Stem PVV!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “OVC 16“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

35 reacties op Stem PVV!

 1. Aat zegt:

  wat kunnen we anders?????

  Like

 2. delamontagne zegt:

  En deze politici zijn ook eerlijker, directer, Recht voor z’n Raap::
  * * *
  Marine le Pen tegen Eric Naulleau:”Politiek gezien bent U een ezel en professioneel gezien een schaap………”
  ( Eric Naulleau = socialist ! )

  video/1

  Geliked door 2 people

 3. Ruud zegt:

  Elk ander advies op het Forum voor Democratie na zal tot onze ondergang leiden.

  Like

 4. ruud beijer zegt:

  We zijn ons land al kwijt dankzij de vele huichelaars en wegkijkers in Nederland.

  Geliked door 5 people

 5. QENQ5 zegt:

  Volgens mijnheertje Klaver4 mogen vertegenwoordigers van grote bedrijven en de zware industrie niet meepraten over milieu en klimaat. Dat soort leiders brengen ons in de vernieling.
  Hoe oud is dat dat jochie eigenlijk: heeft hij zijn school al afgemaakt? Of leert hij door voor deel certificaten op de kleuter/peuter school? Milieuvakken en zo…? Leerplek bij de Efteling….

  Geliked door 1 persoon

 6. Helena zegt:

  Tja, aan mij zal het niet liggen, maar de slapende meerderheid zal wel weer politiek ‘correct’ stemmen! Misschien helpt het als Geert een geel hesje aantrekt tijdens zijn verkiezingstournee door het land?? Ik zal hem ff een mailtje sturen….

  Geliked door 2 people

 7. Giny zegt:

  Zal ik zeker doen, de enige partij die er voor ONS is.

  Like

 8. Harrie Vaes zegt:

  Inderdaad …..Stem PVV….de enige mogelijkheid om de schade te beperken.
  Alle andere partijen ….behalve….ook Fvd……..geven ONS landje weg aan de EU en de verwoestende islam.

  Like

  • A.J. deKoning zegt:

   Helemaal mee eens en Frans Timmermans is de grote schuldige, ik heb hem zojuist een mail gestuurd dat hij ondemocratisch bezig is, hebben de mensen zelf er ook nog iets over te vertellen hij heeft dezelfde ideeen als een landverrader mailde ik hem. Hij is gewoon een dictator waar hij andere landen van beschuldigt.

   Like

 9. Harry zegt:

  Gaan we natuurlijk allemaal doen , hier !
  Maar hoe bereiken we die sukkels die dat niet gewend zijn te doen ?
  Soms hebben mensen wel eens goede ideetjes om dat te bereiken .
  Rutte met zijn leugens bij voorbeeld . Niet dat we dat moeten volgen overigens , maar het werkte wel .
  1000 euro beloven , en ze trapten er met grote aantallen in .
  En die groene semi-geitenneuker met z’n opgestroopte mouwen in grote zalen tot de nok toe gevuld met hitsige meiden , dat sloeg echt wel aan .
  Helaas voor ons , ook .
  Maar we moeten , wellicht onder leiding van Martin Bosma bij voorbeeld , toch wel met iets spraakmakends kunnen komen ?
  Mijn oude hersens ( of het manco daaraan ) , zijn niet creatief genoeg meer .
  Opgebrand , uitgeblust . (Teveel lastige vrouwen gehad ).
  Wie start een denktank ?

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Harry. Leugens, hoe professionel ze ook zijn, hebben een beperkte houdbaarheiddatum. Zo ook de leugens van Rutte en zijn consorten.
   Hier is wat Abraham Lincoln schreef over leugenbeesten in de politiek:
   “You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time”.

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Je hebt gelijk , Thomasson , leugens zijn maar beperkt houdbaar.
    Maar ze lanceren ze vaak nét voor de verkiezingen en tegen de tijd dat ze uitkomen , hebben de mensen al gestemd , en zitten we mogelijk weer vier jaar met de bijbehorende leugenaars opgescheept .
    En iedere keer hebben ze weer nieuwe verzonnen .
    Ik heb dan ook niet zo’n hele hoge pet op van veel van mijn landgenoten , die daar keer op keer weer intrappen .
    Je zult zien dat de oude partijen over enige tijd weer met stoere praat en loze beloftes aankomen om de onnozelaars te lijmen .
    Ook het CDA .

    Ik had een vriend , die Wilders te extreem vond .
    Hij stemde op een wat “milder en gematigder persoon” .
    Zijn zoon ook , ze waren het dik eens !
    Ze stemden op Pechtold , GVD !
    Inmiddels zijn hun ogen voor de helft opengegaan , hij baalt nu van Pechtold .
    De volgende keer wordt het Baudet .
    Nou ja , niet helemaal goed , maar al wel al ruim de helft beter .

    Like

 10. Republikein zegt:

  Garanties?

  Geliked door 1 persoon

 11. Yvonne zegt:

  we zijn ons land al voor een groot deel kwijt, Pim F zou zich in zijn graf omdraaien als hij zou zien hoe ons land en Europa afgegleden zijn, maar de hufterigheid onder de autochtone Nederlanders wordt steeds erger, het is gewoon de onrust onder de bevolking die agressie oproept en dat botvieren ze op elkaar, misschien dat dit alleen mij overkomt het lijkt me dat ik niet de enige ben
  ik stopte onlangs met de auto voor een echtpaar van einde 60, gaat dat mens tekeer omdat ik stopte ??

  Like

  • Republikein zegt:

   Goed bezig, met observeren bedoel ik, zijn we aan de eindtijd begonnen?

   Like

   • Republikein zegt:

    Het is de bedoeling van de machtigsten om onvrede en angst te zaaien, zo krijg je oorlog en opstand en levert weer geld op, totdat iedereen slaaf is.
    In China zijn ze koploper.

    Like

 12. Hovawart zegt:

  Europa is een poel van monetair verderf, een politieke reorganisatie door de Marxsocialisten, en een onbestuurbare en oncontroleerbare geldstroom die sneller door de EU-lidstaten vliegt als een proton in de deeltjesversneller en waar niemand meer het financiële overzicht over kan houden, waar miljoenen verdwijnen en aan corrupte strijkstokken blijven hangen, en de Noordelijke Lidstaten naar een faillissement worden gedreven.
  Het zogenaamde herverdelen van de rijkdom/welvaart betekent onze economische ondergang,
  Het voordeel is dat er steeds meer mensen wakker worden door de toenemende armoede, getuige de laatste voorspellingen van de waarzeggers in het circus op het Binnenhof, staan er ons ‘onvoorziene’ bezuinigingen en ‘noodzakelijke’ afdrachten aan Brussel te wachten, zien wij ons sociale stelsel uitgehold worden door overeenkomsten en massaimmigratie, en is de democratie om zeep geholpen door de jonkvrouwe met haar koninklijke toverstafje van Dom66, het volk monddood gemaakt, uitgekleed, en te stom of fatsoenlijk om hun muil open te trekken, Nederland is de grootste netto-sponsor van de Brusselse Linksche Looney Brigade, maar de bodem van de Hollandsche schatkist is al in zicht, de pensioenfondsen drogen al op, de groeicijfers van de economie kelderen, en wat stelt de Pays-Bah nog voor als er niets meer te halen valt? hebben onze politici dan nog enige invloed binnen de EU………Ik denk het niet.
  Maar wie heeft er dan nog geld genoeg om de EU-droom overeind te houden, te redden? worden we dan verkocht aan een paar hoofddoeken uit Arabië, die toch al grootse plannen hadden met EUrabië.
  Nederland de mond gesnoerd door het leeg te bloeden, socialisme is moorddadig, en GroenLinksch zijn handlangers. ( Nederland heeft na de moorden op Fortuyn en Van Gogh nog niets geleerd).

  Geliked door 1 persoon

 13. Thomasson zegt:

  Op zaterdag, 8 december 2018, had de Leeuwarder Courant een interessant artikel genaamd: : De Friese Paradox: Gelukkig met Minder”. https://www.friessociaalplanbureau.nl/sites/default/files/field_dldbl_file/lc-20181208-friese_paradox_-_minder_welvarend_toch_gelukkig.pdf
  De schrijvers van dit artikel en het Fries Sociaal Planbureau vragen zich af hoe zo’n paradox kan ontstaan? De Inwoners van Friesland zijn minder welvarend, minder gezond dan de gemiddelde Nederlander en toch zijn Friezen de gelukkigste Nederlanders? Mensen die Friesland kennen en zelfs mensen die de Friezen zeer kort kennen, weten dat er hier geen sprake is van een paradox. Het is waar dat de Friezen het veel moeilijker hebben dan in vele delen van Nederland. Kinderen fietsen in de regen en de kou kilometers van hen huis vandaan naar school in een ander dorp, zo ook mensen die naar hen werk moeten, een bezoek brengen aan de dokter of boodschappen moeten doen. In het dorp is er geen school, er zijn ook geen winkels en de dokter zit in een ander dorp. Doch hebben zij een ding dat een groot deel van Nederland niet heeft: ELKAAR!. De bevolking in Friesland is homogener dan elders. De traditie van samenwerking en elkaar helpen is hier alom aanwezig. Net als de bewoners van de Waddeneilanden, ze zorgen met zijn allen dat het werk wordt gedaan. EN zij hebben iets waar de mensen van de Randstad enkel over kunnen dromen: gevoel van geborgenheid, vertrouwen in elkaar en veiligheid. Dat was vroeger ook in de rest van Nederland; ook in de grote steden!!!! Ik kan nog de mensen van de oude Schilderswijk in Den Haag herinneren. Zij kwamen bij elkaar om een bakkie doen, elkaar hielpen en de omgeving rond hen huis zag er picobello verzorgd uit. Nu, decennia later, leven autochtone Nederlanders precies op dezelfde plekken (de weinigen die daar nog wonen) als afgeschoten wild. Zij worden op dagelijkse basis aangevallen door troetelbeestjes uit de Derde Wereld die hun politieke leiders naar Nederland hadden geïmporteerd. De hele omgeving wordt geïslamiseerd. Er worden daar open en bloot ISIS demonstraties georganiseerd. Bijvoorbeeld: die van zomer 2014, https://www.youtube.com/watch?v=3tRF2FxPrj8
  Als zij hen huis verlaten, voelen zij zich als prooidieren. Een haas voelt zich net zo veilig als hij zijn hol moet verlaten. In moskeeën worden preken gehouden dat hen als “ongelovigen” worden beschouwd. Als zodanig zijn ze, volgens hen imams, vrije prooi voor iedere Allah-Gabber. Men mag hen voor hen huisdeur beroven, doodprikken, verkrachten, of met een auto omverrijden. De politieke leiders van de traditionele partijen staan op een lijn met de agressors. De linksen zien de gewone Nederlander als iemand die verantwoordelijk is voor het vroegere kolonialisme en daarom moet worden gestraft. De liberalen ambiëren de droom van nieuwe Kebons (tuinman Malais) en Baboes. De natte droom van beide partijen is: de Kalergi-Plan. Hoe minder autochtonen des te beter. Beiden zien in de islamisatie van Nederland een groot mogelijkheid er beter van de worden.

  PVV en FvD zijn als enige partijen degenen die kans bidden de boel te redden en NEDERLAND TERUG TE GEVEN AAN DE NEDERLANDERS.

  Like

 14. Daan Kranenburg zegt:

  Wilders roept dit u al meer dan 12 jaar. De kiezers zien het gebeuren en ondervinden het maar om reden van verblinde en korte termijn eigen belang wil ruim 80% van de autochtone Nederlanders niet wakker worden. Door onnozelheid, lafheid en angst laat het ze onverschillig en zeggen ach je kunt er toch niets aan doen en het zal mijn tijd wel duren, na mij de zondvloed. Nou het is overduidelijk dat ze nog binnen hun tijd die zondvloed over zich heen zullen krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 15. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Dit is loze verkiezingsretoriek.
  Het is te laat, het is mosterd na de maaltijd.
  De PVV heeft het momentum verloren laten gaan.
  Het optreden van de PVV was veel te zwak.
  Het protest van de PVV was veel te mat.
  De PVV liet iedereen rustig verder slapen.

  Rutte heeft het VN-migratiepact bij het kruisje getekend.
  Het ruttige inlegvelletje is waardeloos.
  Uittreden uit het pact kan niet.
  Het pact is bindend voor allen. (Merkel zegt het zelf)
  Wij zijn geen baas meer in eigen huis.
  De VN-wereldregering bepaalt voortaan.
  De grenzen staan nu helemaal open.
  Er zullen miljoenen migranten komen.
  De islam is niet meer tegen te houden.
  Het is gedaan met ons !!!

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @OEPS
   Ik ben met je eens dat dit is waarschijnlijk een loze verkiezingsretoriek van Wilders. Dat de PVV heeft het momentum verloren laten gaan. Dat het optreden van de PVV was veel te mat en krachtloos. Maar de PVV staat gelukkig niet alleen in de arena. Er zijn New Kids on the Block die wel hen best deden het Nederlandse publiek wakker te schudden. Denk aan de Forum van Democratie. Thierry Baudet heeft iedere gelegenheid gebruikt om mensen te waarschuwen. Of het hielp? Dat zien wij morgen dan wel weer.
   Hoe dan ook, ik denk niet dat het is einde verhaal. Rutte liet zijn loopjongen Harbers deze “Peace in Our Time” tekenen. Maar moet dit document, die samengesteld is door een bende wilden uit de Derde Wereld samen met overgretige monsters van NWO en Bilderberg, ons einde betekenen? Wie zegt dat uittreden uit het Pact niet kan? Wat zal hier gebeuren als wij gezamenlijk zouden beslissen dat de VN met zijn Derde Wereldgespuis plus de top-viezeriken na de hel kunnen lopen? Zouden ze de Waffen SS hierheen sturen? Golden Orange bommen gooien zoals men deed in Vietnam? Je zou zien dat ALLES KAN!!!. Maar dat zal gebeuren pas nadat de “Rivers of Blood” voorspelling van Enoch Powel werkelijkheid wordt; op het moment dat tsunami zwermen van machete moordenaars uit islamitische landen en Afrika zouden ons als termieten aanvallen. WIJ ZOUDEN VOOR ONS LEVEN MOETEN VECHTEN.

   Like

  • ruud beijer zegt:

   Echt niet de schuld van de PVV hoor. Wij zijn niet bij machte dit tegen te houden.Leg de schuld bij de Nederlanders die niet op de PVV of het FvD stemmen.

   Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Oeps 13 december 2018 om 13:09

   Het is gedaan met ons !!!

   Dat wist ik jaren geleden al.
   En wat had Geert Wilders dan moeten doen zonder in de bak te belanden of zonder vermoord te worden?
   Iedereen in de Twee Verraadkamer is tegen hem!

   Geliked door 3 people

 16. Giny zegt:

  Geef het door, geef het door!!!

  Like

 17. George van der Sluis . zegt:

  ik zou o zo graag willen stemmen op een vrij NEDERLAND en natuurlijk op Geert Wilders wat vanzelf sprekenend sprekend zou moeten zijn mijn vraag wanneer gaan de ogen van het Nederlandse volk nu eens echt open? Volk van Nederland neem de beslissing en stem PVV. voor de toekomst van jullie nageslacht
  ik kan helaaas niet stemmen de reden is dat wij 38 jaar in Australia wonen maar volgen de politiek wel van Europa en Holland.
  heb een prettig weekend.

  Geliked door 1 persoon

 18. George van der Sluis . zegt:

  O ik vergeet de F V D die is ook zeer duidelijk!

  Geliked door 2 people

 19. BigLJohn zegt:

  Natuurlijk PVV stemmen. Maar of het wat helpt ? Sinds ik mocht gaan stemmen (1969), stemde ik rechts, en mijn eerste stem was op boer Koekoek. Daarna altijd rechts gestemd tot nu toe. In al die lange tijd kon rechts door toedoen van links NOOIT een vuist maken. Door het verdrag van Straatsburg (en nog wat andere verdragen) plus de motie Halsema werd de zaak er nog veel hopelozer op. Vandaag de dag is het allemaal nog veel en veel erger geworden door het fenomeen stembusfraude. En kort geleden door het pact van Marrakech, die de definitieve ondergang van Europa inluidde. Stemmen op de PVV, ja ! Maar eigenlijk houden we ons zelf voor de gek. De PVV is door dat bashen een roepende in de woestijn en kan zo nooit veranderingen bewerkstelligen. Ze kan ons zelfs niet aansporen om zelf in actie te komen daar de justitie dan ingrijpt. Minder-minder was al een brug te ver. Het verzet moet dus spontaan uit het volk zelf komen. Maar niemand wil of kan dat opbrengen vanwege allerlei omstandigheden.

  Geliked door 2 people

 20. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  de tijd van fraai gekozen woorden is nu wel voorbij…
  en alle leugens uitgebreid gepresenteerd,
  de eindstreep nadert, voor wie zich nog verweert…
  grijp toch die allerlaatste reddings-kans Geert is nog vrij…!
  .
  Jasterke
  .

  Like

 21. Giny zegt:

  De PVV was veel te zwak, Wilders werkt zo’n honderd uur per week, hoe iemand deze onzin op kan schrijven, zou zich diep moeten schamen. Het ligt aan de mensen zelf die te beroerd zijn om naar de stembus te gaan want het heeft toch geen zin!
  Een goede raad voor “Oeps”, ga fijn op het FvD stemmen, die alle punten van de PVV inpikt, je krijgt dan fijn twee splinterpartijen, Baudet sluit zich aan bij de VVD en het CDA, dat heeft hij al
  aangegeven, met als gevolg dat links de meeste stemmen gaan halen. Je krijgt een coalitie van
  PVDA, D66, GL, SP en DENK nemen ze er wel bij!!! Fijne dag Oeps.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s