BRIEFJE VAN JAN – Aan de politieke elite

Screenshot_308

(Door: Jan Dijkgraaf)

Waarom ik morgen weer op de Erasmusbrug sta en een ongekend gevoel van saamhorigheid zal voelen?

Beste politici,

Waarom ik morgen, ondanks mijn eigen luxe leventje in een gehucht in Friesland, voor de derde week op rij (nu gewoon als deelnemer) een geel hesje aantrek en om 11.30 uur op de Erasmusbrug met een bosje bloemen in mijn hand het lied ’15 miljoen mensen’ ga zingen en een ongekend gevoel van saamhorigheid ga voelen?

En waarom ik hoop dat de groep van rond de 200 doodnormale, keurige, maar boze en bezorgde burgers die vorige week voor het eerst over de Erasmusbrug wandelde, elke week een stukje groter zal worden, net zolang totdat jullie doorhebben dat de bevolking er niet voor jullie is, maar jullie er voor de bevolking zijn?

Laat ik het eens kort houden.

Hierom:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Elite, Nederland, Overheid, Patriottisme, politici, Rotzakken, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan de politieke elite

 1. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/12/column-jan-roos-op-straat-liggen-doden-maar-d66-eper-schaake-zegt-dat-zij-veilig-binnen-is-dank-je-de-koekoek/

  Column Jan Roos: ‘Op straat liggen doden, maar D66-EP’er Schaake zegt dat zij veilig binnen is. Dank je de koekoek!’

  Politici zijn er altijd als de kippen bij om terroristische aanslagen op zichzelf te betrekken. Jan Roos neemt de afschuwelijke moordpartij in Straatsburg onder de loep en de ronduit hooghartige en egocentrische wijze waarop Marietje Schaake (D66) daarop gereageerd heeft.

  Like

 2. wauso zegt:

  Bloemen geven aan LANDVERRADERS en AUTOCHTONEN DODERS is voor IDIOTEN !
  Ik heb vandaag een liedje geschreven over de islamitische moslim moordenaar van de Kerstmarkt in Straatsburg. De titel luidt: Hij was maar een kontebonker en nu is hij dood !

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  Het systeem van saamhorigheid is overal het zelfde. Hesje hier of stropdasje daar. Het effect is politiek nogal verschillend.

  Hesjes steunen elkaar(volk) en EU politici (nooit gekozen) aaien en loven elkaar voor het “prachtige werk” wat zij menen te moeten volbrengen.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Met de ‘boksende’ Mark in de Brusselse boksring kunnen wij uit zijn non-verbale schijnbewegingen opmaken dat hij binnenkort zijn Hollandsche sparringpartners gaat verruilen voor de internationale-politieke ring der zwaargewichten….het zal de grote vraag worden of hij zijn diensttijd in de Pays-Bah uit gaat dienen of dat hij wacht/werkt tot zijn Haagse kabinet valt over een motie van wantrouwen…….dat past dan natuurlijk weer perfect bij de ambities van zijn nieuwe carrière…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s