik vanavond niet wordt afgezet komt het landsbelang ook in gevaar.

  Het is wel een moeilijke keus, lijkt me.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Landsbelang of Islambelang ?…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s