HERRIJZENIS VAN HET KWAAD…

Screenshot_323

Adolf Hitler met volgelingen (1926)

(Door: “Driek”)

Al dien lafhartige kontlikkers in Den Haag en de om het eigen leven zo bezorgde adellijke personen zullen straks, wanneer het Grote Kwaad den argeloze burger in zijn ijzige greep omknelt, de boven ons gestelde lieden alreeds het hazenpad hebben gekozen. Duitsland is nu voor de derde maal oorzaak van dezen vreselijke ellende.  Het volk van Nederland, inmiddels al ontroofd van zijn trots en eigenwaan, zal zich ook straks ootmoedig schikken in den Nieuwe Islamitische Wetgeving, waarin elke burger wordt verplicht dagelijks op de bidmat te knielen voor Allah.  

Screenshot_322

Volgelinge van Beëlzebub.

Al deze ellende had voorkomen kunnen worden indien den Nederlander zijn stem had uitgebracht op de PVV in plaats van op die misselijk makende Leugenpartijen die ons een oor aannaaien. Edoch, is het tij nog te keren? Welnu, lezer, breng uw stem uit op de PVV. Want alles wijst op een herhaling van de bezettingsjaren 1940-1945, toen ook niemand nog zijn mond open dorst te trekken op straffe van dwangarbeid of concentratiekamp. Die Frau Merkel en de rest van haar misdadige volgelingen moeten weg. Voorgoed. Want zij zijn de herrijzenis van het Grote Kwaad dat ons tachtig jaar geleden ook in het verderf stortte.

PVV nieuw

Ik wens U allen nog een gezegend weekend.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(© 2018. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op HERRIJZENIS VAN HET KWAAD…

 1. Persoonlijk had ik op dit moment liever te maken gehad met het nazisme dan met de islam. Dat betekent van 2 kwaden de minst kwade kiezen.

  Geliked door 3 people

 2. Daan Kranenburg zegt:

  Hallo Kees heb je al een leuke hoofddoek voor moeder de vrouw gekocht?

  Like

 3. Thom zegt:

  Duitsland is niet de oorzaak dat we ten onder gaan. Merkel heeft een proces dat al 50 jaar bezig was in Europa wel flink versneld. Het begon 50 jaar geleden in Europa met het binnenhalen van gastarbeiders. De gekte nam al snel grote vormen aan zoals half Suriname en de Antillen een Nederlands paspoort geven en de keuze om hier naar toe te komen. De gastarbeiders mochten hun gezin laten komen en werden genaturaliseerd. De grenzen gingen open en allerlei vreemde lieden zoals een tijdlang allemaal jonge mannelijke Tamils kwamen binnen. Nu gaat de gekte naar een hoogtepunt met Merkel als Führerin en de EU zingt: “Füher(in) befiehlt, wir folgen Dich”.
  Zonder Merkel was Europa ook naar de Filistijnen gegaan alleen niet zo snel.

  Geliked door 2 people

 4. BigLJohn zegt:

  Goed opgemerkt Driek; Duitsland is nu voor de derde maal oorzaak van dezen vreselijke ellende. Maar dan dat pact van Marrakech. Merkel is in haar nopjes. Nog voor haar afscheid slaat ze nog een keer hard toe. Afrikanen moeten aangemoedigd worden om naar hier te komen. Immigratie is een recht, alsmede dat niemand meer teruggestuurd mag worden. Illegalen ook niet. Ze hebben dezelfde rechten als Nederlanders en ook recht op meteen een uitkering en een woning. Voor dat laatste hebben ze voorrang boven autochtone nederlanders. Die moeten desnoods maar 30 jaar of meer wachten op een huurwoning ! Torenhoge boetes voor naties die niet in de lijn lopen aangaande het Marrakech pact. Massale immigratie, of anders….Net de Maffia ! Het was Duitsland die hier het eerst mee dreigde. Mensen die kritiek hebben op de islam zullen vervolgd worden door de justitie. Is het nu nog steeds niet genoeg na Straatsburg en die andere smerige verdragen, de motie Halsema, en recent ook nog eens het pact van Marrakech ?

  Geliked door 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Op het moment dat wij verplicht worden om dagelijks een keer of vijf op een bidmatje te knielen dan leg ik mijn matje wel voor de trein.

  Geliked door 1 persoon

 6. wauso zegt:

  In Chiang Mai in discussie met een Linkse Mongool.
  Ingekort verhaal: Ik vroeg wat doe je als er in Nederland en Europa een burgeroorlog uitbreekt.
  Ja hij wist het wel, dan zou hij snel verhuizen naar Thailand.
  Ik zei dat is nu het verschil tussen jou en mij. Ik zou naar Nederland gaan. Mijn bijl oppakken en korte metten maken met landverraders zoals jij er een bent. En daarna zal ik pas afreizen naar Thailand om de landverraders die dit veroorzaakt hebben over de grond te zien kruipen in hun laatste levensmomenten.
  En toen………..zag ik iemand hard wegrennen !

  Geliked door 1 persoon

 7. kampersrene zegt:

  “”knielen voor Allah””. nog niet bijna…en ik zal de enigste niet zijn…knielen voor de godsdienst van Christus …. dat zie ik ook niet meer zitten …waar is zijn alwetendheid en rechtvaardigheid .Hij laat toe dat hordes Allah neukers onze landen binnenstromen en hun wil opleggen .Nog even en wij krijgen een foto te zien van die twee katholieke priesters.. nu niet hand in hand met een soort imam maar beiden op de grond onder de voeten van dat Allah gedrocht…..verraders van hun eigen geloof….Wat ik met zekerheid weet en velen met mij is ….wanneer dat vervloekt macaber deal zal ondertekend zijn …..ook het doodvonnis van vele onschuldigen een feit zal worden, samen met verkrachtingen, geweldplegingen , terrorisme , diefstallen…..bedankt lafaarden….uw taak was onze leefomstandigheden te verbeteren en van Europa een veilige nest te maken jullie zijn evenwaardig aan dat krapuul dat jullie verwelkomen…zelfs erger

  Like

  • Cathja zegt:

   @kampersrene

   Wij mensen maken regelmatig de fout door ons af te vragen waar God is (als men al gelooft dat er een God is), nu we geconfronteerd worden met enorme aantallen moslims, die allerhande ellende over ons uitstorten.
   Voor al deze ellende is niet God verantwoordelijk, maar ‘DE MENS’.
   Door te gedogen dat andere culturen bij ons binnen dringen en ons hun ‘religie’ en cultuur willen opdringen, zijn we terecht gekomen in de situatie waarin we ons nu bevinden.
   Oorlogen, milieuschade, overbevolking, hongersnood en noem maar op.
   Ook de schuld van God? Kunnen we verlangen dat Hij alles wat wij verzieken dan maar in goede banen leidt?
   Zeer beslist niet! De mens heeft verantwoordelijkheid gekregen en behoort rentmeester te zijn van de eens zo mooie aarde! Dat betekent ook dat men zich niet moet voortplanten zoals de dieren, rekening houdend met het feit dat de aarde uitgeput kan raken. Alle monden moeten immers gevuld worden? De woorden: “Gaat heen en vermenigvuldig u” zijn niet bedoeld om dan maar het maximale aantal kinderen te produceren, maar om met verstand te werk gaan.
   Dat ‘we’ er met ons allen een enorme puinhoop van hebben gemaakt kun je dan ook alleen maar in de schoenen van de mensheid schuiven.
   Dat God het toelaat is een ander verhaal.

   Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Ik heb liever met het nazisme te maken dan met het islamistme

   Like

 8. fleckie zegt:

  DE NAZIPARTIJ. was al in …1923… in opkomst!!( ZEKER WETEN!)ook Hitlers ‘MEIN KAMPF’, ( dat naderhand. door elke familie verplicht werd ‘gekocht!’ , waardoor Hitler. multimiljonair werd, maar hij zich toch. ‘sober’ bleef voordoen) ….. schreef hij ? o.a. in zijn. ‘luxe gevangenschap .*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 9. fleckie zegt:

  Aanvulling :nog zoiets ‘overweldigends’, Op de Frans-Duitse zender ARTE wordt vandaag, om 11.50 u en 12.40u uitgezonden…’NAPOLEONS BONAPARTES. RUSSLAND’.

  Like

 10. M. zegt:

  In de landen waar men naar Jezus luistert hebben ze dit allemaal niet.
  Omdat deze mensen gelezen hebben wat hij te vertellen had en weten waar hij ons voor waarschuwt en daar naar handelen.
  Dat was niet …..heb de vreemdeling lief tot je naasten ten onder gaan.
  En ook niet dat we moesten buigen voor de waanzin zodat de waanzin tot norm zal worden.

  Als Jezus zegt dat ze als een kudde antilopen uw land binnen zullen komen is dat uiteraard gewoon toeval als dat vandaag de dag ook daadwerkelijk gebeurd.
  Er stond ook nog iets over dat onze huizen geplunderd zullen worden en onze vrouwen verkracht zullen worden (zal u de rest besparen) en dat is uiteraard ook allemaal toeval.

  Omdat God die zogenaamd niet bestaat heeft gezegd dat men geen ander goden naast Hem mag hebben laten ze de kindertjes (alleen onze kinderen) op school met de leerplicht wet in de nek hijgend voor een ander god buigen.
  Ook allemaal toeval uiteraard, zoveel drukte voor een zogenaamd niet bestaande God.

  Like

 11. https://youtu.be/LzX4yXZ-Ekg You Tubers met keppeltje door Utrecht ( binnenstad, Ondiep en Kanaleneiland)

  Like

 12. Bert zegt:

  Merkel voert het NERO-bevel van Hitler uit, maar dan in iets andere vorm en met vertraging.

  Like

 13. Ruud zegt:

  De vraag die mij nog steeds bezig houdt is die van WAAROM? Waarom die grenzeloze import van mensen, waarom geen beredeneerde en geaccordeerde limieten, waarom geen transparante budgetten om deze werkeloze groeiende massa te financieren, waarom achterstelling van het eigen volk t.o.v. de vreemdelingen qua huisvesting + gratis sociale voorzieningen en waarom wordt dit landverraad bekokstoofd door de toevallig regerende partij(en) en mag het Nederlandse volk zich daarover niet uitlaten in een referendum maar daarentegen wel weggezet worden als fascisten als deze kritiek geuit wordt?
  Waar hebben we dit LAND- HOOGVERRAAD aan te danken. CDA, PvdA en VVD hebben heel wat uit te leggen dacht ik zo.

  Geliked door 1 persoon

 14. gielah zegt:

  Eén oorzaak is niet te noemen.
  Maar als men, als zat men in een helikopter boven de wereld en boven de tijd, toch probeert het een en ander te overzien en te duiden, dan zijn er wel een paar puntjes die blijven hangen.
  a. Europa… en niet alleen Hitler…. heeft het Joodse volk én vervolgd… eeuwen lang… en uiteindelijk NIET beschermd en verdedigd…. en dit ondanks de kanjers van enkelingen, véél enkelingen… die dat wél deden en wier namen terug te vinden zijn in Jeruzalem, bij Yad va Shem… op bordjes bij de ter herinnering aan hen geplante bomen aan de z.g. Laan der Rechtvaardigen.
  Hun namen zullen in Israél nooit uitgewist of vergeten worden.
  Een van hen is onze eigen Corrie ten Boom, een van de grootste vrouwen die Nederland ooit gekend heeft… hoewel maar erg weinigen haar kennen, heden ten dage…. want ach, ze was een gelovige… en dat bliéven velen niet.
  Zij was de dochter van een horlogemaker in Haarlem, aan de Barteljorisstraat.
  Een christelijk gezin, een fijn gezin, dat een warme liefde had voor Israël en voor de Joden.
  Ze werden weggevoerd door de Duitsers, naar een concentratiekamp.
  Vader Kasper en haar zusje Betsy stierven er.
  Corrie redde het.
  Niemand meer over.
  Niemand die op haar wachtte, toen ze terugkwam.
  De spullen uit hun huis en winkel ( waar nu anderen woonden) waren geroofd door buren.
  Ze sprak met God en Hij sprak met haar.
  Zo kreeg ze een opdracht van Hem, om… nota bene… het Evangelie te gaan verspreiden in Duitsland… en dat vlák na de oorlog.
  Ze wilde niet!
  Uiteindelijk ging ze echter toch en sprak er in allerlei kerken en zaaltjes.
  Op een avond vertelde ze haar gehoor dat God álle kwaad kan en wil vergeven en dat wij dat ook moeten doen.
  Zo staat dat namelijk in de Bijbel… dat we 70 x 7 keer moeten vergeven… dat wil zoveel zeggen als: eindeloos… eindeloos…. omdat God dat bij óns ook doet.
  Na afloop kwam er een meneer op haar af, die vroeg: ” Meende u dat nu letterlijk… van dat vergeven?”
  Ja… knikte ze.
  “Herkent u me niet?” vroeg de man.
  Ze keek eens goed.
  Het was een van de beulen uit het kamp, die haar lieve zusje Betsy afschuwelijk had behandeld.
  ‘Kunt u mij, ter bevestiging van wat u zei, een hand geven?”, vroeg hij.
  Ze schrijft later dat de paar seconden, die ze nodig had om haar hand uit te strekken, zo’n beetje de langste van haar leven waren, maar dat er een soort warme stroom door haar arm kwam en dat ze het toen dééd.
  Ze voelde de liefde van God… voor die man… ja.
  Uit zichzelf had ze het onmogelijk gekund, vertelde ze, maar iets in haar, door haar heen.. deed het en wilde het.
  Later heeft ze in heel veel gevangenissen, over heel de wereld, ook bijvoorbeeld in Amerika, in San Quentin, de Boodschap aan onnoemelijk veel andere misdadigers gebracht.
  Ze is in de 90 geworden en heeft tot het laatst gewerkt… en heel de wereld kent haar… maar Nederland nauwelijks.
  In Jeruzalem bekijk ik, altijd als ik er ben, háár naambordje, bij háár boompje.
  Maar zij was een van die enkelingen.
  De grote meerderheid heeft Israél en de Joden in de steek gelaten.
  En nu wordt Europa overstroomd met moslims, hevige antisemieten, en heel erg wreed en gevaarlijk…. niet te vergelijken met de Joden… generaliserend sprekend echt wel vele trappen in kwaliteit ónder de Joden.
  Onze politici bevorderen en bewerkstelligen het… en dat is afgrijselijk en eigenlijk onbegrijpelijk.
  Ik veroordeel het.
  Ik veroordeel hen.
  Maar toch… vanuit die helikopter boven de geschiedenis gezien… is het één misschien toch …ergens het gevolg van het andere?
  Kunnen volken zo’n lot over zichzelf en hun nageslachten uitroepen?
  Dat…. wie het goede niet koestert en beschermt… het kwade over zich heen krijgt?

  Als Corrie ten Boom nu nog op aarde was, dan had zij waarschijnlijk…. op die kordate no-nonsense manier van haar…. islamitische aanslagplegers in hun cel bezocht en hen keihard de waarheid gezegd.
  Ze was nooit sentimenteel… altijd to the point… en niets vergoelijkend.
  Als iémand die geïndoctrineerde koranvolgers, met hun hang naar de dood… die van anderen én die van zichzelf… een macabere, anti-menselijke leugen… want dat IS de islam….
  weer in een menselijke baan had kunnen krijgen,
  en éx-moslims van hen had kunnen maken,
  dan wel Corrie ten Boom.
  Maar in haar zat die Hogere Macht… met wegen, anders dan menselijke wegen en gedachten, hoger dan menselijke gedachten.
  Niets goedpratend… maar wel mensen omturnend.

  Met miljoenen moslims in ons werelddeel, die ik nog niet weg zie gaan… en in bijna alle landen politici, die hen in alles ontzien ( ook al gehersenspoeld?),
  zou die Hogere Macht wellicht de enige uitweg zijn… waar verder geen enkele uitweg zichtbaar is?

  U ziet mijn vraagteken.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   “en dit ondanks de kanjers van enkelingen, véél enkelingen… die dat wél deden”.
   Mis ! Veruit de meeste “verzetsstrijders” werden dit pas ná de oorlog !

   Like

 15. scherpschutter1943 zegt:

  de god van de christenen bestaat niet, Inherent daaraan is dat de duivel ook niet bestaat. Wat wel bestaat is de realiteit van vandaag. Het is eten of gegeten worden, gelijk de dieren. Niks nieuws, dus geen gelul, grijp naar de wapens en erop los. Je kan winnen of verliezen maar, niet geschoten is altijd mis. De Nederlanders kiezen uit lafheid voor niet geschoten, dus zijn ze altijd de verliezers.
  Oorzaak? De christelijke opvoeding van bijna alle Nederlanders die bij hun bevrijding of vrijheid, hopen op andere volkeren die het vuile werk voor hen opknappen. Daarna kunnen de echte Nederlanders zich weer op hun borst kloppen want “ze hebben weer gered”. Gaan ze weer over tot de orde van de dag en die is weer ING, ABN enz. Onder de christenen verandert er dus niets, smerige schijtlijsters, dus, weg met de christenen, ze deugen niet.

  Like

 16. Ruud barends zegt:

  Die christenen dat zijn gluiperds en pedoos heb 4 jaar op de veluwe gewoond ik weet hoe ze in elkaar steken laf tuig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s