CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", demoniseren, Desinformatie, Frankrijk, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Poetin, propaganda, Rotzakken, Rusland, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op CARTOON

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. A.Ruygrok zegt:

  Ja Poetin heeft het maar druk mee…,je kan wel wat beginnen maar je haalt er een hoop werk mee op je hals… , waar zijn de goede tijden gebleven dat u.. lekker knus in alle rust thuis in de Datsja met ..halve zeilweg.., over geheime strategische aanvals plannen kon keuvelen onder het genot van een goed glas…, zucht…,ja idd de tijden vervliegen net als dromen en dampen…en nl ministers van bz…Want dat blok aan het been wat er nu zit had ook al weg geweest …in het geval hij een beetje voorzien was van ruggengraat…slap geval hoor die steffie…
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Heel achterbaks dit. Het is niet Rusland, die de mensen de straat op jaagt om te protesteren. Ik loop daar voor mijn kleinkinderen.Tegen Rutte III.
  Pure staatspropaganda. En niet vergeten dat het Vierde Rijk een vijand nodig heeft om te overleven: Rusland. Amerika. Joden. Klimaat. Ze verzinnen wel wat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s