Net rond Clintons sluit zich: Getuigen en documenten bewijzen omkoping en belastingontduiking

Screenshot_297

(Door: “Xander”)

Aantal donaties aan Clinton Foundation met 90% afgenomen – Senator Graham, aankomende voorzitter parlementaire comité Justitie, wil ook illegale Uranium One deal tussen Clintons en Russen onderzoeken – CIA-FBI infiltrant: ‘Koffers vol miljoenen dollars omkoopgeld aan Clintons overhandigd’

Hoe lang wordt één van de beruchtste en meest criminele echtparen uit de Amerikaanse geschiedenis nog de hand boven het hoofd gehouden?

Het net rond het criminele Clinton echtpaar begint zich langzaam te sluiten nu drie klokkenluiders, (voormalige) medewerkers van de Clinton Foundation, bereid zijn tegenover het Congres te getuigen over grootschalige omkoping en belastingontduiking. Daarvoor zouden ze al in augustus 2017 zo’n 6000 pagina’s aan documenten aan de FBI en de IRS (belastingdienst) hebben overhandigd.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Criminaliteit, Graaien, Hypocrisie, Justitie, Linkse Kerk, Marxisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Net rond Clintons sluit zich: Getuigen en documenten bewijzen omkoping en belastingontduiking

 1. Ruud zegt:

  Het werd tijd………………..!

  Geliked door 1 persoon

 2. paulzwueste zegt:

  De Clintons zullen worden opgesloten voor de rest van hun leven.
  Trump gaat ook deze verkiezingsbelofte waar maken…

  Ze kunnen natuurlijk altijd nog zelfmoord plegen.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Op het mooiste kistje overheerlijke Brasil sigaren uit Kampen is het verplicht om waarschuwingen op te plakken over de dodelijke gevaren van roken, maar op verkiezingsposters en partijpropaganda van politici en partijen is het ECHT nodig, samen met de Brusselse bedreiging voor de volksgezondheid maken deze moordenaars meer dodelijke slachtoffers dan de tabaksindustrie ooit zal ophoesten…..

  Geliked door 4 people

 4. guusvelraeds zegt:

  We zullen het afwachten.

  Wat ik in elk geval schandalig vind is dat de Nederlandse postcode loterij structureel donatie’s doet aan de Clinton Foundation alsof dat een goed doel zou dienen.

  Los daarvan zou de postcode loterij verboden moeten worden omdat ze op sluwe wijze aan mensen steeds meer loten slijt waarvan niet meteen duidelijk is dat het om maandelijkse incasso’s gaat. Denk je een keer mee te spelen hang je vast aan elke maand terugkerende incasso’s. De postcode loterij opzeggen is daarnaast een hele onderneming die je precies moet uitvoeren anders lukt het niet. Zeg je telefonisch op dan kom je in de wachtstand en hang je na een halfuur van lieverlede de telefoon maar aan de wilgen. Verder oefent de postcode loterij psychische druk uit op mensen om toch maar mee te doen want wie leeft graag met het idee dat de buren in de straat een paar miljoen gewonnen hebben en jij niet omdat je niet hebt meegedaan. Dus dan spelen veel mensen toch maar mee terwijl ze misschien liever wilden stoppen. Als iemand in Amsterdam een prijs wint en je woont zelf in Eindhoven dan ben je blij voor de man of vrouw in Amsterdam. Wint echter je buurman (misschien ook nog een proleet) en jij staat met lege handen terwijl je ook had kunnen winnen dan is dat een heel ander verhaal.

  https://www.postcodeloterij.nl/goede-doelen/overzicht/clinton-foundation

  Geliked door 1 persoon

 5. koosv8 zegt:

  Zorg eerst maar dat de getuige in leven blijven.

  Geliked door 1 persoon

 6. Peter zegt:

  Ik hoop dat de pleuris uitbreekt voor de kerst.
  Dan kan ik nog meer genieten van mijn maaltijd !
  De Clintons in het cachot, een heerlijke gedachte.

  Geliked door 1 persoon

 7. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 8. BertG. zegt:

  Tegen de tijd dat het echt spannend voor ze gaat worden, wijken ze wel uit naar een land dat geen uitleveringsverdrag kent met de VS.
  Denken jullie nou echt dat ze afwachten op het moment dat ze opgehaald worden.
  Die zijn dan allang pleitte.

  Like

  • Astrid zegt:

   @BertG. zegt:
   13 december 2018 om 18:50
   ——–
   Maar er zullen altijd sporen achterblijven, Bert, dus helemaal zeker weten dat ze niet gevonden zullen worden, kunnen ze niet. Ze zullen sowieso gevangenen blijven van hun eigen denken, in de zin van doorgeslagen bezitterigheid en machtswellust.
   Ik gun vooral Killary een Ceauçescu-einde op de nationale beeldbuis, want haar arrogantie is ongekend.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Je zou wel eens gelijk kunnen hebben Bert, wat dat vluchten betreft.
   Maar ja, dan vinden ze Bill na ’n tijdje dood in bad, en Hillary even later hangend aan het plafond met ’n briefje dat ze het niet meer aankon.

   Het rare is dan wel dat ze allebei ’n gaatje van ’n injectiespuitje tussen hun tenen hadden.
   Maar dat vertellen ze je natuurlijk niet.

   Like

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Tijdens de uitvaart van papa George W. Boef zijn er blijkbaar een aantal dagvaardingen overhandigd aan o.a. de Clintons. en aan andere Boeven.

  https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/bush-familie-krijgt-dagvaarding-bij-ghwb-begrafenis/

  Like

 10. Flo zegt:

  Dat Jinek even vertelt hoeveel belastinggeld dat wijf heeft ontvangen ,om niet de juiste vragen te stellen .Zo werkt links, slijmen voor socialiten ,en Trump afbranden , en dan vind ze zichzelf ook nog objectief ,ga koken tuthola,of de was doen ,Maar blijf weg bij de buis .

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wat een treurigheid eigenlijk dat de meeste (voormalige) presidentskandidaten in feite bejaard zijn, Clinton is 72 en Hillary 71.
  Trump zelf is ook al 72 dus ook niet bepaald een jonkie.
  Wat bezield die mensen dat ze op die leeftijd alsnog president willen worden (zijn) ?
  En hoe kan het dat een land met 326.000.000 inwoners geen betere kandidaten naar voren kunnen schuiven.
  Normaliter gaat een zittende president ook op voor een tweede termijn en wat je ook van Trump vind, tegen die tijd is hij 74.

  Like

 12. Jan zegt:

  Klokkenluiders: De Clintons hebben de wet overtreden De Clinton Foundation handelde in geld en farmaceutica en diende om zich vooral persoonlijk aanzienlijk te verrijken

  Whistleblowers: Clinton Foundation Operated Outside Bounds of Non-Profit – Brokered Money and Pharmaceuticals (VIDEO)

  The whistleblowers, Lawrence Doyle of DM Income Advisors and John Moynihan of JFM Associates, argued that according to their research, the Clinton Foundation was operating outside of its bounds as a 501c3 non-profit organization and instead operated exactly like the global fund in Geneva, Switzerland by brokering money and pharmaceuticals.

  Mr. Moynihan also stated that 60% of the donations going to the Clinton Foundation were used for “administration fees” which is a stark difference from the industry norm of 10-15% for admin fees.

  “The investigation clearly demonstrates that the [Clinton] Foundation was not a charitable organization per se, but in pointed fact was a closely held family partnership,” Mr. Doyle said.

  Doyle continued, “As such, it was governed in a fashion in which is sought in large measure to advance the personal interests of its principles as detailed within the financial analysis…and further confirmed within the supporting documentation and evidence.”


  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2018/12/whistleblowers-clinton-foundation-operated-outside-bounds-of-non-profit-brokered-money-and-pharmaceuticals-video/

  Like

 13. Elisah zegt:

  Ondertussen in de VS,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s