Volkeren van de Visegrádgroep wijzen migratie grotendeels af

Screenshot_301

(Vertaling: E.J. Bron)

Ongeveer 35 miljoen van de 53 miljoen burgers van de Visegrádgroep wijzen het quotasysteem van de EU betreffende de nieuwe vestiging van migranten in de lidstaten af en 41 miljoen zijn ontevreden met de migratiepolitiek van de EU. Dat blijkt uit een peiling van het Hongaarse Nézöpont-Instituut.

Mitteleuropa

De tussen 16 en 30 oktober telefonisch gehouden enquête onder steeds 1000 mensen in Polen, de Tsjechische Republiek, Slowakije en Hongarije weerspiegelde de ondersteuning van de V4-migratiepolitiek en het vertrouwen in de groep bij de onderhandelingen over het migratiepact, zei de opinieonderzoeker.

Met betrekking tot de aantallen nieuwe vestigingen voor asielzoekers in de EU wezen 78% van de Hongaren, 68% van de Polen, 80% van de Slowaken en 83% van de Tsjechen het voorstel af. De EU-migratiepolitiek werd door 75% van de Polen, 76% van de Hongaren, 77% van de Tsjechen en 79% van de Slowaken afgewezen. Een record van 85% van de Hongaren keurt het grenshek aan de zuidelijke grens van het land als antwoord op de migratiecrisis van 2015 goed. In totaal 52% van de Poolse geënquêteerden, 71% van de Tsjechen en 72% van de Slowaken zijn het eens met de handelwijze van Hongarije bij het overmeesteren van de migratiecrisis, zei de opinieonderzoeker.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Midden-Europa, Multiculti, Nationalisme, Oost-Europa, Patriottisme, Polen, Slowakije, soevereiniteit, Tsjechië, Visegrad-landen, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

16 reacties op Volkeren van de Visegrádgroep wijzen migratie grotendeels af

 1. Cathja zegt:

  Die percentages hadden wat mij betreft nog wel wat hoger mogen liggen.

  Like

 2. Jean zegt:

  Als ze ďe mening van de Nederlanders en de Belgen zouden vragen ėn respecteren dan zal dat niets verschillen met die visegràdlanden misschien zelfs nog een hoger percentage dat tegen die import stemt w.w.ź. dat Marrakech gedrocht moet versnipperd worden en de grenzen potdicht afgesloten worden zodat geen enkele islamiet nog binnengeraakt en de reeds aanwezigen verwijderd worden.

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Migratiepact: Merkel verklaart in de Bondsdag dat het pact voor iedereen geldig is, zelfs als landen het verwerpen. Doorslaggevend is of de VN vóór zal stemmen.
  https://www.mmnews.de/politik/105283-merkel-migrationspakt-gilt-fuer-alle-auch-fuer-ablehner

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Wat verstandige burgers willen, gebeurt toch niet.
  De linkse, idiote minderheid maakt de dienst uit.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Tistochwat. De linkse idioten hebben niets te willen als wij besluiten de dienst uit te maken. Maar men moet ballen hebben en vooral niet bang zijn voor de Quislings in onze eigen regeringen, Straatsburg en Brussel. De Kerstmarktterrorist van Straatsburg heeft ons een lesje geleerd … Zijn daad is de schrijvende hand op de muur. Als iemand dat nog niet will begrijpen en besluit dat ons levens niets waard zijn, moet hij of zij met pek en veren worden eruitgesodemieterd.

   Geliked door 1 persoon

 5. Bert zegt:

  Tja ook daar heb je linkse mensen…

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Die landen willen wel Westerse vluchtelingen die uit EU-landen komen en zich door de politiek in de steek gelaten voelen.
  Zo is er “Silje Garmo”, een Noorse vrouw die moeilijkheden heeft met de autoriteiten van Sociale Zaken in haar land. ( in artikel wordt niet expliciet geschreven hoe-of-wat ).

  Ik meen dat zij haar kind moet afstaan ! 1
  Zij heeft politiek asiel gekregen in POLEN.
  De fundamentele vrijheden van burgers worden daar veel beter gerespecteerd dan in West Europa, dat steeds meer een communistische versie van het Socialisme voorstaat.
  Ook gaat dus steeds meer uitkomen wat de Premier van Hongarije, Orban eerder heeft BELOOFD; Wij sluiten de deuren niet voor de eerste migranten die binnenkort uit West Europa zullen gaan komen.
  https://visegradpost.com/fr/2018/12/13/la-pologne-terre-dasile-pour-les-familles-norvegiennes/

  Like

 7. ruud 2 zegt:

  Hoop dat ze de EU druk blijven weerstaan en voor straf uit de EU moeten dan zou het leuk zijn als het Warschau pact weer in leven word geroepen en ze beschermd worden door de Russen.

  Like

 8. Astrid zegt:

  Voor mij is het geen optie om naar een van die Viségrad-landen te vluchten, wegens veels te koude winters en talen die ik niet spreek of lezen kan. Ik kijk inmiddels steeds vaker naar landen in Midden- en Zuid- Amerika, zoals Costa Rica, Belize, Chili, Paraguay, waar de huizen nog betaalbaar zijn. Als de miljoenen mosselmannen zich vrijelijk in NL mogen gaan vestigen, dan zal het ook met onze mooie Caribische eilanden snel gedaan zijn. Moslims pikken nu eenmaal de beste plekjes in, of krijgen die gewoon gratis en voor niets aangereikt.

  Het kan niet anders dan dat de slechteriken van de niet legitieme EU en de doutabele UN ons burgers dwingen tot een Eindstrijd. Fijn hoor, om te weten dat we straks niet meer normaal over straat kunnen lopen, of naar een supermarkt kunnen gaan, zonder overal burgerwachten en militairen om ons heen te zien. En die pislims maar arrogant overal rondhangen en wat om zich heen knallen. Dit terwijl al lang bewezen is dat een ‘laisser faire’-politiek of -opvoeding alleen maar verwende nesten creëert.

  De EU en de UN zijn monsters die het leven van anderen verachten en dat van zichzelf verheerlijken. Narcisten zijn het en daar moet je nooit aan toegeven! Voor hen is WOII nooit beeindigd, men is al die tijd gewoon doorgegaan onder andere noemers.

  Als het echt heel erg wordt, dan kan ik ook nog een pilletje innemen, want geen enkele mohammed zal mij het leven ontnemen.
  We kunnen ook nog hopen dat politie en legers zich tegen hun opdrachtgevers zullen keren en zich aansluiten bij het volk.

  Sterkte mensen, we gaan het nog veel zwaarder krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s