Wat ben ik weer lekker negatief; hoe zou dat toch komen?

Screenshot_294

(Door: “bozeoudeman”)

Terwijl zo’n beetje iedereen aan het bekvechten is over de kwestie ‘wie de echte, ware fascisten zijn’, anderen elkaar de loef proberen af te steken ‘wie de werkelijke redders van de democratie gaan worden’, hebben ‘onze leiders’, als goede EU/VN-klonen die zij allen nu eenmaal zijn, de poorten van Europa opengezet voor de door de Obamisten gewenste genocide op die ‘verderfelijke’ witten, zoals ik er ook eentje ben.

Ongeacht dat alles gaat de versnippering verder en komen Gele Hesjes op voor hun middenklasse rechten ofwel ‘blijf met je poten van mijn auto af’, alsof dat het belangrijkste is in hun leven, vele malen belangrijker dan hun leven. Want dat leven is in gevaar dankzij de vele duizenden landverraders die er ongetwijfeld dik voor zijn betaald om tientallen, zo niet honderden miljoenen indringers vrijelijk ons continent te laten binnenkomen. Een kleuter, die nog niet door valse gekken is gehersenspoeld, begrijpt dat dit tot het einde van onze economische welvaart en hieruit volgend ook een grote moordpartij gaat leiden.

Met tientallen miljoenen per keer gaan ze komen. Maar de Halsema’s en Groot Wassinken zullen hen allen een plek bezorgen in hun Amsterdamse ‘bed-bad en brood huizen’, hen van advocaten voorzien, hen allen een persoonlijk case-manager toewijzen, en dat laatste is weer goed voor de werkgelegenheid binnen de advocatuur en de ambtenarij, om te zwijgen over hoeveel huisjesmelkers, bankiers en makelaars hier hun nering en geldbuidel mee zien groeien.

Dat alles is geweldig, dit alles is ook goed voor die heilige economie van ons allen, hoewel correctie, economie van enkelen. En daar zijn we aanbeland bij de vraag ‘waarom dit alles gebeurt als enkel enkelen er baat bij hebben’. Heeft dit maken met goeddoen voor anderen of eerder enkel goeddoen voor zichzelf? De intrigant Kok heeft met zijn club oplichters, naar de geest van de in de toekomstige geschiedenisboeken te boek staande massamoordenaars Blair en Clinton, een groot deel van de ene helft van het volk, via de overwaarde op hun koophuis, weten op te zetten tegen het andere deel en tevens massa’s van hen vanwege opgewekte hebzucht ook tot zwijgende zombies gemaakt.

Meer en meer en nog meer mensen in het land betekent nog minder woningen en dus nog hogere prijzen van die woningen. Met andere woorden; je bent een dief van je eigen portemonnee als je de straat opgaat om te ageren tegen die meute die eraan komt. Vandaar dat er opeens massa’s belijdende christenen en goede socialisten in het land blijken te wonen waar je voordien nooit zoveel van hoorde. Betaalbare huisvesting voor vele duizenden dak- en thuislozen die in de winter op straat mochten creperen, maakte veel christenen en socialisten in het verleden niet echt wat uit. Laat staan de liberalen.

Dus? Goedmenschen? Aan mijn hoela, domme geldgeile dwazen, die hopen dat alles wat eraan komt aan hun tuinmuur voorbij zal trekken. Zoals de dwaze, kleine dictatoriale fascistoïde Timmermans, die zijn dochtertje uitlegde hoe fout grenzen zijn, maar als ik het goed op een foto heb gezien zelf wel een groot stevig hek rondom de tuin bij zijn ‘kleine arbeiderswoninkje’ heeft staan. Hypocriet? Ja, de man is nooit iets anders geweest dan dat, net als al die andere opeens ‘goede’ christenen, ‘fantastische’ socialisten en niet te vergeten ‘filantropische’ liberalen. En zo gaan we met z’n allen naar de verdommenis.

De hebzucht van velen, gestimuleerd door Kok en zijn bende oplichters, doet het vuile werk voor de meute indringers, die de oplichters binnenhalen om voldoende stemmers te houden om te kunnen blijven oplichten. En zo is de cirkel rond. Nu nog gaan partijen elkaar op internet met woorden te lijf, straks met wapens in het echt. Een toestroom van vele miljoenen indringers kijkt dan toe vanuit hun ‘bed-bad en broodhuizen’, hen aangeboden door die linkse en christelijke mensen, misschien dus gedreven uit schuldgevoel vanwege hun met een hek omringde stulpje met inmiddels een waarde van tonnen of meer.

Eigenlijk zou bovenstaande voor veel realisten reden moeten zijn om zich van dit alles af te keren. Waarom zou je het risico blijven lopen om als ‘rechtse ophitser’ naar een Arbeit macht frei kamp te worden gestuurd? Een nog betere vraag, voor wie? Voor hebzuchtige eikels, die zitten te geilen op verdere stijging van de waarde van hun woning, waardoor zij de realiteit volledig uit het oog zijn verloren. Dat we door de hebzucht van velen allang de strijd hebben verloren, is, als je wilt kijken, zo klaar als een klontje.

Bijna 130 landverraders zitten er in ‘ons’ parlement. Ze hebben ons land weggegeven aan een Saoedische kroonprins, zonder dat het leeuwendeel van de bevolking hier blijkbaar wakker van ligt. Oh ja, stom, dat is natuurlijk zo, die kroonprins heeft de sleutel van die auto’s in het bezit met zijn olie; geen islam bij ons, dan geen olie voor ons. En zoals de Gele Hesjes al met vele duizenden duidelijk maakten, dat kan niet, dat neemt het volk niet.

Hun leven mag je hen afpakken, daarvoor komen ze de straat niet op, je mag ze overheersen en tot slaaf maken, je mag ze zelfs één voor één aanranden, verkrachten en vermoorden, maar je blijft met je tengels van dat autootje af! Stel je voor dat ze 100 meter naar de supermarkt moeten lopen, Dat nooit!  Zie hier de haast vrijwillige ondergang van Europa en onze (toekomstige) slavernij, ofwel, zelfs de door vele miljoenen burgers door en met hun zwijgen goedgekeurde genocide op ons allen. En dat alles veroorzaakt door drie ordinaire boeven: Blair, Clinton en Obama! Kok was enkel een loopjongen.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Wat ben ik weer lekker negatief; hoe zou dat toch komen?

 1. Cathja zegt:

  En ik ben behoorlijk negatief….of zeg maar gerust heel boos….over het moslim kerstlied “Jihad Bells” wat bij fenixx.org te zien en te beluisteren is, en waar ik door iemand op werd geattendeerd.
  Als je de draak steekt met die zogenaamde profeet mohammed dan is de moslimwereld te klein, maar dit moet blijkbaar door de beugel kunnen.
  Nu voel ik me eens gekwetst.

  Geliked door 5 people

  • BertG. zegt:

   Dat filmpje, jihad bells, is alweer vrij oud, en heeft hier ook al een tijdje geleden gestaan.
   (wat hebben sommige mensen toch een slecht geheugen)

   https://ejbron.wordpress.com/2017/12/20/video-jihad-bells/
   Alleen zijn hier inmiddels de beelden weer van verwijderd op youtube.

   Like

   • Cathja zegt:

    @BertG.

    Om te beginnen heb ik een dijk van een geheugen. Vervolgens kan ik je met mijn hand op het hart vertellen dat ik dit filmpje nooit eerder heb gezien!! Geloof me of niet.
    Verder is het zo dat ik wel eens artikelen oversla, als het aanbod me teveel wordt. Ik heb ook nog wel eens iets anders te doen dan Bron lezen, hoewel ik probeer om dat elke dag wel te doen.

    Dus je reactie betreft niet mij, maar kennelijk vele anderen die het zijn vergeten.

    Like

   • BertG. zegt:

    Nou nou nou Cathja, je niet meteen zo aangevallen voelen.
    Niet alles zo serieus nemen.

    Like

 2. Klaas zegt:

  … 1975 …

  … 1975 …

  Like

  • Klaas zegt:

   Like

 3. ronjaspers zegt:

  Goed verhaal,bozeoudeman,vooral de moordpartijen en genocide dat is heel de opzet van de “satanische” elite.Dit is decennia geleden al gepland,aansturen op een genocide/oorlog zodat de satanische eite hun new world order kunnen verwezelijken.Gecondoleerd iedereen met jullie aanstaande geweldadige dood.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Ja, heb ik wel een antwoord op, maar slechts mijn antwoord, de tering naar de nering zetten, en ik stop met roken, in mijn volgende leven.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Joop den Uyl zei destijds te streven naar een Nederland waar elke arbeider een auto had, nu hebben die arbeiders waar hij het over had inderdaad allemaal een auto en nu wordt het rijden met zo’n ding onbetaalbaar gemaakt en staat Nederland massaal in de file.
  Let wel de prijs van brandstof is voor meer dan 60% belasting en accijnzen ! Als u staat te tanken wrijft de minister van financiën zich verlekkerd in de handen ! Daarnaast mag u wegenbelasting betalen terwijl minder dan een derde van de opbrengst naar de aanleg en onderhoud van wegen gaat, twee derde gaat naar ‘algemene middelen’.
  Bij de aanschaf van een nieuwe auto maakt men het nog bonter daar komt bij de kostprijs eerst BPM en daarover nog een keer BTW, u mag dus belasting over belasting betalen !
  De strijd van les gilets jaunes is een terechte, in heel Europa is de economie in opwaartse lijn alleen gaat de gewone man er al jaren op achteruit.
  Of het nou de zorgpremie de huur of de energierekening is of gewoon je pakje sigaretten of je borreltje, de fiscus weet je wel te vinden.
  Jazeker dat heeft natuurlijk ook te maken met de massale immigratie want aan het eind van de dag moeten al die uitkeringen, woningen en god weet wat voor subsidies er gratis worden verstrekt wel betaald worden.
  En dat mag Jan met de Pet doen (of in dit geval Jean Alpino).

  (Dit is zeker niet bedoeld als kritiek op de artikelen van Boze Oude Man, ik lees ze altijd graag maar dit keer met wat kanttekeningen)

  Geliked door 2 people

  • bozeoudeman zegt:

   Ja Tyl mee eens, maar wat ik bedoelde met dit stuk is dat veel mensen op hun achterste poten staan als het om de auto gaat en hun leven? Hun vrijhelden? Die van hun kinderen? Hoezo? Wat bedoelie? Dat is wat ik dan te horen krijg. Daar komen ze niet voor de straat op, dat vind ik toch wel heel erg raar. Wat uw antwoord betreft, helemaal mee eens, je betaald je blauw aan allerlei directe en indirecte en verkapte belastingen, alleen ademhalen is nog niet belast maar zeg dat niet tegen Rutte.

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    wonen al weer een tijdje in Fr. Daarom vergelijk ik de prijzen/belastingen/energie/ZORG etc weleens met die in NL.
    b.v. de BTW op levensmiddelen, hier 5.5% en 20%, NL gaat naar 9% en 21%
    De zorg” in NL ?, als die hier zo zou zijn als bij jullie, hadden ze Macron al lang onder de guillotine gelegd.
    Mensen die hier onder minimum van bedrag AoW voor één persoon zitten, zijn gratis verzekerd en betalen geen premies………………

    Geliked door 1 persoon

 6. Alexei Iwanonwitch zegt:

  Laat een luid en duidelijk protest horen want wat op deze site geschreven wordt nemen de arrogante poltici toch geen notie.

  Er zijn middelen genoeg om ons ongenoegen kenbaar te maken zonder met de strafwet in aanraking te komen.

  Voor gevangenisstraf hoeft men niet meer bevreesd te zijn, aangezien de meeste gevangenissen gesloten zijn c.q in asielzoekerscentra veranderd zijn.

  Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Als immorele stupiditeit hoogtij viert is het gezonde verstand de dupe en hoe, een heel continent is verraden aan de islam ze hebben zelf het hoofd op het hakblok gelegd de sufferds!

  Like

 8. BertG. zegt:

  Die overwaarde heb je niets meer aan, als niemand jouw huis meer wil kopen omdat de hele straat al vol zit met mossels.

  En dat auto bezit is inderdaad voor vele het allerbelangrijkste wat sommige mensen in hun leven hebben.
  Ze zouden er minder problemen mee hebben wanneer hun kinderen in beslag genomen zouden worden, heb ik wel eens het idee.
  Ik ken iemand die behoorlijk dement begint te worden, maar nog steeds auto rijd.
  Weet na 2min. al niet meer waar ie iets neer gelegen heb.
  Totdat het een keer mis gaat, maar auto rijden zal ie blijven doen zolang ie nog kan instappen en de motor kan starten.

  Like

  • Cathja zegt:

   @BertG.

   Vanaf een bepaalde leeftijd moeten autorijders gekeurd worden. Anders kunnen ze hun rijbewijs niet laten verlengen.
   Als iemand dementerend is, zal hij met zo’n keuring zeer waarschijnlijk wel door de mand vallen.
   Mijn auto is ook belangrijk voor me, maar ik rijd er geen enkele onnodige kilometer mee.
   Daarom zou ik het eerlijker vinden als de motorrijtuigenbelasting bij de benzineprijs inbegrepen zou worden. Dat is eerlijker dan domweg elke maand dokken omdat je een auto bezit. Betalen naar gebruik dus.

   Like

   • BertG. zegt:

    Je leest regelmatig dat er ergens een demente een winkelpand inrijd omdat het gas en rem pedaal even door elkaar gehaald werd.
    Mensen die ook door de keuring zijn heen gekomen.

    Een paar dagen geleden zag ik de man bijna een aanrijding maken met uit parkeren en totaal niet er op lette of er ander verkeer aankwam.
    Wat een hoop getoeteren en middelvingers opleverde.
    Pas als de man iemand goed aanrijd, komen ze er pas achter.

    Like

   • BertG. zegt:

    Een 65-jarige Nederlandse automobilist die in mei vorig jaar drie fietssters doodreed in de Vlaamse gemeente Kasterlee heeft een rijverbod van slechts een jaar (waarvan de helft ook nog eens voorwaardelijk) opgelegd gekregen.
    https://www.powned.tv/artikel/man-valt-in-slaap-rijdt-fietsters-dood-krijgt

    Like

 9. M. zegt:

  Ons ooit zo mooie en relaxte landje word met de wet in de hand zo ingericht dat het samen met de Nederlander zelf erbij uitgewoond kan worden.
  Want men is erg begaan met de veiligheid en welzijn van het Nederlandse volk.
  Om u niet in een nare bunker te laten hoeven zitten in tijden van gevaar heeft men de burgerbeveiliging maar gesloten in “86.
  Zo’n tien jaar na de deal, olie in ruil voor in en uitwoning van het land.
  Met zo’n open grens voor de rest van de wereld en een gesloten grens voor u heeft het geen nut meer om in een bunker te gaan zitten afwachten, moet men gedacht hebben
  U moet er maar aan wennen is het advies vandaag de dag dan ook aan het volk.
  Een beetje dood en verderf hier en daar hoort er bij in onze tijd.
  Omdat ze het werkelijk goed met ons bedoelen geeft men iedereen van de wereld die hier heen wil komen gelijke rechten (behalve de Nederlander) en stemrecht zodat men de politiek ook kan overnemen en hun wetten kunnen opleggen zodat u als Nederlanders daar geen zorgen meer over heeft.
  De sociale potten zullen supersnel leeg zijn als we met miljoenen het eten moeten betalen voor tientallen miljoenen die alleen maar verteren en niets binnen brengen.
  Voor het geval ze met onze sociale potten blijven zitten hoeven ze maar 1 dag te werken om recht op WW te hebben.
  Dat is goed voor de Nederlandse burger en zijn kinderen om gediscrimineerd te worden en rechteloos gemaakt te worden ten opzichte van de rest van de wereld.
  Worden ze gelukkig van.
  U ziet men heeft echt het beste met u voor.

  Like

 10. Inge zegt:

  Rutte is ook slechts een loopjongen, maar we hebben hem wel gewoon het Marrakesh-pact laten ondertekenen, dat kan toch niet?

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Oude Man.
  Probeer het eens.
  Het leggen van verbanden.
  Op ’n gegeven ogenblik is het volk het zat.
  We hebben in de loop der eeuwen al zoveel revoluties meegemaakt die uitbraken omdat het volk het zat was.
  ’n Keer stond er ’n prinsje uit het raam te plassen, waardoor het sein voor de meest bloedstollende revolutie ooit werd gegeven.
  De Russische revolutie.
  Alle geleerden hebben daar een andere verklaring voor, maar ik wel weet beter want ik stond er namelijk onder en ik riep, “Nou is het genoeg, het volk heeft al genoeg betaald om die goten te onderhouden en het enige wat je krijgt is dat onze heerser in je nek staat te pissen…! ”
  Op de barricaden….
  Ik noem maar ’n voorbeeld.

  Nee, die olie is maar ’n voorwendsel.
  In die moslim-landen doen ze het al eeuwen met ’n ezel voor ’n kar.
  En wat kregen ze?
  ’n Lente!
  Nou als je daar blij mee moet zijn…
  En als die revolutie ook nog via wegen zou moeten die ethisch verantwoord zijn… zie ik het somber in…

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Ik geloof niet meer in ‘gele hesjes’, tenzij zij tot de tanden bewapend de vesting van de heersende landverraders bestormen. Met minstens 500.000 man.

  @ Cathja 13 december 2018 om 12:41

  Als je de draak steekt met die zogenaamde profeet mohammed dan is de moslimwereld te klein

  Elke religie mag worden bespot, behalve de gewelddadige ideologie ‘islam’.
  Voor alle duidelijkheid: landverraderlijke, hypocriete ‘christenen’, ook wel ‘refo’s genoemd, kunnen wat mij betreft ook naar de hel lopen.

  Like

  • Thoth zegt:

   In ieder geval horen de christenen tot de historie van Nederland. Dat kan je niet weg denken. Maar islam totaal niet…. die zijn pas 50 jaar geleden in Nederland gekomen met de gasten uit Marokko & Turkenland. Op introductie van Lubbers en z’n volgers. Helaas waren dit ook CDA’ers…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s